Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus L7 II (P710 / P715)

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις το έκανα και εγώ στο τηλέφωνο της γυναίκας:yahoo:

Και σε εμένα τα ίδια (από την επιλογή τηλεφώνου δεν γινόταν , έλεγε πως δεν υπάρχει νέο λογισμικό)

Όπως τα λέει ο HeavySmok κατέβασα το PC Suite και έγινε κανονικά η αναβάθμιση σε 4.4.2 kitkat :D ενώ πριν είχαμε κολλήσει στην 4.1.2:mad:

Ευχαριστώ HeavySmok:respect:

Edited by tsiv

• Απαντήσεις 125
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις το έκανα και εγώ στο τηλέφωνο της γυναίκας:yahoo:

Και σε εμένα τα ίδια (από την επιλογή τηλεφώνου δεν γινόταν , έλεγε πως δεν υπάρχει νέο λογισμικό)

Όπως τα λέει ο HeavySmok κατέβασα το PC Suite και έγινε κανονικά η αναβάθμιση σε 4.4.2 kitkat :D ενώ πριν είχαμε κολλήσει στην 4.1.2:mad:

Ευχαριστώ HeavySmok:respect:

:)

Πρώτες εντυπώσεις ;

Γενικά είμαι άσχετος οπότε αυτά που παρατήρησα είναι πολύ επιφανειακά. Η ώρα, σήμα wifi, σήμα κινητής τηλεφωνίας και γενικά η πάνω μπάρα έχει μόνο λευκό χρώμα :| (από αισθητική πλευρά το θεωρώ άσχημο).

Στα θέματα υπάρχει πλέον μόνο ένα, μας δίνει την επιλογή να κατεβάσουμε αν θέλουμε νέο από Lg smartworld.

Δεν βρήκα κάπου την επιλογή για προγραμματιστές.

Γενικά έγινε ομαλή η κίνηση στο scroll του μενού αλλά παρατηρώ ότι αργεί αισθητά στο άνοιγμα εφαρμογών. Π.χ όταν κρατήσουμε πατημένο το κεντρικό κουμπί για να κλείσουμε εφαρμογές αργεί πολύ σε σχέση με πριν. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, απλά το αναφέρω.

Η κατανάλωση της μπαταρίας βλέπω ότι έχει πέσει κατά πολύ.

Θα περιμένω ωστόσο κάποιον που το κατέχει καλύτερα ώστε και εγώ με την σειρά μου να δω τις διαφορές (θετικά - αρνητικά σε όλα τα επίπεδα της συσκευής)

Και σε εμάς το χρώμα της πάνω μπάρας ενδείξεων που έγινε λευκό δεν μας άρεσε:mad:

Κατά τ' άλλα το τηλ είναι της γυναίκας και ότι περίεργο δει θα μου το πει και βλέπουμε

Σημερα την περασα και εγω την αναβαθμιση.Αφου κατεβασε ενα σωρο ενημερωσεις τελικα αρχισε να λειτουργει με ελαφρα κολληματα,

και με λευκο το πανω μερος των ενδειξεων ,κατι που δεν ειναι ιδιαιτερα ομορφο.Ξερει κανεις αν μπορουμε να το ρουταρουμε?

Edited by tasosdimas

[/color]Πηγαινε =ρυθμισεις ,σχετικα με το τηλεφωνο,πληροφοριες λογισμικου,αριθμος κατασκευης και πατα πανω 7 φορες.

Και τι θα γίνει με αυτό?

οκ έγινε και αυτό.

Κάποιες εφαρμογές που δεν μπορώ να μετακινήσω στην sd , όχι συστήματος αλλά π.χ αυτή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio&hl=el

Τι μπορεί να συμβαίνει και δεν μετακινούνται?

οκ έγινε και αυτό.

Κάποιες εφαρμογές που δεν μπορώ να μετακινήσω στην sd , όχι συστήματος αλλά π.χ αυτή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio&hl=el

Τι μπορεί να συμβαίνει και δεν μετακινούνται?

Καλημέρα, κάπου διάβασα ότι υπάρχουν κάτι περιορισμοί στο kitkat για μεταφορές αρχείων στην εξωτερική κάρτα. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να γίνει root η συσκευή και με κάποιο app μετά να γίνουν οι μεταφορές.

Υ.Γ Τα περισσότερα τα διαβάζω σε ξένα forum αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι το δυνατό μου σημείο :ρ

Υ.Γ Τα περισσότερα τα διαβάζω σε ξένα forum αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι το δυνατό μου σημείο :ρ

Διάβαζε - διάβαζε να ενημερωνόμαστε και εμείς που όταν έβρεχε αγγλικά κρατάγαμε ομπρέλα :up::ρ

στην νεα εκδοση androind 4.4.2 εχει καταφερει κανενας να το κανει root?

αν ναι αναμενουμε αναλυτικο οδηγο για root

Προσπάθησες με το "framaroot" και δεν σου το έκανε ;

Υ.Γ Δεν σου λέω να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο! Απλά ρωτάω. Μην κάνεις οτιδήποτε αν δεν είσαι σίγουρος 100%! Απλά διαβάζω ότι όλοι χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο για το root (σε άλλες συσκευές). Δεν έχω βρει όμως κάτι για το συγκεκριμένο κινητό (με kitkat).

Προσπάθησες με το "framaroot" και δεν σου το έκανε ;

Υ.Γ Δεν σου λέω να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο! Απλά ρωτάω. Μην κάνεις οτιδήποτε αν δεν είσαι σίγουρος 100%! Απλά διαβάζω ότι όλοι χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο για το root (σε άλλες συσκευές). Δεν έχω βρει όμως κάτι για το συγκεκριμένο κινητό (με kitkat).

με το framaroot γινοταν root η προηγουμενη εκδοση οχι ομως η 4.4.2

εχω δοκιμασει οτι εχω βρει σχετικα χωρις επιτυχια μαλλον η λυση ειναι

περασμα αλλης rom 4.4.2 που θα ειναι ηδη root

o τροπος για να γινει root ειναι απλος φλασαρουμε αυτην την rom

απο εδω https://www.dropbox.com/s/144nbdff7djhoqy/P715_KitKat_ROM.zip?dl=0

η οποια ειναι ιδια ακριβως με την διαφορα πως εχει ετοιμο το root

Εμείς που έχουμε το 710 μας κάνει η παραπάνω ρομ?

Επίσης δεν χάνουμε την εγγύηση αν το κάνουμε root?

Εμείς που έχουμε το 710 μας κάνει η παραπάνω ρομ?

Επίσης δεν χάνουμε την εγγύηση αν το κάνουμε root?

η συγκεκριμενη rom ειναι για το P710 οποτε μας κανει παντα οταν περναμε νεα

rom φροντιζουμ να εχουμε κανει πρωτα ενα backup της συσκευης

το root γινεται για βελτιωση της συσκευης και βεβαια δεν χανεται η εγυηση γιατι

οποτε θελουμε το κανουμε unroot

Η πρώτη ερώτηση είναι διότι το αρχείο λέει...

P715_KitKat_ROM.zip

Όσο για το root ξέρω τι είναι όπως επίσης ξέρω ότι μερικά επώνυμα τηλέφωνα , π.χ Samsung έχουν κάποιες δικλίδες ασφαλείας και ''γράφονται'' σε κάποιο σημείο του τηλεφώνου όλα τα ''σκαλίσματα'' που κάνουμε με αποτέλεσμα όταν το κάνεις root ακόμα και να το ξερουτάρεις χάνεις την εγγύηση.

Η πρώτη ερώτηση είναι διότι το αρχείο λέει...

P715_KitKat_ROM.zip

Όσο για το root ξέρω τι είναι όπως επίσης ξέρω ότι μερικά επώνυμα τηλέφωνα , π.χ Samsung έχουν κάποιες δικλίδες ασφαλείας και ''γράφονται'' σε κάποιο σημείο του τηλεφώνου όλα τα ''σκαλίσματα'' που κάνουμε με αποτέλεσμα όταν το κάνεις root ακόμα και να το ξερουτάρεις χάνεις την εγγύηση.

την περνας αφοβα την rom σε P710 προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα σε σχεση με την επισημα

εκτος του root

Μιάς και σε βλέπω ψαγμένο :D , μου λέει η γυναίκα ότι της κάνει κάποια κολλήματα , lag μετά το update.

Έχει και σχετικά λίγη ram το τηλεφωνάκι και μάλλον λαγκάρει απο 'κει.

Υπάρχει κάτι , κάποιο κόλπο να το ζωντανέψουμε κάπως?

Μιάς και σε βλέπω ψαγμένο :D , μου λέει η γυναίκα ότι της κάνει κάποια κολλήματα , lag μετά το update.

Έχει και σχετικά λίγη ram το τηλεφωνάκι και μάλλον λαγκάρει απο 'κει.

Υπάρχει κάτι , κάποιο κόλπο να το ζωντανέψουμε κάπως?

δεν υπαρχει καποιο κολπο φιλε μου

η καθε συσκευη αποδιδει αναλογα με τα χαρακτηριστικα που εχει καλο

θα ηταν να ελευθερωνες λιγη ram κανοντας root και μετα απεγκατασταση

οσες πιο πολλες εφαρμογες μπορεις

Καλημέρα. Έχει αφαιρεθεί η επιλογή του gps (ενεργοποίηση/απενεργοποίηση) από την επάνω μπάρα. Βλέπω μία επιλογή "τοποθεσία", υποθέτω πως είναι το gps ε ;

Επίσης παρατήρησα ότι αργεί πάρα πάρα πολύ στην εύρεση σήματος gps στον πλοηγό που χρησιμοποιώ. Κάτι που δεν γινόταν πριν.

Μπορείτε να το κοιτάξετε και εσείς ;

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Αστα να πανε αγινε πιιο αργο και απο σαλιγκαρι.

Τρία tips που κάπως το ζωντάνεψε.

Από default έχει 5 επιφάνειες εργασίας το συγκεκριμένο κινητό. Αν δεν τις χρησιμοποιούμε όλες (όπως εγώ π.χ που χρησιμοποιώ μόνο τρεις) τότε αφαιρούμε τις επιπλέον. Για να το κάνουμε αυτό:

1) Με δύο δάχτυλα στην οθόνη (δείκτης-αντίχειρας) τα σέρνουμε προς το κέντρο.

2) Εκεί θα εμφανιστούν οι επιφάνειες εργασίας.

3) Κρατώντας παρατεταμένα κάποια επιφάνεια θα μας εμφανίσει "Διαγραφή", όπως όταν διαγράφουμε συντομεύσεις.

4) Διαγράφουμε όσες θέλουμε. Εγώ διέγραψα δύο.

Το δεύτερο tip:

1) Πάμε "ρυθμίσεις".

2) "Επιλογές προγραμματιστή".

3) Στο μενού "ΣΧΕΔΙΑΣΗ" αλλάζουμε τα εξής: α) "Κλίμακα κινούμενης εικόνας παραθύρου" ΑΠΟ 1χ ΣΕ .5χ (όχι 5χ αλλά .5χ). Ομοίως και στα δύο από κάτω. ΑΠΟ 1χ ΣΕ .5χ (δηλ. "κλίμακα διάρκειας κινούμενης εικόνας" και "κλίμακα διάρκειας κινούμενων σχεδίων").

Ένα τρίτο tip (εδώ να αναφέρω ότι δεν είδα κάποια διαφορά και δεν κατάλαβα και τι κάνει :ρ ):

1) "Επιλογές προγραμματιστή".

2) Στο μενού "ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ" επιλέγουμε το "Ενίσχυση απόδοσης CPU".

Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Αν γνωρίζετε κάτι ακόμα ενημερώστε.

• 2 weeks later...