terry39 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Και το λευκό διαθέσιμο μαζί με το μαύρο σε 9 (περίπου) ημέρες .. , στο ΕΒΑΥ έχουν βγει και θήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolcegusto Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 αξιζει λετε? γιατι σκεφτομαι να ειναι το πρωτο μου android το μονο που με απασχολει ειναι οτι ειναι και δικαρτο γιατι σκεφτομαι δεν μπορει να εχει τα παντα και να κανει και μονο 200 .Aνησυχω μηπως βγει σκαρτο αλλα σαν μαρκα μ αρεσει η acer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 ενα βιντεακι που ειδα και δε μου άρεσε ειναι οτι το digitizer είναι πολυ μαλακό και πατωντας με ελάχιστη δύναμη μελανιάζει η οθόνη του ;) ενα ταμπλετ κινεζικο που ειχα....εμφάνιζε αυτο το θεμα.δεν ειναι προβλημα,εχει να κανει με την ποιότητά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Αν μπορείς βάλε το βίντεο να δούμε και εμείς πόσο μελανιάζει. Άλλο ένα θέμα είναι η εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Στο θέμα της εγγύησης απευθύνεσαι στην expansys.Σου βγάζουν rma και το στέλνεις γαλλία. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Και με τα μεταφορικά τι παίζει;Αν είναι να τα καλύπτει , όλα καλά , αν και δεν το νομίζω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Δε νομίζω να τα καλύπτει.Το θέμα είναι ότι σε αυτά τα χρήματα,δικαρτο 4πυρηνο με εξαιρετική αυτονομία,1gb ram,jellybean 4.2 δεν υπάρχει κάτι άλλο επώνυμο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Μα αυτός είναι ο λόγος που θέλω να το αγοράσω αλλιώς θα έπαιρνα το 997D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Έβλεπα και τα κινέζικα(λόγω FullHd οθόνης), αλλά σαν ευχαριστημένος κάτοχος του gallant duo και λόγω κακιάς εμπειρίας φίλου (με tablet) από Κίνα θα πάω στο Ε2 , αναμένω λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Αν μπορείς βάλε το βίντεο να δούμε και εμείς πόσο μελανιάζει. Άλλο ένα θέμα είναι η εγγύηση... 11:40 Τι κουσούρια έχω να του βγαλω όταν παραλάβω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μα καλά και αυτός με πόση δύναμη το πατάει;:p Ότι κουσούρι έχει να το πεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 αναφέρουν οτι ειναι διαθέσιμο σήμερα στο expansys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Αυτά είναι :D Σου έστειλαν email για επιβεβαίωση παραγγελίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 μου εστειλαν mail για επιβεβαιωση και στοιχεια πληρωμης :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Με έφτιαξες ... καλά έλεγα ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται ... σε 7 μέρες έλεγε το πρωί .... Μέσω του συστήματος τους δεν προχώρησε (λόγω eurobank) , αλλά το πήγα μέσω paypal ... Τρίτη λογικά θα είναι εδώ Edited June 7, 2013 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Μπράβο , περιμένουμε εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasili0s Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδια, ξερει κανεις τι γινεται με τα ελληνικα ? Δεν με νοιαζουν τα menu και το interface, αλλα μπορουμε να γραφουμε μυνηματα, ονοματα καταλογου στα Ελληνικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδια, ξερει κανεις τι γινεται με τα ελληνικα ? Δεν με νοιαζουν τα menu και το interface, αλλα μπορουμε να γραφουμε μυνηματα, ονοματα καταλογου στα Ελληνικα ? Αν είναι όπως (σ)το Liquid Gallant Duo μπορείς ναι , υπομονή μέχρι την Τρίτη , ( λογικά ), θα σου απαντήσω 100% σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Android 4.2 Jelly Bean φοραει, θα εχει κανονικα και στο μενου ακι στην πληκτρολογηση Ελληνικα :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasili0s Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Αν είναι όπως (σ)το Liquid Gallant Duo μπορείς ναι , υπομονή μέχρι την Τρίτη , ( λογικά ), θα σου απαντήσω 100% σίγουρα Android 4.2 Jelly Bean φοραει, θα εχει κανονικα και στο μενου ακι στην πληκτρολογηση Ελληνικα :) Επειδη θελω να το κανω δωρο ... θελω να ειμαι σιγουρος, οποτε θα περιμενω μια σιγουρη απαντηση απο τον terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Επειδη θελω να το κανω δωρο ... θελω να ειμαι σιγουρος, οποτε θα περιμενω μια σιγουρη απαντηση απο τον terry39 Μίλησα με expansys τώρα , επιτέλους βγάλαμε άκρη μετά από 3 ακυρώσεις παραγγελιών , η κοπελιά είπε ότι έχουν stock 10 τεμάχια (άσχετα αν στη σελίδα γράφει 100+) και εγώ είμαι στο 80στο... οπότε με την νέα παραλαβή (Πέμπτη 13/6) θα σταλούν και τα υπόλοιπα ... αν παραλάβει κάποιος νωρίτερα λογικά θα μας ενημερώσει και θα μας γράψει και τις εντυπώσεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σε μια ωρίτσα...θα το έχω στα χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Σε μια ωρίτσα...θα το έχω στα χέρια μου... Με το καλό , εμένα τώρα σε 2 διαφορετικές σελίδες εντοπισμού παραγγελίας η μια λέει απεστάλη κι η άλλη Υπό επεξεργασία ότι να'ναι... Edited June 10, 2013 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) μεγάλη η χάρη του.. http://s7.postimg.org/s1vx2393f/image.jpg green shot screen capture Edited June 10, 2013 by gblakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Τελικά κι εμένα προχώρησε και αποχώρισαν (2) μαύρα για Βέροια , αύριο λογικά θα είναι εδώ ( τουλάχιστον τα gallant duo την επόμενη ήταν εδώ) Το track number ακόμα δεν βγάζει κάτι Ο φίλος @balakeras δεν μας είπε απόψεις ... Φίλε @gblakas με το καλό να παραλάβεις κι εσύ , αλλά να έχεις υπόψιν το περιμετρικό "νίκελ" που έχει το λευκό (αν είναι ίδιας ποιότητας με το gallant duo) θέλει λίγη προσοχή ... με τη πάροδο του χρόνου φεύγει ... βάλε - βγάλε φορτιστή και ακουστικά "γρατζουνιέται" οπότε θηκούλα ... ;) Edited June 10, 2013 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts