Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ti?

ginetai na trava kai video?

pws ta kataferes? se magazi to piges gia thn anavathmisi i to ekanes monos sou??

Και βέβαια γίνεται φίλε μου να τραβάει βίντεο το Razr με μία homemade ;) αναβάθμιση, πήγαινε καμία δεκαρία σελίδες πίσω στο forum και άρχισε να διαβάζεις για να δείς πως γίνεται.

Υ.Γ. Φιλε bororo το σαιτ σου ειναι super!!!

Να 'σαι καλά φίλε μου! Το παλεύουμε το θέμα :O

pedia den iksera pos allios na steilo minima kai patisa tuxaia apantisi..poios mporei na na me voithisei thelo na kano anavathmisi...vasika na allakso entelos to logismiko tis vodafon sto motorola v1050?????akousa gia kapoia unbranded flex gia allagi logismikou!!!kai oti to 1050 exei klidomena bluetooth alithevei?

παιδιά λίγο ξεκάρφωτο,

για θήκη αυτή της συσκευασίας χρησιμοποιείται;

άλλη πρόταση;

αυτή; http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=122140

ΤΗΝΧ

αυτη του expansys ειναι σαν να εχεις τυλιξει το κινητο με μονωτικη ταινια... :lol:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

αν την είδες, σκεπάζει και τα πλήκτρα;..

τι προτείνεις;.. ΤΗΝΧ

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά που έχετε κάνει :love: :up: . "Ρούφηξα" και τις 74 σελίδες. Την Δευτέρα παραλαμβάνω το νέο μου V3 Black και είμαι ενθουσιασμένη :yahoo: :yahoo: :up: . Έχετε λύσει όλες τις απορίες που έχουν δημιουργηθεί - Μπράβο σας!!! Έχω και κάποιες άλλες όμως που νομίζω :fool: δεν έχουν απαντηθεί. Αν ξέρατε... θα εκτιμούσα πολύ την απάντησή σας!

Λοιπόν

1) Γίνεται να απενεργοποιηθεί ο ήχος εκκίνησης? Αυτός δηλαδή που ακούγεται μόλις ενεργοποιήσεις / ανοίξεις το κινητό! :confused:

2) Δεν κατάλαβα με ποιό τρόπο μιλάς με ανοικτή ακρόαση! :blink:

3) Τελικά μπορείς να ηχογραφήσεις μια συνομιλία και αν ναί πώς??

4) Τι και πού ειναι το "Voice Button"?

Bororo... Όπως προειπώθηκε... "Είσαι Θεός"

"Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη"

Λοιπόν

1) Γίνεται να απενεργοποιηθεί ο ήχος εκκίνησης? Αυτός δηλαδή που ακούγεται μόλις ενεργοποιήσεις / ανοίξεις το κινητό! :confused:

2) Δεν κατάλαβα με ποιό τρόπο μιλάς με ανοικτή ακρόαση! :blink:

3) Τελικά μπορείς να ηχογραφήσεις μια συνομιλία και αν ναί πώς??

4) Τι και πού ειναι το "Voice Button"?

1)Μόνο αν προτού κλείσεις το κινητό το έχεις ορίσει σε προφίλ "Δόνηση" ή "Σιωπηλό".

2)Ακούγεται ο ήχος από το ηχείο (που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κινητού) κι εσύ μπορείς να μιλήσεις στο μικρόφωνο κανονικά.

3)Ναι μπορείς,πατώντας το ασημί πλήκτρο της δεξιάς πλευράς.

4)Βλέπε 3.

:)

129026.png?1640591734

bill_viper Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Άντε να το πιάσω στα χέρια μου!!!

Αυτό που εννοούσα για την ανοικτή ακρόαση, είναι πώς την κάνεις να λειτουργεί? Όταν δηλαδή σε καλεί κάποιος τι κάνεις για να μιλήσεις με ανοικτή ακρόαση?

Για να βάλεις ανοιχτή ακρόαση πρέπει πρώτα να απαντήσεις την κληση και μετά με το δεξιό πλήκτο επιλογής ενεργοποιέις την ανοιχτή ακρόαση! Τωρα για το άλλο σου ερώτημα περί απενεργοποίσης του ήχου εκκίνησης μπορείς να το κάνεις και με λίγο seem editing, πάρε το κινητάκι πρώτα στα χέρια σου όμως και μετά τα συζητάμε αυτά! Καλορίζικο το καινούργιο σου V3 και καλωσόρισες στην κοινότητα μας :)

Για να βάλεις ανοιχτή ακρόαση πρέπει πρώτα να απαντήσεις την κληση και μετά με το δεξιό πλήκτο επιλογής ενεργοποιέις την ανοιχτή ακρόαση! Τωρα για το άλλο σου ερώτημα περί απενεργοποίσης του ήχου εκκίνησης μπορείς να το κάνεις και με λίγο seem editing, πάρε το κινητάκι πρώτα στα χέρια σου όμως και μετά τα συζητάμε αυτά! Καλορίζικο το καινούργιο σου V3 και καλωσόρισες στην κοινότητα μας :)

:D :D :D :D Θα επανέλθω δριμύτερη την Δευτέρα :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Φίλε Bororo γιατί δεν δουλεύει το σιτε σου???...Μην μας κάνεις τέτοια τωρα που πείραμε το τηλεφωνάκι...επίσης μπορεί κάποιος να ανεβάσει σε ένα σιτε μόνο τα 4 αρχειάκια που χρειάζετε για το φλασάρισμα..γιατί...μέσα στο σιτε τις μοτο...γίνετε πανικός με τα τόσα φιρμγουαρ...αν και κάηκα απο το προηγούμενο φλασάρισμα εντούτις θα συνεχίσω να επιμένω... αυτά :))

Υπομονή φίλε... Επειδή είναι τσάμπα :D έχει περισορισμό στο bandwidth του. Σε καμία ωρίτσα θα είναι back on. Υπομονή και ευχαριστώ για την κατανόηση :)

φιλε Bororo το πρόβλημα είναι τελικά στα Pc Programms όταν παω να κατεβάσω το P2KCommander μου βγάζει ότι το σιτε δεν υπάρχει...μήπως έχει να μου δώσεις εναλακτικο URL? σας μερσώ...

Βρε παιδιά, ψάχνω 2-3 συγκεκριμένα disco κομμάτια/ realtone για να τα βάλω ως ήχο κλήσης. Δεν βρίσκω πουθενά με google search :( . Μπορεί κάποιος να μου τα φτιάξει :O ? Ή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να τα κόβω τα mp3 έτσι ώστε να τα βάλω ως ringtone :cool: ? Ευχαριστώ!!

Υ.Γ. Bororo φοβερό το site sou.. Teodoro επίσης!

Βρε παιδιά, ψάχνω 2-3 συγκεκριμένα disco κομμάτια/ realtone για να τα βάλω ως ήχο κλήσης. Δεν βρίσκω πουθενά με google search :( . Μπορεί κάποιος να μου τα φτιάξει :O ? Ή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να τα κόβω τα mp3 έτσι ώστε να τα βάλω ως ringtone :cool: ? Ευχαριστώ!!

Υ.Γ. Bororo φοβερό το site sou.. Teodoro επίσης!

Καλημέρα και καλώς ήλθες!

Με το mobile PhoneTools Deluxe μπορείς να κόψεις κομμάτια από mp3 ώστε να φτιάξεις τα επιθυμητά ringtones. Επειδή διαθέτω αρκετά κομμάτια σε midi μπορώ ίσως να τα βρώ ή να σου τα φτιάξω. Στείλε μου τους τίτλους και θα δούμε τι μπορεί να γίνει...

Βρε παιδιά, πώς γίνεται όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό με ακουστικό Bluetooth, να μη χτυπάει με τον ήχο που του έχω βάλει, αλλά με ένα σπαστικό παμπάλαιο που υπάρχει σαν default στο τηλέφωνο;

Το πρόβλημα εξαλείφεται όταν αποσυνδέω το ακουστικό! Επίσης, το πρόβλημα υπάρχει και ανεξάρτητα από το bluetooth, όταν βάζω ξυπνητήρι (πάλι χτυπάει στον ηλίθιο αυτόν ήχο). Είναι bug; Λύνεται με κάποιο τρόπο;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Καλημέρα και καλώς ήλθες!

Με το mobile PhoneTools Deluxe μπορείς να κόψεις κομμάτια από mp3 ώστε να φτιάξεις τα επιθυμητά ringtones. Επειδή διαθέτω αρκετά κομμάτια σε midi μπορώ ίσως να τα βρώ ή να σου τα φτιάξω. Στείλε μου τους τίτλους και θα δούμε τι μπορεί να γίνει...

Ευχαριστώ... έχεις pm :rolleyes: :rolleyes:

Αγαπητέ Bororo αλλά το σιτε πσιλοκολλάει...και επίσης το ίδιο προβλημα έχει και το ακριβώς από κάτω πρόγραμμα...τέλος πάντων...μην αγχώνεσε όποτε μπορέσεις φτειάχτο!

καντο σε torrent άμα μπορείς...βοηθάει πολύ!

Ξερει κανενας που μπορω να το βρω το mobile PhoneTools Deluxe στην διευθυνση που ειχα δωσει κατεβαζει μονο 4ΜΒ λεει οτι κατεβηκε και τιποτε κατεστραμενο αρχειο :mad:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Το mobile PhoneTools Deluxe, εγω το κατεβασα απο το eMule. Αν και κατεβασα 3 με 4 μεχρι να πετυχω το σωστο. Το αρχείο είναι περίπου 37ΜΒ και μετά χρειάζεται αναβάθμιση, άλλο τόσο. Δοκίμασε και καλή τύχη.

Το mobile PhoneTools Deluxe, εγω το κατεβασα απο το eMule. Αν και κατεβασα 3 με 4 μεχρι να πετυχω το σωστο. Το αρχείο είναι περίπου 37ΜΒ και μετά χρειάζεται αναβάθμιση, άλλο τόσο. Δοκίμασε και καλή τύχη.

Ξερω αλλα εχω κολλησει καμια διευθυνση παιζει εκανα format στον υπολογιστη και τα εχασα ολα :(

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Ξερω αλλα εχω κολλησει καμια διευθυνση παιζει εκανα format στον υπολογιστη και τα εχασα ολα :(

Για διεύθυνση δε γνωρίζω δυστυχώς... Οτιδήποτε χρησιμοποιώ, το κατεβάζω από τη μουλάρα... Νομίζω κάπου έχουν δοθεί πιο πίσω κάποιες σελίδες, θα ξανακοιτάξω κι εγώ μήπως βρω κάτι.

@ bororo: Το λινκ σου για το P2K Commander ειναι για ενα αρχεια κοντα στα 3ΜΒ που οταν το καταβασεις λεει οτι ειναι καταστραμμενο

Μετα απο πολυ ψαξιμο στο δικτυο το βρηκα και ειναι ενα πολυ μικρο αρχειο .rar (97Kb!)

Αν θες στειλε μου με ενα pm το mail σου για να στο στειλω να το ανεβασεις στο σαιτ :)

• The title was changed to Motorola RAZR V3