Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κορυφη..αψογα!!!:p :D σ'ευχαριστω!!!

Να σε ρωτησω μιας και το καναμε και αυτο..καπου διαβασα οτι μπορει να παιξει και fm-radio..ισχύει

Μαλλον σε έπρηξα..θα επανέλθω αυριο με νεες ερωτησεις..Καληνυχτααααα δασκαλε!!!

:p:p:p

Ράδιο δεν μπορεί να παίξει στα σίγουρα.

Εκτός αν βρεις κάποια εξωτερική συσκευή που να το κάνει αυτό και δεν ξέρω αν υπάρχει.

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ. Κακά τα μαντάτα για το τηλεφωνάκι μου.:(

Εμαθα κι ότι έχω V3r :)

Mόλις ανακάλυψα κάτι κι έχω τρελαθεί: δεν μου δειχνει τον χρόνο εξερχομένων κλησεων.

Στην αρχή νόμιζα πως έκανα κάτι κ το έσβυσα. Αλλά δυστυχώς, το τσέκαρα πάλι και το πεδίο ειναι άδειο.

Το κανει κ σε σας κι αν ναι, διορθώνεται??

Ρυθμίσεις- Ρυθμ.κλήσεων-Χρονόμετρο-εμφάνιση:έναρξη.

Aυτο ειναι? Σε μένα αυτο δε μου δειχνει τπτ. Μήπως δεν κάνω κατι καλά?

Ρυθμίσεις- Ρυθμ.κλήσεων-Χρονόμετρο-εμφάνιση:έναρξη.

Aυτο ειναι? Σε μένα αυτο δε μου δειχνει τπτ. Μήπως δεν κάνω κατι καλά?

nai kati tetoio gti o pateras mu to exei sta agglika...

Den xerw paraxeno mu akugete...

Eides sto seem_table mipws exei kamia epilogi?

Mόλις ανακάλυψα κάτι κι έχω τρελαθεί: δεν μου δειχνει τον χρόνο εξερχομένων κλησεων.

Στην αρχή νόμιζα πως έκανα κάτι κ το έσβυσα. Αλλά δυστυχώς, το τσέκαρα πάλι και το πεδίο ειναι άδειο.

Το κανει κ σε σας κι αν ναι, διορθώνεται??

Mενού-Τελευταίες Κλήσεις-Χρόνος Κλήσης-Εξερχόμενες ;

Ναι, ναι, αυτο ειναι μονιμα κενό. Μιλαω τπτ δεν αναφέρει. Κανενα χρονο, ουτε εισερχομενες, ουτε εξερχομενες. Μονο στην τελευταια επιλογή που έχει ολες τις κλησεις.

Ναι, ναι, αυτο ειναι μονιμα κενό. Μιλαω τπτ δεν αναφέρει. Κανενα χρονο, ουτε εισερχομενες, ουτε εξερχομενες. Μονο στην τελευταια επιλογή που έχει ολες τις κλησεις.

Θα έπρεπε να δείχνει.

http://img369.imageshack.us/img369/9896/screen146ff5.png

bomber21 μόλις το βρήκα. Τελικά ήταν το skin που ειχα κατεβάσει. Κάποια ρύθμιση θα ειχε το συγκεκριμένο skin. Οταν του έβαλα ενα απο τα δικά του, μου εμφανιστηκε κανονικά ο χρονος.

Ολα καλά, ευχαριστώ πολύ.:)

bomber21 μόλις το βρήκα. Τελικά ήταν το skin που ειχα κατεβάσει. Κάποια ρύθμιση θα ειχε το συγκεκριμένο skin. Οταν του έβαλα ενα απο τα δικά του, μου εμφανιστηκε κανονικά ο χρονος.

Ολα καλά, ευχαριστώ πολύ.:)

Α δεν ήξερα ότι είχες βάλει skin,γι αυτό δεν το είπα. :D

Έμαθες να βάζεις skin κτλ? ;)

παιδια ειχα βρει καποτε σκιν για το ν3

το οποιο ειχε διαφορετικο στιλ μενου.

ενα ειδος πχ ειναι το GT3 που εχει την προεπισκοπιση στα αριστερα

και αυτο που ψαχνω (νομιζω ηταν κοκκινο) ειχε καρτελες το μενου

και η προεπισκοπιση ηταν κατω. (σαν τα παλια ericsson)

και γενικα τετοιου ειδους σκινς με διαφορετικο στιλ εχετε υποψην σας;

Ασε, εγώ όλο κάτι τέτοια σαν το προηγούμενο που έγραψα κάνω. Εβαλα ένα που λέγεται freeze, είναι πααρα πολύ ωραίο (το έχω φτιάξει και όπως ακριβώς το θέλω: να έχει κάτω το ρολόι, να μη φαίνεται το λογότυπο κλπ) και έχει και ένα υπομενού για ρυθμιση με φωτάκια.

Λοιπον, να ψάχνω εγώ επι δεκάλεπτο, πως ενεργοποιούνται τα φωτάκια (που φυσικά δεν εχει τέτοια το τηλέφωνο), να ξαναψάχνω, μέχρι που μου ήρθε η επιφοίτηση. :lol:

Παρα πολλά skins έχει η σελίδα που παραπέμπει ο bomber λίγο πιο πισω. Κοίταξε τα και πιστεύω θα βρεις αυτο που ψάχνεις.

ευχαριστω, κι εγω απο εκει καταβαζω :)

το θεμα ειναι οτι στην προεπισκοπηση εχουν την οθονη αναμονης

ενω εγω θελω κατι που μου αλλαζει στιλ στο μενου.

Γιατί η ένταση του ακουστικού ακόμα κι αν το βάλω στην υψηλότερη κλίμακα, που είναι το 7, εξακολουθεί και είναι πολύ χαμηλή? Καμία σχέση με το άλλο μου τηλέφωνο το V360 , που ακούγεται δυνατά και καθαρά. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κανένα άλλο μενού που δεν μπορώ να το βρω? :O

• 2 weeks later...
Να ρωτησω κατι γιατι να ψαξω τοσες σελιδες μου φαινεται λιγο ακατορθωτο :O Μπορει να γινει αναβαθμιση του απλου V3 σε V3i;
Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+

Να ρωτησω κατι γιατι να ψαξω τοσες σελιδες μου φαινεται λιγο ακατορθωτο :O Μπορει να γινει αναβαθμιση του απλου V3 σε V3i;

Δυστυχώς είναι αδύνατο.

καλησπερα..εχω διαβασει διαφορα topic για το πως να αλλαζουμε το alpha tag(p.x to cosmote)ενω σε μερικα σκιν υπαρχει σε αλλα δεν υπαρχει..πως μπορουμε αρχικα να το εμφανισουμε και στην συνεχεια να το αλλαξουμε?ειδα στο skin manager ενα operator name - transparent αλλα και το show τα εκανα εναλαξ τικ μα τπτ δεν εμφανίστηκε...:(

Mε το Skinner4Moto το ρυθμίζεις αυτό.

Επιλέγεις ''Operator'' και παίζεις με τις ρυθμίσεις του Transparency.

bomber21 help...πηγα να κανω restore απο ενα buckup που ειχα και τωρα δεν ανοιγη καθολου..το βλεπει σαν blank model..τωρα τι κανω???προσπαθησα με * και # μα τπτ..περιμενα καποια λεπτα με εξω την μπαταρια παλι τπτ..παω να flasharo καποια monster pack και μου λεει πως το κιν ειναι blank και βγαζει fail..τωρααααα????helppppppppppp!!!

bomber21 help...πηγα να κανω restore απο ενα buckup που ειχα και τωρα δεν ανοιγη καθολου..το βλεπει σαν blank model..τωρα τι κανω???προσπαθησα με * και # μα τπτ..περιμενα καποια λεπτα με εξω την μπαταρια παλι τπτ..παω να flasharo καποια monster pack και μου λεει πως το κιν ειναι blank και βγαζει fail..τωρααααα????helppppppppppp!!!

Άνοιξε το RSD Lite,βγάλε την μπαταρία και ΕΝΩ τη βάζεις,πάτα # και * και ΝΟ!

Όλα αυτά μαζί,ταυτόχρονα!Αν το αναγνωρίσει το RSD Lite,φλάσαρε ένα Monsterpack.

Αλλιώς... :cry: Έχεις PDS backup?

• The title was changed to Motorola RAZR V3