bomber21 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 κορυφη..αψογα!!!:p :D σ'ευχαριστω!!! Να σε ρωτησω μιας και το καναμε και αυτο..καπου διαβασα οτι μπορει να παιξει και fm-radio..ισχύει Μαλλον σε έπρηξα..θα επανέλθω αυριο με νεες ερωτησεις..Καληνυχτααααα δασκαλε!!! :p:p:p Ράδιο δεν μπορεί να παίξει στα σίγουρα. Εκτός αν βρεις κάποια εξωτερική συσκευή που να το κάνει αυτό και δεν ξέρω αν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=125741&highlight=%E5%ED%EF%F7%EB%E7%F4%E9%EA%FC+%E5%F0%E9%EA%DF%ED%E4%F5%ED%EF+V3 ;) Ευχαριστώ. Κακά τα μαντάτα για το τηλεφωνάκι μου.:( Εμαθα κι ότι έχω V3r :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Mόλις ανακάλυψα κάτι κι έχω τρελαθεί: δεν μου δειχνει τον χρόνο εξερχομένων κλησεων. Στην αρχή νόμιζα πως έκανα κάτι κ το έσβυσα. Αλλά δυστυχώς, το τσέκαρα πάλι και το πεδίο ειναι άδειο. Το κανει κ σε σας κι αν ναι, διορθώνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 den einai epilogi sta call settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Ρυθμίσεις- Ρυθμ.κλήσεων-Χρονόμετρο-εμφάνιση:έναρξη. Aυτο ειναι? Σε μένα αυτο δε μου δειχνει τπτ. Μήπως δεν κάνω κατι καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Ρυθμίσεις- Ρυθμ.κλήσεων-Χρονόμετρο-εμφάνιση:έναρξη. Aυτο ειναι? Σε μένα αυτο δε μου δειχνει τπτ. Μήπως δεν κάνω κατι καλά? nai kati tetoio gti o pateras mu to exei sta agglika... Den xerw paraxeno mu akugete... Eides sto seem_table mipws exei kamia epilogi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Τι είναι το seem_table ? Του πατέρα σου λειτουργούν οι χρονοι κλήσεων, σε εισερχόμενες και εξερχόμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Mόλις ανακάλυψα κάτι κι έχω τρελαθεί: δεν μου δειχνει τον χρόνο εξερχομένων κλησεων. Στην αρχή νόμιζα πως έκανα κάτι κ το έσβυσα. Αλλά δυστυχώς, το τσέκαρα πάλι και το πεδίο ειναι άδειο. Το κανει κ σε σας κι αν ναι, διορθώνεται?? Mενού-Τελευταίες Κλήσεις-Χρόνος Κλήσης-Εξερχόμενες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Ναι, ναι, αυτο ειναι μονιμα κενό. Μιλαω τπτ δεν αναφέρει. Κανενα χρονο, ουτε εισερχομενες, ουτε εξερχομενες. Μονο στην τελευταια επιλογή που έχει ολες τις κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Ναι, ναι, αυτο ειναι μονιμα κενό. Μιλαω τπτ δεν αναφέρει. Κανενα χρονο, ουτε εισερχομενες, ουτε εξερχομενες. Μονο στην τελευταια επιλογή που έχει ολες τις κλησεις. Θα έπρεπε να δείχνει. http://img369.imageshack.us/img369/9896/screen146ff5.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Δεν γράφει αυτό. Εχει κενό κι όταν το πατάω δειχνει θαυμαστικό "!" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Tότε λογικά έχει πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 bomber21 μόλις το βρήκα. Τελικά ήταν το skin που ειχα κατεβάσει. Κάποια ρύθμιση θα ειχε το συγκεκριμένο skin. Οταν του έβαλα ενα απο τα δικά του, μου εμφανιστηκε κανονικά ο χρονος. Ολα καλά, ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 bomber21 μόλις το βρήκα. Τελικά ήταν το skin που ειχα κατεβάσει. Κάποια ρύθμιση θα ειχε το συγκεκριμένο skin. Οταν του έβαλα ενα απο τα δικά του, μου εμφανιστηκε κανονικά ο χρονος. Ολα καλά, ευχαριστώ πολύ.:) Α δεν ήξερα ότι είχες βάλει skin,γι αυτό δεν το είπα. :D Έμαθες να βάζεις skin κτλ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Ναι, ναι έχω μάθει απο το V360 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 παιδια ειχα βρει καποτε σκιν για το ν3 το οποιο ειχε διαφορετικο στιλ μενου. ενα ειδος πχ ειναι το GT3 που εχει την προεπισκοπιση στα αριστερα και αυτο που ψαχνω (νομιζω ηταν κοκκινο) ειχε καρτελες το μενου και η προεπισκοπιση ηταν κατω. (σαν τα παλια ericsson) και γενικα τετοιου ειδους σκινς με διαφορετικο στιλ εχετε υποψην σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Ασε, εγώ όλο κάτι τέτοια σαν το προηγούμενο που έγραψα κάνω. Εβαλα ένα που λέγεται freeze, είναι πααρα πολύ ωραίο (το έχω φτιάξει και όπως ακριβώς το θέλω: να έχει κάτω το ρολόι, να μη φαίνεται το λογότυπο κλπ) και έχει και ένα υπομενού για ρυθμιση με φωτάκια. Λοιπον, να ψάχνω εγώ επι δεκάλεπτο, πως ενεργοποιούνται τα φωτάκια (που φυσικά δεν εχει τέτοια το τηλέφωνο), να ξαναψάχνω, μέχρι που μου ήρθε η επιφοίτηση. :lol: Παρα πολλά skins έχει η σελίδα που παραπέμπει ο bomber λίγο πιο πισω. Κοίταξε τα και πιστεύω θα βρεις αυτο που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 ευχαριστω, κι εγω απο εκει καταβαζω :) το θεμα ειναι οτι στην προεπισκοπηση εχουν την οθονη αναμονης ενω εγω θελω κατι που μου αλλαζει στιλ στο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Γιατί η ένταση του ακουστικού ακόμα κι αν το βάλω στην υψηλότερη κλίμακα, που είναι το 7, εξακολουθεί και είναι πολύ χαμηλή? Καμία σχέση με το άλλο μου τηλέφωνο το V360 , που ακούγεται δυνατά και καθαρά. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κανένα άλλο μενού που δεν μπορώ να το βρω? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Να ρωτησω κατι γιατι να ψαξω τοσες σελιδες μου φαινεται λιγο ακατορθωτο :O Μπορει να γινει αναβαθμιση του απλου V3 σε V3i; Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Να ρωτησω κατι γιατι να ψαξω τοσες σελιδες μου φαινεται λιγο ακατορθωτο :O Μπορει να γινει αναβαθμιση του απλου V3 σε V3i; Δυστυχώς είναι αδύνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 καλησπερα..εχω διαβασει διαφορα topic για το πως να αλλαζουμε το alpha tag(p.x to cosmote)ενω σε μερικα σκιν υπαρχει σε αλλα δεν υπαρχει..πως μπορουμε αρχικα να το εμφανισουμε και στην συνεχεια να το αλλαξουμε?ειδα στο skin manager ενα operator name - transparent αλλα και το show τα εκανα εναλαξ τικ μα τπτ δεν εμφανίστηκε...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Mε το Skinner4Moto το ρυθμίζεις αυτό. Επιλέγεις ''Operator'' και παίζεις με τις ρυθμίσεις του Transparency. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 bomber21 help...πηγα να κανω restore απο ενα buckup που ειχα και τωρα δεν ανοιγη καθολου..το βλεπει σαν blank model..τωρα τι κανω???προσπαθησα με * και # μα τπτ..περιμενα καποια λεπτα με εξω την μπαταρια παλι τπτ..παω να flasharo καποια monster pack και μου λεει πως το κιν ειναι blank και βγαζει fail..τωρααααα????helppppppppppp!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 bomber21 help...πηγα να κανω restore απο ενα buckup που ειχα και τωρα δεν ανοιγη καθολου..το βλεπει σαν blank model..τωρα τι κανω???προσπαθησα με * και # μα τπτ..περιμενα καποια λεπτα με εξω την μπαταρια παλι τπτ..παω να flasharo καποια monster pack και μου λεει πως το κιν ειναι blank και βγαζει fail..τωρααααα????helppppppppppp!!! Άνοιξε το RSD Lite,βγάλε την μπαταρία και ΕΝΩ τη βάζεις,πάτα # και * και ΝΟ! Όλα αυτά μαζί,ταυτόχρονα!Αν το αναγνωρίσει το RSD Lite,φλάσαρε ένα Monsterpack. Αλλιώς... :cry: Έχεις PDS backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts