morgan21 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Εγω που ειμαι αεκ ομως το δικαιουμε ε?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Καλησπερα παιδια, τελευταια φορα που εγραψα στο forum ηταν πριν 1.5 χρονο που ηθελα να αγορασω το V3. Τελικα το πηρα, και 1.5 χρονο μετα ειμαι ακομα πολυ ευχαριστημενος. Ομως θα ηθελα λιγη βοηθεια. Επειδη μετα απο τοσο καιρο, η μπαταρια πλεον με δυσκολια κραταει ολοκληρη ημερα, θα ηθελα να αγορασω μια καινουρια μιας και δεν προτιθεμαι να το αλλαξω το κινητο. Εχω δει στο ebay αρκετες σε τιμες τσαμπα, 2-3 ευρω, αντε και με τα μεταφορικα το πολυ 10 ευρω συνολο. Αλλα για να μη μπλεκω με δημοπρασιες και ταχυδρομεια, ξερει κανεις ποσο κοστιζει η μπαταρια αν την παρω εδω Ελλαδα? Αν ειναι φτηνη και εδω περα το προτιμω.. Επισης ενα προβληματακι που εχω ειναι οτι ενα mp3 που εχω βαλει σαν ηχο οταν δεχομαι μυνηματα, το παιζει παντα σπαστα, δηλαδη παιζει 3-4 δευτερολεπτα, σταματαει και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα παιζει και το υπολοιπο, ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? Δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση στο κινητο απο τοτε που το πηρα, προτεινεται να κανω καποια? εχω τιποτα μεγαλα οφελη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosvolos Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 kalispera paidia.exo edo kai ena xrono ena motorola v3 black.pote omos den katafera na to sundeso me to pc kai etsi oute themes mporo na valo alla oute na peraso kai merika paixnidia pou thelo.tha parakaleso kapoion na mou pei akrivos ta vimata kai ta programmata pou prepei na katevaso mipos den kano kati kala.mporei na uperxei kati edo mesa alla einai diskolo na psakso toses selides.euxaristo polu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 kalispera paidia.exo edo kai ena xrono ena motorola v3 black.pote omos den katafera na to sundeso me to pc kai etsi oute themes mporo na valo alla oute na peraso kai merika paixnidia pou thelo.tha parakaleso kapoion na mou pei akrivos ta vimata kai ta programmata pou prepei na katevaso mipos den kano kati kala.mporei na uperxei kati edo mesa alla einai diskolo na psakso toses selides.euxaristo polu. How to install P2k Drivers Text version of this guide written by Lazy202 Eίναι βίντεο που σου δείχνει πως να εγκαταστήσεις τους drivers. Drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 kalhmera paidia...prospatho na kano mia gif eikona raw gia na thn topothethso san boot(v3) ma me to motorawconverter den ta kataferno..yparxei kapoia diadikasia sygkekrimenh?me browse pao sthn eikona poy thelo kai patao gif to raw alla tpt:( ti ftaei?yparxei kapoios allos converter isos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Αν θες μπορώ να το κάνω εγώ για σένα.Πόσταρε την εικόνα και θα την μετατρέψω σε RAW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Φιλε μου bomber21(η αεκαρα εσκεισε:) ) ενω εχω κανει το update και το κινητο ειναι οκ σε ολα του οταν παω μενου ρυθμισεις διαμορφωση κατω απο το screen saver γραφει chiamata rapida. μηπως εχω εγκαταστησει λαθος monsterpack(λαθος γλωσσα):what: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Φιλε μου bomber21(η αεκαρα εσκεισε:) ) ενω εχω κανει το update και το κινητο ειναι οκ σε ολα του οταν παω μενου ρυθμισεις διαμορφωση κατω απο το screen saver γραφει chiamata rapida. μηπως εχω εγκαταστησει λαθος monsterpack(λαθος γλωσσα):what: H συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι μεταφρασμένη στα Ελληνικά. Στο δικό μου κινητό λέει ''Quick dial''. ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Ε θα το αφησω ετσι μονο αυτο ειναι που το γραφει ετσι:D :D Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 file bomber21 s'eyxaristo poly.. ma kathe fora poy tha thelo na allakso thn boot eikona tha leo esena???den einai kai to pio sosto,den aisthanomai kai ego kala..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 file bomber21 s'eyxaristo poly.. ma kathe fora poy tha thelo na allakso thn boot eikona tha leo esena???den einai kai to pio sosto,den aisthanomai kai ego kala..:( E καλά δεν είναι και τίποτα. :D Εγώ με το motorawconverter_gui το κάνω και δουλεύει.Προσπάθησε να βάλεις την εικόνα σε ένα φάκελο άλλο μόνη της.Αν και πάλι δε δουλέψει,φέρτην εδώ να την μετατρέψω εγώ και να σου πω τα ακριβή βήματα για να το κάνεις μόνος σου την επόμενη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Aν και ηθελα και καποιες αλλες εικονες(για να παιξω):p για αρχη κανε μου αυτη...σ'ευχαριστω... Να σε ρωτησω κιολας..και για την splash εικονα παλι raw πρεπει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Aν και ηθελα και καποιες αλλες εικονες(για να παιξω):p για αρχη κανε μου αυτη...σ'ευχαριστω... Να σε ρωτησω κιολας..και για την splash εικονα παλι raw πρεπει να ειναι? Splash εννοείς τη java? Αν ναι,ναι. Ορίστε η εικόνα σου σε RAW.Την έβαλα στο φάκελο του Motorawconverter,άνοιξα το πρόγραμμα,πήγα στο συγκεκριμένο φάκελο και πάτησα gif-raw. http://www.filehost.gr/115935 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 μα ετσι το κανω και εγω και δεν κανει καμμια αλλαγη..γιατι? σ'ευχαριστο πολυ... splash screen δεν ειναι η δευτερη εικονα μετα την Hellomoto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 μα ετσι το κανω και εγω και δεν κανει καμμια αλλαγη..γιατι? σ'ευχαριστο πολυ... splash screen δεν ειναι η δευτερη εικονα μετα την Hellomoto? Splash είναι η Hellomoto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 και η welcome τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 και η welcome τι ειναι? Tην κόκκινη λες;Και αυτή splash είναι.Σε άλλα κινητά εμφανίζεται η Welcome,σε άλλα η HelloMoto. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 φιλε bomber21 χρειαζομαι τα φωτα σου:p ..με την εικονα που μου εφτιαξες πηγαν ολα καλα (σ'ευχαριστω)και τωρα με το που ανοιγω το κιν την βλεπω..μετα απο αυτη ομως υπαρχει και μια κινουμενη(hellomoto?(δεν ξερω πως λεγεται)),αυτη πως την αλλαζω?ειναι η start up εικονα μηπως?γιατι πηγα μεσα απο το p2k να την αλλαξω μα δεν μου δινει το δικαιωμα να την αλλαξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Εχει τύχει ποτέ σε κάποιον να χάνονται καταχωρήσεις απο τον τηλεφωνικό κατάλογο και εικόνες απο το αρχείο που έχουν καταχωρηθει? Ενας ένας αποχωρεί απο τον καταλογο μου! Τις ειχα περάσει απο το προηγούμενο κινητο με BT, μήπως φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 φιλε bomber21 χρειαζομαι τα φωτα σου:p ..με την εικονα που μου εφτιαξες πηγαν ολα καλα (σ'ευχαριστω)και τωρα με το που ανοιγω το κιν την βλεπω..μετα απο αυτη ομως υπαρχει και μια κινουμενη(hellomoto?(δεν ξερω πως λεγεται)),αυτη πως την αλλαζω?ειναι η start up εικονα μηπως?γιατι πηγα μεσα απο το p2k να την αλλαξω μα δεν μου δινει το δικαιωμα να την αλλαξω... Νομίζω αυτή είναι απλή gif.Tην αντικαθιστάς με μια άλλη gif ,ξανασώζεις το drm και είσαι οκ. :) @ garfield,είχαμε συζητήσει για ένα bug του V3 που έχανε κατασωρήσεις τηλεφωνικού καταλόγου. Μπορείς να βρεις το link στην ανακοίνωση του MsK στην κορυφή του Motorola Forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 πια gif einai?H start up?τι ονομασια εχει για να την βρω και να την αλλαξω...μηπως ξερεις?ειναι μηπως η 927,928?πρεπει να αλλαξω και τις 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 πια gif einai?H start up?τι ονομασια εχει για να την βρω και να την αλλαξω...μηπως ξερεις? Κάτσε να δω ένα λεπτάκι στο DRM. Είναι η 928 στο DRM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 @ garfield,είχαμε συζητήσει για ένα bug του V3 που έχανε κατασωρήσεις τηλεφωνικού καταλόγου. Μπορείς να βρεις το link στην ανακοίνωση του MsK στην κορυφή του Motorola Forum. myphone.gr :: μήνυμα συστήματος Δεν καθορίστηκε έγκυρο Θέμα. Αν έχετε ακολουθήσει κάποιο σύνδεσμο, θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε τους διαχειριστές του site. Aυτό μου βγάζει. Μήπως ξέρεις που μπορώ να ενημερωθώ γι' αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 myphone.gr :: μήνυμα συστήματος Δεν καθορίστηκε έγκυρο Θέμα. Αν έχετε ακολουθήσει κάποιο σύνδεσμο, θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε τους διαχειριστές του site. Aυτό μου βγάζει. Μήπως ξέρεις που μπορώ να ενημερωθώ γι' αυτό? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=125741&highlight=%E5%ED%EF%F7%EB%E7%F4%E9%EA%FC+%E5%F0%E9%EA%DF%ED%E4%F5%ED%EF+V3 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 κορυφη..αψογα!!!:p :D σ'ευχαριστω!!! Να σε ρωτησω μιας και το καναμε και αυτο..καπου διαβασα οτι μπορει να παιξει και fm-radio..ισχύει Μαλλον σε έπρηξα..θα επανέλθω αυριο με νεες ερωτησεις..Καληνυχτααααα δασκαλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts