Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τους P2K Drivers Pack βαζω..μα το περιεργο ειναι πως με το προγραμμα του cd βλεπει το κιν κανονικα μα δεν μπορει να κανει τπτ αλλο π.χ synchronize που θελω για να περασω τα τηλ στο κιν ωστε να μην καθομαι να τα γραφω ενα-ενα..απιστευτω παντως..εχω περασει πολλα κιν σε η/υ πρωτη φορα κολαω ετσι..ημαρτον,τα νευρα μου..φταει το καλώδιο?φταει κατι αλλο?

Για synchronize θέλει σύνδεση σε ΑΤ Mode,όπως αυτούς που έχει μέσα το CD.

Για τους p2k,προσπάθησε να βάλεις άλλους ή άνοιξε το RSD Lite να τρέχει.

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και αυτους που εχει το cd εβαλα μα τπτ..ολο faild μου γραφει..απελπιστηκα :(

σ'ευχαριστω παντως εισαι πολυ καλος!!!

Παιδία έκανα μια πατάτα. Δουλεύοντας με το P2K Menu editor έχασα κάποια εικονίδια από τα μενού και δεν μπορώ να τα επαναφέρω. Εχετε κανένα manual για το πρόγραμμα γιατί αυτό που έχω είναι μόνο στα ρώσικα?

Καμιά ιδέα για το πως να επαναφέρω αυτά που έχασα? (Δεν κράτησα copy από το mma_ucp) :-(

έχω έκδοση R4515_G_08.BD.43R

bootloader 0A.52

ελληνικό μενού πώς βάζω ;;; προσπάθησα αυτό τησ εκδοσης 42 αλλα μου βγάζει λάθος :(

δουλεια δεν είχε ο διάολος....

bootloader 0A.52

ελληνικό μενού πώς βάζω ;;; προσπάθησα αυτό τησ εκδοσης 42 αλλα μου βγάζει λάθος :(

Δεν έχεις V3.Έχεις V3r.

Ελληνικό πακέτο γλωσσών δεν υπήρχε μέχρι πρόσφατα αλλά έφτιαξε ένα ο kiousisv.Το θέμα είναι ότι δεν το έχει τεστάρει κανείς......

έχεις link ? να κάνω εγώ το πειραματόζωο ;

http://www.filehost.gr/198526

Kαι ο Θεός Βοηθός...Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι τεσταρισμένο...Οπότε,δική σου η ευθύνη...

ναί βρε... δέν παθαίνει τίποτα, σκυλί είναι !

εδώ δοκίμασα να του βάλω τα πάντα απτο ν3 :D

μπά... πάλι error βγάζει :(

Kάτι βρήκα και εδώ

http://www.mobileart.gr/artforum/index.php?PHPSESSID=fe13edba04d110dc3854b03d410b0b1b&topic=364.msg1871;topicseen#new

edit:βγάζει ''error:deleted by uploader"

edit2:Έχεις συνδέσει το κινητό σου σε p2k mode?Το αναγνωρίζει το RSD Lite?

ναί...άνετα...

ήταν και κλειδωμένο σε vodafone, το ξεκλείδωσα και πέρασα αυθεντικό moto πάνω...

αλλα τίποτα παραπάνω δέν γίνετε :(

bootloader 0A.52

Αν θελεις δοκιμασε το αρχειο απο το παρακατω link.Ουτε αυτο ειναι τεσταρισμενο.

http://www.megaupload.com/?d=AFUTMPCO

Βρήκα και άλλο ένα Ελληνικό Πακέτο Γλωσσών για V3r.Μόλις ''ποσταρίστηκε'' στο MotoX.

http://rapidshare.com/files/2710083/v3r_gr_language.shx.html

Βρήκα και άλλο ένα Ελληνικό Πακέτο Γλωσσών για V3r.Μόλις ''ποσταρίστηκε'' στο MotoX.

ΜΠΡΑΒΟΟΟ... έγινε άψογα ! Ευχαριστώ πολύ ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ !

τώρα κάτι για την εμφάνιση υπάρχει ;;;:O

Εγω το ανεβασα!:) Αφου ειδα οτι δεν εβρισκα πουθενα ελληνικα ειπα να δοκιμασω να τα παρω back up με το flash&backup 3 απ το v3r του αδελφου μου . Το εβαλα πανω απο το Monster Pack και δουλεψε!:D

ΜΠΡΑΒΟΟΟ... έγινε άψογα ! Ευχαριστώ πολύ ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ !

τώρα κάτι για την εμφάνιση υπάρχει ;;;:O

Nαι!! Skins!

Mπράβο alexx!Έπρεπε κάποιος κάτοχος να το κάνει! ;)

καλησπερα..μια βοηθεια σας παρακαλω..πηγα να βαλω το pack με τα sounds και μαλλον εκανα 'πατατα'..τωρα παει να ανοιξει το κιν κανει ενα φοβερο θορυβο και δεν ανοιγη..το θεμα ειναι πως δεν το βλεπει στον η/υ ωστε να επαναφερω το συγκεκριμενο seem..τι μπορω να κανω???Για την ακριβεια τωρα το ειδα..αντι να κανω τροποποιηση το seem 0001-0032 εγω εκανα το 0032-0001..τι στραβος που ειμαι..ειμαι και νεος χρηστεις οποτε την πατησα..αν υπαρχει καποια λυση...:(

καλησπερα..μια βοηθεια σας παρακαλω..πηγα να βαλω το pack με τα sounds και μαλλον εκανα 'πατατα'..τωρα παει να ανοιξει το κιν κανει ενα φοβερο θορυβο και δεν ανοιγη..το θεμα ειναι πως δεν το βλεπει στον η/υ ωστε να επαναφερω το συγκεκριμενο seem..τι μπορω να κανω???Για την ακριβεια τωρα το ειδα..αντι να κανω τροποποιηση το seem 0001-0032 εγω εκανα το 0032-0001..τι στραβος που ειμαι..ειμαι και νεος χρηστεις οποτε την πατησα..αν υπαρχει καποια λυση...:(

Προσπάθησε ενώ έχεις άνοιχτο το RSD Lite και συνδεδεμένο το κινητό με βγαλμένη την μπαταρία,να πατήσεις τα κουμπιά * και # και ΝΟ ενώ βάζεις την μπαταρία.Λογικά έτσι θα το αναγνωρίσει το RSD Lite και θα μπορέσεις να περάσεις ένα monsterpack. :)

geia sas padia. mporei na me voh8hsei kapoios giati diavasa mpolika link alla den mporw na ta diavasw ola. exw to v3 -r374_g_0e_42.0er. kai 8elw na tou kanw update na eleu8erwsw mnhmh na valw skin alla den gnwrizw tpt giati eimai xrhsths ppc sunh8ws me wm5
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

geia sas padia. mporei na me voh8hsei kapoios giati diavasa mpolika link alla den mporw na ta diavasw ola. exw to v3 -r374_g_0e_42.0er. kai 8elw na tou kanw update na eleu8erwsw mnhmh na valw skin alla den gnwrizw tpt giati eimai xrhsths ppc sunh8ws me wm5

Καταρχήν,πρέπει να το συνδέσεις σε p2k mode.

How to install the drivers

Guide to installing drivers for your mobile phone (with screenshots)

Drivers

Για skin: Oδηγός εγκατάστασης skins by a40ntistos

Skins!

Για να ελευθερώσεις μνήμη,υπάρχει ένας οδηγός στο MotoX αλλά είναι down τώρα.Mόλις ανέβει πάλι,θα στον δώσω.

:)

Καταρχήν,πρέπει να το συνδέσεις σε p2k mode.

How to install the drivers

Guide to installing drivers for your mobile phone (with screenshots)

Drivers

Για skin: Oδηγός εγκατάστασης skins by a40ntistos

Skins!

Για να ελευθερώσεις μνήμη,υπάρχει ένας οδηγός στο MotoX αλλά είναι down τώρα.Mόλις ανέβει πάλι,θα στον δώσω.

:)

Χμ παρα πολυ καλα τα λες φιλε μου βεβαια δεν εκανα και τιποτα γιατι απο τα site που μου εδωσες δεν ανοιγε κανενα. Μονο το μανουαλ της μετατροπης στην ρετζιστρι κατεβασα και την επεξεργαστικα και τα πηγα οκ. Απο αυτα που βλεπω εδω μεσα και αλλα λινκ που διαβασα εισαι ο καλυτερος και πολυ εξυπηρετικος θα ελεγα. Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες σου. Το p2ktools δουλευει κανονικα το μονο που δεν ξερω ειναι ποια version να κατεβασω για να το κανω update και πως θα το κανω το update. Και να φανταστεις το v3 το ειχα σαν 2ο κινητο παραπεταμενο. Θα ηθελα να ασχολειθω και λιγο μαζι του και οχι να το εχω ετσι πεταμενο απο εδω και απο εκει. Και κατι αλλο κατεβασα 3 ραρ αρχεια καποια στιγμη απο καποιο site και εχουν μεσα γυρω στα 50 παιχνιδια για την συσκευη μας δεν ξερω να τα ανεβασω καπου αν θες μου δινεις το e mail σου στα στελνω και τα ανεβαζεις οπου θες. Υποψην τα παιχνιδια τα εχω δοκιμασει ολα στο κινητο μου και δουλευουν κανονικα. Και επειδη δεν ηξερα απο τα προγραμματα τα εστελνα με bluetooth απο τον ΗΥ στο κινητο. Συγνωμη που σας ζαλισα και επιασα ολοκληρη την σελιδα :hypno: :rotfl: :geek: :zzz: :heat: :rocket: :kill: :knife: :dizzy:

Χμ παρα πολυ καλα τα λες φιλε μου βεβαια δεν εκανα και τιποτα γιατι απο τα site που μου εδωσες δεν ανοιγε κανενα. Μονο το μανουαλ της μετατροπης στην ρετζιστρι κατεβασα και την επεξεργαστικα και τα πηγα οκ. Απο αυτα που βλεπω εδω μεσα και αλλα λινκ που διαβασα εισαι ο καλυτερος και πολυ εξυπηρετικος θα ελεγα. Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες σου. Το p2ktools δουλευει κανονικα το μονο που δεν ξερω ειναι ποια version να κατεβασω για να το κανω update και πως θα το κανω το update. Και να φανταστεις το v3 το ειχα σαν 2ο κινητο παραπεταμενο. Θα ηθελα να ασχολειθω και λιγο μαζι του και οχι να το εχω ετσι πεταμενο απο εδω και απο εκει. Και κατι αλλο κατεβασα 3 ραρ αρχεια καποια στιγμη απο καποιο site και εχουν μεσα γυρω στα 50 παιχνιδια για την συσκευη μας δεν ξερω να τα ανεβασω καπου αν θες μου δινεις το e mail σου στα στελνω και τα ανεβαζεις οπου θες. Υποψην τα παιχνιδια τα εχω δοκιμασει ολα στο κινητο μου και δουλευουν κανονικα. Και επειδη δεν ηξερα απο τα προγραμματα τα εστελνα με bluetooth απο τον ΗΥ στο κινητο. Συγνωμη που σας ζαλισα και επιασα ολοκληρη την σελιδα :hypno: :rotfl: :geek: :zzz: :heat: :rocket: :kill: :knife: :dizzy:

Δε φταίω εγώ.Συνήθως είναι ΟΚ το MotoX αλλά είναι down από χθες...Το grmoto.blogspot δε δούλευε ;

Για να κάνεις αναβάθμιση,ψάξε στο Google το RSD Lite. :)

Οδηγός: Flashing / Flexing (αναβάθμιση με MultiFlashFlex και PST) - bomber21

Αυτός ο οδηγός είναι για αναβάθμιση με το MFF.Καλύτερα όμως χρησιμοποίησε το RSD Lite.Είναι ευκολότερο.Yπόψην,να έχεις FULL μπαταρία όταν φλασάρεις.

όσο για τα παιχνίδια,απαγορεύεται να τα δίνουμε έτσι...Eκτός αν είναι freeware...

Δε φταίω εγώ.Συνήθως είναι ΟΚ το MotoX αλλά είναι down από χθες...Το grmoto.blogspot δε δούλευε ;

Για να κάνεις αναβάθμιση,ψάξε στο Google το RSD Lite. :)

Οδηγός: Flashing / Flexing (αναβάθμιση με MultiFlashFlex και PST) - bomber21

Αυτός ο οδηγός είναι για αναβάθμιση με το MFF.Καλύτερα όμως χρησιμοποίησε το RSD Lite.Είναι ευκολότερο.Yπόψην,να έχεις FULL μπαταρία όταν φλασάρεις.

όσο για τα παιχνίδια,απαγορεύεται να τα δίνουμε έτσι...Eκτός αν είναι freeware...

Ευχαριστω παρα πολυ τωρα θα δοκιμασω να κανω την αναβαθμηση. Τωρα για τα παιχνιδια πως ξερουμε οτι ειναι δωρεαν η οχι εφοσον δεν υπαρχει καποιο κρακ και απλα τα κανεις κανονικα εγκατασταση. και κατι αλλο εβαλα καποια σκιν και το μοτορολα μου σχεδον τα επαιξε και δεν μπορουσα να το επαναφερω οπως ηταν μονο σκιν μπορουσα να αλαξω ετσι ειναι?:shock: και κατι αλλο εχω κατεβασει την εδοση RSD Lite 3.1 ειναι η σωστη η πρεπει ποιο καινουργια?

• The title was changed to Motorola RAZR V3