xagios Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Μπορει καποιος φιλος που εχει γρηγορη συνδεση να μου στειλει το mobile phone tools :O ξερω ειναι μεγαλο αλλα λεω :X γιατι ο υπολογιστης μου @#$$#@@ αντε να μην πω .... :yahoo: :yahoo: ΑΚΥΡΟ το βρηκα :tease: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 @ bororo: Το λινκ σου για το P2K Commander ειναι για ενα αρχεια κοντα στα 3ΜΒ που οταν το καταβασεις λεει οτι ειναι καταστραμμενο Μετα απο πολυ ψαξιμο στο δικτυο το βρηκα και ειναι ενα πολυ μικρο αρχειο .rar (97Kb!) Αν θες στειλε μου με ενα pm το mail σου για να στο στειλω να το ανεβασεις στο σαιτ :) Το πρόγραμμα αυτό είναι όντως 3,1ΜΒ και δουλεύει κανονικότατα. Μόλις το δοκίμασα. Ούτε στο κατέβασμα από τη σελίδα του bororo υπήρξε πρόβλημα, ούτε στην εγκατάσταση, ούτε και στην εφαρμογή. Κάτι δεν έκανες σωστά προφανώς, δεν εξηγείται αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 και ομως το αρχειακι ειναι 96kb, δε χρειαστηκε σεταπ και λειτουργει κανονικοτατα Μπορεσα να ανταλλαξω αρχεια απο και προς το κινητο, να βαλω νεα skins κ.α. Τι να σου πω... :O Κατι ακομα... Πως μπορω να αλλαξω την εικονα στην εξωτερικη οθονη οτα τη τηλεφωνο ειναι ανοιχτο? Αντικατεστησα το cl.gif με αλλο, με σωστο μεγεθος, στο σωστο φακελο αλλα συνεχεια μου εμφανιζει το τυπικο της μοτορολα (και ας το εχω σβησει...!) Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gijohn Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 geia sas pedia.kserei kaneis na mou pei pou mporo na bro ena programma gia apomakrismeno elenxo;thelo na elenxo to laptop me to v3.ginete;euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 @kakofonixx Παράξενο αυτό που μου λες, μα αν κάτι δουλεύει σωστά, απλά δεν το πειράζουμε :) Όσο για την εικόνα στην εξωτερική οθόνη, το αρχείο πρέπει να το ονομάσεις cl.gif- αφύ προηγουμένως έχεις σβήσει το ήδη υπάρχον στο φάκελο a/mobile/system- να έχει διαστάσεις 96x80 και στη συνέχεια να κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό μέσα από το πρόγραμμα @gijohn Στη σελίδα του bororo θα βρείς αυτό που ζητάς, δοκίμασε το, προτελευταία καταχώρηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 @kakofonixx Παράξενο αυτό που μου λες, μα αν κάτι δουλεύει σωστά, απλά δεν το πειράζουμε :) Όσο για την εικόνα στην εξωτερική οθόνη, το αρχείο πρέπει να το ονομάσεις cl.gif- αφύ προηγουμένως έχεις σβήσει το ήδη υπάρχον στο φάκελο a/mobile/system- να έχει διαστάσεις 96x80 και στη συνέχεια να κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό μέσα από το πρόγραμμα Τα εκανα ολα αυτα και παλι τιποτα!!!! :angry::angry: Καμια αλλη ιδεα?? :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Τα εκανα ολα αυτα και παλι τιποτα!!!! :angry::angry: Καμια αλλη ιδεα?? :fool: Με ποιό πρόγραμμα το έχεις κάνει; Το πιο απλό και το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το P2KTools. Συμβουλή: Όταν σβήσεις το παλιό αρχειάκι, να κάνεις απαραίτητα refresh. Τότε θα χαθεί τελείως από το πρόγραμμα. Μετά ανεβάζεις το επιθυμητό, και ξαναπατάς refresh. Έτσι φαίνεται το νέο αρχείο. Τώρα είσαι έτοιμος για την επανεκκίνηση... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Eβαλα κατι skins, ορισμενα ενταξει, ενω δυο αλλα δεν αλλαζουν τιποτε απλα σε πανε στο αρχικο θεμα ...τωρα αυτα τα δυο skins δεν τα βλεπει κανενα προγραμμα για να τα σβησω ...εκανα απο το μενου ολικη διαγραφη και ολικη επαναφορα αλλα τιποτε, καμια ιδεα ???? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Eβαλα κατι skins, ορισμενα ενταξει, ενω δυο αλλα δεν αλλαζουν τιποτε απλα σε πανε στο αρχικο θεμα ...τωρα αυτα τα δυο skins δεν τα βλεπει κανενα προγραμμα για να τα σβησω ...εκανα απο το μενου ολικη διαγραφη και ολικη επαναφορα αλλα τιποτε, καμια ιδεα ???? Με το p2kman δοκίμασες; Αυτό σίγουρα βλέπει τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Με το p2kman δοκίμασες; Αυτό σίγουρα βλέπει τα πάνταΔοκιμασα να σβησω το μοτορολα σκιν και τωρα εχω μια μαυρη οθονη τι κανουμε τωρα?Ακυρο και αυτο το εκανα κατεβασα ενα τερατωδες πακετο :D και ολα οκ μονο που εχει κατι διαφημιστικα :mad: αλλα θα τα καταφερω να τα βγαλω Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 paidia sas parakalo voithiste me : thelo na sixroniso to v3 me to outlook kai den vrisko pouthena to deluxe programma tis motorolas. sto site pou exete grapsei den doulevei. pou mporo na to vro free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Υπαρχουν κατι skins που εχουν μεσα κατι αρχεια τυπου flex δηλαδη [create dir.....hs] αυτα πως μπαινουν κανονικα η πρεπει να τα περασουμε σαν flex Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Με ποιό πρόγραμμα το έχεις κάνει; Το πιο απλό και το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το P2KTools. Συμβουλή: Όταν σβήσεις το παλιό αρχειάκι, να κάνεις απαραίτητα refresh. Τότε θα χαθεί τελείως από το πρόγραμμα. Μετά ανεβάζεις το επιθυμητό, και ξαναπατάς refresh. Έτσι φαίνεται το νέο αρχείο. Τώρα είσαι έτοιμος για την επανεκκίνηση... ;) Ειτε με το P2K Tools, ειτε με το P2K Commander το αποτελεσμα ειναι το ιδιο... :( Ακου τωρα το καλυτερο..... Χρησιμοποιωντας το P2K Commander σβηνω τελειως το αρχειο cl.gif απο το κινητο!! :O Κανω reset... και ως δια μαγειας ανοιγοντας το κινητο εμφανιζεται παλι το κλασικο σηματακι της Μοτορολα!!!!! :w00t: :w00t: Το ξανασυνδεω στο πισι και ναι.... Εξακολουθει να μην υπαρχει το αρχειο cl.gif στο φακελο system!!!! :blink: Τι να πω?? Μηπως το ανακαλει απο καπου αλλου? Μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι δεν αλλαζει ε?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 βασικά φίλε μου δοκίμασε μήπως φταίει η ανάλυση της φωτό ή ακόμα ακόμα μπορεί να φταίει και ο τύπος της εικόνας... κάνε δοκιμούλες δεν έχεις να χάσεις τιποτα...για όσους παλεύουνε με τα skins προσθεού ΜΗΝ σβήσετε το moto.ski! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo140 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Απλά να επισημάνω &' γω ότι αντιμετωπίζω το ίδιο πακέτο με τον kakofonixx. Το gifaki της Moto ενώ είναι εξαφανισμένο σαν αρχείο από το φάκελο system εξακολουθεί να δηλώνει -ενοχλητικά- παρών εξωτερικώς.. Οσο για τις αναλύσεις των εικόνων που μάταια προσπαθούν να αντικαταστήσουν την, πιστή στη θέση της εικόνα είναι 100% οι θεμιτές... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Εχθές λοιπόν, παρέλαβα το V3... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: είναι απλά ένα κόσμημα!! Δεν το χορταίνω! Λίγο που ασχολήθηκα, το menu μου φάνηκε αρκετά εύκολο παρ' όλο που είχα λίγο "τρομοκρατηθεί" με αυτά που άκουγα!! Τι να πω παιδιά? Μπράβο στην Motorola! Το μόνο που μου μένει τώρα είναι να το συνδέσω με το pc... :!: Έχω μπερδευτεί λίγο με το "τι" και "πως" :O :O :O , αλλά ελπίζω να τα καταφέρω :cry: !!! Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Εχθές λοιπόν, παρέλαβα το V3... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: είναι απλά ένα κόσμημα!! Δεν το χορταίνω! Λίγο που ασχολήθηκα, το menu μου φάνηκε αρκετά εύκολο παρ' όλο που είχα λίγο "τρομοκρατηθεί" με αυτά που άκουγα!! Τι να πω παιδιά? Μπράβο στην Motorola! Το μόνο που μου μένει τώρα είναι να το συνδέσω με το pc... :!: Έχω μπερδευτεί λίγο με το "τι" και "πως" :O :O :O , αλλά ελπίζω να τα καταφέρω :cry: !!! καλοριζικο!θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη το τηλεφωνο απο ποιοτητα ειναι εκτος συναγωνισμου ;) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woman Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Και να λοιπόν η πρώτη ερώτηση :O Έχω ορίσει ως skin το scarlet. Λοιπόόόόν... ήθελα να βάλω κινούμενη εικόνα ως φόντο! Πήγα λοιπόν Μενού>Ρυθμίσεις>Διαμόρφωση>Φόντο> και έβαλα το Sapphire(.gif), το οποίο είναι animated. Βγήκα λοιπόν από το Μενού και μόλις πήγα αρχική οθόνη (αυτήν που βλέπεις το φόντο).. το φόντο μου ηταν ακίνητο :wacko: Γιατιιιι????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :mad: ούτε κι αν το ορίσω ως screensaver μου το βγάζει :w00t: :w00t: Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?? Λέω μήπως.......... Παράθεση "Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Προφανώς αγαπητή μου δεν υποστηρίζει animations για φόντο...όσο για τις απορίες των υπολοίπων και να σβήσεις το default τζιφάκι της μοτο...αυτό επανέρχαιτε...αυτόματα...αν και δεν μπορώ να σας τεκμηριώσω το γιατί...φαντάζομαι ότι θα είναι αποτέλεσμα του τηλεφώνου...δοκίμασε να κατεβάσεις τις εικονες που έχει στην σελίδα...που μπαίνουνε δοκιμασμένα... Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι γιατί όταν βάζω κάποιον ήχο στο κιν .mp3 ή .amr δεν μπαίνουν ώς ήχοι κλήσης...αλλά..πρέπει πρώτα να τα στείλω σε άλλο κινητό και να μου τα στείλει πίσω...και γενικά κάθε ήχος από άλλο κιν...παίζει νορμάλ...Καμία ιδέα!? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 το gif της motorola που μπορω να το βρω ? :X Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 θα το βρείς μαζι με πολλά άλλα στην σελίδα του αγαπητού κ.κ. Βορορο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Γεια σας παιδια.Απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του v3.Μετα απο 3 χρονια και αφου αλλαξα πολλες παντοφλες κινητα πηρα ενα τηλ που μου αρεσει πολυ και βαζω στην ακρη το 7610 για οταν μου τη βαραει να περναω symbian εφαρμογες.Μερικες ερωτησουλες αν μπορειτε να μου απαντησετε 1}Στο ευρετηριο δεν εχει επιλογη να μου δειχνει μονο τα τηλεφωνα που ειναι αποθηκευμενα στη συσκευη η μονο στη sim?Γιατι τωρα μου τα βγαζει ολα διπλα,μια στη συσκευη και μια στη sim. 2}Δεν μπορω να εχω διαφορετικο φοντο σε εξωτερικη και εσωτερικη οθονη? 3}Το ξυπνητηρι λειτουργει με κλειστο τηλεφωνο? 4}Γενικα το τηλ σας εχει βγει αξιοπιστο?Ψιλοφοβαμαι το ανοιξε κλεισε στο πορτακι.Τι λετε αντεχει? Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα παιδια Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Γεια σας παιδια.Απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του v3.Μετα απο 3 χρονια και αφου αλλαξα πολλες παντοφλες κινητα πηρα ενα τηλ που μου αρεσει πολυ και βαζω στην ακρη το 7610 για οταν μου τη βαραει να περναω symbian εφαρμογες.Μερικες ερωτησουλες αν μπορειτε να μου απαντησετε 1}Στο ευρετηριο δεν εχει επιλογη να μου δειχνει μονο τα τηλεφωνα που ειναι αποθηκευμενα στη συσκευη η μονο στη sim?Γιατι τωρα μου τα βγαζει ολα διπλα,μια στη συσκευη και μια στη sim. 2}Δεν μπορω να εχω διαφορετικο φοντο σε εξωτερικη και εσωτερικη οθονη? 3}Το ξυπνητηρι λειτουργει με κλειστο τηλεφωνο? 4}Γενικα το τηλ σας εχει βγει αξιοπιστο?Ψιλοφοβαμαι το ανοιξε κλεισε στο πορτακι.Τι λετε αντεχει? Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα παιδια Δημητρης 1ο μαλλον τα εχεις κανει αντιγραφη και στο τηλεφωνο ;) και καλα εκανες γιατι αλλιως δεν δουλευουν τα φωνητικα.... 2ο μπορεις κοιτα στην σελιδα του bororro καλυτερα... 3ο οντως λειτουργει και με κλειστο ;) 4ο το τηλεφωνο ειναι απο τις πιο ποιοτικες κατασκευες που υπαρχουν αν οχι η 1η κοιτα αν θες μερικες σελιδες πριν να δεις τι επαθε μια απο τις δικες μου και θα καταλαβεις ;) :lol: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Σε ευχαριστω invictus.Οσον αφορα το θεμα με το ευρετηριο θελω να πω αν γινεται οταν μπαινω να βρω ενα τηλ στο ευρετηριο πως να μη μου βγαζει ολα τα τηλ μαζι.Να μου βγαζει μονο αυτα που εινα αποθηκευμενα στη συσκευη και οχι στη sim.Επισης οταν αποθηκευω ενα ονομα με δυο αριθμους(στη συσκευη) δεν γινεται να μη μου βγαζει 2 φορες το τηλ στο ευρετηριο?Δηλαδη να μου το βγαζει μια και οταν μπαινω μεσα στο ονομα εκει να ειναι οι αριθμοι που εχω αποθηκευσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Σε ευχαριστω invictus.Οσον αφορα το θεμα με το ευρετηριο θελω να πω αν γινεται οταν μπαινω να βρω ενα τηλ στο ευρετηριο πως να μη μου βγαζει ολα τα τηλ μαζι.Να μου βγαζει μονο αυτα που εινα αποθηκευμενα στη συσκευη και οχι στη sim.Επισης οταν αποθηκευω ενα ονομα με δυο αριθμους(στη συσκευη) δεν γινεται να μη μου βγαζει 2 φορες το τηλ στο ευρετηριο?Δηλαδη να μου το βγαζει μια και οταν μπαινω μεσα στο ονομα εκει να ειναι οι αριθμοι που εχω αποθηκευσει? ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙς ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ :) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts