Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι σε μερικές ημέρες το site μου θα δεχτεί μια πολύ σημαντική αναβάθμση και με την βοήθεια του mitsos106 ελπίζουμε να το κάνουμε το πληρέστερο site που παίζει οσον αφορά τα java κομμάτια του! Σκλήρή δουλεία λοιπόν και τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες :)

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι σε μερικές ημέρες το site μου θα δεχτεί μια πολύ σημαντική αναβάθμση και με την βοήθεια του mitsos106 ελπίζουμε να το κάνουμε το πληρέστερο site που παίζει οσον αφορά τα java κομμάτια του! Σκλήρή δουλεία λοιπόν και τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες :)

Btw check ur mailbox,μόλις σου έστειλα ένα ωραίο παιχνιδάκι εν ονομάτι Pub Fruity customised για το κινητό μας. :)

129026.png?1640591734

Ρε παιδιά εσείς που έχετε αναβαθμίσει τα Raz σας είτε με το επίσημο firmware της είτε με τα ανεπίσημα που κυκλοφορούν έχετε δει τεράστια διαφορά στην ταχύτητα;;Το επίσημο firmware είναι σταθερό;Και πόσο αξίζει για να το βάλω;

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

Ρε παιδιά εσείς που έχετε αναβαθμίσει τα Raz σας είτε με το επίσημο firmware της είτε με τα ανεπίσημα που κυκλοφορούν έχετε δει τεράστια διαφορά στην ταχύτητα;;Το επίσημο firmware είναι σταθερό;Και πόσο αξίζει για να το βάλω;

Ποιό επίσημο; Υπάρχει και τέτοιο; Εγώ το ρίσκαρα, έβαλα από το motox και δεν το μετάνιωσα καθολου. Άλλωστε, αν κάτι πήγαινε στραβα ή δε μου άρεσε, θα έβαζα τα εργοστασιακά, γι αυτό υπάρχουν και τα backup. Σε θέμα σταθερότητας, δεν έχω παράπονο, ούτε στην ταχύτητα. Με ενθουσίασε η επέκταση της μνήμης, τώρα είμαι στα 7ΜΒ συν αυτά που έσβησα είμαι στα 8,6ΜΒ. Και βάβαια η δυνατότητα λήψης video.

Η επιλογή δική σου!!!

Σκοπεύω να αγοράσω το εν λόγω τηλέφωνο σύντομα.

Θελω να ρωτησω αν στο ημερολογιο μπορω να ορισω υπενθυμισεις για διαφορα γεγονοτα και αν συγχρονιζεται με το MS Outlook.?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Exw to RAZOR kana mina kai den exo brei akoma pos mporo na grapso ena minima, na to apo8ikeyso oste na to steilo argotera.kserei kaneis?

Μου φαίνεται ότι αποθηκεύεται στα Πρόχειρα. ;)

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

Σκοπεύω να αγοράσω το εν λόγω τηλέφωνο σύντομα.

Θελω να ρωτησω αν στο ημερολογιο μπορω να ορισω υπενθυμισεις για διαφορα γεγονοτα και αν συγχρονιζεται με το MS Outlook.?

Κανονικα εχει σημειωσεις ημερολογιου με υπενθυμησεις αλλα και συγχρονισμο με ενα προγραμμα [mobile phone tools DELUXE] που μπορεις να βρεις την διευθυνση για να το κατεβασεις σε δικο μου μηνυμα λιγο πιο πανω

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Κανονικα εχει σημειωσεις ημερολογιου με υπενθυμησεις αλλα και συγχρονισμο με ενα προγραμμα [mobile phone tools DELUXE] που μπορεις να βρεις την διευθυνση για να το κατεβασεις σε δικο μου μηνυμα λιγο πιο πανω

Ευχαριστω για την απαντηση.

Κανονικα που ειπες σημαινει οτι δεν εισαι σιγουρος αν εχει ή οτι εχει και λειτουργεί κανονικα?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Ευχαριστω για την απαντηση.

Κανονικα που ειπες σημαινει οτι δεν εισαι σιγουρος αν εχει ή οτι εχει και λειτουργεί κανονικα?

Οχι σιγουρος ειμαι, :) το κανονικα αναφεροταν στην λειτουργια

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

afou grapso to minima de brisko pou8ena epilogi "apo8ikeysi" :(

Πας λοιπον κατευθειαν στα προχειρα ,εχει επιλογη νεο μηνυμα εκει ..το γραφεις προσθετεις παραληπτη και μετα εχει επιλογη αποθηκευση :)

paidia kalispera!

eimouna enas nokiakias kai me to pou pira to v3 mporei na mou pire polu xrono na to sinithisw kai na kanw synchronize to address book alla twra pia den mporw na to afisw apo ta xeria mou mexri pou epatha ayto kai exw trelathei!!!

I fotografiki mixani den doulevei opws palia..ta xrwmata ta vgazei arnitika kai i mpataria teleiwnei para polu grigora...exei sxesi pou o erikse o pateras mou katw??

sas parakalw voithiste me..ti prepei na kanw??exeikaneis to idio provlima kai an nai?/pou n a to paw..menw london kai twra pou eimai ellada eimai diakopes..

eyxaristww!!!

paidia kalispera!

eimouna enas nokiakias kai me to pou pira to v3 mporei na mou pire polu xrono na to sinithisw kai na kanw synchronize to address book alla twra pia den mporw na to afisw apo ta xeria mou mexri pou epatha ayto kai exw trelathei!!!

I fotografiki mixani den doulevei opws palia..ta xrwmata ta vgazei arnitika kai i mpataria teleiwnei para polu grigora...exei sxesi pou o erikse o pateras mou katw??

sas parakalw voithiste me..ti prepei na kanw??exeikaneis to idio provlima kai an nai?/pou n a to paw..menw london kai twra pou eimai ellada eimai diakopes..

eyxaristww!!!

Οι ερωτησεις που κανεις στο πρωτο μερος ειναι μονο για τεχνικους εγω μπορω να σου πω μια σελιδα της motorola http://direct.motorola.com/gre/supportselect.asp?country=GRC&language=GRE&productid=29525&web_page_name=SUPPORT για υποστηριξη ... σιγουρα στην θεση σου θα το πηγαινα σε τεχνικο..

Γεια σας παιδια

μολις σημερα πηρα το V3 και ηδη θελω να αρχισω να οργανωνομαι και να το σκαλιζω,μεχρι τωρα ειχα ενα nokia 7650 και το ειχα χακαρει εντελως.αλλα τωρα μπαινω σε αλλο εντελως περιβαλλον και θα ηθελα τα φωτα σας...

1.πως βλεπω ποιο firmware εχω;

2.θελω εναν εντελως αναλυτικο οδηγο για την πραγματοποιηση της αναβαθμισης (εντελως αναλυτικο/για ηλιθιους) και αν δυνατον και links με ολα τα απαραιτητα αρχεια που θα χρειαστω.

3.ποια προγραμματα χρειαζομαι και ποια sites ειναι must have προκειμενου να "αλλαξω τα φωτα" (τα οποια παρεπιπμτοντως ειναι πολυ ομορφα) του κινητου;

ευχαριστω εκ των προτερων

ΥΓ:κατα την γνωμη μου θα επρεπε να υπαρχει ενα sticky στην αρχη του thread με τα περισσοτερα απο αυτα που αναφερω παραπανω.η αναζητηση ή το ξεφυλλισμα του φορουμ δεν βοηθα και παρα πολυ.

Λοιπόν για αρχή πηγαίνουμε εδώ http://www.mob453.com/phones/motorola_v600/ και κατεβάζουμε τα δυο πρώτα αρχεία 1] http://www.aparys.dsl.pipex.com/PST_6.7_GENERAL.zip και 2]http://www.aparys.dsl.pipex.com/PST_6.7_Patch.zip τρέχουμε το πρώτο αρχείο PST 6.7 μόλις τελείωσει η εγκατάσταση κάνουμε εξαγωγή το patch στο φάκελο που έχουμε κάνει εγκατάσταση το πρώτο αρχείο PST 6.7. ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ.Παμε να κατεβάσουμε τα απαραίτητα αρχεία για την αναβάθμιση από εδώ http://www.motox.us/index.htm ΠΡΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ RAZR V3 NEW BOOT LOADER 08.23 στο κάτω μέρος της σελίδας ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ http://www.motox.us/monster_packs.php monster pack S/W Version R 374 GOE.40.9AR.shx ΤΡΙΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ http://www.motox.us/reflash.php R374 G OE.41.C3R_reflash.shx ΤΕΛΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ http://www.motox.us/lps.php R 374_G_OE.41.COR _Lanq0031_reflash_MOTOX.shx .ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ τώρα.. μέσα από το μέρος που έχουμε αποθήκευση το πρώτο πρόγραμμα PST 6.7 [είναι στο program files σε ενα φακελο με το ονομα MOTOROLA]ANOIΓOYME to PST ΕΚΕΙ βρίσκουμε ένα αρχείο το MultiFlashFlex.exe και το τρέχουμε Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η Ε Δ Ω πρέπει όταν τρέξουμε το πρόγραμμα να αναγνωρίσει το τηλέφωνο για αυτό και στην αρχική σελίδα λέει να κατεβάσεις ένα άλλο πρόγραμμα το p2kman εκεί μέσα υπάρχουν οι οδηγοί για να αναγνωρίσει ο υπολογιστής μας το τηλέφωνο ...αφού λοιπόν πετύχουμε την σύνδεση υπολογιστή τηλεφώνου πάμε στο MultiFlashFlex και εκεί που λέει Enable Flash επιλεγούμε ένα κάθε φορά από τα αρχεία που κατεβάσαμε με την σειρά που έγραψα....στα δεξιά του προγράμματος τώρα τσεκάρουμε τα 1,3,4 preferences και μετά πατάμε το start μόλις τελειώσει το πλασάρισμα μας λέει ότι έγινε αυτό με επιτυχία ..αυτά τα βήματα τα κάνουμε σε κάθε ένα από τα αρχεία που περνάμε .....τελευταίο αλλά σημαντικό πολλές φορές όταν τελειώσουν όλα τα flash δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο τότε πρέπει να τρέξουμε ένα άλλο αρχείο το οποίο το περνούμε από εδώ http://www.motox.us/index.htm προς το τέλος της σελίδας [RAZ V3 KEYPAD FIX FLEX] Βέλος θα ήθελα μα ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που κατά καιρούς έχουν γράψει εδώ για την αναβάθμιση και ιδιαιτέρα το μέλος haki χάρις στον οποίον μπόρεσα να κάνω μονός την πρώτη αναβάθμιση .....και μην ξεχνάμε κάθε σπιτική ;) αναβάθμιση κρύβει κινδύνους την ευθύνη των οποίων παίρνετε οι ίδιοι

Εκανα αναβαθμιση μονος μου αλλα εβαλα μονο το τριτο και το τεταρτο αρχειο. Το πρωτο και το δευτερο δεν τα εβαλα καθολου. Πειραζει?

Τι να κανω να το αφησω ως εχει η να το ξανακανω οπως λες?

alexx@Εκανα αναβαθμιση μονος μου αλλα εβαλα μονο το τριτο και το τεταρτο αρχειο. Το πρωτο και το δευτερο δεν τα εβαλα καθολου. Πειραζει?

Τι να κανω να το αφησω ως εχει η να το ξανακανω οπως λες?

αν δουλευει κανονικα και με τα πλεονεκτηματα της αναβαθμισης αστο τι να πω... :worry:

Είμαστε έτοιμοι, κυρίες και κύριοι :w00t: Μετά από πολύ κόπο σας παρουσιάζω το ανανεωμένο site με τα απαραίτητα για το Razr V3. To όνομα του motorolarazr_v3 και η διεύθυνσή του, λίγο πολύ γνωστή. Από μέρους μου και από τον mitsos106 σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση και περιμένουμε τις απόψεις σας! Stay tunned, more is yet to come ;)

Ε και μόνο που το σκεφτήκατε και δημιουργήσατε ένα τέτοιο χώρο για όλους εμάς τους χρήστες του v3...μπράβο σας!

« Everyone has a dark side,

some are just darker than others... »

BiZ zzzzzzz z z z zzzzz

Ε και μόνο που το σκεφτήκατε και δημιουργήσατε ένα τέτοιο χώρο για όλους εμάς τους χρήστες του v3...μπράβο σας!

Εκ μέρους μου κι εκ μέρους του bororo ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αναγνώριση των κόπων μας. Προσπαθούμε να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή όλων μας. Μετά από ατελείωτες ώρες μπροστά στην οθόνη, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πάρα πολλά παιχνίδια τα οποία για τεχνικούς λόγους, δεν είναι δυνατό να μπουν με τη μία στη σελίδα. Σας υποσχόμαστε πάντως τριψήφιο αριθμό. Λίγη υπομονή απλά!!!!

Να συμπληρώσω μόνο ότι εγώ είμαι κάτοικος Γερμανίας, ενώ ο bororo μένει Ελλάδα και δε γνωριζόμαστε προσωπικά, οπότε καταλαβαίνετε το πόσο δύσκολη είναι η συνεργασία μας…

• The title was changed to Motorola RAZR V3