Jump to content

Newman K1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 169
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο umi μου που δοκίμασα δεν έκανε διαφορά νομίζω..

Ποιες τιμές πειραξες και σε ποια πεδία;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έβαλα κάτι λίγο μεγαλύτερο από τις προτινόμενες του εν λόγω οδηγού καθότι οι εργοστασιακές που είχε ήταν ήδη μεγαλύτερες από αυτές που ορίζει ως αρχικές. Αλλά και που για χαβαλέ τις μηδένισα σε μια φάση για δοκιμή, πάλι τίποτα δεν άλλαξε. Πάντα μιλάω για το μεγάφωνο.

Τελικα η ρομ ειναι 4 η 2 γκιγκα? Εμενα εχει 2.

και στο δικό μου με 2 ήρθε, μόλις είδα στο site του Minideal ότι παρόλο στις προδιαγραφές αναφέρει 4 GB στο screenshot φαίνεται ότι είναι 2 GB.

Tους έχω στείλει ήδη ερώτημα ....να δω τι θα απαντήσουν.

Κοιτόντας τις προδιαγραφές διάφορων τηλ διαπιστώνω ότι παντού είναι το ίδιο, δηλαδή ονομαστικα δείχνουν 4 GB, μήπως τα άλλα 2 τα δεσμευει το λειτουργικό ?

Αυτό το διαπίστωσα και σε τηλ που ονομαστικά εμφανιζουν 8 και 16 GB αλλά στα screenshots φαίνεται κανά 4αρι να απουσιάζει

Edited by taliban

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο χώρος μετράει συνολικά. Αν έχετε 1gb περιπου για εφαρμογές,θα έχετε αλλα 2gb ως καρτα μνήμης και τα υπολοιπα μέχρι τα 4 που είναι πραγματικα 3,85 περιπου θα τα καταλαμβάνει το λειτουργικο

Τελικα η ρομ ειναι 4 η 2 γκιγκα? Εμενα εχει 2.

και στο δικό μου με 2 ήρθε, μόλις είδα στο site του Minideal ότι παρόλο στις προδιαγραφές αναφέρει 4 GB στο screenshot φαίνεται ότι είναι 2 GB.

Tους έχω στείλει ήδη ερώτημα ....να δω τι θα απαντήσουν.

Κοιτόντας τις προδιαγραφές διάφορων τηλ διαπιστώνω ότι παντού είναι το ίδιο, δηλαδή ονομαστικα δείχνουν 4 GB, μήπως τα άλλα 2 τα δεσμευει το λειτουργικό ?

Αυτό το διαπίστωσα και σε τηλ που ονομαστικά εμφανιζουν 8 και 16 GB αλλά στα screenshots φαίνεται κανά 4αρι να απουσιάζει

4GB έχετε. 2GB μένουν γι αποθήκευση αρχείων, 1GB μόνο για εφαρμογές (/data), και τ άλλο 1GB το τρώει το σύστημα

Επομενως εχουμε ελαχιστο χωρο για τις εφαρμογες. Ξερει κανεις αν μπορω να τις αποθηκευσω στην sd card?

Επομενως εχουμε ελαχιστο χωρο για τις εφαρμογες. Ξερει κανεις αν μπορω να τις αποθηκευσω στην sd card?

φυσικά και μπορείς, βάλε μία εφαρμογή πχ app2sd και κάνε τες μεταφορά εκεί

Ρε συ μαν μια που εχουμε και το ιδιο κινητο. Τι ακριβως παταω για να τις μεταφερω στην καρτα? Εβαλα το προγραμμα, παταω στην εφαρμογη να μεταφερθει και μετα μου βγαζει τα σετινγκς που εχει το τηλεφωνο με την εφαρμογη. Μου λεει πατα μετακινηση στην sd αλλα δεν εχω τετοια επιλογη. Μονο μετακινηση τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου λεει. Το δοκιμασα αλλα δε κανει κατι. Μηπως πρεπει να ανοιξω καποιον φακελο στην sd karta?

Δε μεταφερονται ετσι ολες οι εφαρμογες.βαλε το link2sd,επελεξε τις εφαρμογες που θες να μεταφερεις και πατα μεταφορα στην sd.Αν και 0.9gb για εφαρμογες δεν ειναι και τοσο λιγα.Χωρανε 80+ μετριου μεγεθους.Εκτος και αν στη συσκευη αυτη η καρτα μνημης του χρηστη,δε φαινεται πρωτη στο συστημα οποτε εκει ναι οντως δε γινεται ετσι μεταφορα.πηγαινε ρυθμισεις αποθηκευτικος χωρος και εκει πρεπει να βλεπεις εσ. Αποθ. Χωρος 0,9gb και μετα την καρτα sd σου Edited by bbbb

τις εφαρμογές τις μεταφέρεις απ τις ρυθμίσεις εφαρμογών. Πατάς στην εφαρμογή που θες, και επιλέγεις μεταφορά στην SD. Αλλιώς αν είσαι rooted, βάζεις το link2SD, φτιάχνεις ένα 2ο partition στη κάρτα μνήμης σου, και κάνεις link τις εφαρμογές που δε χωράνε στην εσωτερική, εκεί. Αν βέβαια αδειάσεις το 1GB του /data

Παιδες δε μπορω να καταλαβω τι μου γραφετε. Ειμαι ασχετος με αυτα.

τότε δε θα σ απασχολήσει τίποτα. Αν χρειαστείς χώρο, θα κανονίσει το κινητό αυτόματα για σένα

Καλησπέρα,

Παραλαμβάνω λογικά αύριο το Κ1!! :) Από μπαταρία τι λέει?κρατάει αρκετά?

Από αυτονομία είναι κορυφή αυτά

μια αστεια ερωτηση κι απο μενα.Απο handsfree τι παιζει γιατι απ οτι φαινεται δεν υπαρχουν μεσα στο κουτι.

και εγώ ψάχνω....γενικά κάνουν διάφορα αν και της ίδιας εταιρίας είναι αυτά http://www.magicbazaar.net/en/accesories/accessories-Newman-K1/Newman-K1-Original-Headphones

To συγκεκριμένο μαγαζί τα έχει στην καλύτερη τιμή, αλλά σε ερώτηση για τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης μου είπαν 35-40 ημέρες !!!!!!!!!!!!!!!!

απο universal ταιριαζει τιποτα να παιζει το ραδιο τουλαχιστον

ε ναι, δεν θα εχεις πρόβλημα

Καλησπέρα σας,

Το πήρα εχθές στα χέρια μου,το έστειλαν 08/07 και ήρθε στις 22/07.Αρκετά γρήγορα.Ήρθε και το δικό μου μαζί με θήκη οπότε τώρα έχω 2 :) Ήρθε κανονικά rootαρισμένο,με ελληνικά και playstore. Τα χρώματα της οθόνης του είναι αρκετά ζωντανά και έντονα, και η κάμερα πολύ καλή (αν και δεν την δοκίμασα σε νυχτερινές λήψεις ακόμα). Πολύ γρήγορη απόκριση στο θέμα touch και wi-fi και γενικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και από την ποιότητα κατασκευής.

Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο που με κυνηγούσε στα topic για να το παραγγείλω.. :P Ήταν νομίζω η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω.

Καλησπέρα σας,

Το πήρα εχθές στα χέρια μου,το έστειλαν 08/07 και ήρθε στις 22/07.Αρκετά γρήγορα.Ήρθε και το δικό μου μαζί με θήκη οπότε τώρα έχω 2 :) Ήρθε κανονικά rootαρισμένο,με ελληνικά και playstore. Τα χρώματα της οθόνης του είναι αρκετά ζωντανά και έντονα, και η κάμερα πολύ καλή (αν και δεν την δοκίμασα σε νυχτερινές λήψεις ακόμα). Πολύ γρήγορη απόκριση στο θέμα touch και wi-fi και γενικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και από την ποιότητα κατασκευής.

Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο που με κυνηγούσε στα topic για να το παραγγείλω.. :P Ήταν νομίζω η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω.

Χα, χα, χα !

Για μένα κτυπάει η καμπάνα :)

Ευτυχώς που έχεις μείνει ικανοποιημένη :lol::lol:

μία βοήθεια παιδια.....πατάω su και μου βγαζει μηνυμα ΄΄δεν υπάρχει su binary ι εγκατεστημένο και ο SU δεν μπορεί να το εγκαταστήσει , αυτό είναι πρόβλημα΄΄

Τι δεν πάει καλά ?

edit

με τις συνεχείς αναβαθμίσεις του S user τις τελευταίες ημέρες πλέον μου βγάζει με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης ΄΄ αναβάθμιση του su binary ΄΄ πατάω ναι και μου αναφέρει ΄΄αποτυχία ΄΄

Edited by taliban

μία βοήθεια παιδια.....πατάω su και μου βγαζει μηνυμα ΄΄δεν υπάρχει su binary ι εγκατεστημένο και ο SU δεν μπορεί να το εγκαταστήσει , αυτό είναι πρόβλημα΄΄

Τι δεν πάει καλά ?

edit

με τις συνεχείς αναβαθμίσεις του S user τις τελευταίες ημέρες πλέον μου βγάζει με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης ΄΄ αναβάθμιση του su binary ΄΄ πατάω ναι και μου αναφέρει ΄΄αποτυχία ΄΄

Διέγραψε το υπάρχον supersu και ξαναρούταρε το κινητό με το motochopper