RAAD Δημοσιεύτηκε September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2003 Γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα ήχου ώστε να φτιάχνω δικιά μου μουσική?? όσο το δυνατόν εύκολο :) και να έχει τίποτα έτοιμα πχ έτοιμο κουμπί να βάζει μπάσο κτλ... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest technology Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 FruityLoops Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilmour Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Υπάρχουν μερικά πολύ καλά όπως REBIRTH, REASON,DANCE EJAY, καθώσ επίσης και το καταπληκτικό CUBASE. Παράθεση Welcome my son, welcome to the machine. Where have you been? It's allright we know where you 've been Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Το fruity loops είναι για νέους! Καλύτερα θεωρώ πως είναι το Reason και το Rebirth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tronik Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Το fruity loops είναι για νέους! Καλύτερα θεωρώ πως είναι το Reason και το Rebirth! Το Rebirth καλύτερο από το FL;;;; Όχι βέβαια! (καταρχήν είναι διαφορετικά είδη πλέον). Προφανώς εννοείς τις παλιές εκδόσεις του Fruity Loops. H νέα έκδοση FLStudio Producer 4.12 έχει απίστευτες (για entry-level πρόγραμμα) δυνατότητες. Με υποστήριξη όλων σχεδών των VST και DirectX plugins μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Το μόνο αρνητικό του, κατά τη γνώμη μου, είναι ο δύσχρηστος sequencer. Το Reason είναι και θα παραμείνει κορυφαίο, το μόνο που του λείπει πλέον είναι η δυνατότητα VST, γιατί κάποιες στιγμές τα ενσωματωμένα instruments/effects δεν αρκούν. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το εξής setup: Για σύνθεση: Reason, FLStudio (με Pro53, Absynth, OrangeVocoder, V-Station, Halion plugins) Για mastering: SoundForge και Nuendo Παράθεση ...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts