bbtp Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Δεν μπορω να το βρω αυτο φιλε μου. Μπορεις να μου εξηγησεις ή να βαλεις φωτος; Σε ρωτάει πριν την κλήση από ποια σιμ θες να καλέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Παιδια καλησπερα μιας και περιμενω κι εγω 2 v967s απο gps τι λεει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 αριστο ειναι. κλειδωνει αμεσα και δεν εχει μεγαλη αποκλιση. πρεπει ομως να κατεβασεις και να ρυθμισεις το faster gps(free απ το playstore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 μια χαρα ειμασε τοτε. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASS13 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καλησπερα..ηθελα να ενημρωσω οτι δοκιμασα σημερα το hands free απο iphone και δουλευουν κανονικα απλα ειναι λιγο χαμηλος ο ηχος..επισης ενα bluetooth itech δουλευει πολυ καλα...Αλλη μια λειτουργια του κινητου το tethering μεσω wifi δουλεψε απροβληματιστα για 1 ωρα περιπου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 ισως εχει το καλυτερο gps απ ολα τα mtk :D παιζει να βρουμε καποια θηκη με συρομενο πλητρολογιο? δυσκολα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 μια ερωτηση επειδη διαβαζοντας εδω κολλησα και θα παρω κι εγω ενα κινεζικο θεκω να ρωτησω γιατι εχουμε κολλησει στο zte εφοσον υπαρχουν τοσα κινεζικα με λιγα λεφτα παραπανω αλλα πολυ καλλιτερες επιδοσεις?? πχ δεν αξιζουν 20 ευρω παραπανω για hd οθονη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 μια χαρα ειμασε τοτε. Kατσε να'ρθουν αν θαρθουν αυτα τα τηλ. πρωτα (απο hotinbuy δεν παραγγειλες και΄συ?)και μετα πες το αυτο το μια χαρα ειμασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 τελικα αν το παρω λεω απο to2c.com με τα δωρα ειναι καλη επιλογη? γνωριζει κανεις σε ποσες μερες ερχεται περιπου απο αυτο το μαγαζι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 μια ερωτηση επειδη διαβαζοντας εδω κολλησα και θα παρω κι εγω ενα κινεζικο θεκω να ρωτησω γιατι εχουμε κολλησει στο zte εφοσον υπαρχουν τοσα κινεζικα με λιγα λεφτα παραπανω αλλα πολυ καλλιτερες επιδοσεις?? πχ δεν αξιζουν 20 ευρω παραπανω για hd οθονη?? Άτομα σαν εμένα δεν ενδιαφέρονται για hd οθόνη. Η hd οθόνη καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Το συγκεκριμένο κινητό είναι χωρίς κανένα πρόβλημα όπως μερικά άλλα κινέζικα που έχουν προβλήματα gps ή wifi. Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 εβαλα το greenify οκ αλλα κανει αυτοματα το κλεισιμο τον εφαρμογων η πρεπει εγω να της κανω συνεχεια hirbanate? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 εβαλα το greenify οκ αλλα κανει αυτοματα το κλεισιμο τον εφαρμογων η πρεπει εγω να της κανω συνεχεια hirbanate? Αφού κλείσεις το τηλέφωνο να είναι κλειδωμένο εννοώ της κλείνει αυτό αφού περάσει λίγη ώρα. ΜΗΝ ΤΟ ΒΆΛΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΤΉΡΙ ΌΜΩΣ Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 πχ δεν αξιζουν 20 ευρω παραπανω για hd οθονη?? αν δε σε ενοχλει η αυξημενη καταναλωση, πανε σε hd οθόνη. προσωπικα η ανάλυση του ζτε με φτάνει και με περισεύει:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Δεν μπορω να το βρω αυτο φιλε μου. Μπορεις να μου εξηγησεις ή να βαλεις φωτος; Πήγαινε στις ρυθμίσεις--->διαχείριση sim--->φωνητική κλήση--->ερώτηση πάντα και όταν καλείς θα σε ρωτάει απο ποια sim να πάρει. μια ερωτηση επειδη διαβαζοντας εδω κολλησα και θα παρω κι εγω ενα κινεζικο θεκω να ρωτησω γιατι εχουμε κολλησει στο zte εφοσον υπαρχουν τοσα κινεζικα με λιγα λεφτα παραπανω αλλα πολυ καλλιτερες επιδοσεις?? πχ δεν αξιζουν 20 ευρω παραπανω για hd οθονη?? Σε οθόνη η συσκευή ειδικά αν έχεις δει hd/fhd υστερεί σε ευκρίνεια περισσότερο και λιγότερο στην απεικόνιση των χρωμάτων.Σε επιδόσεις όμως ακόμη και με τον 6589turbo με μια fhd οθόνη δεν θα δεις σημαντικές διαφορές.Το v967s λόγω της qhd ειναι πιο "αεράτο". Άτομα σαν εμένα δεν ενδιαφέρονται για hd οθόνη. Η hd οθόνη καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Το συγκεκριμένο κινητό είναι χωρίς κανένα πρόβλημα όπως μερικά άλλα κινέζικα που έχουν προβλήματα gps ή wifi. Ακριβώς αυτό.Μπορεί να πάρεις ένα κινέζικο ακόμη και διπλάσιας αξίας απο το 967s και να χαίρεσαι την hd οθόνη του αλλά να έχεις χαμηλό σήμα wifi/gps,χαμηλό ηχείο,μικρότερη αυτονομία κτλ.Θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρεις μια συσκευή που θα ειναι σε όλα τέλεια.Οτι και αν πάρεις,θα κάνεις παραχωρήσεις Edited September 29, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) μια ερωτηση επειδη διαβαζοντας εδω κολλησα και θα παρω κι εγω ενα κινεζικο θεκω να ρωτησω γιατι εχουμε κολλησει στο zte εφοσον υπαρχουν τοσα κινεζικα με λιγα λεφτα παραπανω αλλα πολυ καλλιτερες επιδοσεις?? πχ δεν αξιζουν 20 ευρω παραπανω για hd οθονη?? Για πες μας δηλαδή ένα επώνυμο Κινέζικο με δηλωμένο SAR στο manual ,με 125 Ε(105+20) ή 95Ε(75+20)(θα δείξει τι στέλνει το hotbuy) με απροβλημάτιστη λειτουργία ως τηλέφωνο , ΑΡΙΣΤΟ GPS,ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ μπαταρία ,IPS οθόνη , ,5άρι , τετραπύρηνο,άριστο wifi,καμπάνα ηχείο ,κλπ κλπ που να έχει επιπλέον HD οθόνηκαι με πολύ καλύτερες επιδόσεις από το ZTE .......να το συζητήσουμε ευχαρίστως:p:p Edited September 29, 2013 by xkaliak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 φιλοι δεν κανω τον πονηρο ρωταω για ενημερωση γιατι προφανως δεν εχω ψαξει τα κινεζικα κινητα οσο καποιοι εδω μεσα και γιατι οπως ο καθενας θελω στα λεφτα που θα δωσω να παρω οτι καλλιτερο μπορω δεκτη λοιπον οποια πληροφορια υπαρχει και σεβαστη ευχαριστω επισης μηπως τελικα γνωριζει καποιος αγορα απο to2c.com ποσες μερες περιπου κανει να ερθει εδω ερχεται μεσω ελτα ? απο κει το παραλαμβανω? διαβασα οκ μεσω singapure αλλα στα χερια μου πως φτανει και παλι ευχαριστω απαντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Aπο 11 εως 20 ημέρες περίπου κάνει να έρθει απο την στιγμή που θα σταλεί το πακέτο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 ναι ωραια απο που παραλαμβανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 ναι ωραια απο που παραλαμβανω? Στο πιο κοντινο Ελτα σου φιλε μου.Η θα στο φερει ταχυδρομος,η πας εσυ απο το καταστημα και τι παιρνεις..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Για πες μας δηλαδή ένα επώνυμο Κινέζικο με δηλωμένο SAR στο manual ,με 125 Ε(105+20) ή 95Ε(75+20)(θα δείξει τι στέλνει το hotbuy) με απροβλημάτιστη λειτουργία ως τηλέφωνο , ΑΡΙΣΤΟ GPS,ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ μπαταρία ,IPS οθόνη , ,5άρι , τετραπύρηνο,άριστο wifi,καμπάνα ηχείο ,κλπ κλπ που να έχει επιπλέον HD οθόνηκαι με πολύ καλύτερες επιδόσεις από το ZTE .......να το συζητήσουμε ευχαρίστως:p:p η οθονη δεν πρεπει να ειναι IPS Edit: πηγαινετε στο σαιτ της υπογραφης και πειτε μου εαν πρεπει να αλλαξω τιποτα Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) H οθόνη στο επίσημο site της zte αναφέρεται ως ips http://www.ztedevice.com.cn/product/smart_phone/65cae3c9-8ab9-445c-bf86-0f0c42568d25.html και επισης το multitouch του ειναι 10 σημείων.Αυτό δεν το γράφει στα χαρακτηριστικά αλλά στο engineer mode της συσκευής--->hardware testing--->touchscreen--->multitouch αναγνωρίζει 10 δάχτυλα Edited September 29, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 H οθόνη στο επίσημο site της zte αναφέρεται ως ips http://www.ztedevice.com.cn/product/smart_phone/65cae3c9-8ab9-445c-bf86-0f0c42568d25.html και επισης το multitouch του ειναι 10 σημείων δεν το ηξερα και το εχω... Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 λυση για 160 χαρακτηρες στην στοκ εφαρμογη μυνηματον πλην του gravitybox και αλλης εφαρμογης δεν υπαρχει ε? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 παιδια στον ηλιο πως παει απο φωτεινοτητα βλεπεις τιποτε η πρεπει να ψαχνεις για ισκιους???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 παιδια στον ηλιο πως παει απο φωτεινοτητα βλεπεις τιποτε η πρεπει να ψαχνεις για ισκιους???? Και να προσθέσω στην ερώτηση του φίλου έχει αυτόματη φωτεινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts