Raven6681 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 παιδιά στα ξαφνικά νέκρωσε το κινητό ενός φίλου και δεν ανοίγει ούτε φορτίζει... Υπάρχει κάποια ρομ για flashtools να κάνω μια δοκιμή μπας και ζωντανέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μπαταρια άλλη δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μπαταρια άλλη δοκίμασες? όχι δεν υπάρχει 2η. Μπορεί έτσι ξαφνικά να τα έπεξε η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Γιατί, δεν υπάρχει περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 δεν ξέρω μπορεί αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει 2η μπαταρία... το μόνο που μπορώ να τσεκάρω είναι αν είναι software-ικό το θέμα και ψάχνω να βρω rom για flashtools, Γνωρίζει κανείς; Στο needrom που κοίταξα όλες είναι είτε μέσω CWM ή mobileuncle tools... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Η οριτζιναλ δε φλασαρεται με τον τροπο που θες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω... Για το THL που έχω εγώ και υπάρχουν ρομ για CWM υπάρχουν και ρομ για flashtools... Ή στην τελική αν δεν υπάρχει αν μπορεί κάποιος να μου κάνει ένα backup με droid tools... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Πρεπει να ειχε ειπωθεί παλιοτερα οτι υπάρχει. Αν δε σε είναι κόπος ψάξε λίγο στο θέμα. Το back up που λες πως το κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 οι tempered glass μου φαινονται οτι δεν ειναι τοσο ανθεκτικες οσο λενε. εχω παρει 2 για σονυ ζ1 της κοπέλιας κ τις εσπασε κ τις 2 σε λιγοτερο απο μηνα. Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Υπάρχει κάποιο tweak για την αυτόματη ρύθμιση φωτεινοτητας της οθόνης? Ακόμη και σε καθόλου φως, ειναι αρκετά φωτεινή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Αυτό το ενοχλητικό χρουτσου χρουτσου στο ακουστικό άρχισε να μου σπάει τα νεύρα. Εμφανίστηκε ξαφνικά και όσο παει γίνεται πιο έντονο. Πάροχος COSMOTE και κλειστό το 3g. Όταν ο συνομιλητής μιλάει σιγά κοντεύω να μην τον ακούω. Καμμια λύση προτείνετε ;έτυχε σε κανέναν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iLLiCIT Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Αυτό το ενοχλητικό χρουτσου χρουτσου στο ακουστικό άρχισε να μου σπάει τα νεύρα. Εμφανίστηκε ξαφνικά και όσο παει γίνεται πιο έντονο. Πάροχος COSMOTE και κλειστό το 3g. Όταν ο συνομιλητής μιλάει σιγά κοντεύω να μην τον ακούω. Καμμια λύση προτείνετε ;έτυχε σε κανέναν ; Εγώ το είχα όταν μιλούσα με τον κολλητό μου που είχε και αυτός V967s με cosmote.. μέχρι που άλλαξε αυτός κινητό και όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εγώ το παθαίνω με όλους δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Πρόβλημα στο μικροφωνο δηλαδή. Δεν έχω παρατηρησει κατι στο δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Στο ακουστικό της συσκευής. Σαν να τρίζει το πλέγμα που έχει μπροστά. Δε με πολύ ένοιαζε αλλά όταν μιλάει ο άλλος χαμηλά δύσκολα ξεχωρίζω τι λέει. Είναι εκνευριστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ναι, ακουστικό. Σορρυ. Δοκίμασε να αυξήσεις την ένταξη του μπας και στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Τέρμα γμτ δεν ξέρω αν περάσω καμμια άλλη rom αν θα στρώσει που δεν νομίζω. Κάνα πρόγραμμα από το market να βελτιώνει την ακουστική υπάρχει ; Edited August 26, 2014 by nmitr11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Ειναι το ακουστικό ,το έχω και εγω ,ενώ με bt ακουστικό ή handsfree ,πεντακάθαρος ό ήχος σε όλα τα δίκτυα ,καπο ειχα βρει ακουστικά ριξε μια ματια http://www.aliexpress.com/item/New-Loud-Speaker-for-ZTE-V967S-V965-U5-N980-N986-Cell-phone/1633224523.html δεν ξερω αν κανουν για το δικο μας ..,πάντως είχα επιχειρήσει να το εγχειρήσω ,το ανοιγμα του ηρωικου 967 μέχρι το σημείο αυτό δεν ειναι και ότι πιο εύκολο ,μετα απο 10 μήνες ξεραμενα πλαστικά .. Εχω παρατηρήσει πάντως και το εχω τσεκάρει όταν μιλώ με wind ( εγω εχω sim wind f2G) δεν έχω κανενα προβλημα επίσης και με το σταθερο δίκτυο ,όμως με vodafone & cosmote έντονο προβλημα σε σημείο που δεν καταλαβαινω τι μου λένε , η αυξηση της εντασης το χειροτερευει ,αν θες παντως να το ψαξεις μεσω software mobileuncle->mtk engineering mode -> audio και παιξε με τα levels ( καπου υπήρχαν οδηγιες σε αλλο νημα ) αλλά δεν νομιζω να κανεις τιποτα...,μ'απασχολει και μενα πάντως γιατι το τηλέφωνο αυτό ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ ! Edited August 26, 2014 by tpapo Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASS13 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπέρα..γινετε να κανουμε unroot την συσκευη με καποιο τροπο???ή ειναι απαραίτητο να ειναι root για να μπει η rom??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ειναι το ακουστικό ,το έχω και εγω ,ενώ με bt ακουστικό ή handsfree ,πεντακάθαρος ό ήχος σε όλα τα δίκτυα ,καπο ειχα βρει ακουστικά ριξε μια ματια http://www.aliexpress.com/item/New-Loud-Speaker-for-ZTE-V967S-V965-U5-N980-N986-Cell-phone/1633224523.html δεν ξερω αν κανουν για το δικο μας ..,πάντως είχα επιχειρήσει να το εγχειρήσω ,το ανοιγμα του ηρωικου 967 μέχρι το σημείο αυτό δεν ειναι και ότι πιο εύκολο ,μετα απο 10 μήνες ξεραμενα πλαστικά .. Εχω παρατηρήσει πάντως και το εχω τσεκάρει όταν μιλώ με wind ( εγω εχω sim wind f2G) δεν έχω κανενα προβλημα επίσης και με το σταθερο δίκτυο ,όμως με vodafone & cosmote έντονο προβλημα σε σημείο που δεν καταλαβαινω τι μου λένε , η αυξηση της εντασης το χειροτερευει ,αν θες παντως να το ψαξεις μεσω software mobileuncle->mtk engineering mode -> audio και παιξε με τα levels ( καπου υπήρχαν οδηγιες σε αλλο νημα ) αλλά δεν νομιζω να κανεις τιποτα...,μ'απασχολει και μενα πάντως γιατι το τηλέφωνο αυτό ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ ! Δεν νομίζω να γίνει τίποτα με τα νούμερα αυτά το πολύ να αυξήσουν την ένταση του ηχείου. Μάλλον κάτι πρέπει να παίχτηκε με το ηχειάκι τώρα που να το ξηλώνεις. Χρειάζεται service manual και ανταλλακτικό ηχειάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπέρα..γινετε να κανουμε unroot την συσκευη με καποιο τροπο???ή ειναι απαραίτητο να ειναι root για να μπει η rom??? Ποιος ο λόγος να ξερουταριστεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASS13 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ηθελα να το κανω για να λειτουργει το novago..brhka kati apps που κρυβουν το root αλλα δεν ξερω αν ειναι safe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Για δοκίμασε τες. Δε πιστεύω να υπάρξει κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Αυτό το ενοχλητικό χρουτσου χρουτσου στο ακουστικό άρχισε να μου σπάει τα νεύρα. Εμφανίστηκε ξαφνικά και όσο παει γίνεται πιο έντονο. Πάροχος COSMOTE και κλειστό το 3g. Όταν ο συνομιλητής μιλάει σιγά κοντεύω να μην τον ακούω. Καμμια λύση προτείνετε ;έτυχε σε κανέναν ; αμα εχεις παλαια καρτα δηλαδη πολλα χρονια στο κανει αυτο!!το εκανε στην κοπελα μου μεχρι που αλλαξαμε καρτα κοσμοτε..παντως μας ειχε φανει πολυ αστειος λογος αλλα μετα απο αυτο διορθωθηκε! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Περισυ πήρα την sim γιατί τότε έκανα σύνδεση είναι καινούρια. Edited August 28, 2014 by nmitr11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts