Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σας

διαβάζοντας το 50% των μηνυμάτων κατέληξα σε αυτό το κινητό.....

το έχω εδώ και 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

επειδή όμως δεν βρίσκω τώρα παλιότερα μηνύματα και δεν θυμάμαι που έχει ξανά αναφερθεί, μπορείτε να μου συστήσετε ένα αξιόπιστο πλοηγό για το κινητό (που έχετε δοκιμάσει)? και που μπορώ να τον βρω? (στείλτε μου προσωπικό μήνυμα αν υπάρχει πρόβλημα)

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χρησιμοποιώ το igo το οποίο είχα και σε συσκευή Gps και είμαι ευχαριστημένος γιατί έχεις διαθέσιμους χάρτες offline.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλό μήνα

Απο όσο ξερω μεχρι σημερα μόνο ο carliv έχει φτιάξει ΡοΜ για το κινητό μας.

για μένα είναι καλύτερες απο την στοκ και η δυο flavour και smart με καλύτερη την δεύτερη.

Θα παρακαλούσα να τον υποστηριξουμε με Thanks στο xda thread

Επίσης οποιως θέλει να του στείλει πμ

Αν θέλει να δοκιμάσει την επερχομένη flavour V4 beta.

Ευχαριστώ

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Εννοειται αυτό φίλε.Το παλικάρι κάνει άψογη δουλειά.Και εγώ του έστειλα pm και με ενημέρωσε ότι την επόμενη εβδομάδα μάλλον,θα βγάλει beta rom για δοκιμή

φυσιολογικό, σ ολες τις συσκευές υπάρχουν παρόμοια σκαμπανευάσματα στο ποσοστό μπαταρίας μετά από reboot

Όχι δεν είναι φυσιολογικό να κάνεις ένα reboot και από το 50% να σου πηγαίνει η μπαταρία στο 80% !!

Και σήμερα εκεί που ήταν στο 45% έκανε απότομη βουτιά στο 15%...

(κατάλαβε μαλλον ότι υπολόγιζε λάθος ποσοστό!)

Γενικώς με το θέμα μπαταρίας το κινητό μου κάνει κάτι κουλά.. Το άλλο πρόβλημα που μου παρουσιάζει πολύ συχνά είναι όταν το συνδέω με usb σε Η/Υ, ενώ όλα δείχνουν ότι φορτίζει (συνεχόμενο κόκκινο led αναμμένο, όπως και το εικονίδιο της μπαταρίας πάνω να λέει ότι φορτίζει), το ποσοστό παραμένει σταθερό και δεν ανεβαίνει! Μόνο μετά από reboot ξεκολλάει... Αν όμως συνδέσω φορτιστή απευθείας στη πρίζα τότε φορτίζει κανονικά...

Σημειωτέον ότι έχω ήδη επιχειρήσει battery calibration. ROM stock 1.05

Όχι δεν είναι φυσιολογικό να κάνεις ένα reboot και από το 50% να σου πηγαίνει η μπαταρία στο 80% !!

Και σήμερα εκεί που ήταν στο 45% έκανε απότομη βουτιά στο 15%...

(κατάλαβε μαλλον ότι υπολόγιζε λάθος ποσοστό!)

Γενικώς με το θέμα μπαταρίας το κινητό μου κάνει κάτι κουλά.. Το άλλο πρόβλημα που μου παρουσιάζει πολύ συχνά είναι όταν το συνδέω με usb σε Η/Υ, ενώ όλα δείχνουν ότι φορτίζει (συνεχόμενο κόκκινο led αναμμένο, όπως και το εικονίδιο της μπαταρίας πάνω να λέει ότι φορτίζει), το ποσοστό παραμένει σταθερό και δεν ανεβαίνει! Μόνο μετά από reboot ξεκολλάει... Αν όμως συνδέσω φορτιστή απευθείας στη πρίζα τότε φορτίζει κανονικά...

Σημειωτέον ότι έχω ήδη επιχειρήσει battery calibration. ROM stock 1.05

δοκιμασε και max smart ή max flavour!! εγω δεν εκατσα καθολου σε στοκοποτε δεν ξερω να σου πω αν ειναι bug της ή απλα ετυχες... σκαρτο κινητο

[...]

επειδή όμως δεν βρίσκω τώρα παλιότερα μηνύματα και δεν θυμάμαι που έχει ξανά αναφερθεί, μπορείτε να μου συστήσετε ένα αξιόπιστο πλοηγό για το κινητό (που έχετε δοκιμάσει)? και που μπορώ να τον βρω? (στείλτε μου προσωπικό μήνυμα αν υπάρχει πρόβλημα)

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διάβασε και ρώτα εδώ

τωρα τελευταια ειχα αναφερει οτι δε μπορουσε το sygic να κλειδωσει δορυφορους.

το δοκιμασα πριν με ανοιχτα data(2g απ την 2η σιμ) και κλειδωσε ΑΜΕΣΩΣ!!!!

δοκιμασε και max smart ή max flavour!! εγω δεν εκατσα καθολου σε στοκοποτε δεν ξερω να σου πω αν ειναι bug της ή απλα ετυχες... σκαρτο κινητο

Είχα δοκιμάσει τις max αλλά δε μου πολύάρεσαν. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα Rom πάντως..

Μήπως μπορεί να προτείνει κανείς βάση αυτοκινήτου για το ZTE V967;

Αυτην την παραγγειλα για ενα φιλο προχθες.Ειναι για τον καθρεπτη βεβαια,αλλα δειχνει πολυ καλη.οπτικα τουλαχιστον.

http://www.ebay.com/itm/Black-Car-Rearview-Mirror-Mount-Holder-Cradle-Clip-Kit-Bracket-Mobile-Phone-/400556014662?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item5d42ffbc46

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

εγω δυστυχώς είμαι ετοιμος να το πεταξω.

σβηνει ο οθονη στα καλα καθουμενα και δεν ξανααναβει παρα μονο αν βγαλω την μπαταρια.

μπορει να το κανει μια στα τοσα μπορει ομως και 20 φορες σερι.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα απο ρομ με χωρις σιμ με χωρίς κάρτα μνήμης οποτε τ ο μονο που μου μενει είναι να το σπάω να ησυχασω

Μήπως για κάποιο λόγο δεν "πατάει" καλά η μπαταρία;

Δοκίμασε να βάλεις κάτι (ένα χαρτάκι π.χ.) για να τη "στριμώχνει" λίγο!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Βγάλε το σε βίντεο αυτό που κάνει και στείλε το στο μαγαζί που το αγορασες και ζητά να σου φέρουν άλλο

δεν ειναι θεμα μπαταριας γιατι αν με παρω τηλεφωνο χτυπαει κανονικα. απλα δεν ξανααναβει η οθονη.

δυστηχως αυριο φευγω γερμανια οποτε ειναι δυσκολο να ζητησω να το στειλω πισω.δεν ξερω τι παιζει εκει με ταχυδρομεια τελωνεια και αποστολες απο και προς κινα.

μηπως ειναι θεμα μεμβρανης προστασιας οθόνης;

οχι λογικα γιατί δεν φοράω

εγω δυστυχώς είμαι ετοιμος να το πεταξω.

σβηνει ο οθονη στα καλα καθουμενα και δεν ξανααναβει παρα μονο αν βγαλω την μπαταρια.

μπορει να το κανει μια στα τοσα μπορει ομως και 20 φορες σερι.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα απο ρομ με χωρις σιμ με χωρίς κάρτα μνήμης οποτε τ ο μονο που μου μενει είναι να το σπάω να ησυχασω

εγω σε ενα αλλο κινητο, ειχα βαλει ενα χαρτακι αναμεσα απο την σιμ και την μπαταρια, γιατι η σιμ δεν καθοταν σωστα και ηθελα να την πιεζει η μπαταρια.ομως καποια στιγμη εχανε την επαφη η μπαταρια με το κινητο και αυτο εσβηνε και εκανε restart μονο του ή εχανε το σημα και μετα απο λιγο το ξαναεβρισκε.εβγαλα το χαρτακι και εφτοιαξαν ολα.

η γνωμη μου ειναι να δεις την μπαταρια αν καθεται καλα και να ρυθμισεις το τηλεφωνο να μην σβηνει η οθονη και να παρακολουθησεις τι κανει.

θα δοκιμασω να το βαλω να σβηνει στα 30 δευτερα...ισως και παραπάνω. προσπαθω να καταλάβω τι το επηρεάζει. .. ίσως και να βρω κατι...θα δειξει..

το θεμα ειναι οτι ενω η οθονη παυει να λειτουργει η συσκευη λειτουργεί. δεχεται κλησεις μπορεις και να απαντησεις πχ με μπλε δοντι

γιατι ρε παιδια μου βγαζει στην οθονη συνεχεια ενα

game aps kai δυο εικονίδια που λενε τεξας game ta σβήνω και αυτα ξαναβγαίνουν

Edited by mples

Σου βγάζει τα εικονίδια γιατι έβαλες κάποια εφαρμογή που ειναι φτιαγμένη να πετάει τέτοιες διαφημίσεις.Βάλε το air push detector απο το play store να σου βρει την "ενοχη" εφαρμογή.Αν σου πετάει και μηνύματα στην μπάρα ειδοποιήσεων,μπορεις να πατήσεις και να κρατήσεις πάνω στο μήνυμα και επιλέγοντας πληροφορίες εφαρμογής,θα σου βγάλει απο ποια εφαρμογή γινεται αυτό

Το εδώ παραγγείλει από minideal απο τις 6 Οκτώβρη και από 25 φαίνεται κλείσιμο ips.έχουν περάσει δηλαδή 25 και πλέον μέρες και κινητό τίποτα.Και είναι για ένα φίλο που με έχει πρήξει..Τι κάνω; να το περιμένω μέσα στην βδομάδα;

παλικαρια, εκανα την εγκατασταση του cwm απο το

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2393986

οταν εκανα επανεκκινηση μετα την εγκατασταση, δουλεψε κανονικα.

μετα δεν μπορεσα να ξαναμπω σε cwm.

μπορειτε να βοηθησετε;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄