kostast1 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 μη μας χαλάς τώρα που λέμε να πάρουμε και για εμάς!!!! Ετυχε βρε 1 ατα τοσα που εφερα για φιλους.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 ναι βρε συ το ξέρω,έτσι το είπα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 http://www.antelife.com/zte-v967s-mtk6589-quad-core-android-4-2-5-0-inch-ips-screen-1g-4g-mobile-phone-blue.html θέλω να πάρω το κινητό το site είναι αξιόπιστο? Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 http://www.antelife.com/zte-v967s-mtk6589-quad-core-android-4-2-5-0-inch-ips-screen-1g-4g-mobile-phone-blue.html θέλω να πάρω το κινητό το site είναι αξιόπιστο? Για ρωτα εδω καλυτερα---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλησπερα.Ειχα παραγγειλει για ενα φιλο αυτο το κινητο και μας ηρθε σημερα.Εχουμε το εξης προβλημα ομως,οταν καλει καποιον η οθονη σβηνει και δε μπορεις να κανεις τπτ και για να τερματισει η κληση πρεπει ο αλλος να το κλεισει..Τι μπορουμε να κανουμε για να το φτιαξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpapad Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 http://www.antelife.com/zte-v967s-mtk6589-quad-core-android-4-2-5-0-inch-ips-screen-1g-4g-mobile-phone-blue.html θέλω να πάρω το κινητό το site είναι αξιόπιστο? Πάντως στην ίδια τιμή το έχει και το pandawill Που απ'όσο ξέρω είναι σχετικά αξιόπιστο (χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία όμως). Επίσης το to2c έχει κουπόνι που το πηγαίνει στα 146$ με δώρο θήκες και διάφορα άλλα όμως, οπότε αν θες να πάρεις έτσι κι αλλιώς θήκη είναι στα ίδια χρήματα πάνω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Καλησπερα.Ειχα παραγγειλει για ενα φιλο αυτο το κινητο και μας ηρθε σημερα.Εχουμε το εξης προβλημα ομως,οταν καλει καποιον η οθονη σβηνει και δε μπορεις να κανεις τπτ και για να τερματισει η κληση πρεπει ο αλλος να το κλεισει..Τι μπορουμε να κανουμε για να το φτιαξουμε? Ποιά ρομ φοράει; πολλά κρούσματα δυσλειτουργιών αρχίζουν να μαζεύονται τις τελευταίες ημέρες.... Edited October 23, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Πάντως στην ίδια τιμή το έχει και το pandawill Που απ'όσο ξέρω είναι σχετικά αξιόπιστο (χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία όμως). Επίσης το to2c έχει κουπόνι που το πηγαίνει στα 146$ με δώρο θήκες και διάφορα άλλα όμως, οπότε αν θες να πάρεις έτσι κι αλλιώς θήκη είναι στα ίδια χρήματα πάνω κάτω. μπορεις να πεις το κουπονι? Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 μπορεις να πεις το κουπονι? Μακρυα και απο Pandawill και απο Αntelife.Παρτο απο minideal.net ή απο to2c.com. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλησπερα.Ειχα παραγγειλει για ενα φιλο αυτο το κινητο και μας ηρθε σημερα.Εχουμε το εξης προβλημα ομως,οταν καλει καποιον η οθονη σβηνει και δε μπορεις να κανεις τπτ και για να τερματισει η κληση πρεπει ο αλλος να το κλεισει..Τι μπορουμε να κανουμε για να το φτιαξουμε? είσαι σίγουρος ότι δεν εμποδίζεις κάπως τον αισθητήρα προσέγγισης,ακριβώς πάνω απ'την οθόνη? μπορεις να πεις το κουπονι? μόλις κάνεις account θα το δεις στο προφίλ σου(για την εγγραφή το δίνουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καλησπερα.Ειχα παραγγειλει για ενα φιλο αυτο το κινητο και μας ηρθε σημερα.Εχουμε το εξης προβλημα ομως,οταν καλει καποιον η οθονη σβηνει και δε μπορεις να κανεις τπτ και για να τερματισει η κληση πρεπει ο αλλος να το κλεισει..Τι μπορουμε να κανουμε για να το φτιαξουμε? κόψε την μεμβράνη οθόνης στην περιοχή των αισθητήρων πάνω απ την οθόνη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ποιά ρομ φοράει; πολλά κρούσματα δυσλειτουργιών αρχίζουν να μαζεύονται τις τελευταίες ημέρες.... εχει την 1.0.3 και ειναι ρουτ...κατεβασα απο καποιον οδηγο την εκδοση 1.0.5.Πως μπορω να τη περασω..και πως μπορω να μαθω αν εχει cmw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 ξερει κανεις πως μπορω να κανω τα Hardware keys να μενουν αναμμενα περισσοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Συγκεκριμένο χρόνο νομίζω ότι δεν μπορείς να τα κάνεις να μένουν.Μπορείς όμως μέσα απο το gravitybox απο την επιλογή display tweaks-->button backlight να τα κάνεις να μένουν αναμμένα,όσο έχεις ανοιχτή την οθόνη. εχει την 1.0.3 και ειναι ρουτ...κατεβασα απο καποιον οδηγο την εκδοση 1.0.5.Πως μπορω να τη περασω..και πως μπορω να μαθω αν εχει cmw? Στον οδηγό "τεχνικά θέματα" του πρώτου ποστ έχει και οδηγίες να βάλεις αγγλικό recovery,μέσω του οποίου μπορείς να βάλεις και την νέα ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Συγκεκριμένο χρόνο νομίζω ότι δεν μπορείς να τα κάνεις να μένουν.Μπορείς όμως μέσα απο το gravitybox απο την επιλογή display tweaks-->button backlight να τα κάνεις να μένουν αναμμένα,όσο έχεις ανοιχτή την οθόνη. Στον οδηγό "τεχνικά θέματα" του πρώτου ποστ έχει και οδηγίες να βάλεις αγγλικό recovery,μέσω του οποίου μπορείς να βάλεις και την νέα ρομ Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Να ρωτησω και κατι αλλο αν βαλω το .zip μεσα στη καρτα μνημης και να κανω το update μεσα απο τις ρυθμισεις που εχει επιλογη?η χρειαζεται αναγκαστικα cmw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες.Προτιμώ τον κλασσικό τρόπο μέσω του recovery.Cwm recovery έχεις και τώρα.Απλά ειναι στα κινέζικα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες.Προτιμώ τον κλασσικό τρόπο μέσω του recovery.Cwm recovery έχεις και τώρα.Απλά ειναι στα κινέζικα ποιο απο ολα ειναι το cmw http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2393986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 recovery-cwm-6044.img Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ποιά ρομ φοράει; πολλά κρούσματα δυσλειτουργιών αρχίζουν να μαζεύονται τις τελευταίες ημέρες.... Σαν να εχεις δικιο..... Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Να ρωτησω και κατι αλλο αν βαλω το .zip μεσα στη καρτα μνημης και να κανω το update μεσα απο τις ρυθμισεις που εχει επιλογη?η χρειαζεται αναγκαστικα cmw? Δες ποστ 88 ,αναφερεται κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 recovery-cwm-6044.img το εκανα σε ευχαριστω..περασα την 1.0.5 αλλα δεν εχει ελληνικα που μπορω να βρω μια ρομ που να εχε ελληνικα μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) το εκανα σε ευχαριστω..περασα την 1.0.5 αλλα δεν εχει ελληνικα που μπορω να βρω μια ρομ που να εχε ελληνικα μεσα? Αν περασες την ρομ 1.0.5 του μινιντιλ έχει Ελληνικά μέσα. Από που πήρες το ζιπ? Ποιες γλώσσες έχει μέσα αυτή που έχεις? Αρχικά έχει Αγγλικά . Πήγαινε στις γλώσσες από τις ρυθμισεις και δες το από εκεί αν έχει Ελληνικά Edited October 23, 2013 by xkaliak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Αυτό με το να μη μπορώ να τερματίσω την κλήση, συμβαίνει και σε εμένα. Αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ το power button για να ανοίξει η οθόνη. Δε ξέρω μήπως φταίει κάποια ρύθμιση στο Automaton. Τις τελευταίες ημέρες έχω θέμα με την μπαταρία. Προχθές το βράδυ ήταν στο 35%. Όταν ξύπνησα το πρωί, το κινητό ήταν κλειστό και χρειάστηκε να το φορτίσω. Σήμερα ήταν σχεδόν πλήρως φορτισμένο, οπότε σε κάποια στιγμή το βλέπω ότι έχει κλείσει. Δοκίμασα να το ανοίξω από το power button, να το φορτίσω αλλά δεν ανταποκρίνονταν. Χρειάστηκε τελικά να το ανοίξω, να αφαιρέσω και επανατοποθετήσω την μπαταρία για να πάρει μπρος. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 μήπως βγήκε καμιά ελαττωματική παρτίδα στη φόρα;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Αυτό με το να μη μπορώ να τερματίσω την κλήση, συμβαίνει και σε εμένα. Αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ το power button για να ανοίξει η οθόνη. Δε ξέρω μήπως φταίει κάποια ρύθμιση στο Automaton. Τις τελευταίες ημέρες έχω θέμα με την μπαταρία. Προχθές το βράδυ ήταν στο 35%. Όταν ξύπνησα το πρωί, το κινητό ήταν κλειστό και χρειάστηκε να το φορτίσω. Σήμερα ήταν σχεδόν πλήρως φορτισμένο, οπότε σε κάποια στιγμή το βλέπω ότι έχει κλείσει. Δοκίμασα να το ανοίξω από το power button, να το φορτίσω αλλά δεν ανταποκρίνονταν. Χρειάστηκε τελικά να το ανοίξω, να αφαιρέσω και επανατοποθετήσω την μπαταρία για να πάρει μπρος. Για να δούμε... απενεργοποιησε την γρηγορη εκκινηση για την οθονη στις κλησεις, κατα πασα πιθανοτητα φταιει η προστασια οθονης. κοψτε την στους αισθητηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Αυτό με το να μη μπορώ να τερματίσω την κλήση, συμβαίνει και σε εμένα. Αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ το power button για να ανοίξει η οθόνη. Δε ξέρω μήπως φταίει κάποια ρύθμιση στο Automaton. Βγαλε το Automaton και προσπάθησε ξανά. Αν συνεχίζει να στο κάνει δοκιμασε αντί να πατήσεις το κουμπί, να περάσεις το χέρι σου πάνω από τον αισθητήρα εγγυτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts