Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτη η θηκη παρεχει προστασια?, εννοιω βγαινει μπροστα λιγο απο την οθονη για να την προστατεψει εαν πεσει απο την μερια της οθονης.

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Ultra-thin-Hard-Cover-Skin-Case-LCD-Screen-Protector-for-ZTE-V987-/121077950588?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item1c30cee87c

Αυτή η θήκη είναι πολύ καλή σαν κατασκευή και το υλικό της άψογο. Για το 987 είναι κουτί, για το 967 που είναι ελάχιστα πιο παχύ, πονάει ακριβώς στο σημείο που περιγράφεις. Αγκαλιάζει οριακά την οθόνη, χωρίς να έχει ένα ικανοποιητικο περιθώριο ασφαλείας. Σαν θήκη ξαναλέω, είναι πολύ καλή.

Αν θες περισσότερη ασφάλεια, πας σε θήκη τύπου βιβλίου, πχ mofi

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες εκτός θέματος μεν, αλλά σας ενημερώνω ότι το PayPal μόλις μου επέστρεψε τα χρήματα από το hotinbuy ...:)
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Χρήστο το 1080p βίντεο με το zte το είδα και εγώ όταν το ανέβασα και "τρελαθηκα", το έβγαλα με την μαμισια εφαρμογή.

μου φαινεται οτι τα κανει αυτα το youtube

το κανονικο βιντεο πρεπει να ειναι 720p

Παίδες εκτός θέματος μεν, αλλά σας ενημερώνω ότι το PayPal μόλις μου επέστρεψε τα χρήματα από το hotinbuy ...:)

Εμένα ακόμα όχι.

Ποτε σου έγραφε καταληκτική ημερομηνία ? 19-10-2013 ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα ακόμα όχι.

Ποτε σου έγραφε καταληκτική ημερομηνία ? 19-10-2013 ?

18-10-2013

Παιδιά πριν από λίγο καιρό πήρα το πρώτο android κινητό μου, ενα zte v967s ,και δεν είμαι και γνώστης...

Διαβάζω για ωραία πραγματάκια που μπορεί να κάνει κανείς με το gravitybox αλλά δεν το έχει το google play. Από που μπορώ να το βρω?

Επίσης πως μπορώ να αλλάξω την οθόνη κλειδώματος? 'Εχει αυτό το κυκλάκι που πρέπει να το κρατήσεις για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει.

Ευχαριστώ.

Κι εγώ πριν απο λίγο έλαβα email απο paypal ότι θα μου επιστραφεί μέσα σε 7 ημέρες ολόκληρο το ποσό. Καταληκτική ημερομηνία ήταν 19/10.

Κι εγώ πριν απο λίγο έλαβα email απο paypal ότι θα μου επιστραφεί μέσα σε 7 ημέρες ολόκληρο το ποσό. Καταληκτική ημερομηνία ήταν 19/10.

Εμενα τπτ ακομα.

19-10-2013 κ γω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά πριν από λίγο καιρό πήρα το πρώτο android κινητό μου, ενα zte v967s ,και δεν είμαι και γνώστης...

Διαβάζω για ωραία πραγματάκια που μπορεί να κάνει κανείς με το gravitybox αλλά δεν το έχει το google play. Από που μπορώ να το βρω?

Επίσης πως μπορώ να αλλάξω την οθόνη κλειδώματος? 'Εχει αυτό το κυκλάκι που πρέπει να το κρατήσεις για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει.

Ευχαριστώ.

Ποια έκδοση έχει πάνω το κινητό σου; Έχει ελληνική γλώσσα; Oθόνη κλειδώματος πρέπει να βάλεις άλλη απο το play store π.χ widgetlocker.Για το gravitybox δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4959320#post4959320

Ευχαριστώ.

Από που το πήρες?

Το πήρα στα χέρια μου πριν από 5 μέρες και δεν το έχω δουλέψει και πολύ. Το είχα παραγγείλει από 17/9 και από To2c.com και μου ήρθε με την 1.0.3 . 'Ελεγα μήπως την κρατούσα παρόλο που όλοι λένε πως η 1.0.5 είναι πιο καλή για να μη μπλέξω με τις αλλαγές rom καθώς δεν είμαι σχετικός.

δεν ειναι δυσκολη η διαδικασια. αν ακολουθησεις κατα γραμμα τις οδηγιες δε θα εχεις κανεναν προβλημα.

φοραω την max flavour 3.4 και λειτουργει μια χαρα!

δεν ειναι δυσκολη η διαδικασια. αν ακολουθησεις κατα γραμμα τις οδηγιες δε θα εχεις κανεναν προβλημα.

φοραω την max flavour 3.4 και λειτουργει μια χαρα!

Τι λεει αυτη σε σχεση με την 1.0.5;

Δοκιμασα την max smart αλλα ρουφαγε την μπαταρια με καλαμακι Φ250 :lol::lol:

Εγω θα ελεγα σε οσους φιλους δεν πολυασχολουνται με πειραγματα κτλ,να περασουν την 1.0.5 και να μεινουν εκει επι του παροντως.

Σταθεροτατη,γρηγορη,και πανω απο ολα πιο οικονομικη σε μπαταρια πιστευω.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Mε χαλάει ρε φίλε η 1.05 που δεν έχει 3g και στις 2 σιμ.Μου ειναι απαραίτητο αυτό στα σημεία που κινούμαι,καθώς η wind στο f2g έχει άριστες προσφορές αλλά 3g αν βγεις λίγο εκτός πόλης,το ψάχνεις.... και αυτό το κενό το καλύπτω με την 2η sim.Και δε λέει κάθε τόσο να κλείνω κινητό και να αλλάζω θέση στις sim.Πριν ασχοληθώ με τα δίκαρτα,γιαυτό το λόγο κουβαλούσα 2ο κινητό μαζί μου

Τι λεει αυτη σε σχεση με την 1.0.5;

Δοκιμασα την max smart αλλα ρουφαγε την μπαταρια με καλαμακι Φ250 :lol::lol:

Περίεργο φίλε.Εγώ με αυτή την ρομ έχω φτάσει εως και 10 ώρες χρήσης οθόνης.Μου άρεσε αρκετά η acer ρομ που έβαλα χθες αλλά χωρίς tts και ήχο στο bt ακουστικό,δεν την πάλευα και ξαναγύρισα στην smart

Edited by bbbb

Την παρέλαβες ή απλώς την παρήγγειλλες;; :)

Καλησπερα σε ολους...Ειχα παραγγειλει κι εγω το κινητο την Παρασκευη και μου ηρθε σημερα το e-mail απο minideal οτι το εστειλαν...Επειδη την καρτα paypal την εβγαλα προσφατα και δεν ηξερα οτι πρεπει να κανω confirmation στην διευθυνση μου,δεν το ειχα κανει και στο e-mail εγραφε shipping address-unconfirmed...Λετε να χω κανενα θεμα?Σορυ για το offtopic...:X

Κατι αλλο...το antelife ειναι οκ σαν site?Εχει αυτην εδω την μπαταρια με δωρο φορτιστη αυτοκινητου...Οχι πως θα εχει θεμα το κινητο μιας κι εχουν γραφτει τα καλυτερα,αλλα δεν με χαλαει να χω και μια καβατζα...http://www.antelife.com/quality-2500mah-li-polymer-battery-for-zte-v967s-white.html

Edited by ManosMt

Mε χαλάει ρε φίλε η 1.05 που δεν έχει 3g και στις 2 σιμ.Μου ειναι απαραίτητο αυτό στα σημεία που κινούμαι,καθώς η wind στο f2g έχει άριστες προσφορές αλλά 3g αν βγεις λίγο εκτός πόλης,το ψάχνεις.... και αυτό το κενό το καλύπτω με την 2η sim.Και δε λέει κάθε τόσο να κλείνω κινητό και να αλλάζω θέση στις sim.Πριν ασχοληθώ με τα δίκαρτα,γιαυτό το λόγο κουβαλούσα 2ο κινητό μαζί μου

Περίεργο φίλε.Εγώ με αυτή την ρομ έχω φτάσει εως και 10 ώρες χρήσης οθόνης.Μου άρεσε αρκετά η acer ρομ που έβαλα χθες αλλά χωρίς tts και ήχο στο bt ακουστικό,δεν την πάλευα και ξαναγύρισα στην smart

Ισως το μονο μειον που εχω βρει φιλε μου.:)Αλλα εδω δεν εχω προβλημα οποτε ειμαστε οκ.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ωραια μάλλον θα το επιχειρήσω να την περάσω αύριο. Επίσης έχω περάσει κάτι εφαρμογές στο κινητό και έχουν περαστεί κάποια πράγματα στην παλιά 8άρα και αργή sd card που είχα.Aυριο θα την αλλάξω. Θα πρέπει να τις απεγκαταστήσω πριν την βγάλω ? Η βγάζοντας την παλιά κάρτα θα ειναι σαν απεγκαθηστώ και τα apps που είχε?

Πήγαινε ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->κάρτα sd και σε όσες εφαρμογές είναι στην sd,πάτα πάλι μεταφορά στην μνήμη τηλεφώνου και θα εισαι οκ.Μετά βάζεις την νέα κάρτα και δε θα έχεις προβλημα.

Βασικά κάτι περίεργο παίζει μιας και είδα και άλλους στο xda να διαμαρτυρονται για αυτό ενώ άλλοι πάλι όπως εσύ λένε ότι η κατανάλωση είναι οκ. Αυτός ίσως ήταν ο λόγος που έκανε να φορτισει και 5 1/2 ώρες. Από κάπου έχανε.

Κρίμα γιατί ήταν ωραία και λίγο πιο γρήγορη από την 1.0.5.

Έμεινε αμανάτι η πρώτη εικόνα στην εκκίνηση. Αυτό πως φεύγει αλήθεια;

Πρέπει να φορτώσεις μόνο το logo.bin που θα βρεις στο zip file της 1.05 minideal απο sp flash tools ή να βάλεις ολόκληρη την 1.05 απο το recovery και μετά να επαναφέρεις πάλι το backup σου.Δε γνωρίζω αν υπάρχει και άλλος τρόπος Edited by bbbb

Πρέπει να φορτώσεις μόνο το logo.bin που θα βρεις στο zip file της 1.05 minideal απο sp flash tools ή να βάλεις ολόκληρη την 1.05 απο το recovery και μετά να επαναφέρεις πάλι το backup σου.Δε γνωρίζω αν υπάρχει και άλλος τρόπος

Το τηλέφωνο επανήλθε στην 1.0.5 ακριβώς όπως ήταν με restore από recovery.

Aπλως πριν από το αρχικό βιντεακι εκκίνησης της 1.0.5 έμεινε μια φωτογραφία από την smart όταν είχε εγκατασταθεί αυτή (μένει 1-2 δευτ) πριν ξεκινήσει το βιντεακι.

Πάντως το ωραίο με την σμαρτ ήταν το εξής :

Άνοιγες την συσκευη έβλεπες πρώτη εικόνα που έλεγε zte max smart κλπ, δεύτερο το λογκο της λενοβο και τρίτο το animation της Samsung :lol::lol: