Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς ότι κολλάει? Δεν παίζει καθόλου ή σου κάνει τίποτα περίεργα?

Έχω την έκδοση 3 1.3.5 και μου την έκανε δώρο ο πλούσιος θείος μου.

Δεν μου παίζει καθόλου. Την κατέβασα από το Google play

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τωρα τι να σου πω,ασες φορες μιλησα μαζι τους παντα για 1 χρονο μου ελεγαν εγγυησηγγια το zte τουλαχιστον.

Το εχεις το email απο αυτους??

Εγώ τους είχα ρωτήσει για το Lenovo P770 που είχα πάρει αλλά ναι κάπου θα το έχω το email για τους 6 μήνες στο Lenovo P770 όμως

Εγώ τους είχα ρωτήσει για το Lenovo P770 που είχα πάρει αλλά ναι κάπου θα το έχω το email για τους 6 μήνες στο Lenovo P770 όμως

Για κοιτα να το βρεις να τους το στειλουμε,να δουμε τι τελικα υσχιει.

Ενα lenovo Α800 που πηρα απο αυτους,μου ειχαν πει για 1 χρονο εγγυηση.

Edit.

Mολις μιλησα μαζι τους......

6 μηνες ειναι τελικα η εγγυηση.......

Edited by kostast1

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλημερα το εχει αγοραση κανεις απο το merimobiles.com? Λεω να το παρω απο εκει μιας και ειναι το φθηνοτερον αυτη την στιγμη μιας και απο εκει πηρα πιο παλια το zte v970 και να τους ζητησω να μου κανουνε δωρο θηκη σιλικονης και κανενα κουπονακι και μαζι θα αγορασω και το cs968 τι λετε?

Για κοιτα να το βρεις να τους το στειλουμε,να δουμε τι τελικα υσχιει.

Ενα lenovo Α800 που πηρα απο αυτους,μου ειχαν πει για 1 χρονο εγγυηση.

Edit.

Mολις μιλησα μαζι τους......

6 μηνες ειναι τελικα η εγγυηση.......

Είδες καλά είχα καταλάβει......

Καλημερα το εχει αγοραση κανεις απο το merimobiles.com? Λεω να το παρω απο εκει μιας και ειναι το φθηνοτερον αυτη την στιγμη μιας και απο εκει πηρα πιο παλια το zte v970 και να τους ζητησω να μου κανουνε δωρο θηκη σιλικονης και κανενα κουπονακι και μαζι θα αγορασω και το cs968 τι λετε?

Στο pandawill υπάρχει επίσης σε καλή τιμή αν θες τσέκαρε το. 132 $ βγαίνει περίπου με singapore post και ένα κουπόνι που δίνουν 8$ fastship λόγω της αλλαγής της πολιτικής των εταιριών σχετικά με τις μεταφορές μπαταριών. Για την αξιοπιστία του pandawill δεν ξέρω. Από το merimobiles είχα πάρει παλιότερα ένα zte v970. Άργησαν λίγο να το στείλουν και να έρθει, είπαν και διάφορα ψέμματα στο ενδιάμεσο ότι θα βάλουν και δώρο μια θήκη ενώ σε προηγούμενη επικοινωνία έλεγαν ότι είχε ήδη σταλεί το πακέτο! Φυσικά θήκη δεν έφτασε ποτέ μου την έταξαν με την επόμενη παραγγελία και τώρα που πήγα να ξαναπαραγγείλω έκανα τους κινέζους :P και δε μου τη δίνουν. Πάντως πέρα απο αυτά όλα καλά με το τηλέφωνο που πήρα.

PANDAWILL: αγορά τάμπλετ 9,7" που παρουσιάζει βλάβη(από πέσιμο!!), αποστέλλω παραλαμβάνουν επισκευάζουν επιστρέφουν , όλα καλά.

MERIMOBILES: αγορά τάμπλετ 7"που παρουσιάζει βλάβη(μαύρη οθόνη ), αποστέλλω, δεν παραλαμβάνουν, επιστρέφει το δέμα με σπασμένη όλη την οθόνη

προσωπική εμπειρία αν και ξέρω ότι δεν ακούγονται τα καλύτερα για το pandawill....

Edited by kontz

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Μπορεί κάποιος να κάνει ένα μικρό review από τις rom που κυκλοφορούν για το κινητό και να πει τα υπέρ και τα κατά τους? Θα βοηθούσε πολύ...

Το κινητό το έχω περίπου 3 μέρες και σήμερα εμφανίζει μια κίτρινη γραμμή πάνω αριστερά στην επιφάνεια εργασίας όπως φαίνεται και στο screenshot . (Η γραμμή δέν εμφανίζεται όταν ανοίγει το κινητό ή όταν έιμαι στο recovery). Προσπάθησα να βρώ άν έγινε απο κάποια εφαρμογή ή ρύθμιση αλλά δέν τα κατάφερα...έχετε καμιά ιδέα? Το κινητό έχει την έκδοση 1.0.3 όπως ήρθε απο το to2c, ποιά custom rom μου προτέινεται να δοκιμάσω μπάς και φύγει το πρόβλημα? Ευχαριστώ.

Εφ'όσον έχεις κάνει την παραγγελεία, μπορείς να στείλεις σχόλια κ ερωτήσεις, είτε μέσα στην σελίδα του προϊόντος στο κάτω μέρος, είτε σε αυτήν την σελίδα: http://www.to2c.com/contacts/, είτε με email στο: to2c.com@gmail.com.

Πάντως εγω δεν χρειάστηκε να ζητήσω να συμπεριλάβουν ελληνικά στην rom, γιατί στην σελίδα του, αναφέρει οτι θα έχει γίνει root, gapps και θα είναι πολύγλωσσο αναφέροντας και όλες τις γλώσσες.:happy:

[ATTACH]36519[/ATTACH]

Μπένεις στη σελίδα του προϊόντος ( http://www.to2c.com/zte-v967s.html ) και γράφεις ευτό που θέλεις στα comments κάτω - κάτω στη σελίδα.

Εγώ (όπως ακι πολοί άλοι Έλληνες) γράψαμε αυτό:

Hello

My order is:

10000χχχχ (βάλε το νούμερο της παραγγελίας σου) (placed on October 4)

Could you root the phone, install Greek languague and google playstore/apps please?

Also, you would declare a low price and send as a gift, if you can.

Best Regards,

Apostolos

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Τελικά τους είχα στείλει mail μέσω της φόρμας που έχουν στα Contacts.

Μου απάντησαν ok, οπότε λογικά όλα καλά.

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Το κινητό το έχω περίπου 3 μέρες και σήμερα εμφανίζει μια κίτρινη γραμμή πάνω αριστερά στην επιφάνεια εργασίας όπως φαίνεται και στο screenshot . (Η γραμμή δέν εμφανίζεται όταν ανοίγει το κινητό ή όταν έιμαι στο recovery). Προσπάθησα να βρώ άν έγινε απο κάποια εφαρμογή ή ρύθμιση αλλά δέν τα κατάφερα...έχετε καμιά ιδέα? Το κινητό έχει την έκδοση 1.0.3 όπως ήρθε απο το to2c, ποιά custom rom μου προτέινεται να δοκιμάσω μπάς και φύγει το πρόβλημα? Ευχαριστώ.

Περνα την 1.0.5 φιλε μου.

Εχω την εντύπωση ότι σου δείχνει την στάθμη της μπαταρίας, οσο πέφτει η μπαταρία μικραίνει η γραμμή.

Λογικά το ενεργοποίησες σκαλίζοντας κάποιες ρυθμίσεις (gravity box?)

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Θέλω να το παραγγείλω άμεσα και είδα ότι στο Pandawill βγαίνει φθηνότερα από Minideal και με sing post η αποστολή, να τους προτιμήσω; Μέχρι τώρα μόνο από Minideal έχω παραγγείλει γενικά

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Εχω την εντύπωση ότι σου δείχνει την στάθμη της μπαταρίας, οσο πέφτει η μπαταρία μικραίνει η γραμμή.

Λογικά το ενεργοποίησες σκαλίζοντας κάποιες ρυθμίσεις (gravity box?)

Σωστός...;) ήταν ρύθμιση απο το android tuner...

Σωστός...;) ήταν ρύθμιση απο το android tuner...

Οπως και να εχει θα ελεγα-προτεινα να βαλεις την 1.0.5.ειναι καλυτερη σε πολλα σημεια.....ειδικα στην αποδοση των χρωματων.

οκ ευχαριστώ, μόλις κάνεις 3 κύκλους φορτίσεων θα την βάλω.

Σωστος!!Πολυ καλα θα κανεις.

Παιδια γεια σας . Συγχαρητήρια για την δουλειά σας στο forum . έχω παραγγείλει απο minideal το κινητό και απο 6/10 που μ έδωσαν trucking number στη σελίδα της singpost μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)'' . Τί γίνεται ακριβώς και εξελίσονται όλα κανονικά , ρωταώ εσας που το κατέχετε το άθλημα , και επίσης σε πόσες μέρες περίπου να το περιμένω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

ξερει κανεις πως ακριβως εφαρμοζει στην πισω μερια του κινητου η θηκη Mofi leather case? εφαρμοζει καπως ετσι

???

edit: ελπιζω να εφαρμοζει ετσι γιατι ειναι πολυ ομορφη η nilkin... Κακως δεν πηρα αυτην

edit #2: ενταξει μολις ειδα οτι κουμπωνει καπως σαν την νιλκιν... ευχαριστω

Edited by giannis808

Παιδια γεια σας . Συγχαρητήρια για την δουλειά σας στο forum . έχω παραγγείλει απο minideal το κινητό και απο 6/10 που μ έδωσαν trucking number στη σελίδα της singpost μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)'' . Τί γίνεται ακριβώς και εξελίσονται όλα κανονικά , ρωταώ εσας που το κατέχετε το άθλημα , και επίσης σε πόσες μέρες περίπου να το περιμένω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

σημαινει οτι εχουν στειλει το κινητο στην σιγκαπουρη απλα δεν ειναι ακομα στον δρομο για ελλαδα... απο τι στιγμη που θα δεις dispatched to overseas να το περιμενεις σε περιπου 10-15 μερες (καμια φορα αμα εισαι ατυχος και 20 αλλα οχι συχνα) ελπιζω να σε καλυψα

σημαινει οτι εχουν στειλει το κινητο στην σιγκαπουρη απλα δεν ειναι ακομα στον δρομο για ελλαδα... απο τι στιγμη που θα δεις dispatched to overseas να το περιμενεις σε περιπου 10-15 μερες (καμια φορα αμα εισαι ατυχος και 20 αλλα οχι συχνα) ελπιζω να σε καλυψα

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντηση σου και τη βοήθεια .

Εφτιαξα το Real Racing 3 να παιζει στο κινητο μου απο εκει που παθαινε Freeze και επρεπε να κλεισω το κινητο εκανα 3 πραγματα, ενα απο αυτα το εφτιαξε:

1) Το ξαναεγκατεστησα (remove και μετα install)

2) in the terminal emulator

cd /sdcard/Android/data/com.ea.games.r3_row/.depot/eds

mv AndroidHigh.plist AndroidHigh.plist.old

cp AndroidMid.plist AndroidHigh.plist

(Μπορει να το εκανα και λαθος)

3) Κατεβασα αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.hitex.rr3graphics και εβαλα τα γραφικα στο Medium. Πιστευω οτι αυτο μου διορθωσε το προβλημα

Παρακαλω να το δοκιμασει καποιος και να κανει μονο ενα την φορα για να μου πει πιο διορθωνει το προβλημα και να το περασω στο σαιτ...

ερωτηση

στα τεχνικα θεματα λεει οι πρωτες τρεις φορτισεις αδεισμα στο 10 % και φορτιση φοθλ χωρις διακοπη στο 100%.οκ αλλα οταν πρωτη φορα ανοιγουμε το κινητο απο καινουργιο το χρησιμοποιουμε αφορτιστο μεχρι να αδειασει στο 10%? η το βαζουμε χωρισ να το χρησιμοποιησουμε για πρωτη φορτιση στο 100%?

επισης το battery calibration σε ποια περιπτωση το χρησιμοποιουμε?

ευχαριστω

Εφτιαξα το Real Racing 3 να παιζει στο κινητο μου απο εκει που παθαινε Freeze και επρεπε να κλεισω το κινητο εκανα 3 πραγματα, ενα απο αυτα το εφτιαξε:

1) Το ξαναεγκατεστησα (remove και μετα install)

2) in the terminal emulator

cd /sdcard/Android/data/com.ea.games.r3_row/.depot/eds

mv AndroidHigh.plist AndroidHigh.plist.old

cp AndroidMid.plist AndroidHigh.plist

(Μπορει να το εκανα και λαθος)

3) Κατεβασα αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.hitex.rr3graphics και εβαλα τα γραφικα στο Medium. Πιστευω οτι αυτο μου διορθωσε το προβλημα

Παρακαλω να το δοκιμασει καποιος και να κανει μονο ενα την φορα για να μου πει πιο διορθωνει το προβλημα και να το περασω στο σαιτ...

ναι για την 1.3.5 κανει μεχρι medium ομως γιατι στο high κολαει μολις ξεκιναει ο αγωνας!

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

ερωτηση

στα τεχνικα θεματα λεει οι πρωτες τρεις φορτισεις αδεισμα στο 10 % και φορτιση φοθλ χωρις διακοπη στο 100%.οκ αλλα οταν πρωτη φορα ανοιγουμε το κινητο απο καινουργιο το χρησιμοποιουμε αφορτιστο μεχρι να αδειασει στο 10%? η το βαζουμε χωρισ να το χρησιμοποιησουμε για πρωτη φορτιση στο 100%?

επισης το battery calibration σε ποια περιπτωση το χρησιμοποιουμε?

ευχαριστω

Ναι φιλε μου και την 1η φορα θα ερθει με το 50% περιπου απο το εργοστασιο,αστο να παει στο 10%,χωρις να το φορτισεις,και μετα κανε τους κυκλους κανονικα.battery calibration θα ελεγα μονο εαν δεις οτι εχει καποιο θεμα η μπαταρια,και αδειαζη ευκολα θα ελεγα να κανεις.