Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ετσι ξαφνικα?

δοκιμασες να περασεις την ρομ ξανα, χωρις wipes?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ναι ετσι ξαφνικα! Δοκιμασα και μου βγαζει failed και οταν τελειωνει το φλασαρισμα λεει δεν εχει εγκατασταθει OS.Ξανακατεβασα την ρομ αλλα παλι τιποτα!

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι ετσι ξαφνικα! Δοκιμασα και μου βγαζει failed και οταν τελειωνει το φλασαρισμα λεει δεν εχει εγκατασταθει OS.Ξανακατεβασα την ρομ αλλα παλι τιποτα!

πολυ φοβαμαι οτι σου αφησε χρονους το τηλεφωνο. Σε μενα πριν απο περιπου 2 μηνες εκλεισε ξαφνικα και δεν ξανανοιξε,καηκε η μητρικη.

πολυ φοβαμαι οτι σου αφησε χρονους το τηλεφωνο. Σε μενα πριν απο περιπου 2 μηνες εκλεισε ξαφνικα και δεν ξανανοιξε,καηκε η μητρικη.

αυτο σκεφτηκα και εγω! απλα το περιεργο ειναι οτι μπαινει σε recovery αλλα οταν τελειωνει το φλασαρισμα βγαζει οτι απετυχε! Τελος παντων θα κανω πειραματα αφου ετσι και αλλιως δεν γινεται τιποτα! χαχαχα!

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

αυτο σκεφτηκα και εγω! απλα το περιεργο ειναι οτι μπαινει σε recovery αλλα οταν τελειωνει το φλασαρισμα βγαζει οτι απετυχε! Τελος παντων θα κανω πειραματα αφου ετσι και αλλιως δεν γινεται τιποτα! χαχαχα!

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

Αα άμα μπαίνει σε recovery λογικά θα σώζεται. Εμένα ούτε recovery ούτε λαμπάκι ανάβει,τίποτα :D καλή τύχη

Αα άμα μπαίνει σε recovery λογικά θα σώζεται. Εμένα ούτε recovery ούτε λαμπάκι ανάβει,τίποτα :D καλή τύχη

μπαινει σε recovery και μολις τελειώσει το φλασαρισμα βγαζει "failed" και οτι αν θελω να κάνω επανεκκίνηση αλλα δεν εχει εγκατασταθεί OS

μπαινει σε recovery και μολις τελειώσει το φλασαρισμα βγαζει "failed" και οτι αν θελω να κάνω επανεκκίνηση αλλα δεν εχει εγκατασταθεί OS

Δοκίμασες να το κάνεις format με το sp flash tool?

εμενα μπαινει στο recovery αλλα δεν φλασαρει.

εδω και κανενα 3μηνο ειχε επιβαρυνθει η αρχικη ρομ. Εκανα φλασαρισμα αλλης απο needrom δουλεψε κανα μηνα καλουτσικα αρχισε παλι τα κολληματα και προσπαθησα να την καναφλασαρω. Αλλα προφανως ξεχασα καποιο σταδιο και τωρα το κινητο μενει στην εισαγωγικη εικονα της Vanilla..

Οδηγους περασα αλλα παλι δεν το βρισκει το προγραμμα..(χωρις τη μπαταρια εννοειται)

εμενα μπαινει στο recovery αλλα δεν φλασαρει.

εδω και κανενα 3μηνο ειχε επιβαρυνθει η αρχικη ρομ. Εκανα φλασαρισμα αλλης απο needrom δουλεψε κανα μηνα καλουτσικα αρχισε παλι τα κολληματα και προσπαθησα να την καναφλασαρω. Αλλα προφανως ξεχασα καποιο σταδιο και τωρα το κινητο μενει στην εισαγωγικη εικονα της Vanilla..

Οδηγους περασα αλλα παλι δεν το βρισκει το προγραμμα..(χωρις τη μπαταρια εννοειται)

Σχεδον ιδια κατασταση! χαχαχα!:p:p:p

Εγω μετα το v967s πηρα το xperia c4 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος,το μονο μειον η μπαταρια του ,με μετρια χρηση με βγαζει μια μερα. Σκεφτηκα νσ φτιαξω το zte αλλα πιστευω δεν αξιζει...

μονυ λυση το power bank. καλώς η κακως.

αν ειναι ακριβο το σέρβις(προσωπικά πάνω απο 20€ δε θα δινα) θα το αφηνα στην τυχη του

• 3 weeks later...

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια και εμένα αρχίζει να παραδίδει πνεύμα! Όταν το φορτιζω από πίσω ζαματαει πάρα πολύ και αργεί να φορτίζει πάρα πολύ! Μιλάμε για όλη νύχτα εάν είναι άδειο και το πρωί δεν θα είναι γεμάτο αλλά στο 60% περίπου. Αναμένω να έρθει από Κίνα ένας εξωτερικός φορτιστής. Έχει συμβεί σε κανένα;

Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου είχε συμβεί αυτό φίλε. Αλλά το πρόβλημα σε μένα ήταν τελικά ο φορτιστής, δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά έβγαζε λιγότερο ρεύμα. Με μια εφαρμογή που το είχα δει έβγαζε βαριά 300mA,ενώ με έναν άλλο που δούλευε κανονικά έβγαζε 900+ και φορτιζε κανονικά. Για τσέκαρε το!

Έχω δοκιμάσει τρεις διαφορετικούς φορτιστές και δύο υπολογιστές για να το φορτίσω με το ίδιο αποτέλεσμα. Δυστυχώς είναι από το κινητό. Δεν πειράζει θα το κρατήσω όσο πάει είναι πολύ μάχιμο κινητό.

Έχω 2 μπαταρίες και το κάνει και με τις 2. Όταν φορτίζει ζεσταίνεται πάρα πολύ! Ειδικά πίσω από την κάρτα sd. Σαν τεχνικός που είμαι (τεχνικός συναγερμων και για ήχο συστήματα) δεν είναι φυσιολογικό και καλό. Είναι θέμα χρόνου να χαλάσει η κάρτα sd στην καλύτερη και διαφορετικά το κινητό. Πάντως είναι πολύ μάχιμο... Μέχρι τελευταία σταλα ενέργειας θα δουλεύει. :p :p

Μιας και το κατεχεις, μήπως να αλλαξεις το βυσμα φόρτισης?

Αν ειναι εφικτό κατι τετοιο

Μιας και το κατεχεις, μήπως να αλλαξεις το βυσμα φόρτισης?

Αν ειναι εφικτό κατι τετοιο

Γιατί όχι. Το έχεις στο χέρι; η να ψάξω να βρω εγώ; δεν έτυχε να το χρειαστώ και δεν έψαξα να βρω

Για το δικό μου λες; η έχεις κάποιο δικό σου με πρόβλημα;

• 4 weeks later...

Ναι Και την έχω δοκιμάσει Εγώ.

http://www.needrom.com/download/max-flavour-4-8-miui-v4-themed/

Καλή είναι με Επιτέλους άλλη οθόνη κλειδώματος εκτός από το εκνευριστικό στοκ. 3g Και στις δύο κάρτες με εναλλαγή από μενού. Μικρή γραμματοσειρά. Μια χαρά για εμένα:)

Στάλθηκε από το V967s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα μου άρεσε γιατί έχει apex launcher που είχα βάλει στην άλλη εγώ. Κάνε ένα backup την δικιά σου και βουρ για δοκιμή! Εγώ Τελικά με έναν εξωτερικό φορτιστή Για την μπαταρία βολευτικα.Έχω και δύο μπαταρίες και τις αλλαζω. Ας είναι καλά το aliexpess.

Στάλθηκε από το V967s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

στο ρεπό λεω να ασχοληθω.

πάντως η βανιλα καθησε κουτι στη συσκευη!

οποιος θέλει κατι σταθερό, να την φλασαρει