mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Θα προσεξεις πως θα το ανοιξεις και όταν το κλεισεις θα ειναι οπως τωρα! Σιγα το πραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ούτε και Bluetooth δούλευε έτσι δεν είναι; Γιατί αν φταίει το τσιπακι είναι το ίδιο για WiFi και Bluetooth. Ή μπαταρία του μου φαίνεται θηρίο ακομα και μετά από 3 χρόνια. Πήρα ένα doogee που έγραφε ότι έχει 2400mAh αλλά ήταν μουφια της εταιρείας πραγματικά κάτω απο 2000 και επήλθε απογοήτευση. Από την πρώτη μέρα νοσταλγησα το zte Όχι το μπλε δόντι δουλεύει μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ε τότε το πιθανότερο είναι καλώδιο που είπε και ο mol. Ψάξε στο YouTube για zte v967 disassembly . Δεν χρειάζεται να βιαστεις και μόνο εφόσον έχεις τα κατάλληλα εργαλεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ε τότε το πιθανότερο είναι καλώδιο που είπε και ο mol. Ψάξε στο YouTube για zte v967 disassembly . Δεν χρειάζεται να βιαστεις και μόνο εφόσον έχεις τα κατάλληλα εργαλεία Με την πρώτη ευκαιρία θα ασχοληθώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πάντως μολις ανοιξα και εκλεισα το δικό μου για πρώτη φορά. Έβαλα τη micro sim με έναν χαλια ανταπτορα για σιμ και δεν έβγαινε με τίποτα. Μην αγχωνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδιά έχω το τηλέφωνο εδώ και 2+ χρόνια και ειναι πολύ καλο και value for money τοτε που το πήρα. Αντιμετωπιζω όμως ενα προβλημα.Χρησιμοποιω την miui(τελευταία εκδοση) εδώ και ενα χρόνο... Το θέμα είναι οτι σε τακτά χρονικά διαστήματα (περιπου κάθε μηνα) όταν τύχει να το κάνω επανεκκίνηση θα υπάρξει μια φορά που θα κολλήσει στο λογότυπο της miui και δεν θα ανοίξει. Έχει καταντήσει σπαστικο όλο αυτό(έχω την γρήγορη εκκίνηση απενεργοποιημενη) Έχω κρατήσει βέβαια backup, αλλά μου το κανει τώρα αυτό κάθε μήνα και έχω μπουχτισει... Τι στο καλό φταίει ρε παιδιά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδιά έχω το τηλέφωνο εδώ και 2+ χρόνια και ειναι πολύ καλο και value for money τοτε που το πήρα. Αντιμετωπιζω όμως ενα προβλημα.Χρησιμοποιω την miui(τελευταία εκδοση) εδώ και ενα χρόνο... Το θέμα είναι οτι σε τακτά χρονικά διαστήματα (περιπου κάθε μηνα) όταν τύχει να το κάνω επανεκκίνηση θα υπάρξει μια φορά που θα κολλήσει στο λογότυπο της miui και δεν θα ανοίξει. Έχει καταντήσει σπαστικο όλο αυτό(έχω την γρήγορη εκκίνηση απενεργοποιημενη) Έχω κρατήσει βέβαια backup, αλλά μου το κανει τώρα αυτό κάθε μήνα και έχω μπουχτισει... Τι στο καλό φταίει ρε παιδιά;;;; Βάλε μωρέ μια του carliv να τελειώνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Βάλε μωρέ μια του carliv να τελειώνεις.. Η miui κάθεται πολύ καλά σ αυτό το κινητό, αλλά τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξω Εχεις να προτείνεις κάποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Βάλε την max flavour του carliv που δοκιμασμένο παίζει άψογα στο zte 967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 MIUI και 967s δε πανε μαζι :blink: max flavour ή Pure Vanilla και εισαι αρχοντας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 MIUI και 967s δε πανε μαζι :blink: max flavour ή Pure Vanilla και εισαι αρχοντας! Γιατί αν επιτρέπεται δεν πάνε μαζί; Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως,στις υπόλοιπες Ρομ με χαλάει η φωτογραφική μηχανή, έχω την εντύπωση πως στην miui ήταν πολύ πιο καλή Τώρα το πρωί έβαλα την Max flavour... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 σε μενα δεν εκατσε καθολου καλα, οσες φορες και αν προσπαθησα!!!!!!!!!!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Με τα fps της φωτογραφικής μπορούμε να κάνουμε τίποτα; Γιατί εκεί όπου δεν έχει πολύ φως κολλάει λίγο,καταλαβαινεις τι εννοώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ναι, μαλλον καταλαβα αλλα δε μπορω να βοηθησω. Ισως αν χρησιμοποιησεις καποια εφαρμογη να διορθωθει καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 παιδια οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ το κινητο καποιες φορες κολλουσε και εκλεινε η επρεπε να βγαλω την μπαταρια... εε χθες οπως το ειχα καλα καλα κολλαει κλεινει και απο τοτε δεν ξαναανοιξε :( :( και στην πριζα που το βαζω να φορτισει τιποτα,δεν αναβει καν ειναι για πεταμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Αλλαξε μπαταρια, αστο πολυ ωρα στην πριζα. Δεν ειναι για πεταμα(φανταζομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Αλλαξε μπαταρια, αστο πολυ ωρα στην πριζα. Δεν ειναι για πεταμα(φανταζομαι) Για ποιο λόγο να φταιει η μπαταρία ; Μέχρι την τελευταία στιγμή η μπαταρία ήταν σκύλος, έτσι στα ξαφνικά να χάλασε; Να κάηκε τίποτα άλλο μέσα; Κανένας επεξεργαστης; Θα το πάω αυριο σε ένα να κατάστημα service να δω τι θα μου πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Φίλε αν είναι το mainboard του επεξεργαστή πάρε άλλο τηλέφωνο. Καθόλου απίθανο να είναι και η μπαταρία. Πόσο καιρό το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Δοκιμασες να το φλασαρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Φίλε αν είναι το mainboard του επεξεργαστή πάρε άλλο τηλέφωνο. Καθόλου απίθανο να είναι και η μπαταρία. Πόσο καιρό το έχεις; Γύρω στα 2,5 χρόνια και όπως ειπα το φορτιζα 2 φορές τη μέρα και γενικά το φορτωνα πολύ (gaming ) αφού να φανταστείς όσο το είχα είχα καταργησει εν μέρει τον υπολογιστή!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασες να το φλασαρεις? Δοκιμασα με win10 χωρίς επιτυχία,γιατί μου πετούσε ερορ το πρόγραμμα και δεν ξανασχοληθηκα,επειδή πιστεύω ότι κάτι έχει καεί και δεν είναι θέμα λογισμικού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 εγω παλι πιστευω οτι δε καηκε τιποτα και απλα μουλαρωσε.... δοκιμασε σε αλλο pc (ή με αλλα windows μπας και) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 εγω παλι πιστευω οτι δε καηκε τιποτα και απλα μουλαρωσε.... δοκιμασε σε αλλο pc (ή με αλλα windows μπας και) Πάντως όταν εβαζα το usb για κλάσματα του δευτερολέπτου κάτι πέταγε στο λάπτοπ κάτω δεξιά ,ξέρεις εκεί που βγάζει τις συνδεμένες συσκευές. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλά το θέμα είναι ότι δεν ανάβει λαμπάκι όταν το βάζω να φορτισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 αυτο θα σε ρωτουσα τωρα. αν το βλεπει το pc. επιμενω να δοκιμασεις αλλη μπαταρια αν μπορεις.... τουλαχιστον να αποκλεισουμε αυτο το ενδεχομενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 αυτο θα σε ρωτουσα τωρα. αν το βλεπει το pc. επιμενω να δοκιμασεις αλλη μπαταρια αν μπορεις.... τουλαχιστον να αποκλεισουμε αυτο το ενδεχομενο Δεν εχω αλλη μπαταρια :P θα το παω στον "μαστορα" το απογευμα να δω τι θα πει... μηπως εχεις ευκαιρη την ρομ με το scatter μεσα; να προσπαθησω μια ακομη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 σιγουρα καπου θα το εχω, αλλα που δε ξερω... αν το βρω θα τοπ ανεβασω. εκτος αν υπαρχει ηδη στο τοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts