Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ούτε και Bluetooth δούλευε έτσι δεν είναι; Γιατί αν φταίει το τσιπακι είναι το ίδιο για WiFi και Bluetooth.

Ή μπαταρία του μου φαίνεται θηρίο ακομα και μετά από 3 χρόνια. Πήρα ένα doogee που έγραφε ότι έχει 2400mAh αλλά ήταν μουφια της εταιρείας πραγματικά κάτω απο 2000 και επήλθε απογοήτευση. Από την πρώτη μέρα νοσταλγησα το zte

Όχι το μπλε δόντι δουλεύει μια χαρά...

Ε τότε το πιθανότερο είναι καλώδιο που είπε και ο mol. Ψάξε στο YouTube για zte v967 disassembly . Δεν χρειάζεται να βιαστεις και μόνο εφόσον έχεις τα κατάλληλα εργαλεία

Ε τότε το πιθανότερο είναι καλώδιο που είπε και ο mol. Ψάξε στο YouTube για zte v967 disassembly . Δεν χρειάζεται να βιαστεις και μόνο εφόσον έχεις τα κατάλληλα εργαλεία

Με την πρώτη ευκαιρία θα ασχοληθώ..

Πάντως μολις ανοιξα και εκλεισα το δικό μου για πρώτη φορά. Έβαλα τη micro sim με έναν χαλια ανταπτορα για σιμ και δεν έβγαινε με τίποτα. Μην αγχωνεσαι

• 2 weeks later...

Παιδιά έχω το τηλέφωνο εδώ και 2+ χρόνια και ειναι πολύ καλο και value for money τοτε που το πήρα. Αντιμετωπιζω όμως ενα προβλημα.Χρησιμοποιω την miui(τελευταία εκδοση) εδώ και ενα χρόνο...

Το θέμα είναι οτι σε τακτά χρονικά διαστήματα (περιπου κάθε μηνα) όταν τύχει να το κάνω επανεκκίνηση θα υπάρξει μια φορά που θα κολλήσει στο λογότυπο της miui και δεν θα ανοίξει. Έχει καταντήσει σπαστικο όλο αυτό(έχω την γρήγορη εκκίνηση απενεργοποιημενη)

Έχω κρατήσει βέβαια backup, αλλά μου το κανει τώρα αυτό κάθε μήνα και έχω μπουχτισει...

Τι στο καλό φταίει ρε παιδιά;;;;

Παιδιά έχω το τηλέφωνο εδώ και 2+ χρόνια και ειναι πολύ καλο και value for money τοτε που το πήρα. Αντιμετωπιζω όμως ενα προβλημα.Χρησιμοποιω την miui(τελευταία εκδοση) εδώ και ενα χρόνο...

Το θέμα είναι οτι σε τακτά χρονικά διαστήματα (περιπου κάθε μηνα) όταν τύχει να το κάνω επανεκκίνηση θα υπάρξει μια φορά που θα κολλήσει στο λογότυπο της miui και δεν θα ανοίξει. Έχει καταντήσει σπαστικο όλο αυτό(έχω την γρήγορη εκκίνηση απενεργοποιημενη)

Έχω κρατήσει βέβαια backup, αλλά μου το κανει τώρα αυτό κάθε μήνα και έχω μπουχτισει...

Τι στο καλό φταίει ρε παιδιά;;;;

Βάλε μωρέ μια του carliv να τελειώνεις..

Βάλε μωρέ μια του carliv να τελειώνεις..

Η miui κάθεται πολύ καλά σ αυτό το κινητό, αλλά τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξω

Εχεις να προτείνεις κάποια;

MIUI και 967s δε πανε μαζι :blink:

max flavour ή Pure Vanilla και εισαι αρχοντας!

Γιατί αν επιτρέπεται δεν πάνε μαζί;

Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως,στις υπόλοιπες Ρομ με χαλάει η φωτογραφική μηχανή, έχω την εντύπωση πως στην miui ήταν πολύ πιο καλή

Τώρα το πρωί έβαλα την Max flavour...

Με τα fps της φωτογραφικής μπορούμε να κάνουμε τίποτα;

Γιατί εκεί όπου δεν έχει πολύ φως κολλάει λίγο,καταλαβαινεις τι εννοώ...

Ναι, μαλλον καταλαβα αλλα δε μπορω να βοηθησω.

Ισως αν χρησιμοποιησεις καποια εφαρμογη να διορθωθει καπως...

παιδια οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ το κινητο καποιες φορες κολλουσε και εκλεινε η επρεπε να βγαλω την μπαταρια...

εε χθες οπως το ειχα καλα καλα κολλαει κλεινει και απο τοτε δεν ξαναανοιξε :( :(

και στην πριζα που το βαζω να φορτισει τιποτα,δεν αναβει καν

ειναι για πεταμα;;

Αλλαξε μπαταρια, αστο πολυ ωρα στην πριζα.

Δεν ειναι για πεταμα(φανταζομαι)

Για ποιο λόγο να φταιει η μπαταρία ; Μέχρι την τελευταία στιγμή η μπαταρία ήταν σκύλος, έτσι στα ξαφνικά να χάλασε; Να κάηκε τίποτα άλλο μέσα; Κανένας επεξεργαστης;

Θα το πάω αυριο σε ένα να κατάστημα service να δω τι θα μου πει...

Φίλε αν είναι το mainboard του επεξεργαστή πάρε άλλο τηλέφωνο. Καθόλου απίθανο να είναι και η μπαταρία. Πόσο καιρό το έχεις;

Φίλε αν είναι το mainboard του επεξεργαστή πάρε άλλο τηλέφωνο. Καθόλου απίθανο να είναι και η μπαταρία. Πόσο καιρό το έχεις;

Γύρω στα 2,5 χρόνια και όπως ειπα το φορτιζα 2 φορές τη μέρα και γενικά το φορτωνα πολύ (gaming ) αφού να φανταστείς όσο το είχα είχα καταργησει εν μέρει τον υπολογιστή!!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασες να το φλασαρεις?

Δοκιμασα με win10 χωρίς επιτυχία,γιατί μου πετούσε ερορ το πρόγραμμα και δεν ξανασχοληθηκα,επειδή πιστεύω ότι κάτι έχει καεί και δεν είναι θέμα λογισμικού...

εγω παλι πιστευω οτι δε καηκε τιποτα και απλα μουλαρωσε....

δοκιμασε σε αλλο pc (ή με αλλα windows μπας και)

εγω παλι πιστευω οτι δε καηκε τιποτα και απλα μουλαρωσε....

δοκιμασε σε αλλο pc (ή με αλλα windows μπας και)

Πάντως όταν εβαζα το usb για κλάσματα του δευτερολέπτου κάτι πέταγε στο λάπτοπ κάτω δεξιά ,ξέρεις εκεί που βγάζει τις συνδεμένες συσκευές.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλά το θέμα είναι ότι δεν ανάβει λαμπάκι όταν το βάζω να φορτισει...

αυτο θα σε ρωτουσα τωρα. αν το βλεπει το pc.

επιμενω να δοκιμασεις αλλη μπαταρια αν μπορεις.... τουλαχιστον να αποκλεισουμε αυτο το ενδεχομενο

αυτο θα σε ρωτουσα τωρα. αν το βλεπει το pc.

επιμενω να δοκιμασεις αλλη μπαταρια αν μπορεις.... τουλαχιστον να αποκλεισουμε αυτο το ενδεχομενο

Δεν εχω αλλη μπαταρια :P

θα το παω στον "μαστορα" το απογευμα να δω τι θα πει...

μηπως εχεις ευκαιρη την ρομ με το scatter μεσα; να προσπαθησω μια ακομη;

σιγουρα καπου θα το εχω, αλλα που δε ξερω... αν το βρω θα τοπ ανεβασω.

εκτος αν υπαρχει ηδη στο τοπικ