Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε σου δίνω 2 link με flash tools που έχουν φτιαγμένο τον preloader και δεν σου βγάζουν σφάλμα καθώς και την κινέζικη ρομ του minideal. Εγώ τα χρησιμοποίησα επιτυχώς σε ενα zte v967. Ελπίζω να το φτιάξεις...

Links

http://www.easybytez.com/pwfubiz9hcit

http://www.easybytez.com/o1x22rn5jpvg

Ευχαριστω πολυ, θα τα δοκιμασω.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι έγινε με τηλέφωνο τελικά επανήλθε;

Επανήλθε, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!!

Απλά θα ήθελα να πω ότι δεν τα κατέβασα από το λινκ που έδωσες αλλά από το παρακάτω site:

http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-oficial-minideal-v1-0-5-multilanguaje.48343/

Δεν είμαι μέλος του easybytez και μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα:

"You can download files up to 300 Mb only.

Upgrade your account to download bigger files."

Ε εντάξει από κει τα είχα κατεβάσει νομίζω αλλά που να θυμάμαι γιαυτό τα έβαλα στο easybytez. Από τα filenames φαντάζομαι τη βρηκες τη ρομ. Νομίζω όμως ότι γραφεσαι δωρεάν στο easybytez και σε αφήνει. Παρόλα αυτά καλά που μου το ειπες θα το ανεβαζω στο Google drive

Πάντως κάτι άσχετο, έπεσε στα χέρια μου ένα lenovo a766 512mb μνήμη 4πυρηνο και το κινητό για να τρέξει μια εφαρμογή ήταν κάθε φορά σαν να ήθελε μανιβέλα. Εκατό rom δοκίμασα σε όλες τι ίδιο πρόβλημα: ξαφνικό freeze σε άσχετες φάσεις. Μόλις ξαναεβαλα το δικό μου ζτε με έπιασε ένα αίσθημα σιγουριάς και ανακούφισης. Τα κάνει όλα και δεν κολλάει πουθενά. Αφού προβληματίζομαι σοβαρά τι θα κανω αν χαλασει

περιμενω το xiaomi redmi note 2 prime. σιγουρα θα ειναι ταχυτερο απ το ζτε αλλα δε ξερω αν την παλεψω με την μπαταρια του.

το ζτε θα μεινει για μπακ απ συσκευη! αν ειχε παραπανω ραμ δε θα το αλλαζα με τιποτα!

καλο, χρυσο το ζτε, αλλα στα ιδια και με λιγα παρπαανω ευρω, παιρνεις καλυτερη συσκευη!

Έχω εδώ και ένα μήνα ένα doogee x5 και τελικά το ZTE overall μου άρεσε πολύ περισσότερο. Αν δεν χαλούσε το @$@$$$@ Wi-Fi ούτε που θα το σκεφτόμουν να το αλλάξω..

προσωπικα το ντουκι δε θα το αγοραζα, παρολο που ειναι παραπλησιο του ζτε.

θα πηγαινα σε κατι "καλυτερο" εστω και αν εδινα λιγα ευρω παραπανω, που θα επιαναν τοπο ;)

στα 2 χρονια ακριβως σαν να ειχε μηχανισμο αντιστροφης μετρησης κολλαει στο σημα της ΖΤΕ

δεν δειχνει να φορτωνει καθολου ανδροιδ

δεν το ειχα πειραξει καθολου οπως το ειχα παρει απο minideal συν τα απειρα βαλε βγαλε εφαρμογες και καποιες εφαρμογες καθαρισματος που ισως πειραξαν κατι.

Αρχικα κολλαγε, εβγαζα μπαταρια και ξανανοιγε. μετα πιο συχνα αυτο , ωσπου απο χτες δεν ανοιγει καθολου.

Παει στο recovery με πληκτρο εναρξης και το κουμπι αυξησης ηχου.

Καποια ιδεα να κανω κατι?Να δοκιμαζα καμια ρομ μηπως το ξυπνησει?

Ετσι κι αλλιως με τα καπιταλ θα παω να παρω το 1ο μπακατελι που δινουν τα μαγαζια εως 100Ε..

Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων από recovery. Νομίζω delete data system restore. Μου το έκανε και εμένα το πρωί. Εχασα ρυθμίσεις και κάποιες εφαρμογές αλλά ανοιξε

φλασαρε την pure vanilla ή την max flavour. θα στρωσει

το μπουμπουνησα τη vanilla και δουλεψε οκ. Τροπος να μην χανουμε τα παντα αν το ξαναπαθει υπαρχει? Κυριως μηνυματα, επαφες κλπ Και Gps ψαχνω να βρω αν και ωραιο δειχνει το HereMaps τωρα που εχω παλι χωρο ;)

Παμε γι'αλλα 2 χρονια :D

εκανα για 10 η φορα αυτο με τη ΡΑΜ κοντευω να το μαθω απεξω

Τωρα ψαχνω να βρω πως γραφω μεγαλα SMS. Με το Swype οχι ε?

κρατας back up μεσω ρικοβερι και το επαναφερεις οταν εχεις προβλημα.

επαφες δε τις εχεις στο gmail? ;)

sms, κλπ υπαρχουν οι καταλληλες εφαρμογες.

gps προτεινω here maps που λειτουργει αψογα στο ζτε.

για 160 χαρακτηρες στα σμσ βαλε το handcent sms, το οποιο πλεον υποστηριζει και τις 2 σιμ

Μπορείς να κρατάς backup την εφαρμογή που θελεις με το titanium backup. Τα αποθηκεύει στην sd. Και δεν χάνεις τίποτα! Ούτε καν τα αποθηκευμένα WiFi Και sms

Έκανα σούπερ ανακάλυψη προχθές. Η βανίλλα υποστηρίζει 3g και στις 2 σιμ, όχι ταυτόχρονα και δε παίζει ρόλο η θέση των καρτών!

Έκανα σούπερ ανακάλυψη προχθές. Η βανίλλα υποστηρίζει 3g και στις 2 σιμ, όχι ταυτόχρονα και δε παίζει ρόλο η θέση των καρτών!

Είσαι σίγουρος ότι είναι θέμα ρομ το 3g στη δεύτερη σιμ και όχι δέκτη κινητού; Γιατί με το gravitybox μπορώ να ενεργοποιησω το 3g στη δεύτερη σιμ αλλά ουδέποτε μπαίνει σε 3g

απ οσες ρομ εχω δοκιμασει (σχεδον ολες που κυκλοφορησαν για το ζτε), μονο η max smart και η pure vanilla ειδα οτι υποστηριζουν 3g και στην θεση σιμ2.

το ενεργοποιησα και συνδεθηκε σε 3g απο την σιμ2. εκανα περιηγηση + τεστακι με το speedtest :)

(

• 2 weeks later...
Μετα απο πάνω 2,5 μπορεί και 3 χρόνια μου άρχισαν τα προβλήματα.Αρχικα γεμισε η μνημη του το ειχα φορτωσει και εγω εφαρμογες και κολαγε μετα μου εβγαζε ενα μημηνα μεσα στην οθονη < Δυστιχως η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματησει> επρεπε να πατησω απο κατο το οκ.και μετα συνεχεια αυτο ...μετα οποια εφαρμογη απο ξανα παροποιο μηνημα οτι π.χ. για την εφαρμογη viper. ειχα κρατησει back up το ξαναπερασα με restore και ενω ηταν αδειο μετα οταν αρχισα να περναω εφαρμογες αρχισε τα ιδια.Δεν ξερω αν σας εχει τυχει και σε εσας τα ιδια???το εχω κανει αρκετες φορες και συνεχιζει δεν ξερω για ποσο?? τωρα το εχω σχεδον αδειο για να δουλευει σαν τηλεφωνο.οποιος μπορει ας με βοηθησει.ευχαριστω!!!

Ενοποίηση μνήμης έχεις κάνει; δοκίμασε να βάλεις μια νέα ρομ. Βάλε την pure vanilla. Είναι Καλή (Χωρίς Ελληνικό μενού) Και πάει σφαίρα! Πάρε backup τις εφαρμογές που θέλεις με το titanium backup, και δεν θα χάσεις τις εφαρμογές σου στην νέα ρομ.

Όταν ξεκινάν προβλήματα, καλό είναι να κάνουμε hard reset ή φλασαρισμα άλλης Ρομ.

Επίσης καλό θα είναι να αποφεύγουμε την επαναφορά εφαρμογών απο titanium back up. Εκτός απο αυτές που μας είναι απαραίτητες.

Συνήθως απο τέτοια επαναφορά, ξεκινάν παλι τα προβληματα.

Επίσης προτείνω την pure vanilla που απλα κάθεται ΑΨΟΓΑ στο ζτε!!!!

μετα απο πειραματα πολλων εβδομαδων

κατεληξα οτι η καλυτερη ρομ ειναι η miui

ηταν η μονη που δουλεψε σωστα! :rolleyes:

miui στο ζτε???

το σκοτωσες!

σε μενα δεν εκατσε καθολου καλα. ολο προβληματα!!!!!

Και σε μένα όταν την είχα βάλει αρκετά προβληματάκια..