nebtios Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παιδια εχω ενα ZTE V967s συγγενη. Σημερα το πρωι του έκανε ενα κουλο του ζήταγε απο αρχη παλι ωρα. Μετα του έκανε κατι περίεργα , έκλεισε και τωρα ουτε καν ανοίγει. Το συνδεσα με υπολ τπτ. Περασα drivers για να του περασω καμια άλλη ρομ μιας και μπλόκαρε παλι τπτ. Δεν το βλέπει καν. Τι μπορούμε να κάνουμε ? Σώζεται ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 η μπαταρια του ειναι καλη? αστο στο ρευμα αρκετη ωρα και μετα προσπαθησε να το ανοιξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Του δοκιμασα κ τη δικια μου μπαταρια αλλα τσιφος. Προς το παρων το εχω στο ρευμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 κανενα νεο? σε ρικοβερι μπαινει μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Τπτ. Ουτε σε ρεκοβερι μπαινει. τελείως πεθαμένο φαίνεται. Πριν λίγο το άνοιξα. Υπάρχει κανενας τροπος να ξυπνήσει με κατσαβίδι ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ξαναφλασαρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αφου δεν μπαινει σε ρικαβερι δεν ανοιγει καν πως θα το φλασαρω ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 μεσω flashtools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Μεσω odin λες σωστα?? Τπτ κ με αυτο το δοκιμασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 το οdin δεν το ξερα τωρα το ειδα εγω με αυτο το φλασαρα παντα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5892019#post5892019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Θα το δοκιμασω κ αυτο και βλεπουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dallton Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 καλημέρα Έχω εδω και 19 μήνες το συγκεκριμένο μοντέλο. Το τελευταίο διάστημα μου έκανε συχνά κολλήματα και αναγκαζόμουν να βγάλω την μπαταρία και να το αφήσω λίγο εκτός για να επανέλθει. ΣΚ το είχα παρατημένο κάπου και έμεινε από μπαταρία. Το βάζω να φορτίσει και μετά από 5 λεπτά (μπαταρία στο 9%) πατάω να ανοίξει. Έκανε πάλι το γνωστό πρόβλημα (ανοίγει και κολλάει μετά τη μουσική του ΖΤΕ στην πανδαισία χρωμάτων) όποτε το κλείνω για να το ανοίξω ξανά με το γνωστό κόλπο (μπαταρία off). Από τότε το τηλέφωνο δεν ξανάνοιξε. Δοκίμασα 4 διαφορετικούς φορτιστές (πήγα σε καταστήματα win, Γερμανό) δοκίμασαν την μπαταρία και είπαν ότι δουλεύει και φορτίζει αλλά το τηλέφωνο αρνείται να ανοίξει !!! Ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνω, κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα ? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dallton Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Τελικά έβγαλα τα πάντα από το τηλέφωνο (κάρτες, μπαταριά, sim) και το σύνδεσα μέσω usb στο pc και το αναγνωρίζει σαν συσκευή. Κατέβασα το max_flavour_5 (όλοι λένε ότι είναι το καλύτερο) αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω για να μην τα κάνω όλα πουτ@ν@. Οδηγίες κάποιος που το έχει κάνει παρακαλώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 διαβασε το λινκ στο πρωτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Τελικα εμενα δεν ανοιγει με τπτ. Θα το κρατησω για ανταλλακτικα για το δικο μου. Ευχαριστω παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 δε φλασαρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpat88 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Παιδια μπορει κάποιος να μου στειλει την max flaour 5 να την ππερασω , έχω twp recovery . Παράθεση ΖΤΕ v967s ONDA V975M rozak v 2.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 θα την βρεις στο λινκ του πρωτου ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Οχι mol δεν φλασαρεται. Ουτε ανοιγει ουτε τπτ. Ουτε μεσω flash. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 έβαλα την Μαξ φλειβορ πριν κάνα 2μηνο για να την δοκίμασω αλλά ρε παιδιά μόνο σταθερότητα δεν είδα όλο κολληματα, επανεκκινησεις, χάνει συνέχεια την μια σιμ κ τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία.κρίμα γιατί είχα βαρεθεί την μαμά κ οπτικά μου άρεσε αρκετά.λέτε να υπάρχει περίπτωση να μην εχει κάτσει καλά; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 παντα υπαρχει περιπτωση. δοκιμασε να την φλασαρεις παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 βαρέθηκα την εργοστασιακή ROM 1.0.5 Ποια προτείνετε: Max Flavour , Max Inception ή Μax Smart ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Max Flavour θα σου πουν οι περισσότεροι. Ήταν θεϊκή ROM για το κινητό, όταν το είχα. Η σταθερότερη και καλύτερη ROM από όλες τις απόψεις, κατά γενική ομολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Εγώ έχω την Rom από έναν από το forum εδώ τον deliopoulo. ( https://s.basketbuild.com/devs/deliopoulos/ztenj89_we_jb2) είναι μια χαρά για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm10 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 γεια σας παιδια!εχω το κινητο σχεδον 2 χρονια.Σημερα το πρωι μου επεσε (του ειχα θηκη ) ,εκλεισε, το ξανανοιξα και απο τοτε δεν λειτουργει το μικροφωνο.Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως να το φτιαξω η που να το παω η εστω καποια συμβατα hands free για να μπορω να το χρησιμοποιω μεχρι να δω τι θα κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts