bbbb Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Γράψε στον dialer *#06# αν δε σου εμφανίσει το imei σημαίνει ότι αυτό είναι το πρόβλημα σου.δες εδώ τους τρόπους επαναφοράς του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374457 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Γράψε στον dialer *#06# αν δε σου εμφανίσει το imei σημαίνει ότι αυτό είναι το πρόβλημα σου.δες εδώ τους τρόπους επαναφοράς του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374457 ναι αυτο ειναι το προβλημα...κετεβασα το sp flash tool να φορτωσω την ρομ αλλα δεν δεχεται το αρχειο scatter...!! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Δοκίμασε με άλλη έκδοση του sp flash tools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 πφφφ ξαναφορτωσα με το sp flash tools ολη τη ρομ εκτος του preloader αλλα παλι δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 οταν αλλαζες ρομς, ειχες την καρτα σιμ τοποθετημενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Nαι την ειχα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 δοκιμασες να φλασαρεις ρομ χωρις την καρτα μεσα; καπου καποτε ειχα διαβασει οτι πρεπει να εχουμε εκτος την σιμ (δε θυμαμαι αν ηταν για το zte ή το Htc που εχω) με ειχε κανει εντυπωση και απο τοτε φλασαρω χωρις την σιμ μεσα βεβαια μπορει να "χαζομαρα" ολο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ναι φλασαρα και χωρις ρομ...δοκιμασα και με αλλη σιμ μηπως χαλασε αυτην αλλα τιποτα... :( ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε με άλλη έκδοση του sp flash tools. ,ενταξει φορτωσα ολοκληρη την ρομ αλλα παλι δν βγαζει την σιμ.. Εχω απελπιστει... 2 μερες τωρα παλευω μ αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 την ενεργοποιεις απ τις ρυθμισεις? ιμει εμφανιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 την ενεργοποιεις απ τις ρυθμισεις? ιμει εμφανιζεται? Οχι δεν την διαβαζει καθολου και τα ιμει στον dialer δεν τα εμφανιζει ..γραφει μη εγκυρο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εκανες κατι με τη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Εκανες κατι με τη συσκευη? Οχι δεν εκανα κατι αλλο...λεω να το παω σε ενα καταστημα για service ...που αμφιβαλω αν θα ξερει να το φτιαξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Οχι δεν εκανα κατι αλλο...λεω να το παω σε ενα καταστημα για service ...που αμφιβαλω αν θα ξερει να το φτιαξει... Κοίταξε εδώ. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Κοίταξε εδώ. Το εχω δοκιμασει αλλα λεει δεν δεχεται την εντολη...τι στο καλο ρε παναγια μου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπερα. Ποιο ειναι αυτη την στιγμη το φθηνοτερο και αξοιοπηστο μαγαζι για να χτυπησω ενα μιας και το to2c.com δεν εχει διαθεσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 δες minideal και vickmall αν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) δες minideal και vickmall αν υπαρχει Ευχαριστω το βρηκα στο vickmall στα 110 dollars περιπου 88ε λεω να το τσιμπησω αν και δεν το ξερω το καταστημα ξεκιναω διαβασμα να δω τι λεη. αν εχεις κανενα κουπονι για καμια εκπτωση η τπτ δωρα καλοδεχουμενα φιλε:) Τελικα λενε οτι στο vickmall δεν εχουνε. ενω χτες ειχε διαθεσιμα σημερα out of stock. Edited November 2, 2014 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Το εχω δοκιμασει αλλα λεει δεν δεχεται την εντολη...τι στο καλο ρε παναγια μου .. παιδια κανεις τιποτα? καμια ιδεα? γιατι οταν μπαινω στο radio information και παταω τους κωδικους μου βγαζει μυνημα "ΑΤ command is failed to send" ?? τι συμβαινει? θα το παω εδω σε ενα μαγαζι για service να δω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παιδια αντιμετοπιζω σοβαρο προβλημα...οπως αλλαζα καποιες ρομ πλεον το κινητο δεν αναγνωριζει την σιμ....δν ξερω τι εγινε...πως το φτιαχνω?? ποιες ρομ δοκιμαζες; θυμασαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ποιες ρομ δοκιμαζες; θυμασαι; βασικα ειχα κανει μια μεγαλη μα...κια... απ το ρεκοβερυ πηγα να κανω εγκατασταση ρομ απο αλλο κινητο zte και λογικα απο εκει θα εγινε η ζημια...μετα καθε φορα που βαζω τις κανονικες δεν αναγνωριζει σιμ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ποιας συσκευης? Την πηρε κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Ποιας συσκευης? Την πηρε κανονικα? απο zte v987 νομιζω δεν θυμαμαι...οχι δεν την πηρε..απλα δεν ανοιγε,εμενε στο logo που βγαζει οταν bootαρει Edited November 3, 2014 by ratatouis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 απο zte v987 νομιζω δεν θυμαμαι...οχι δεν την πηρε..απλα δεν ανοιγε,εμενε στο logo που βγαζει οταν bootαρει Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι όλες οι ρομ έχουν ένα baseband file που είναι για την επικοινωνία του κινητού με το δίκτυο. Κάποτε πέρασα μια ρομ στο παλιό LG optimus one που είχα και έπρεπε να περάσω και την baseband (έτσι λεγόταν) για να αναγνωρίσει τη sim αλλιώς μου έλεγε ότι δεν είχε σιμ δεν ήξερε δηλαδή πως να διαχειριστεί την radio επικοινωνία. Πρόσεξε κάποιες ρομ απο το needrom όπως αυτή: http://www.needrom.com/download/zte-v967s-4/ την οποία μόνο για παράδειγμα τη παραθέτω δεν την έχω βάλει να δω τι καπνό φουμάρει έχει ανάμεσα στις δυνατότητες και το εξής Features ROM: 11: Baseband file to upgrade to the latest official version Αν οι υποψίες μου είναι σωστές με τη δοκιμή της άλλης ρομ από άλλο κινητό πέρασες άλλο baseband file και δεν μπορεί να αναγνωρίσει τη σιμ το δικό σου κινητό. Άποψη μου είναι να προσανατολιστείς σε κάποιο τρόπο να περάσεις καινούριο baseband file είτε περνώντας την original rom με την οποία ήρθε το κινητό είτε αναζητώντας καποιον τρόπο να φλασάρεις μόνο το baseband file. Δεν μου έχει τύχει στο τηλέφωνο αυτό και δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα. Στην πρώτη σελίδα νομίζω έχει κάποια flashing tools οπότε στου λείπει το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι όλες οι ρομ έχουν ένα baseband file που είναι για την επικοινωνία του κινητού με το δίκτυο. Κάποτε πέρασα μια ρομ στο παλιό LG optimus one που είχα και έπρεπε να περάσω και την baseband (έτσι λεγόταν) για να αναγνωρίσει τη sim αλλιώς μου έλεγε ότι δεν είχε σιμ δεν ήξερε δηλαδή πως να διαχειριστεί την radio επικοινωνία. Πρόσεξε κάποιες ρομ απο το needrom όπως αυτή: http://www.needrom.com/download/zte-v967s-4/ την οποία μόνο για παράδειγμα τη παραθέτω δεν την έχω βάλει να δω τι καπνό φουμάρει έχει ανάμεσα στις δυνατότητες και το εξής Features ROM: 11: Baseband file to upgrade to the latest official version Αν οι υποψίες μου είναι σωστές με τη δοκιμή της άλλης ρομ από άλλο κινητό πέρασες άλλο baseband file και δεν μπορεί να αναγνωρίσει τη σιμ το δικό σου κινητό. Άποψη μου είναι να προσανατολιστείς σε κάποιο τρόπο να περάσεις καινούριο baseband file είτε περνώντας την original rom με την οποία ήρθε το κινητό είτε αναζητώντας καποιον τρόπο να φλασάρεις μόνο το baseband file. Δεν μου έχει τύχει στο τηλέφωνο αυτό και δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα. Στην πρώτη σελίδα νομίζω έχει κάποια flashing tools οπότε στου λείπει το αρχείο. ευχαριστω φιλε...το εχω τωρα σε ενα τοπικο καταστημα service...να δω τι θα γινει..αν δεν καταφερει αυτος τιποτα θα το ξαναπροσπαθησω εγω..και αν δν εχω αποτελεσμα θα το στειλω στην zte.. (ακυρο αλλα το πηγα σε εναν αλλο για service που εχει δηθεν καταστημα και μ ειπε δεν ξερω εγω πρεπει κατσω να διαβασω πως θα το φτιαξω και δεν ασχολουμαι...service να σου πετυχει) anyway.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies76mix Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Γεια σας εχω το τηλ zte 967s ....το εχω παρει τα χριστουγεννα....και εχω ενα προβλημα......με εκανε το τηλ μονο του επανεκινηση και οποιες εφαρμογες ειχα στην καρτα SD και παιχνιδια χαθηκαν, παω να τις κατεβασω μετα και με λεει αφου παει να τις εγκαταστησει: αγνωστος κωδικος σφαλματος κατα την εγκατασταση της εφαρμογης "-24".....ενω οτι αλλο θελω το κατεβαζει....αυτες που ειχα ηδη δεν......ξερετε τι πρεπει να κανω για να λυσω το προβλημα..???? Ευχαριστω πολυ.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts