Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το κακο με την Εθνικη ειναι πως την καρτα της δεν την αποδεχεται το paypal (θελει visa). Κριμα, γιατι θα με βολευε περισσοτερο η Εθνικη.

μεσω web banking η ετε σε δίνει virtual mastercard που την δεχεται το paypal, τσεκαρε το...

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δες εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070

η 1.0.5 δεν έχει κανένα θέμα με τις κάρτες,την έκανες format,δοκίμασες άλλη?

Επίσης αν αλλάξεις ROM, δεν μπορείς να επαναφέρεις τις εφαρμογές συστήματος που πήρες με το titanium.

ναι και format εκανα η αλλη καρτα που ειχα ηταν 1 gb και πηρα μια 28gb

την καρτα την βλεπει απ το recovery;

τι εννοεις?

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Στην MIUI πώς γίνεται μεταφορά εφαρμογών στην sd;

Δεν μπορώ να βρω την επιλογή για την μεταφορά στις καρτέλες της κάθε εφαρμογής.

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Η τεχνολογια τρεχει καθημερινα, το γνωριζουμε ολοι αυτο. Οποια συσκευη και να αγορασεις, αρχιζει να μενει πισω πολυ συντομα. Μεσα σε αυτη την πληθωρα συσκευων & εταιρειων, παντα υπαρχουν μοντελα που ξεχωριζουν και τα επιβεβαιωνουν οι καταναλωτες. Τετοιο ειναι και το ΖΤΕ 967.

Απο την προσωπικη μου εμπειρια ειμαι ευχαριστημενος για τα 110 ευρω που ειχα δωσει τελη αυγουστου. Απο τοτε ειμαι ακομα με την rom 1.05 του minideal και δεν ειχα κανενα κρασαρισμα ή reboot μεχρι τωρα.

Βλεπω ταινιες καθημερινα σε avi,mp4 , ακουω πολλα mp3, διαβαζω pdf και στον dolphin browser ανοιγω συνεχεια 7-8 tabs χωρις κολλημα. Επισης εχω αρκετα apps.

Θα ηθελα να αγορασω απο Ελλαδα αλλα δεν βρισκω τπτ που να αξιζει, στα 150 ευρω. Για συσκευη 110-120 ευρω στην Ελλαδα (οσο εχει τωρα το ΖΤΕ) απλα γελαμε, ουτε λογος.

Εχω εδω ενα φιλο με ενα 967 αγορασμενο τελος Ιουλιου,εδω και κατι μερες του βγαζει κατι καθετες λευκες γραμμες ανα τακτα χρονικα διαστηματα στην μιση περιπου οθονη.Εχει κανεις καποιο αλλο παρομοιο θεμα?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καπου εκει το πηρα και γω και δεν εχω θεμα

Το παραξενο ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια.Θα περασω και καμια αλλη rom να δω τι γινεται.

μεσω web banking η ετε σε δίνει virtual mastercard που την δεχεται το paypal, τσεκαρε το...

Add a card

Error Message

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

Μπααα.... αρχισαμε τις "στραβες". Δεν μου επιτρεπει να συνδεσω την καρτα στον λογαριασμο PayPal (πιθανον να παει να "τραβηξει" δοκιμαστικα ενα ποσο και την εχω αδεια).

Ασε που, για "φορτιση" της καρτας απο τον λογαριασμο μου, θα μου κανει παρακρατηση τουλαχιστον 2 ευρω! ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ!!!

Πιο φτηνα μου βγαινει να στειλω διατραπεζικο εμβασμα στην Πειραιως και να χρησιμοποιησω την καρτα της.

Η Εθνικη ΠΟΤΕ δεν ηταν φιλικη και εξελιγμενη σε τετοια θεματα ουτως ή αλλως.

Ομως, αφου την εξεδωσα -καλως ή κακως- την virtual prepaid, θα ξαναδοκιμασω να την συνδεσω στο PayPal κι αν δω τιποτα αλλες "παραξενιες" θα φαει Χ

Για το θεμα με το NEON Support και τα DVB-T Dongles κανενας;;;

Add a card

Error Message

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

Μπααα.... αρχισαμε τις "στραβες". Δεν μου επιτρεπει να συνδεσω την καρτα στον λογαριασμο PayPal (πιθανον να παει να "τραβηξει" δοκιμαστικα ενα ποσο και την εχω αδεια).

Ασε που, για "φορτιση" της καρτας απο τον λογαριασμο μου, θα μου κανει παρακρατηση τουλαχιστον 2 ευρω! ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ!!!

Πιο φτηνα μου βγαινει να στειλω διατραπεζικο εμβασμα στην Πειραιως και να χρησιμοποιησω την καρτα της.

Η Εθνικη ΠΟΤΕ δεν ηταν φιλικη και εξελιγμενη σε τετοια θεματα ουτως ή αλλως.

Ομως, αφου την εξεδωσα -καλως ή κακως- την virtual prepaid, θα ξαναδοκιμασω να την συνδεσω στο PayPal κι αν δω τιποτα αλλες "παραξενιες" θα φαει Χ

Για το θεμα με το NEON Support και τα DVB-T Dongles κανενας;;;

Δοκιμασε το φιλε μου,μας τα περνουν που μας τα περνουν οι τραπεζες,ας γλητωσουμε και τπτ......:)

Για φορτιση εμενα μου παιρνουν 1 ευρω,για ποσο εως και 100 ευρω.Οτι ναναι..........

Δοκιμασε το φιλε μου,μας τα περνουν που μας τα περνουν οι τραπεζες,ας γλητωσουμε και τπτ......:)

Για φορτιση εμενα μου παιρνουν 1 ευρω,για ποσο εως και 100 ευρω.Οτι ναναι..........

Εμενα η πρωτη κατηγορια ειναι 0-200€ --> 2€ χρεωση.

Απαραδεκτο για ηλεκτρονικη υπηρεσια για την οποια δεν κουραζεται κανενας υπαλληλος να την διεκπεραιωσει και ακομη πιο απαραδεκτο εφ'οσον εκτελειται εντος ιδιου λογαριασμου.

Για εκεινη την αποριουλα μου σχετικα με το ΝΕΟΝ καποιος; Μη το αγορασω αδικα... Ενας που να αγορασε ή ξερει για το αν υποστηριζεται βρε παιδια...

ζτε μονο :p

δες το 610

Οντως φιλε μου το huawei g610s ειναι καλυτερο κντ.Tο εχω για προσωπικη χρηση πλεον.

Μια mini παρουσιαση του κντ απο εμενα.....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370545&page=7

Add a card

Error Message

θελει να εχεις υπολοιπο. οντως τα 2 € ειναι τσιμπημενα οταν αλλες τραπεζες χρεωνουν 1€ ανα συναλλαγη

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

παιδια η max flavour αξιζει??

εχουν παρουσιαστει προβληματα??

τι διαφορα εχει με αυτην του minideal??

Εχω εδω ενα φιλο με ενα 967 αγορασμενο τελος Ιουλιου,εδω και κατι μερες του βγαζει κατι καθετες λευκες γραμμες ανα τακτα χρονικα διαστηματα στην μιση περιπου οθονη.Εχει κανεις καποιο αλλο παρομοιο θεμα?

Δοκιμασα και περασα τις γνωστες rom,αλλα και παλι κανει κολπα η οθονη.Μιας και εναι οριακα στην εγγυηση θα το στειλω πισσω να το δουν μαλλον.

παιδια η max flavour αξιζει??

εχουν παρουσιαστει προβληματα??

τι διαφορα εχει με αυτην του minideal??

την εχω βαλει και στα 4 κινητα που τα εχουν φιλοι (ενα δικο μου) αλλα περνανε απο τα χερια μου και ειναι αππροβληματιστη... σιγουρα εχει καλυτερα χρωνματα και καλη διαχειριση ραμ... εμενα μαρεσει κιολας σαν ρομ αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο

την εχω βαλει και στα 4 κινητα που τα εχουν φιλοι (ενα δικο μου) αλλα περνανε απο τα χερια μου και ειναι αππροβληματιστη... σιγουρα εχει καλυτερα χρωνματα και καλη διαχειριση ραμ... εμενα μαρεσει κιολας σαν ρομ αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο

να την περασω κι εγω τι λες??

να την περασω κι εγω τι λες??

Τις έχω δοκιμάσει όλες.. καλύτερη με διαφορά η τελευταία Max smart...

θα δεις διαφορα στην ταχυτητα παντως!

ok ευχαριστω και τωρα το μεγαλο ερωτημα

πως την περναω?? :lol:

για την max smart τι λετε??

Εγώ το ξαναείπα.. έχω δοκιμάσει τις περισσότερες και την θεωρώ την καλύτερη...