kontz Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 το κακο με την Εθνικη ειναι πως την καρτα της δεν την αποδεχεται το paypal (θελει visa). Κριμα, γιατι θα με βολευε περισσοτερο η Εθνικη. μεσω web banking η ετε σε δίνει virtual mastercard που την δεχεται το paypal, τσεκαρε το... Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 η 1.0.5 δεν έχει κανένα θέμα με τις κάρτες,την έκανες format,δοκίμασες άλλη? Επίσης αν αλλάξεις ROM, δεν μπορείς να επαναφέρεις τις εφαρμογές συστήματος που πήρες με το titanium. ναι και format εκανα η αλλη καρτα που ειχα ηταν 1 gb και πηρα μια 28gb την καρτα την βλεπει απ το recovery; τι εννοεις? Edited January 1, 2014 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Οταν μπεις στο ρικοβερι, μπορεις να δεις τα αρχεια που εχεις στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Στην MIUI πώς γίνεται μεταφορά εφαρμογών στην sd; Δεν μπορώ να βρω την επιλογή για την μεταφορά στις καρτέλες της κάθε εφαρμογής. Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Η τεχνολογια τρεχει καθημερινα, το γνωριζουμε ολοι αυτο. Οποια συσκευη και να αγορασεις, αρχιζει να μενει πισω πολυ συντομα. Μεσα σε αυτη την πληθωρα συσκευων & εταιρειων, παντα υπαρχουν μοντελα που ξεχωριζουν και τα επιβεβαιωνουν οι καταναλωτες. Τετοιο ειναι και το ΖΤΕ 967. Απο την προσωπικη μου εμπειρια ειμαι ευχαριστημενος για τα 110 ευρω που ειχα δωσει τελη αυγουστου. Απο τοτε ειμαι ακομα με την rom 1.05 του minideal και δεν ειχα κανενα κρασαρισμα ή reboot μεχρι τωρα. Βλεπω ταινιες καθημερινα σε avi,mp4 , ακουω πολλα mp3, διαβαζω pdf και στον dolphin browser ανοιγω συνεχεια 7-8 tabs χωρις κολλημα. Επισης εχω αρκετα apps. Θα ηθελα να αγορασω απο Ελλαδα αλλα δεν βρισκω τπτ που να αξιζει, στα 150 ευρω. Για συσκευη 110-120 ευρω στην Ελλαδα (οσο εχει τωρα το ΖΤΕ) απλα γελαμε, ουτε λογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εχω εδω ενα φιλο με ενα 967 αγορασμενο τελος Ιουλιου,εδω και κατι μερες του βγαζει κατι καθετες λευκες γραμμες ανα τακτα χρονικα διαστηματα στην μιση περιπου οθονη.Εχει κανεις καποιο αλλο παρομοιο θεμα? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καπου εκει το πηρα και γω και δεν εχω θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καπου εκει το πηρα και γω και δεν εχω θεμα Το παραξενο ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια.Θα περασω και καμια αλλη rom να δω τι γινεται. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 μεσω web banking η ετε σε δίνει virtual mastercard που την δεχεται το paypal, τσεκαρε το... Add a card Error Message The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Μπααα.... αρχισαμε τις "στραβες". Δεν μου επιτρεπει να συνδεσω την καρτα στον λογαριασμο PayPal (πιθανον να παει να "τραβηξει" δοκιμαστικα ενα ποσο και την εχω αδεια). Ασε που, για "φορτιση" της καρτας απο τον λογαριασμο μου, θα μου κανει παρακρατηση τουλαχιστον 2 ευρω! ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ!!! Πιο φτηνα μου βγαινει να στειλω διατραπεζικο εμβασμα στην Πειραιως και να χρησιμοποιησω την καρτα της. Η Εθνικη ΠΟΤΕ δεν ηταν φιλικη και εξελιγμενη σε τετοια θεματα ουτως ή αλλως. Ομως, αφου την εξεδωσα -καλως ή κακως- την virtual prepaid, θα ξαναδοκιμασω να την συνδεσω στο PayPal κι αν δω τιποτα αλλες "παραξενιες" θα φαει Χ Για το θεμα με το NEON Support και τα DVB-T Dongles κανενας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Add a card Error Message The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Μπααα.... αρχισαμε τις "στραβες". Δεν μου επιτρεπει να συνδεσω την καρτα στον λογαριασμο PayPal (πιθανον να παει να "τραβηξει" δοκιμαστικα ενα ποσο και την εχω αδεια). Ασε που, για "φορτιση" της καρτας απο τον λογαριασμο μου, θα μου κανει παρακρατηση τουλαχιστον 2 ευρω! ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ!!! Πιο φτηνα μου βγαινει να στειλω διατραπεζικο εμβασμα στην Πειραιως και να χρησιμοποιησω την καρτα της. Η Εθνικη ΠΟΤΕ δεν ηταν φιλικη και εξελιγμενη σε τετοια θεματα ουτως ή αλλως. Ομως, αφου την εξεδωσα -καλως ή κακως- την virtual prepaid, θα ξαναδοκιμασω να την συνδεσω στο PayPal κι αν δω τιποτα αλλες "παραξενιες" θα φαει Χ Για το θεμα με το NEON Support και τα DVB-T Dongles κανενας;;; Δοκιμασε το φιλε μου,μας τα περνουν που μας τα περνουν οι τραπεζες,ας γλητωσουμε και τπτ......:) Για φορτιση εμενα μου παιρνουν 1 ευρω,για ποσο εως και 100 ευρω.Οτι ναναι.......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Δοκιμασε το φιλε μου,μας τα περνουν που μας τα περνουν οι τραπεζες,ας γλητωσουμε και τπτ......:) Για φορτιση εμενα μου παιρνουν 1 ευρω,για ποσο εως και 100 ευρω.Οτι ναναι.......... Εμενα η πρωτη κατηγορια ειναι 0-200€ --> 2€ χρεωση. Απαραδεκτο για ηλεκτρονικη υπηρεσια για την οποια δεν κουραζεται κανενας υπαλληλος να την διεκπεραιωσει και ακομη πιο απαραδεκτο εφ'οσον εκτελειται εντος ιδιου λογαριασμου. Για εκεινη την αποριουλα μου σχετικα με το ΝΕΟΝ καποιος; Μη το αγορασω αδικα... Ενας που να αγορασε ή ξερει για το αν υποστηριζεται βρε παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 για πειτε καμια εναλλακτικη του v967s να προτεινω σε υποψηφιους αγοραστες :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 ζτε μονο :p δες το 610 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 ζτε μονο :p δες το 610 Οντως φιλε μου το huawei g610s ειναι καλυτερο κντ.Tο εχω για προσωπικη χρηση πλεον. Μια mini παρουσιαση του κντ απο εμενα..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370545&page=7 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Add a card Error Message The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. θελει να εχεις υπολοιπο. οντως τα 2 € ειναι τσιμπημενα οταν αλλες τραπεζες χρεωνουν 1€ ανα συναλλαγη Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 παιδια η max flavour αξιζει?? εχουν παρουσιαστει προβληματα?? τι διαφορα εχει με αυτην του minideal?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εχω εδω ενα φιλο με ενα 967 αγορασμενο τελος Ιουλιου,εδω και κατι μερες του βγαζει κατι καθετες λευκες γραμμες ανα τακτα χρονικα διαστηματα στην μιση περιπου οθονη.Εχει κανεις καποιο αλλο παρομοιο θεμα? Δοκιμασα και περασα τις γνωστες rom,αλλα και παλι κανει κολπα η οθονη.Μιας και εναι οριακα στην εγγυηση θα το στειλω πισσω να το δουν μαλλον. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 παιδια η max flavour αξιζει?? εχουν παρουσιαστει προβληματα?? τι διαφορα εχει με αυτην του minideal?? την εχω βαλει και στα 4 κινητα που τα εχουν φιλοι (ενα δικο μου) αλλα περνανε απο τα χερια μου και ειναι αππροβληματιστη... σιγουρα εχει καλυτερα χρωνματα και καλη διαχειριση ραμ... εμενα μαρεσει κιολας σαν ρομ αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 την εχω βαλει και στα 4 κινητα που τα εχουν φιλοι (ενα δικο μου) αλλα περνανε απο τα χερια μου και ειναι αππροβληματιστη... σιγουρα εχει καλυτερα χρωνματα και καλη διαχειριση ραμ... εμενα μαρεσει κιολας σαν ρομ αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο να την περασω κι εγω τι λες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 θα δεις διαφορα στην ταχυτητα παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 να την περασω κι εγω τι λες?? Τις έχω δοκιμάσει όλες.. καλύτερη με διαφορά η τελευταία Max smart... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 θα δεις διαφορα στην ταχυτητα παντως! ok ευχαριστω και τωρα το μεγαλο ερωτημα πως την περναω?? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 κανεις που να εχει αποψη για την Miui; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 για την max smart τι λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 για την max smart τι λετε?? Εγώ το ξαναείπα.. έχω δοκιμάσει τις περισσότερες και την θεωρώ την καλύτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts