tpapo Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Πρόκειται για κλασσική περίπτωση βλάβης.Με πολλές δοκιμές και σβήσε-γράψε στο sys.txt κατάφερα να το κάνω να κρασάρει 1 στις 10 φορές από 7 στις 10 που ήταν αρχικά :lol: τελικά οσο μεγαλώνω αναθεωρώ και γω απόψεις πολλές και ενω εβγαζα σπυρια ακούγοντας για το SYGIC τωρα το έχω ως 1ο ,βραχος :) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Eγώ τελευταίο το έχω γιατι έχει και χάλια δρομολογήσεις και καμμία σχέση με την παραμετροποίηση του primo.Προσωπικά έχω πρώτα το primo,μετά το dont panic (κανονικά αγορασμένο απο gi για χρήση εώς και 10 συσκευές) και μετά όλα τα άλλα. Ποια ακριβώς δεδομένα μπορούμε να μεταφέρουμε από παλιά, «συμβατικά» κινητά τηλέφωνα στο ZTE; [και γενικότερα σε οποιοδήποτε Android smartphone] Υπάρχουν εξαιρέσεις; Έχω ένα Sony Ericsson W300i απ' το οποίο κατάφερα -μετά κόπων και βασάνων- να περάσω τις επαφές (με τα media files δεν υπήρξε πρόβλημα), με τα αποθηκευμένα SMS όμως δεν γίνεται τίποτα! Περισσότερα εδώ. Θα με βοηθούσαν ακόμη και μονολεκτικές απαντήσεις, π.χ. «Όχι, κακώς ασχολείσαι, τα SMS δεν αντιγράφονται» Το myphone explorer το δοκίμασες; http://www.fjsoft.at/en/downloads.php Από λίγο google search που έκανα αυτό ειναι μάλλον η λύση που ψάχνεις http://androidforums.com/743398-post2.html Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) (...) Το MyPhone Explorer το δοκίμασες; http://www.fjsoft.at/en/downloads.php Από λίγο google search που έκανα αυτό είναι μάλλον η λύση που ψάχνεις http://androidforums.com/743398-post2.html Αυτό ήταν το πρώτο που εγκατέστησα. Είναι μάλιστα bloatware, έρχεται πακέτο με κάτι εντελώς άσχετο χωρίς να δίνει δυνατότητα να το κάνεις disable κατά το setup :mad: Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω drivers για Windows 7 (το CD-ROM που συνοδεύει το κινητό περιέχει λογισμικό εποχής 2006) και όπως είναι λογικό το εμφανίζει μονίμως unconnected... Τα ίδια και με το official PC Suite for Sony Ericsson. Αναφορικά με το link που παρέθεσες: Το μοντέλο δεν έχει καμία σχέση με Symbian. Τα SMS μια φορά (θεωρητικά) μεταφέρονται, ΣΩΣΤΑ; Edited November 20, 2013 by minus21grams Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Τα SMS μια φορά (θεωρητικά) μεταφέρονται, ΣΩΣΤΑ; Θεωρητικά ίσως ναι.Πρακτικά μόνο αν ψάξεις και δοκιμάσεις θα ξέρεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slammer Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Βαλατε την καινουρια smart rom?Εντυπωσεις-διαφορες σε σχεση με την προηγουμενη ή με την max flavour? Έχω κλείσει μια μερα με τη νεα smart, σε αντικατάσταση της παλιάς. Κατ'αρχήν έχουν αλλάξει κάποιες εφαρμογές, διαφορετικό su, έχει φύγει το zd, έχουν προστεθεί νέα wallpapers και υπάρχουν μικροαλλαγές στην εμφάνιση... Ξαναπέρασα ακριβως τις ίδιες εφαρμογές που είχα και πρίν και όλα φαίνονται εντάξει... η μονη διαφορά που παρατηρώ είναι ότι μου τρώει παραπάνω μπαταρία από ότι πρίν... ενώ εβγαζα χαλαρά 3 ημέρες, σήμερα μετά από μια ημέρα έχει φτάσει το 40-45 πράγμα που σημαίνει ότι θα βγάλει οριακά την αυριανή ημέρα. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα καθώς δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι φταίει η rom η κάποια αλλαγή στη σημερινή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Και εγώ μετά απο μια ημέρα χρήσης δεν έμεινα τελικά 100% ικανοποιημένος.Το πρόβλημα με το ξυπνητήρι που ανέφερα σε προηγούμενο μου ποστ λύθηκε με νέα εγκατάσταση.Για την μπαταρία και εμένα μου φαίνεται ότι καταναλώνει κάπως περισσότερο αλλά θα δείξει και τις επόμενες ημέρες.Δυστυχώς όμως αυτή η ρομ ειναι η καλύτερη λύση για όποιον θέλει 3g και στις 2 σιμ.Αν υποστήριζε αυτή την δυνατότητα και η στοκ ρομ της zte θα έβαζα max flavour που την βρήκα πιο γρήγορη και σταθερή σε σχέση με την smart Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Και εγώ μετά απο μια ημέρα χρήσης δεν έμεινα τελικά 100% ικανοποιημένος.Το πρόβλημα με το ξυπνητήρι που ανέφερα σε προηγούμενο μου ποστ λύθηκε με νέα εγκατάσταση.Για την μπαταρία και εμένα μου φαίνεται ότι καταναλώνει κάπως περισσότερο αλλά θα δείξει και τις επόμενες ημέρες.Δυστυχώς όμως αυτή η ρομ ειναι η καλύτερη λύση για όποιον θέλει 3g και στις 2 σιμ.Αν υποστήριζε αυτή την δυνατότητα και η στοκ ρομ της zte θα έβαζα max flavour που την βρήκα πιο γρήγορη και σταθερή σε σχέση με την smart αρκετα καλυτερη η Max flaxour!! προσωπικα δεν με πειραζει το 3γ και στις δυο σιμ οποτε την κραταω!! offtopic mode on: ξερεις κανεις τι παιζει με την φορθνετ την συγκεκριμενη περιοδο? οποιος ξερει στελνει πμ και θα του πω τι θελω!! off topic mode off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Νέα σημερινή έκδοση smart rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2429645 που από ότι γράφει είναι πιο γρήγορη απο την χθεσινή.Ας δοκιμάσουμε λοιπόν και βλέπουμε.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Eγώ τελευταίο το έχω γιατι έχει και χάλια δρομολογήσεις και καμμία σχέση με την παραμετροποίηση του primo.Προσωπικά έχω πρώτα το primo,μετά το dont panic (κανονικά αγορασμένο απο gi για χρήση εώς και 10 συσκευές) και μετά όλα τα άλλα. Το myphone explorer το δοκίμασες; http://www.fjsoft.at/en/downloads.php Από λίγο google search που έκανα αυτό ειναι μάλλον η λύση που ψάχνεις http://androidforums.com/743398-post2.html Σου δουλεύει το don't panic στο 967? Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ναι με την υποσημείωση ότι η κίνηση του βέλους δεν ειναι 100% ομαλή όπως σε άλλα επώνυμα κινητά αλλά κάνει κάποια σπασίματα,χωρίς όμως να σε αφήνει ξεκρέμαστο στη πλοήγηση ακόμη και σε γρήγορες αλλαγές πορείας. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ναι με την υποσημείωση ότι η κίνηση του βέλους δεν ειναι 100% ομαλή όπως σε άλλα επώνυμα κινητά αλλά κάνει κάποια σπασίματα,χωρίς όμως να σε αφήνει ξεκρέμαστο στη πλοήγηση ακόμη και σε γρήγορες αλλαγές πορείας. Στην στοκ ρομ, προσωπικά σ' εμένα τα σπασίματα ήταν πάρα πολύ έντονα, οπότε δεν το κράτησα. Ίσως το δοκιμάσω με την flavour, να δω μήπως υπάρχει διαφορά. Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 πριν 3-4 μέρες το έβλεπα στα 117€ σήμερα το πρωί στα 121€ και πριν λίγες ώρες στα 124€ μέχρι τέλος του μήνα πόσο θα ανέβει η τιμή και θα είναι διαθέσιμο ? μπορώ να κάνω προ-παρακράτηση γιατί περιμένω να πληρωθώ στο τέλος του μήνα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 @Button Οσο πλησιαζουν τα Χριστουγεννα και τελειωνει και το stock των καταστηματων τοσο θα ανεβαινουν δυστυχως οι τιμες.... Εχει πεσει και πολυ ζητηση τωρα τελευταια και οπως καταλαβαινεις θα υπαρξει ανοδος.... Μηπως εχει δοκιμασει καποιος απο τους φιλους την MiUI ρομ ??? ΑΝ ναι ειναι καλυτερη η οχι απο τις 2 του carliv???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παιδιά να ρωτήσω ποια είναι η πιο σταθερή μέχρι στιγμής rom ; Το τηλέφωνο μου ήρθε χθες και προορίζεται για την γυναίκα μου. Η χρήση θα είναι κατά 90% τηλέφωνο, λίγο διάβασμα email, viber, skype και διάφορα απλά πράγματα. Κάπου διάβασα ότι ο συνδυασμός Max Flavour Slim v4.1 και gapps essential for Max Flavour είναι ότι καλύτερο για την περίπτωσή μου. Θέλω οπωσδήποτε όμως να έχει ελληνικά. Έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παιδιά να ρωτήσω ποια είναι η πιο σταθερή μέχρι στιγμής rom ; Το τηλέφωνο μου ήρθε χθες και προορίζεται για την γυναίκα μου. Η χρήση θα είναι κατά 90% τηλέφωνο, λίγο διάβασμα email, viber, skype και διάφορα απλά πράγματα. Κάπου διάβασα ότι ο συνδυασμός Max Flavour Slim v4.1 και gapps essential for Max Flavour είναι ότι καλύτερο για την περίπτωσή μου. Θέλω οπωσδήποτε όμως να έχει ελληνικά. Έχει ; Κρατας την 1.0.5 απο minideal και εισαι καλυμενος απολυτα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 ο συνδυασμος που ειπες ειναι απείρως καλύτερος απο τη ρομ του minideal. και ναι εχει ελληνικα. Μηπως εχει δοκιμασει καποιος απο τους φιλους την MiUI ρομ ??? ΑΝ ναι ειναι καλυτερη η οχι απο τις 2 του carliv???? αρκετα καλή, μονο κινεζικα/αγγλικα αλλά ΔΕΝ υποστηρίζει και τις 2 sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Κρατας την 1.0.5 απο minideal και εισαι καλυμενος απολυτα. Με την έκδοση του minideal παίζοντας χθες πρώτη μέρα παρατήρησα κάποια προβλήματα πχ στον default browser δεν κάνει search στην google αλλά στη κινέζικη search engine αν και έχω αλλάξει επιλογή μηχανής αναζήτησης. Επίσης η εφαρμογή χάρτες δεν ξεκινάει καν (κρασάρει). Γι αυτό λέω μήπως κάτι άλλο πιο σταθερό να βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 αρκετα καλή, μονο κινεζικα/αγγλικα αλλά ΔΕΝ υποστηρίζει και τις 2 sim. Ειδα οτι στην 3.11.15 που ειναι το τελευταιο update μεχρι αυριο τουλαχιστον ειναι multilangiage και εχει και ελληνικα. για τις 2 σιμ δεν ξερω αν το υποστηριζει... Λογικα αυριο θα το εχω στα χερια μου και θα περασει απο τεστ drive και θα γραψω εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Με την έκδοση του minideal παίζοντας χθες πρώτη μέρα παρατήρησα κάποια προβλήματα πχ στον default browser δεν κάνει search στην google αλλά στη κινέζικη search engine αν και έχω αλλάξει επιλογή μηχανής αναζήτησης. Επίσης η εφαρμογή χάρτες δεν ξεκινάει καν (κρασάρει). Γι αυτό λέω μήπως κάτι άλλο πιο σταθερό να βάλω. Σε 7 πλεον διαφορετικα κντ δεν ειχα καποιο παραπονο σχετικο με αυτο που αναφαιρεις.Την 1.0.5 απο minideal εχει,σωστα? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Σε 7 πλεον διαφορετικα κντ δεν ειχα καποιο παραπονο σχετικο με αυτο που αναφαιρεις.Την 1.0.5 απο minideal εχει,σωστα? Ναι την 1.0.5 Δεν έχω προσθέσει τίποτα. Όπως το αγόρασα, έβαλα τον gmail λογαριασμό και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ναι την 1.0.5 Δεν έχω προσθέσει τίποτα. Όπως το αγόρασα, έβαλα τον gmail λογαριασμό και τίποτα άλλο. Τι νασου πω τωρα,εντυπωση μου κανει,δεν κανεις μια επεναφορα,μηπως στρωση?Η ακομα καλυτερα περνα ξανα την rom. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Τι νασου πω τωρα,εντυπωση μου κανει,δεν κανεις μια επεναφορα,μηπως στρωση?Η ακομα καλυτερα περνα ξανα την rom. Μικρό το κακό για να μπεις στον κόπο... Εγώ γενικά σχετικά με τις Rom μάλλον θα περιμένω την τελική έκδοση της Max Flavour γιατί με την beta1 δεν είχα διαπιστώσει και μεγάλες διαφορές στην ταχύτητα. Πχ όταν είχα το v970 θυμάμαι πως η διαφορά από την 404 ICS se 4.1 Jelly Bean ήταν χαοτική στο scroling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 just arrived!!! αντε να δουμε τωρα ποια ρομ να βαλουμε..εχει μπολικες απ οτι βλεπω ε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpapad Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μου ήρθε κι εμένα απο to2c με όλα τα δώρα και ήρθα να σας πω εντυπώσεις. Καταρχήν πολύ καλό και ποιοτικό σαν συσκευή και η κατασκευή του και το design. Με τη θήκη mofi ταιριάζει άψογα και το automaton δουλεύει πολύ καλά. Ο οδηγός σας τα σπάει παιδιά πολύ καλή δουλειά έχει μαζεμένα όσα χρειάζεται κάποιος μόλις το πάρει στα χέρια του! Rom έβαλα την max flavour του carliv με τις φουλ εξτρα εφαρμογές :P μια που ο mtk6589 δεν καταλαβαίνει τίποτα. Από άποψη ταχύτητας τα σπάει δεν το συζητάμε και αυτό που με εντυπωσίασε θετικά είναι και η οθόνη. Σαφώς θα ήταν καλύτερη μια hd οθόνη αλλά στο δικό μου μάτι βάζοντας το δίπλα δίπλα στο zte v970 (4.3' με qhd ανάλυση επίσης άρα περισσότερα ppi) δεν καταλάβαινα διαφορά. Επόμενο τεστ στα public :D. Επίσης έχει καλή φωτεινότητα και τα χρώματα με τις τελευταίες rom έχουν βελτιωθεί φαντάζομαι γιατί σε κάτι βίντεο που έβλεπα στο youtube το μαύρο φαινόταν γκρι κάτι το οποίο δεν ισχύει στην πραγματικότητα ούτε με την rom που μου ήρθε από to2c (δεν πρόλαβα να κοιτάξω και πολύ πολύ ποια ήταν :lol:) ούτε με τη max flavour. Φωτογραφική δεν την τέσταρα πολύ (δε με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα προσωπικά αρκεί να βγάζει φωτογραφίες και ας είναι και λίγο ότι ναναι :p) αλλά θα συμφωνούσα με τους προηγούμενους ότι δε φαίνεται και πολύ καλή. Έχει θόρυθο σε μερικές που έβγαλα σε καλά φωτισμένο δωμάτιο. Η μπροστινή κάμερα σε βίντεοκλήση με skype ήταν λίγο ότι νάναι αλλά αν σε βλέπει και ο άλλος απο κινητό καλά είναι :lol:. Μπαταρία δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω μιας και το πήρα χθες αλλά σαν πρώτη εντύπωση φαίνεται καλή μιας και το τρέλανα να το πειράζω από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τις 12 και άδειασε από το 43% που είχε έρθει φορτισμένο. Αυτά κατά την προσωπική μου άποψη. Σαν value for money το θεωρώ άπιαστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seau Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μηπως σταματησε η παραγωγη για αυτο ανεβαζουνε την τιμη? και εαν ναι πιο θα ειναι το μοντελο που θα το αντικαταστησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts