Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν το φορτισετε παρατηρηστε αν σκαλωσει το ποσοστο της φορτισης... εμενα ακομα στο 99% ειναι... εδω και μια ωρα... λετε να μην φτανει στο 100% παρολο που ειναι κλειατο...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια χαρα παιδια, σημερα μου ηρθε αλλο ενα τηλεφωνο απο το minideal.

1) Ειδα οτι εχει μεσα το viber , facebook, whatsapp :worry: (+ twitter και Skype), δεν θυμαμαι σε καποια αλλα που εχω παρει να εχει αυτες της εφαρμογες, εχει και σε εσας ?

2) Βλεπω οτι το λικελ εκει που βαζουμε τη micro sd φαινεται σαν να εχει χρησιμοποιηθει, σαν να εχουν βαλει καρτα και να την εχουν βγαλει.

3) Η προστατευτικη μεμβρανη στην οθονη ειναι λαθος τοποθετιμενη και εχει μερικες φουσκαλες.

Γενικα, το τηλεφωνο νομιζω οτι ειναι δευτερο χερι,

Θανάση περίεργα πράγματα.Το fb και το twitter αν θυμάμαι καλά το έχει μέσα η minideal rom.Πάντως το τηλέφωνο αυτή την στιγμή στο minideal ειναι out of stock..Iσως πράγματι λοιπόν να τελειώσαν τα κανονικά κομμάτια και να αρχίσανε να πλασάρουν και μερικά ελαφρώς μτχ :worry: για όσους είχαν ήδη παραγγείλει

Ok, για το 5 ξέρεις τπτ ?

Πως να κλείσω τις ανοικτές εφαρμογές ? Πχ στο S7562 που είχα παταγα το κεντρικό πλήκτρο και αν είχα πριν ανοίξει google chrome παταγα τελος και την έκλεινα. Τώρα εδώ πως το κάνουμε αυτό ? Νέος στο 4.2.

Με τον ίδιο τρόπο.Απλά στο συγκεκριμένο κινητό το κεντρικό πλήκτρο θέλει να το πατήσεις και να το κρατήσεις λιιιγο πιο πάνω απο εκει που το πατάς κανονικά.Και με το gravitybox στη λιστα αυτή που ανοίγει με τις εφαρμογές,προστίθεται και ένα πλήκτρο για να κλείνεις όλες τις εφαρμογές μαζί

Edited by bbbb

Να επιστράφηκε από Έλληνα λες και να στο πασάρανε ?

Περίεργο πάντως , ούτε δυο λεπτά δεν θα έπαιρνε να κάνουν wipe ολα τα στοιχεία . Ούτε καν να ξαναπεράσουν την ρομ δεν θα χρειαζοταν

Μπορει να εγινε επιστροφη απο οπουδηποτε, αυτο ειναι το πεμπτο (5) zte που παρελαβα, εχω αγορασει τρια απο το minideal και αλλα τρια απο το to2c(περιμενω ενα).

Το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εχουν της εφαρμογες σε micro sd και την βαζουν μεσα στο τηλεφωνο για να της περασουν.

Κληση για τεστ βλεπω οτι εχουν κανει στο 112.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μπορει να εγινε επιστροφη απο οπουδηποτε, αυτο ειναι το πεμπτο (5) zte που παρελαβα, εχω αγορασει τρια απο το minideal και αλλα τρια απο το to2c(περιμενω ενα).

Το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εχουν της εφαρμογες σε micro sd και την βαζουν μεσα στο τηλεφωνο για να της περασουν.

Κληση για τεστ βλεπω οτι εχουν κανει στο 112.

Θανάση και σε μένα ίδιο ακριβώς.

Κλήση σε 112 , και τα προγράμματα που είπες εγκατεστημένα.

Οποτε μάλλον δεν ειναι τπτ απλα το κάνουν πλεόν σε όλους ίσως με sd.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θανάση περίεργα πράγματα.Το fb και το twitter αν θυμάμαι καλά το έχει μέσα η minideal rom.Πάντως το τηλέφωνο αυτή την στιγμή στο minideal ειναι out of stock..Iσως πράγματι λοιπόν να τελειώσαν τα κανονικά κομμάτια και να αρχίσανε να πλασάρουν και μερικά ελαφρώς μτχ :worry: για όσους είχαν ήδη παραγγείλει

Ειχα κανει παραγγελια στις 7-10, στο trackin βλεπω οτι ηταν 10-10 στο HONGKONG

Θα περασει ολα τα τεστ σημερα gps ακουστικο σημα 2g-3g για να δω πως δουλευει.

off-topik με το γιγαντα ακομα παλευω, σε μερικα θεματα τα βρηκαμε αλλα μου κανει νεα κολπα :lol:

Θανάση και σε μένα ίδιο ακριβώς.

Κλήση σε 112 , και τα προγράμματα που είπες εγκατεστημένα.

Οποτε μάλλον δεν ειναι τπτ απλα το κάνουν πλεόν σε όλους ίσως με sd.

Ωραια αφου ηταν και σε εσενα ετσι δεν υπαρχει προβλημα, τα τεστ παντος θα τα κανω :D

Ευχαριστω :)

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Αα οκ εγώ δεν πρόσεξα και νόμισα ότι έγραψες whatsup (cosmote):lol::lol:

========:lol::lol::lol::lol::lol:=========

Καλησπέρα. Μετά τη λήξη της trial περιόδου το automaton δοκίμασα το smart screen ON lite. Πολύ χειρότερο του automaton, αλλες φορες πρεπει να κανω την κινηση 5-10 φορες για να ανοιξει η οθονη, αλλες ανοιγει με τη 2η (ποτέ με την 1η), αλλες δεν ανοιγει καθολου και καθομαι σα χαζη να χαιρεταω το κινητο! :D

Καποια δοκιμασμενη εναλλακτικη του automaton?

Ευχαριστω ;)

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

Η γνώμη μου ειναι ότι το πρόγραμμα αξίζει το 1,17€ που αξίζει η full έκδοση

χαχα , άμα είναι να πληρώσουμε δεν ακούμε καλά:lol::lol::lol::lol: (και για μένα το λέω ...:))

Καλησπέρα! Παρέλαβα και εγω σήμερα το τηλέφωνο απο minideal και είχε Viber και ολα τα αλλα! Δεν νομίζω να είναι μεταχειρισμενα γιατι ολες οι εφαρμογές θέλουν σεταρισμα! (π.χ το viber και το whatsapp μου ζητούσε αριθμό τηλ.) τωρα το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω! :p:p:p

επιτελους στο tracking εβγαλε 07-11-2013, Despatched to overseas (Country code: GR) σε ποσες μερες περιπου θα κανει να ερθει?
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

12-15 μερες

πφφ αντε να ερθει πιστευω το πιρα σε πολυ καλη τιμη "135$"

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

Καλησπέρα! Παρέλαβα και εγω σήμερα το τηλέφωνο απο minideal και είχε Viber και ολα τα αλλα! Δεν νομίζω να είναι μεταχειρισμενα γιατι ολες οι εφαρμογές θέλουν σεταρισμα! (π.χ το viber και το whatsapp μου ζητούσε αριθμό τηλ.) τωρα το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω! :p:p:p

εμενα παντως που πηρα 4 κινητα πριν κανα μηνα δεν ειχε καμια εφαρμογη μεσα... ουτε Viber oute facebook ουτε τιποτα αλλο... μονο το βασικα!! να σημειωθει οτι ειχαν και τα 4 κινητα 1.0.5

Εγω παρελαβα σημερα οπως εχω γραψει το πρωι σε ενα ποστ... αλλα ουτε εμενα ειχε κατι μεσα... απο αυτα που αναφερετε...

απο dealsprime... με την 1.0.5

Γνωριζει καποιος, ποια ακουστικα με ενσωματωμενο μικροφωνο δουλευουν αψογα στο κινητο? ρωταω γιατι ειχαν αναφερθει καποια προβληματα ασυμβατοτητας.

Εχουν αναφερθεί αρκετά που δουλεύουν και είναι διαθέσιμα στην Κίνα...

Επίσης όσα έχω δοκιμάσει για Sony λειτουργούν σωστά (και το κουμπί), οπότε μπορείς να πάς σε ενα κατάστημα και να πάρεις κάποιο άμεσα...

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση μολις πήρα το κινητό,στο Google play μου λέει να κανω ενημέρωση το SuperSu,να το κάνω; Επίσης όταν πάω ρυθμίσεις UPDATE-Software update service μου βγάζει μήνυμα "δυστυχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις σταμάτησε" Πως θα κάνουμε έλεγχο για καινούρια ενημέρωση;

Σημερα με ενημερωσαν οτι το ενα κντ που εστειλα πισω με βλαβη στην οθονη θα το επισκευασουν αλλαζωντας την οθονη,μιας και εχει εκι το προβλημα.Σε κανα μηνα το βλεπω πισω............:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

1. Ενα κουλο που μου κάνει εμενα όταν εχω κάρτα στη σιμ 2 και πάω στις επαφες να κάνω κλήση γράφει οτι δεν υπάρχει σιμ 1 και δεν κάνει κλήση.

2. Οταν την έβαλα στη 1 θέση αλλά γύρισα σε 2g ταχύτητα και πάω να κάνω κλήση πάλι γράφει οτι δεν υπάρχει 3g και να πατήσω για να γίνει φωνητική κλήση.

Κανένας τρόπος περισσότερο για το 2 ????

[sIGPIC][/sIGPIC]