ratatouis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 ok παιδια 10000 ευχαριστω... θα κανω αυτα που μου λες και και θα ειμαι ετοιμος και παλι ευχαριστω κ συγγνωμη αν εγινα κουραστικος... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Μια απωρεια σχετικα με την οθονη,ειδα σε video οτι ειναι πολυ φωτεινη με αποχρωση του γκρι,ειναι οντως ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ναι έτσι είναι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olimbiakara Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλησπέρα εχω το ztev967s,μεχρι προσφατα δεν ειχα πρόβλημα ωσπου κατι εκανα λαθος και όταν παω να εγκαταστήσω εφαρμογες λεει :σφαλμα εγκαταστασης -24.Ξερει καποιος τι είναι αυτό;Μπορω να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων ή πρεπει να κανω κατι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλησπέρα εχω το ztev967s,μεχρι προσφατα δεν ειχα πρόβλημα ωσπου κατι εκανα λαθος και όταν παω να εγκαταστήσω εφαρμογες λεει :σφαλμα εγκαταστασης -24.Ξερει καποιος τι είναι αυτό;Μπορω να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων ή πρεπει να κανω κατι άλλο; το κανες πρώτα ένα ρεστάρτ?Συνήθως βοηθάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olimbiakara Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Αν ενοεις restart α το κλεισω και να το ξαναανοιξω το εκανα αλλα παλι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 αν δεν έχεις προηγούμενο backup μέσω recovery τότε αναγκαστικά κάνε την επαναφορά και μετά αν δεν την έχεις πέρνα την 1.0.5 από τον οδηγό της 1ης σελίδας που είναι πολύ σταθερή.Το μύνημα αυτό σαν κωδικός δε μου έχει εμένα εμφανιστεί ποτέ εννοείται κράτα αντίγραφο απο επαφές και τέτοια ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olimbiakara Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Θα το κανω και θα σας πω Οκ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Προς ολους τους νεους φιλους,παιδια κατεβαστε το pdf απο την 1η σελιδα του τοπικ,και ριξτε μια ματια,θα σας σωσει απο πολυ κοπο και αγωνια,σε διαφορα μικροθεματακια που ισως εχετε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaoooo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλησπέρα εχω το ztev967s,μεχρι προσφατα δεν ειχα πρόβλημα ωσπου κατι εκανα λαθος και όταν παω να εγκαταστήσω εφαρμογες λεει :σφαλμα εγκαταστασης -24.Ξερει καποιος τι είναι αυτό;Μπορω να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων ή πρεπει να κανω κατι άλλο; Επειδή έχει εμφανιστεί παλαιότερα και σε εμένα ξαφνικά και χωρίς να ξέρω τον λόγο, η λύση είναι αυτή: Με τον root browser βρίσκεις μπαίνεις στον φάκελο data/data και εκεί από το όνομα βρίσκεις τα κατάλοιπα της εφαρμογής που προσπαθείς να εγκαταστήσεις και σου βγάζει το συγκεκριμένο σφάλμα. Τα διαγράφεις και εγκαθιστάς πλέον την εφαρμογή κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλησπέρα εχω το ztev967s,μεχρι προσφατα δεν ειχα πρόβλημα ωσπου κατι εκανα λαθος και όταν παω να εγκαταστήσω εφαρμογες λεει :σφαλμα εγκαταστασης -24.Ξερει καποιος τι είναι αυτό;Μπορω να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων ή πρεπει να κανω κατι άλλο; πάνε στις εφαρμογές/google play και διέγραψε τα δεδομένα της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 ρε παιδια το gps γιατι αργει τοσο πολυ να κλειδωση ? εμένα κανει περίπου 5 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 ρε παιδια το gps γιατι αργει τοσο πολυ να κλειδωση ? εμένα κανει περίπου 5 λεπτά Με ποιο προγραμμα εισαι φιλε? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 R.T.F.M. ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ZTE v967s http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Το πρώτο κλείδωμα ειδικά αν το χρησιμοποιείς μια στο τόσο το gps,μπορει να αργήσει.Αν όχι 5 λεπτά,2,30-3 λεπτά μπορει να κάνει.Μετά όμως ειναι στο δρόμο ότι πιο σταθερό έχω δει σε mtk κινητό.Ακολουθεί σωστά την πορεία σου και αντιδρά πάρα πολύ καλά σε αλλαγή πορείας και άνετα μπορεις να βασιστείς σε αυτό για να φτάσεις στον προορισμό σου Edited October 28, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιδια ολα καλα εκτος απο ενα: ενω βαζω ηχο κλησης ανα επαφη, μετα απο reboot χανονται... Το εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο; Καμια λυση υπαρχει; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Αυτό έχω διαβάσει ότι συμβαίνει,όταν στις ρυθμίσεις--->προσβασιμότητα είναι επιλεγμένη η γρήγορη εκκίνηση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaoooo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιδια ολα καλα εκτος απο ενα: ενω βαζω ηχο κλησης ανα επαφη, μετα απο reboot χανονται... Το εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο; Καμια λυση υπαρχει; Και σε εμένα συμβαίνει. Κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Αυτό έχω διαβάσει ότι συμβαίνει,όταν στις ρυθμίσεις--->προσβασιμότητα είναι επιλεγμένη η γρήγορη εκκίνηση δεν ειναι ενεργοποιημενη Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 μήπως έχεις τον ήχο στην κάρτα μνήμης; αν ναι,έλεγξε αν έχεις χώρο στο /system partition και βάλε τον ήχο στο /system/media/audio/ringtones με ένα root explorer και τα σωστά permissions,σβήστον απο την sd,κάνε reboot και ξαναδοκίμασε να δεις αν θα τον χάσει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr2n Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εχω τελευταια ενα μικρο θεμα με το κινητο.Καποιες φορες κλεινει μονο του.Καμια συμβουλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 μήπως έχεις τον ήχο στην κάρτα μνήμης; αν ναι,έλεγξε αν έχεις χώρο στο /system partition και βάλε τον ήχο στο /system/media/audio/ringtones με ένα root explorer και τα σωστά permissions,σβήστον απο την sd,κάνε reboot και ξαναδοκίμασε να δεις αν θα τον χάσει Ποια ειναι τα σωστα permissions? Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitdiam Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 καλησπερα παιδια μια ερωτηση εχω επαφες αποθηκευμενες στο κινητο αλλα οταν παω να καλεσω δεν μου βγαζει απο ποια καρτα να καλεσω..επιλεγει παντα την ιδια απο μονο του... και... ενεργοποιω το blutouth αλλα δεν το βλεπουν τα αλλα κινητα..εχει καποια αλλη επιπλεον ρυθμιση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Για τις κλήσεις--->ρυθμίσεις--->διαχείριση κάρτας σιμ και απο εκει επιλέγεις για τις κλήσεις,το πάντα ερώτηση.Για το bluetooth μπαίνεις μέσα στο μενού του,πατάς πάνω στο όνομα της συσκευής και βλέπεις αν από κάτω έχει γράψει "ορατό σε όλες τις κοντινές συσκευές". Ποια ειναι τα σωστα permissions? rw -r -r ή 0644 Edited October 28, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) με μια πρωτη δοκιμη δειχνει οκ Ευχαριστω Edited October 28, 2013 by kontz Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts