Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ok παιδια 10000 ευχαριστω...

θα κανω αυτα που μου λες και και θα ειμαι ετοιμος

και παλι ευχαριστω κ συγγνωμη αν εγινα κουραστικος... :)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα εχω το ztev967s,μεχρι προσφατα δεν ειχα πρόβλημα ωσπου κατι εκανα λαθος και όταν παω να εγκαταστήσω εφαρμογες λεει :σφαλμα εγκαταστασης -24.Ξερει καποιος τι είναι αυτό;Μπορω να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων ή πρεπει να κανω κατι άλλο;

Καλησπέρα εχω το ztev967s,μεχρι προσφατα δεν ειχα πρόβλημα ωσπου κατι εκανα λαθος και όταν παω να εγκαταστήσω εφαρμογες λεει :σφαλμα εγκαταστασης -24.Ξερει καποιος τι είναι αυτό;Μπορω να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων ή πρεπει να κανω κατι άλλο;

το κανες πρώτα ένα ρεστάρτ?Συνήθως βοηθάει

αν δεν έχεις προηγούμενο backup μέσω recovery τότε αναγκαστικά κάνε την επαναφορά και μετά αν δεν την έχεις πέρνα την 1.0.5 από τον οδηγό της 1ης σελίδας που είναι πολύ σταθερή.Το μύνημα αυτό σαν κωδικός δε μου έχει εμένα εμφανιστεί ποτέ

εννοείται κράτα αντίγραφο απο επαφές και τέτοια ε?

Προς ολους τους νεους φιλους,παιδια κατεβαστε το pdf απο την 1η σελιδα του τοπικ,και ριξτε μια ματια,θα σας σωσει απο πολυ κοπο και αγωνια,σε διαφορα μικροθεματακια που ισως εχετε.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Επειδή έχει εμφανιστεί παλαιότερα και σε εμένα ξαφνικά και χωρίς να ξέρω τον λόγο, η λύση είναι αυτή:

Με τον root browser βρίσκεις μπαίνεις στον φάκελο data/data και εκεί από το όνομα βρίσκεις τα κατάλοιπα της εφαρμογής που προσπαθείς να εγκαταστήσεις και σου βγάζει το συγκεκριμένο σφάλμα. Τα διαγράφεις και εγκαθιστάς πλέον την εφαρμογή κανονικά.

πάνε στις εφαρμογές/google play και διέγραψε τα δεδομένα της εφαρμογής

ρε παιδια το gps γιατι αργει τοσο πολυ να κλειδωση ?

εμένα κανει περίπου 5 λεπτά

Με ποιο προγραμμα εισαι φιλε?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το πρώτο κλείδωμα ειδικά αν το χρησιμοποιείς μια στο τόσο το gps,μπορει να αργήσει.Αν όχι 5 λεπτά,2,30-3 λεπτά μπορει να κάνει.Μετά όμως ειναι στο δρόμο ότι πιο σταθερό έχω δει σε mtk κινητό.Ακολουθεί σωστά την πορεία σου και αντιδρά πάρα πολύ καλά σε αλλαγή πορείας και άνετα μπορεις να βασιστείς σε αυτό για να φτάσεις στον προορισμό σου Edited by bbbb

παιδια ολα καλα εκτος απο ενα: ενω βαζω ηχο κλησης ανα επαφη, μετα απο reboot χανονται...

Το εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο; Καμια λυση υπαρχει;

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Αυτό έχω διαβάσει ότι συμβαίνει,όταν στις ρυθμίσεις--->προσβασιμότητα είναι επιλεγμένη η γρήγορη εκκίνηση

παιδια ολα καλα εκτος απο ενα: ενω βαζω ηχο κλησης ανα επαφη, μετα απο reboot χανονται...

Το εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο; Καμια λυση υπαρχει;

Και σε εμένα συμβαίνει. Κάποια λύση;

Αυτό έχω διαβάσει ότι συμβαίνει,όταν στις ρυθμίσεις--->προσβασιμότητα είναι επιλεγμένη η γρήγορη εκκίνηση

δεν ειναι ενεργοποιημενη

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

μήπως έχεις τον ήχο στην κάρτα μνήμης; αν ναι,έλεγξε αν έχεις χώρο στο /system partition και βάλε τον ήχο στο /system/media/audio/ringtones με ένα root explorer και τα σωστά permissions,σβήστον απο την sd,κάνε reboot και ξαναδοκίμασε να δεις αν θα τον χάσει

μήπως έχεις τον ήχο στην κάρτα μνήμης; αν ναι,έλεγξε αν έχεις χώρο στο /system partition και βάλε τον ήχο στο /system/media/audio/ringtones με ένα root explorer και τα σωστά permissions,σβήστον απο την sd,κάνε reboot και ξαναδοκίμασε να δεις αν θα τον χάσει

Ποια ειναι τα σωστα permissions?

καλησπερα παιδια μια ερωτηση

εχω επαφες αποθηκευμενες στο κινητο αλλα οταν παω να καλεσω δεν μου βγαζει απο ποια καρτα να καλεσω..επιλεγει παντα την ιδια απο μονο του...

και...

ενεργοποιω το blutouth αλλα δεν το βλεπουν τα αλλα κινητα..εχει καποια αλλη επιπλεον ρυθμιση? ευχαριστω

Για τις κλήσεις--->ρυθμίσεις--->διαχείριση κάρτας σιμ και απο εκει επιλέγεις για τις κλήσεις,το πάντα ερώτηση.Για το bluetooth μπαίνεις μέσα στο μενού του,πατάς πάνω στο όνομα της συσκευής και βλέπεις αν από κάτω έχει γράψει "ορατό σε όλες τις κοντινές συσκευές".

Ποια ειναι τα σωστα permissions?

rw -r -r ή 0644

Edited by bbbb

με μια πρωτη δοκιμη δειχνει οκ

Ευχαριστω

Edited by kontz