Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια χαρά είναι ρε παίδες.

E ναι γιαυτό και εγώ αναρωτήθηκα αν ο φίλος έχει ειδικής παραγγελίας v967s.H διαφορά στην ευκρίνεια σε σχέση με το δικό μου βίντεο που ειναι τραβηγμένο μέρα με ηλιοφάνεια αλλά και του φίλου sgatzo https://skydrive.live.com/?cid=92f130b4e9d04c36&id=92F130B4E9D04C36!175&action=Share ειναι τεράστια

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σιγουρα δεν τραβηξες το πρωτο βιντεο με το 967 εχοντας πανω αυτο;

Σοβαρέψου..........:)

Παιδια,ναι εδωσα ειδικη παραγγελια για τον φακο..........:p

Δλδ τα δικα σας πως τραβανε τα video???

Edited by kostast1

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

E ναι γιαυτό και εγώ αναρωτήθηκα αν ο φίλος έχει ειδικής παραγγελίας v967s.H διαφορά στην ευκρίνεια σε σχέση με το δικό μου βίντεο που ειναι τραβηγμένο μέρα με ηλιοφάνεια αλλά και του φίλου sgatzo https://skydrive.live.com/?cid=92f130b4e9d04c36&id=92F130B4E9D04C36!175&action=Share ειναι τεράστια

τρομακτική την λες.ρε παραείναι μεγάλη η διαφορά!

Xiaomi 12 Pro

Αμα έβγαιναν όπως του Κώστα και σε εμάς,θα είμασταν υπερβολικοί αν ζητούσαμε κάτι καλύτερο απο κινητό των 110€ και δε θα είχαμε οποιοδήποτε παράπονο.

Δλδ τα δικα σας πως τραβανε τα video???

Δες το πιο πάνω ποστ μου

Edited by bbbb

Βλέπω στο http://www.needrom.com/mobile/zte-v967s-hikeos/ νέα ρομ με ονομασία hike os.Tην έχει δοκιμάσει κάποιος;

Μια τροποποιημένη lewa χωρίς gapps είναι, τουλαχιστον οταν τη δοκιμασα στο amoi n828, αξίζει τη δοκιμη για το UI

Οσο αφορά τα βίντεο, όσοι έχετε πρόβλημα, έχει την ποιότητα στο fine-λεπτή;

Αμα έβγαιναν όπως του Κώστα και σε εμάς,θα είμασταν υπερβολικοί αν ζητούσαμε κάτι καλύτερο απο κινητό των 110€ και δε θα είχαμε οποιοδήποτε παράπονο.

Δες το πιο πάνω ποστ μου

Φιλε μου,οντως η διαφιορα ειναι αρκετα μεγαλη,αλλα το video που εδωσα εγω εχει μια διαφορα,που δεν ξερω βεβαια εαν παιζει καποιο ρολο,ειναι τραβηγμενο απο κοντινη αποσταση.

Εχω και αλλα αλλα εινα απο την παραλια και φαινονται τα παιδια μου μεσα οποτε δεν θελω να το αναιβασω.Θα δω εαν εχα και αλλα να μην δειχνω προσωπα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Βλέπω στο http://www.needrom.com/mobile/zte-v967s-hikeos/ νέα ρομ με ονομασία hike os.Tην έχει δοκιμάσει κάποιος;

Ο πρώτος θα είσαι ως συνήθως!!!:lol:

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Μια τροποποιημένη lewa χωρίς gapps είναι, τουλαχιστον οταν τη δοκιμασα στο amoi n828, αξίζει τη δοκιμη για το UI

Οσο αφορά τα βίντεο, όσοι έχετε πρόβλημα, έχει την ποιότητα στο fine-λεπτή;

Ναι εγώ το έχω στην λεπτή ποιότητα.αν είναι δυνατόν θα ήθελα να ανεβάσει βίντεο κάποιος φίλος που έχει το κινητό πριν το καλοκαίρι όταν έκανε 179$.υποψιάζομαι πλέον ότι η μεγάλη πτώση της τιμής του κινητού τον τελευταίο μήνα οφείλεται στη χρησιμοποίηση χειρότερης-φθηνότερης κάμερας.

Ναι εγώ το έχω στην λεπτή ποιότητα.αν είναι δυνατόν θα ήθελα να ανεβάσει βίντεο κάποιος φίλος που έχει το κινητό πριν το καλοκαίρι όταν έκανε 179$.υποψιάζομαι πλέον ότι η μεγάλη πτώση της τιμής του κινητού τον τελευταίο μήνα οφείλεται στη χρησιμοποίηση χειρότερης-φθηνότερης κάμερας.

και μενα το βιντεο που ειναι αρκετα καλο και το πηρα το κινητο πριν ενα μηνα

edit: σε νυχτερινη ληψη παντως ειναι αθλιο

Edited by giannis808

λιγο χειροτερο απο το δικο σου βγαζει εμενα με φως απο λαμπα

Οταν λες καλό εννοείς σαν αυτό του Κώστα; Μπορείς να ανεβάσεις δείγμα;

θα ανεβασω αυριο το πρωι

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

A ok άρα και το δικό σου,ειναι στα ίδια χάλια με των υπoλοίπων.Υπάρχει τρόπος να δούμε το firmware-driver της κάμερας;

edit

Στο review που έκανε ο Σταύρος μέσα Ιούλη http://www.youtube.com/watch?v=ZNpUgod35zc η κάμερα δείχνει να έχει καλύτερη ποιότητα.Στο δικό μου ανεξαρτήτως ρύθμισης,δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν τόσο καθαρά τα γράμματα στο κουτί του κινητού

Edited by bbbb

Aύριο το πρωί θα ανεβάσω δείγμα και θα πείτε δεν υπάρχει σε σύγκριση με αυτό του κώστα...μαυρίλα και pixel μονο...το χω πάρει απόφαση ότι βίντεο δε τραβάει,μόνο φωτό βγάζει ικανοποιητικά αν αλλάξεις το iso...

Έβγαλα τώρα ένα βίντεο με camera zoom fx, λειτουργία σκηνής >νύχτα, ποιότητα βίντεο >υψηλή

Κάποιος φίλος με smart rom πριν λίγες μέρες έγραψε ότι έχει πρόβλημα με την κάμερα σε αυτή τη rom. Έχω και εγώ τη smart και με την μαμισια εφαρμογή της κάμερας έχω πρόβλημα, ανοίγω κάμερα > βγάζω φωτογραφίες/βιντεο > κλείνω κάμερα > ανοίγω πάλι κάμερα > ανοίγει αλλά δεν μπορεί να κάνει εγραφη.

Κρατάω μια πισινή να είναι θέμα της micro sd 64gb (24gb ελεύθερα) γιατί έχω κάτι περίεργα.

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θανάση εγώ δεν έχω αυτά τα προβλήματα.Λες να παίζει τελικά περίπτωση thl w100 που είχαν αλλάξει το module της κάμερας και δεν έπαιζαν οι παλιές ρομ; Kαι στην ίδια 64αρα με σένα εγώ έχω 16gb ελεύθερα Edited by bbbb

Τελικά με τα ακουστικά έχω πρόβλημα....

Ενώ δοκίμασα ακουστικά της Samsung και Alcatel και λειτουργούν ΟΚ... το κουμπί απάντησης κλήσης δεν δουλεύει σε κανένα από τα δύο...

Ξερουμε ποιά γνωστά ακουστικά είναι πλήρως λειτουργικά (με το κουμπί) στο 967?

(Τελικά πρόβλημα η έλλειψη ακουστικών...:mad: )

φθηνα και καλα http://www.to2c.com/bsbeste-bsb-125n-headphone.html :)

E ναι γιαυτό και εγώ αναρωτήθηκα αν ο φίλος έχει ειδικής παραγγελίας v967s.H διαφορά στην ευκρίνεια σε σχέση με το δικό μου βίντεο που ειναι τραβηγμένο μέρα με ηλιοφάνεια αλλά και του φίλου tpapo https://skydrive.live.com/?cid=92f130b4e9d04c36&id=92F130B4E9D04C36!175&action=Share ειναι τεράστια

Ωπα παιδια ,τωρα ειδα τα posts ,έχουμε θεμα ...:blink:

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Θανάση εγώ δεν έχω αυτά τα προβλήματα.Λες να παίζει τελικά περίπτωση thl w100 που είχαν αλλάξει το module της κάμερας και δεν έπαιζαν οι παλιές ρομ; Kαι στην ίδια 64αρα με σένα εγώ έχω 16gb ελεύθερα

Λες να έχουν κάνει το ίδιο πράγμα? Τι να πω... δεν ξέρω. Αν θυμάμαι καλά τα έχουμε πάρει την ίδια περίοδο.

Από τότε που έβαλα τη smart rom είχα βγάλει μόνο δυο φωτογραφίες, καθόλου βίντεο.

Σήμερα κάνω δοκιμές με αφορμή αυτά που διαβάζω εδώ.

Αν ανοίξω την κάμερα και βγάλω φωτογραφία /βίντεο μετά ανοίξω quick pick, es file explorer camera zoom, κάμερα μαμισια σκάνε error και υπολειτουργούν.

Λες να μπω σε recovery να κάνω τίποτα wipe και μετά restore στο τελευταίο backup πριν τρεις μέρες? Αν ναι τι wipe να κάνω?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδια εγω το πηρα 17 σεπτεμβρίου και το βιντεο σε σκοταδι με μια λαμπα και τηλεοραση ανοιχτα τραβαει ικανοποιητικα ..εχει διαφορα απο το δειγμα που ειδα με το παιδακι στο κηπο,προαυλιο... αυριο το πρωι θα βγαλω και ενα με φως ηλιου εξω και 8α τα ανεβασω να τα δειτε...

φίλε πως βλέπουμε το αρχείο που ανέβασες; έχει περίεργη κατάληξη και ειναι μόνο 2,64kb

Λες να έχουν κάνει το ίδιο πράγμα? Τι να πω... δεν ξέρω. Αν θυμάμαι καλά τα έχουμε πάρει την ίδια περίοδο.

Από τότε που έβαλα τη smart rom είχα βγάλει μόνο δυο φωτογραφίες, καθόλου βίντεο.

Σήμερα κάνω δοκιμές με αφορμή αυτά που διαβάζω εδώ.

Αν ανοίξω την κάμερα και βγάλω φωτογραφία /βίντεο μετά ανοίξω quick pick, es file explorer camera zoom, κάμερα μαμισια σκάνε error και υπολειτουργούν.

Λες να μπω σε recovery να κάνω τίποτα wipe και μετά restore στο τελευταίο backup πριν τρεις μέρες? Αν ναι τι wipe να κάνω?

Θανάση δε μπορώ να αναπαράγω την κατάσταση που αναφέρεις.Επιστροφή στο τελευταίο σου backup ειναι η λύση για να δεις μήπως φταίει κάποια εφαρμογή.Eβαλα για δοκιμή και την hike os και την πέταξα σε 5 λεπτά.Πολύ κινεζιά είχε πάνω

Edited by bbbb
συνεχόμενα posts

Ρε παιδιά πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω…. Αγοράζουμε ένα κινητό των 110 ευρώ πάρα πολύ καλό σε σχέση ποιότητας και τιμής ….. δηλαδή θέλουμε να έχει και επαγγελματική κάμερα;;; αν τραβάει ικανοποιητικό βιντεακι και σχετικά αξιοπρεπές φώτο μια χαρά είναι…

Ρε παιδιά πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω…. Αγοράζουμε ένα κινητό των 110 ευρώ πάρα πολύ καλό σε σχέση ποιότητας και τιμής ….. δηλαδή θέλουμε να έχει και επαγγελματική κάμερα;;; αν τραβάει ικανοποιητικό βιντεακι και σχετικά αξιοπρεπές φώτο μια χαρά είναι…

Φίλε κάνε ένα κόπο και διάβασε λιγο τις 2-3 τελευταίες σελίδες.Δες το βίντεο που ανέβασε ο kostast1,δες και αυτά που ανεβάσαμε εγώ και ο sgatzo αλλά και ο karthan7 και σύγκρινε.Kάτι δεν πάει καλά και αυτό ψάχνουμε.