vourasa Δημοσιεύτηκε July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2004 Καλημέρα, έχω ένα PC με XP-Pro και ενα Mac σε ένα τοπικό δίκτυο. Θέλω να μπορώ να μεταφέρω αρχεία από το ένα σύστημα στο άλλο. Καμιά ιδέα ..;;! Θα με εξυπηρετούσε ιδιαίτερα εάν γινόταν κάπως σαν shared folders (copy&paste) κτλ. Ευχαριστώ, V. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Γίνεται. Το αρμόδιο φόρουμ νομίζω ότι είναι αυτό του Hellenic Mac User Group. Χρησιμοποίησε εκεί την αναζήτηση για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Για να γίνει αυτό που θες πρέπει να υπάρχουν και τα απαραίτητα πρωτόκολλα εγκατεστημένα και στους 2 υπολογιστές. Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα αλλά με το ήδη εγκατεστημένο TCP/IP μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά!Απλώς πρέπει να κάνεις μερικές παραμετροποιήσεις. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts