panira Δημοσιεύτηκε May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2013 (edited) καλησπερα, εχω το alcatel one touch 838 tribe (http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_838-4844.php) και εχω ενα προβληματακι δεν μπορει να παιξει κανενα βιντεο στο youtube η σε αλλη ιστοσελιδα που θελει streaming.Εχω αλλαξει καποιες ρυθμισεις σχετικα με το streaming αλλα και παλι τιποτα.Το ξερω οτι εχει πολυ μικρο επεξεργαστη αλλα ενα αλλο κινητο πλαιοτερο το sony ericsson c510 που ειχα επαιζε μια χαρα βιντεο απο απο το youtube οποιος ξερει κατι ας το πει! καλησπερα, εχω το alcatel one touch 838 tribe (http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_838-4844.php) και εχει το εξης προβλημα:οταν κατεβαζω βιντεο εικονες παιχνιδια κτλ, το κινητο πολλες φορες κανει ξαφνικα επανεκκινηση μονο του και δεν ξερω τον λογο αυτο εχει συμβει και σε αλλους γνωστους μου οι οποιοι ειχαν και αυτοι alcatel! αν και το κινητο το αγορασα 60 ευρω αξιζει τα λεφτα του Edited August 22, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popilas79 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Έχω το alcatel tribe 30.40 και κατάφερα να ξεχάσω τον κωδικό κλειδώματος του τηλεφώνου. Πως μπορεί να γίνει hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popilas79 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Η συσκευή έχει μόνο ένα κουμπί (του power on-off) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 δεν υπαρχει τροπος ξεκλειδωματος,θα το πας στο σερβις για φορματ Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popilas79 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 δεν υπαρχει τροπος ξεκλειδωματος,θα το πας στο σερβις για φορματ Το έψαξα πριν γράψω εδώ και δεν βρήκα εύκολο τρόπο αλλά λέω όλα σπάνε ακόμα και τα iphone και δεν σπάει το alcatel που κάνει 50 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δε παιζει ρολο η τιμη της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Καλησπερα, εχω το εν λογο κινητο, και απλως ενημερωτικα θελω να επισημανω πως οταν πηγαινω στις ρυθισεις την καμερας, και παταω στο μεγεθος της εικονας, το μεγιστο που μπορει να αποτυπωσει ειναι :2048x1536 :blink::blink::blink: Σε ΟΛΑ τα sites που κοιταξα, παντου γραφουν οτι εχει αναλυση 2mpx. H παραπανω αναλυση ομως ειναι 3.2Mpx!.. Tι τρεχει? Τοση σνομπαρια για αυτο το μοντελο, οπου ουυτε στο επισημο site alcatel one touch δεν το προσεξαν?.. :X http://www.alcatelonetouch.com/uk/news/pressroom/alcatel_onetouch_838.html#goStar A!!! Και επισης η εσωτερικη μνημη δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ 2MB οπως γραφουν παντου, οπως και στο gsmarena. Εμενα η εσωτερικη μου βγαζει 40 Mb!!!! Tι τρεχει ρε παιδια?? Δεν τα ελενχουν πριν τα βγαλουν στην κυκλοφορια, ή απλως θελουν να κανουν εκπληξεις στους πελατες?>>> Πισω απο την μπαταρια γραφει ξεκαθαρα το μοντελο του κινητου: 838!! Δεν εχω λαθος συσκευη, ουτε ειναι branded(vodafone,cosmote,wind,κτλ). Edited January 9, 2014 by REDHOTSTEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. January 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπερα, εχω το εν λογο κινητο, και απλως ενημερωτικα θελω να επισημανω πως οταν πηγαινω στις ρυθισεις την καμερας, και παταω στο μεγεθος της εικονας, το μεγιστο που μπορει να αποτυπωσει ειναι :2048x1536 :blink::blink::blink: Σε ΟΛΑ τα sites που κοιταξα, παντου γραφουν οτι εχει αναλυση 2mpx. H παραπανω αναλυση ομως ειναι 3.2Mpx!.. Tι τρεχει? Τοση σνομπαρια για αυτο το μοντελο, οπου ουυτε στο επισημο site alcatel one touch δεν το προσεξαν?.. :X http://www.alcatelonetouch.com/uk/news/pressroom/alcatel_onetouch_838.html#goStar A!!! Και επισης η εσωτερικη μνημη δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ 2MB οπως γραφουν παντου, οπως και στο gsmarena. Εμενα η εσωτερικη μου βγαζει 40 Mb!!!! Tι τρεχει ρε παιδια?? Δεν τα ελενχουν πριν τα βγαλουν στην κυκλοφορια, ή απλως θελουν να κανουν εκπληξεις στους πελατες?>>> Πισω απο την μπαταρια γραφει ξεκαθαρα το μοντελο του κινητου: 838!! Δεν εχω λαθος συσκευη, ουτε ειναι branded(vodafone,cosmote,wind,κτλ). εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες.Και εγω τις ιδιες αποριες ειχα με εσενα....τι να πεις....σου λεει αφου κανεις δεν αγοραζει αυτου του ειδους τα κινητα δεν θα κατσουν οι εταιρειες να ασχοληθουν κιολας εγω εχω ενα αλλο προβλημα. Οταν παω να κατεβασω οποιοδηποτε παιχνιδι ή εφαρμογη απο το opera store(νομιζω καπως ετσι λεγεται) , το κινητό ξαφνικα σβηνει μονο του σαν να κανει επαννακινηση και ανοιγοι μετα απο περιπου 1 λεπτο γενικως η alcatel ειναι οτι ναναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δεν δοκιμασα να κατεβασω κατι, οποτε δεν ξερω για επανεκινησεις. Οσα αλκατελ ειχα δεν ειχαν καποιο τετοιο προβλημα να ανοιγοσβηνει το κινητο. Παντως εχω ενα αλλο που δεν ξερω αν φταιει το ρουτερ μου. Δεν μπορει να συνδεθει στο wifi Μου, με τον κωδικο που του βαζω. Στα 2 μετρα αποσταση ειμαι απο το ρουτερ, βαζω κωδικο και μον βγαζει αποτυχια συνδεσης. Με χρεωση παντως εχω μπει στο ιντερνετ, τζαμπα ομως, δεν μπορω. Ισως επειδη το εχω κλειδωμενο το wifi μου δεν ξερω, καπου διαβασα να δοκιμασω να μπω σε ανοιχτο-ανοιχτο δικτυο χωρις κωδικο να δω αν μπαινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts