porcupine Δημοσιεύτηκε July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 25, 2004 :wacko: χαιρετε, εδω και λιγες ημερες, το Pc Μου εχει παρουσιασει το εξης προβλημα. κατα την διαρκεια του boot, η οθονη κι ενω βρισκεται ακομα στις ενδειξεις τους bios, εμφανιζει διαφορους σκορπιους κωδικες.στην οθονη παραμορφωνοντας τις ενδειξεις.Τι λετε να φταιει? το ανησυχητικο ειναι ενα 'κλωτσημα' του δισκου, ακουσα σε ενα boot Να κανει τακ τακ 6-7 φορες. :wacko: το κακο ειναι πως δεν ξερω ποιος απο τους 2 δισκους μου το εκανε για να τον αντικαταστησω.... παμε για αλλαγη δισκων.... :wacko: :cry: συμβουλα κανεις αλλος? ευχαριστω, φιλικα Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 μου εχει τυχει και εμενα αυτο, με την καταληξη να αλαξω motherboard :wacko: το κανει σταδιακα στην αρχη , και μετα απο λιγο καιρο δεν φορτωνει καθολου, δοκιμασε να κανεις κανενα bios update στο motherboard σου, ισως λυθει το προβλημα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 τι κακο εχω τραβηξει με αυτο το πραγμα.... τι να πω... αδικαιολογητα reboot,κολληματα και τωρα αυτο... αντε να δουμε... 200 ευρω μητρικη και κανει τετοιες ιστοριες.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 file mipws yparxei kanena problima me kapoio kalwdio???to tsekares ka8olou??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 καλωδιο? χμμμ. Μπα οχι, τα καλωδια φαινονται κανονικα. το θεμα ειναι πως καθε μερα σχεδον που περναει επιδεινωνεται το προβλημα με αποτελεσμα να κανω 5-6 reset στην διαρκεια του boot ωστε να μπει κανονικα.Εαν δε κανω restart φαινετε οτι παιζει κανονικα μετα... Το μαγαζι απο οπου το πηρα εχει κλεισει και δεν ξερω εαν εχει μεταφερθει καπου αλλου για να του το φερω στο κεφαλι :X Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine (12 Αύγ. 2004 , 10:39) καλωδιο? χμμμ. Μπα οχι, τα καλωδια φαινονται κανονικα. το θεμα ειναι πως καθε μερα σχεδον που περναει επιδεινωνεται το προβλημα με αποτελεσμα να κανω 5-6 reset στην διαρκεια του boot ωστε να μπει κανονικα.Εαν δε κανω restart φαινετε οτι παιζει κανονικα μετα... Το μαγαζι απο οπου το πηρα εχει κλεισει και δεν ξερω εαν εχει μεταφερθει καπου αλλου για να του το φερω στο κεφαλι :X 1. Αποσύνδεσε τον ένα δίσκο και δες αν λύθηκε το πρόβλημα. (βγάλε και τα δυο καλώδια - ρεύματος και data) 2. Αν όχι, αποσύνδεσε τον δεύτερο δίσκο και δες αν λύθηκε το πρόβλημα. 3. Αν όχι, αποσύνδεσε όλες τις συσκευές, CD,DVD,Floppy και σκληρούς δίσκους και δες αν λύθηκε το πρόβλημα. Αν το PC ξεκινήσει κανονικά χωρίς να εμφανίζει περίεργους χαρακτήρες τότε άρχισε να τα συνδέεις ξανά ένα ένα μέχρι να εντοπίσεις ποιο καλώδιο ή ποια συσκευή δημιουργεί το πρόβλημα. 4. Αν και πάλι συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα τότε βγάλε όλες τις κάρτες (γραφικών, δικτύου, ήχου κλπ...) και ξαναβάλτες. 5. Αν για ακόμη μια φορά δεν έχει λυθεί το πρόβλημα, δοκίμασε να ξεκινήσεις τον υπολογιστή με μια άλλη κάρτα γραφικών ή άλλη μνήμη που θα έχεις δανειστεί από κάποιον φίλο σου. 6. Δεν τελειώσαμε ακόμη. Αν συνεχίζει να εμφανίζεται το πρόβλημα, δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση του BIOS. 7. Ούτε αυτό έλυσε το πρόβλημα. Δεν πειράζει, δοκιμάζεις να ξεκινήσεις το PC με μια CPU που θα έχεις δανειστεί από ένα φίλο σου και ξαναπροσπαθείς. 8. ΕΕΕΕΕ, αμάν πια αυτό το PC, ακόμη συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα??? Δοκίμασε να αλλάξεις τροφοδοτικό. 9. ΤΕΛΟΣ. Αν μετά από όλες αυτές τις κινήσεις δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα ή δεν έχεις εντοπίσει τη συσκευή που δημιουργεί το πρόβλημα, τότε είναι ολοφάνερο ότι χρειάζεσαι αλλαγή μητρικής. Σε αυτή την περίπτωση ή σε οποιαδήποτε περίπτωση ανακαλύψεις προβληματική συσκευή, δεν είναι ανάγκη να ψάχνεις αυτόν που σου πούλησε το PC. Πάρε την απόδειξη αγοράς και πήγαινε στην εταιρία που το εισάγει στην Ελλάδα (αντιπροσωπεία) και ζήτα την αντικατάστασή του, εφόσον σε καλύπτει η εγγύηση. Αν δεν σε καλύπτει η εγγύηση τότε επικοινώνησε με τον φίλο μου Βαγγέλη ο οποίος έχει δυο εταιρίες, την Multisystems και την Multiweb Communications (εγώ είμαι και συνεργάτης του), προκειμένου να σου αντικαταστήσουμε την όποια προβληματική συσκευή με το μικρότερο δυνατό κόστος. Μπορείς να επικοινωνήσεις εδώ https://secure.multiweb.gr/mw/contact/ Αν δεν γνωρίζεις και πολλά από hardware ή φοβάσαι να κάνεις όλα τα παραπάνω, τότε και πάλι μπορείς να επικοινωνήσεις με τον φίλο μου μέσω του ανωτέρω link. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όταν αποσυνδέεις ή συνδέεις κάποια συσκευή στον υπολογιστή, φρόντισε να είναι σβηστός όχι μόνο από το μπροστινό κουμπί του κουτιού του υπολογιστή αλλά και από το κουμπί που βρίσκεται στο τροφοδοτικό του (εάν υπάρχει) ή διαφορετικά φρόντισε να έχεις βγάλει το καλώδιο τροφοδοσίας 220V. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 TI ΕΓΙΝΕ??? Τα κατάφερες? Έχουμε τίποτα νεότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts