venduza Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Εγω δεν αντεξα....τη κατεβασα κ θα τη φλασαρω με odin :p Είμαι με Γερμανικό (DBT) και με το που είδα το post σου μπήκα στο sammobile να το επιβεβαιώσω.Με το που θα γυρίσω το μεσημέρι από τη δουλειά θα το συνδέσω στο kies για να το ελέγξω. Άντε να πάρω και kitkat και να δουλέψω λίγο έναν συνάδελφο εδώ στη δουλειά που πήρε το Note 3 και έιναι ακόμα με Jellybean... Πάντως τώρα που ξεκίνησε η Γερμανία πιστεύω να ακολουθήσουν γρήγορα και οι υπόλοιποι... Στο kies φαινεται οτι ειναι διαθεσιμη Edited February 24, 2014 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μονο αν μπορει καποιος να γραψει ποσα Mb ειναι για την κανω απ'το γραφειο mobile Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 1.5 gb περιπου απο sammobile Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Αστο....με wifi..:) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μια χαρα! Πανω που ειχε αρχισει να κανει κατι κουλα το κινητο και ελεγα για κανα φορματ βγηκε η 4.4.2 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μια χαρα! Πανω που ειχε αρχισει να κανει κατι κουλα το κινητο και ελεγα για κανα φορματ βγηκε η 4.4.2 :happy: σου εκανε και σενα απο μονο του restart το κινητο σε ακυρες στιγμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Mόλις το πέρασα απο KIES...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Με το Knox στη 4.4 τι παίζει πλέον? Μπορεί να γίνει root με τον ίδιο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Χαχα...εμενα μου λεει οτι οι πιο προσφατες ενημερωσεις ειναι ηδη στο κινητο...αλλη μερα σ'εμενα μαλλον αν και ειναι με Γερμανικο firm Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Με το Knox στη 4.4 τι παίζει πλέον? Μπορεί να γίνει root με τον ίδιο τρόπο? Όσοι είστε ήδη rooted και με knox 0x0 περιμένετε να βγει και Ο bootloader για να κάνετε root χωρίς να ανέβει ο counter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 και εγώ με γερμανικό.. την πέρασα πριν κάτι ωρίτσες.. δεν την έχω ψάξει ακόμα για διαφορές.. το μόνο που πρόσεξα είναι το χρώμα της μπαταρίας ότι είναι άσπρο αντί για πράσινο!! :p και ένα μικρό θεματάκι που δεν είχα παρατηρήσει παλιότερα αν συνέβαινε.. στο μενού τον ρυθμίσεων ή και στις επαφές.. γενικά όπου υπάρχουν διαχωριστικές γραμμούλες, καθώς σέρνω πάνω κάτω τρεμοπαίζουν... Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Χαχα...εμενα μου λεει οτι οι πιο προσφατες ενημερωσεις ειναι ηδη στο κινητο...αλλη μερα σ'εμενα μαλλον αν και ειναι με Γερμανικο firm Σύνδεσέ το στο KIES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ναι αυτο κατεβαζω τωρα,,,,αλλα προτιμουσα μεσω ΟΤΑ αντι της βλακειας Kies ) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Όσοι είστε ήδη rooted και με knox 0x0 περιμένετε να βγει και Ο bootloader για να κάνετε root χωρίς να ανέβει ο counter Σ ευχαριστώ. Για το παρακάτω κάποια ιδέα κανείς μιας και δεν έχω πάρει απάντηση μέχρι τώρα και σκοπεύω να περάσω την 4.4. :( :O "Κάθε φορά που κάνω κάποιο wipe και ενώ επανέρχονται τα τηλέφωνα όλα μια χαρά από το gmail, οι φώτος που έχω αντιστοιχίσει στις επαφές άλλες επαναφέρονται όπως και πριν (μεγάλες και full ανάλυση) και άλλες μικρές και με χάλια ανάλυση." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπέρα,είχα περάσει το Leaked 4.4.2 και μου είχε αλλάξει το CSC απο DBT σε ΝΕΕ.. Μόλις φλάσαρα με Odin το official 4.4.2 για DBT Που βγήκε σήμερα στο Sammobile,αλλά το CSC παραμένει ΝΕΕ. Αυτό πώς το αλλάζω τώρα πάλι σε DBT? Να ανεφέρω ότι δεν έκανα wipe data,και το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπέρα,είχα περάσει το Leaked 4.4.2 και μου είχε αλλάξει το CSC απο DBT σε ΝΕΕ.. Μόλις φλάσαρα με Odin το official 4.4.2 για DBT Που βγήκε σήμερα στο Sammobile,αλλά το CSC παραμένει ΝΕΕ. Αυτό πώς το αλλάζω τώρα πάλι σε DBT? Να ανεφέρω ότι δεν έκανα wipe data,και το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.. μονο με ροοτ αλλαζει τωρα..csc selector!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Και το πρόβλημα είναι ότι αν δεν αλλάξεις το CSC δε στο αναγνωρίζει σαν επίσημο ακόμη και counter reset να κάνεις... Από προσωπική εμπειρία μιλάω.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Το status είναι κανονικά Official..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Δείχνει official άλλα αν πας να κάνεις OTA αναβάθμιση σου λέει ότι η συσκευή είναι τροποποιημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Δείχνει official άλλα αν πας να κάνεις OTA αναβάθμιση σου λέει ότι η συσκευή είναι τροποποιημένη. ota θα μπορεις να παιρνεις..αλλα μονο οτι csc εχεις... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 για Γαλλικό έχει βγει ή θα περιμένουμε? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Τσεκαρετε λιγο το GPS οσοι την περασατε και πεστε μου σας παρακαλω...λειτουργει το ιδιο με την 4.3?? Σε μενα αργει πολυ Edit...επισεις δε μου δουλευει το smart remote ενω το watch on δουλευει μεσω IR Edited February 24, 2014 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εμενα δεν αργει αλλα παρατηρησα πως ενω βλεπει τους glonass δορυφόρους δεν τους κλειδωνει. Με την 4.3 ειχα δει μέχρι και 19 δορυφορους τωρα το πολυ μεχρι 11. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εμενα δεν αργει αλλα παρατηρησα πως ενω βλεπει τους glonass δορυφόρους δεν τους κλειδωνει. Με την 4.3 ειχα δει μέχρι και 19 δορυφορους τωρα το πολυ μεχρι 11. πώς τα βλέπετε αυτά για να τα δω και εγώ και να σας πω!! :worry: Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Κατεβασε το gps test απο Google play καντο εγκατάσταση ανοιξε το κ περιμενε μέχρι να κλειδωσει δορυφόρους. Γραψε μας αργότερα τα αποτελέσματά σου Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts