Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To hotfile έκλεισε (ελπίζω προσωρινά) στο sammobile ανεβάζουν τα αρχεία σε αλλον host ,ψάξε εκει μήπως το βρεις .

Για όποιον θέλει πάντως, έχω κρατημένες όλες τις ελληνικές unbranded ROM (EUR) από την πρώτη μέχρι την τελευταία. Αν θέλει κάποιος κάποια από αυτές ας μου πει να την ανεβάσω κάπου και να του στείλω link.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πέρασε το firmware που ειναι για την χώρα προέλευσης της συσκευής σου ,το ποιο πιθανό ειναι να μην έχεις το το σωστό csc γιαυτό και δεν σου σου κάνει ενημέρωση .

Ωραία αυτό ρωτάω κι εγώ τόσο καιρό πως θαβρώ απο πια χώρα είναι το τηλέφωνο μου , το σωστό csc και πιο firmware να του περάσω ...

Βοηθείστε βρε παιδιά δεν θέλω να κάνω κάτι και να χάσω εγγύηση...:O

Ωραία αυτό ρωτάω κι εγώ τόσο καιρό πως θαβρώ απο πια χώρα είναι το τηλέφωνο μου , το σωστό csc και πιο firmware να του περάσω ...

Βοηθείστε βρε παιδιά δεν θέλω να κάνω κάτι και να χάσω εγγύηση...:O

Διάβασε το FAQ και κανε αυτά που λέει για να δεις την χωρά προέλευσης ή επικοινώνησε με την samsung hellas .

Samsung galaxy s21+

Διάβασε το FAQ και κανε αυτά που λέει για να δεις την χωρά προέλευσης ή επικοινώνησε με την samsung hellas .[/QUO

Μα τι λέω λάθος δεν το βρίσκει ούτε απο το kies (αναβάθμιση υλικολογισμικού και προετοιμασία) δηλαδή το τηλεφώνημα στην Samsung είναι μονόδρομος?

Επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά ή με live chat και δίνοντας το imei θα σου πουν για ποια χώρα είναι ,δεν υπάρχει άλλως τρόπος από την στιγμή που το kies δεν το αναγνωρίζει .

Samsung galaxy s21+

να ρωτήσω λίγο κάτι στο δικό μου το ς4 μου έχει το knox και δεν δουλεύει μου λέει ότι η συσκευή σας δεν διαθέτει εξουσιοδοτηση για να εισέλθει στη λειτουργία κνοχ τη μπορώ να κάνω

τι κανω τωρα που το hotfile έκλεισε και δεν υπάρχουν πουθενά τα stock firmware?

Αν θέλεις ελληνική τις έχω κρατημένες όλες. Στείλε μου pm το mail σου και ποια θέλεις να την ανεβάσω κάπου και να σου στείλω Link.

Διάβασε το FAQ και κανε αυτά που λέει για να δεις την χωρά προέλευσης ή επικοινώνησε με την samsung hellas .[/QUO

Μα τι λέω λάθος δεν το βρίσκει ούτε απο το kies (αναβάθμιση υλικολογισμικού και προετοιμασία) δηλαδή το τηλεφώνημα στην Samsung είναι μονόδρομος?

μονο με την samsung τηλεφωνικα, η γραψε τους ενα email κ τωρα κ στειλε το τους..αυριo θα παρεις απαντηση!!!το kies ειναι στο παρελθον ακομα!!!

I Want To Believe

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω τις εξής ερωτήσεις.Είμαι κάτοχος s4 i9505 με stock rom 4.3 σε MJ7.Έχω περασμένο custom kernel και recovery.Θέλω να γυρίσω τελείως stock για να ξαναχτύσω το κινητό από την αρχή.Η πρώτη μου ερώτηση είναι η εξής.Αν περάσω stock firmware μέσω ODIN αυτόματα έχω πάλι πίσω stock kernel και recovery?Με την διαδικασία αυτή πρέπει να κάνω και triangle away μετά?(δεν έχω φλασαρει ποτέ custom firmware).Τέλος για τα data που έχω στην SD card μου πρέπει να ανησυχώ ή απλά διαγράφονται μόνο τα data μέσα στο κινητό?Και κάτι τελευταίο πριν τρέξω ODIN πρέπει να κάνω wipe κάποιο data μέσω custom recovery ή δεν χρειάζεται?

EDIT:Το KIES μου βγάζει να κατεβάσω γαλλικό firmware.Να βάλω αυτό ή manually ελληνικο?

Ευχαριστώ.

Edited by asbanoglou

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

Πρώτα μηδενίζεις με triangle ,κάνεις factory reset και περνάς το firmware που σου βγάζει το kies με odin .

Η εξωτερική sd δεν γίνεται wipe .

Samsung galaxy s21+

Πρώτα μηδενίζεις με triangle ,κάνεις factory reset και περνάς το firmware που σου βγάζει το kies με odin .

Η εξωτερική sd δεν γίνεται wipe .

Ναι αλλα δεν γινεται να κανω triangle με custom kernel.Άρα έτσι όπως τα λες πρέπει να κανω factory reset περνάω stock firmware

κάνω triangle away και μετά πάλι περνάω stock.σωστα?

Arctic Black

Ναι αλλα δεν γινεται να κανω triangle με custom kernel.Άρα έτσι όπως τα λες πρέπει να κανω factory reset περνάω stock firmware

κάνω triangle away και μετά πάλι περνάω stock.σωστα?

Σωστά ,εκτός και αν βάλεις stock recovery πρώτα και μηδενίσεις ή αν ο kernel σου δουλεύει με το triangle .

Samsung galaxy s21+

Σωστά ,εκτός και αν βάλεις stock recovery πρώτα και μηδενίσεις ή αν ο kernel σου δουλεύει με το triangle .

Έγινε ,σε ευχαριστώ πολύ.

Arctic Black

Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουργιος χρηστης Android (πρων κατοχος iphone) και θα ηθελα την βοηθεια σας! Μετα την αναβαθμιση σε android 4.3 αντιμετωπιζω μερικα προβληματα! Πρωτα απο ολα δεν υπαρχει τροπος συγχρονισμου με outlook. Ξερει κανεις κατι για αυτο? Και δευτερον, καθε φορα που συνδεομαι σε wifi, εμφανιζεται εναι περιεργο μηνυμα... κατι με ασφαλεια και μια εφαρμογη που προσπαθει να μπει στο συστημα και δεν της επιτρεπει το τηλεφωνο! Διαβασα κανα δυο πραγματα αλλά δεν μπορεσα να βγαλω ακρη! Μπορει καποιος να με βοηθησει! Ευχαριστω πολυ!

Ελυσα καποιο απο τα προβληματα μου...! Συνεδεσα το τηλ στο kies και εκανε update και το kies και το firmware! Το προβλημα ειναι τωρα οτι οταν παω να κανω sync με το outlook, βγαζει ενα μηνυμα cannot retrieve information for outlook folder! Εχει κανεις καμμια λυση για αυτο?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ελυσα καποιο απο τα προβληματα μου...! Συνεδεσα το τηλ στο kies και εκανε update και το kies και το firmware! Το προβλημα ειναι τωρα οτι οταν παω να κανω sync με το outlook, βγαζει ενα μηνυμα cannot retrieve information for outlook folder! Εχει κανεις καμμια λυση για αυτο?

ποιο kies χρησιμοποιείς?

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά. Έχω το εξής θέμα. Έχω Galaxy S4 GT-I9505 αλλά δεν μου βγάζει να κανω αναβάθμιση στο κιν.:mad: ούτε ΟΤΑ ούτε μέσο KIES

Τρέχω το 4.2.2 τώρα.

Έχει ιδέα κάποιος γιατί;

Edited by Kapostolo

ποιο kies χρησιμοποιείς?

Ετρεξα το kies και μου ζητησε να κανει αναβαθμιση και τωρα εχω το kies 3.2.13144_22

Ετρεξα το kies και μου ζητησε να κανει αναβαθμιση και τωρα εχω το kies 3.2.13144_22

εννοείς 13114 και όχι 13144

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Διάβασε το FAQ και κανε αυτά που λέει για να δεις την χωρά προέλευσης ή επικοινώνησε με την samsung hellas .

Φίλε μου καλησπέρα. Κάνω την όλη διαδικασία αλλά μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζεται απο την συσκευή μου

Φίλε μου καλησπέρα. Κάνω την όλη διαδικασία αλλά μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζεται απο την συσκευή μου

Καλημέρα ,επικοινώνησε την δευτέρα με την samsung για να σου πουν χώρα προέλευσης ,φαίνεται οτι δεν δουλεύει πλέον ο συγκεκριμένος τρόπος με το kies .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα ,επικοινώνησε την δευτέρα με την samsung για να σου πουν χώρα προέλευσης ,φαίνεται οτι δεν δουλεύει πλέον ο συγκεκριμένος τρόπος με το kies .

Σε ευχαριστώ πολύ. Βασικά μου έχουν σπάσει τα νευρα. Ούτε uptade στο 4.3 μπορώ να κάνω είτε μεσο KIES είτε μεσο ΟΤΑ.

• The topic was unpinned