Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορω να βαλω την προηγουμενη εκδοση που δουλευε τελεια?

Δυστυχώς όχι, μόνο την ίδια η τα νεότερα firmware που τυχόν βγουν

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενταξει καταστροφικο. Σε καποιον δουλευει σωστα?

Σου έχει δωθεί η απάντηση.Κάνε το αυτό και δές πώς πάει.Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα clean install και θα λυθούν και τα προβληματα μπαταρίας και τα FC's.

Πέρασε την ξανά με odin κάνοντας πάλι factory reset .
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Σου έχει δωθεί η απάντηση.Κάνε το αυτό και δές πώς πάει.Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα clean install και θα λυθούν και τα προβληματα μπαταρίας και τα FC's.

Επειδη προσβαση σε υπολογιστη θα εχω απο δευτερα. Υπαρχει η δυνατοτητα download απο το κινητο κ install απο εδω?

Επειδη προσβαση σε υπολογιστη θα εχω απο δευτερα. Υπαρχει η δυνατοτητα download απο το κινητο κ install απο εδω?

Από όσο γνωρίζω πρέπει να είσαι root για να κάνεις κάτι τέτοιο και ισχύει σε παλαιότερες εκδόσεις τις 4.2.2.Tώρα με τα κλειδώματα δεν πρέπει να δουλευει το mobile odin.Θα σου πούν και οι κάτοχοι του S4.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ενταξει καταστροφικο. Σε καποιον δουλευει σωστα?

Προσωπικά παιδιά το καλύτερο stock firmware που είχα ήταν το Γερμανικό του Αυγούστου I9505XXUBMGA_I9505OXABMH2_DBT. Που να ξέραμε ότι θα γίνει έτσι το πράμα με τις νέες αναβαθμήσεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να γυρίσω σε αυτό και είμαι κι εγώ τώρα με το Ελληνικό DMH6 αφού πρίν δοκίμασα το Βουλγάρικο και ήταν τα ίδια. Μου φαίνεται πώς τώρα πάει πιο αργά η συσκευή και καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Μακάρι να βρεθεί τρόπος να μπορούμε να γυρίσουμε πίσω κάπως.Θα δοκιμάσω τώρα το τελευταίο Σουηδικό μπάς και φανεί κάτι καλύτερο. Αν και πάλι DMH6 είναι κι αυτό

Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Καλησπέρα. Μετα απο το factory reset κ την εγκατασταση με odin συνεχιζει κ κανει restarts, καποιος καποια βοηθεια?

Έχεις βάλει εφαρμογές μέσα μετά από το reset ?

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα σε όλους!

Και ότι θα ρωτούσα για νέο firmware. Από cote αγορασμένο και σήμερα πρωί - πρωί με την δροσούλα, έλαβα μύνημα για update. :lol:

Με αυτά που διαβάζω όμως, το γείωσα και είπα να ρωτήσω πρώτα.

Φωράει αυτή την στιγμή XXUBMF4, προβλήματα μηδέν! Τι άποψη έχετε? Να κάτσω στ' αυγά μου? Το έχει κάνει κανένας το update? Είδατε κάτι?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημερα . Οχι τπτ. Κατευθειαν μετα το reset, odin install.

Καποια προταση?

:!:Στο αναφέρω για άλλη μια φορά , είναι σημαντικό μετά το reset και το πέρασμα του firmware να μην έχεις περάσει ξανά τις εφαρμογές από τον play ,ώστε να δεις αν χωρίς εφαρμογές συνεχίζει να το κάνει ,αλλιώς πας για service .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα σε όλους!

Και ότι θα ρωτούσα για νέο firmware. Από cote αγορασμένο και σήμερα πρωί - πρωί με την δροσούλα, έλαβα μύνημα για update. :lol:

Με αυτά που διαβάζω όμως, το γείωσα και είπα να ρωτήσω πρώτα.

Φωράει αυτή την στιγμή XXUBMF4, προβλήματα μηδέν! Τι άποψη έχετε? Να κάτσω στ' αυγά μου? Το έχει κάνει κανένας το update? Είδατε κάτι?

Κάτσε εκεί που είσαι και μη κουνάς ρούπι! Εκτός από την αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και διάφορα απρόσμενα reset (μεμονομένα περιστατικά βέβαια) δεν μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση ούτε αν έχεις το θεό κουμπάρο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία μόνο και μόνο για τη λιγότερη υπερθέρμανση (το μόνο πλεονέκτημα που έχει η MH7). Λίγο υπομονή και θα έρθει η 4.3 όπου να ναι.

Κάτσε εκεί που είσαι και μη κουνάς ρούπι! Εκτός από την αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και διάφορα απρόσμενα reset (μεμονομένα περιστατικά βέβαια) δεν μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση ούτε αν έχεις το θεό κουμπάρο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία μόνο και μόνο για τη λιγότερη υπερθέρμανση (το μόνο πλεονέκτημα που έχει η MH7). Λίγο υπομονή και θα έρθει η 4.3 όπου να ναι.

Ωραια, καθομαι στ' αυγα μου τοτε.

Το reminder που καθε τρεις και λιγο μου λεει για την αναβαθμιση, πως τον κλεινουμε? Του λεω να μην βγαζει υπενθυμιση, αλλα αυτο δεν καταλαβαινει τιποτα. Καθε τρεις και λιγο μου το βγαζει!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ωραια, καθομαι στ' αυγα μου τοτε.

Το reminder που καθε τρεις και λιγο μου λεει για την αναβαθμιση, πως τον κλεινουμε? Του λεω να μην βγαζει υπενθυμιση, αλλα αυτο δεν καταλαβαινει τιποτα. Καθε τρεις και λιγο μου το βγαζει!

Ναι ξέρω ότι είναι ενοχλητικό, το είχα και γω το πρόβλημα. Εκτός από το να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση από τις ρυθμίσεις δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Βέβαια, εγώ που είμαι στην MGA δε μου το εμφανίζει από τότε που έκανα root. Αν είχες σκοπό να κάνεις ίσως λύσει το πρόβλημα, αν όχι σκέψου το αν σε ενοχλεί πολύ.

Ναι ξέρω ότι είναι ενοχλητικό, το είχα και γω το πρόβλημα. Εκτός από το να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση από τις ρυθμίσεις δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Βέβαια, εγώ που είμαι στην MGA δε μου το εμφανίζει από τότε που έκανα root. Αν είχες σκοπό να κάνεις ίσως λύσει το πρόβλημα, αν όχι σκέψου το αν σε ενοχλεί πολύ.

Οχι, δεν μ' ενδιαφερει το ρουτ. Δεν σκοπευω να πειραξω κατι. Μαμα θα το κρατησω και οτι δεν θελω θα το κανω disable.

Δηλαδη αν κλεισω τις αυτοματες ενημερωσεις θα σταματησει να μου το βγαζει καθε τρεις και λιγο? Βασικα φοβαμε μηπως καποια στιγμη αφηρημενος, ή πανω σε βιασινη, την κανω την χαζομαρα.

Οχι, δεν μ' ενδιαφερει το ρουτ. Δεν σκοπευω να πειραξω κατι. Μαμα θα το κρατησω και οτι δεν θελω θα το κανω disable.

Δηλαδη αν κλεισω τις αυτοματες ενημερωσεις θα σταματησει να μου το βγαζει καθε τρεις και λιγο? Βασικα φοβαμε μηπως καποια στιγμη αφηρημενος, ή πανω σε βιασινη, την κανω την χαζομαρα.

Ναι απενεργοποίησέ το και κάνε και ένα restart στα καπάκια. Μπορεί να στρώσει έτσι.

Ρε παιδιά έγινε κάτι στο κινητό και δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε..

Όταν αγόρασα το κινητό και το σύνδεσα με το kies μου είχε βγάλει οτι είναι Γαλλικό. Το κάνω root και όλα καλά. Σήμερα είπα να το κάνω unroot και ακολούθησα κανονικά την διαδικασία βάζοντας την Γαλλική ρομ (XEF) με baseband MGA και όλα καλά. Μου βγάζει κάτι update και βλέπω οτι έχει μπει η MH8 και βάζοντας το κινητό στο kies μου γράφει BTU (Αγγλικό).

Πως στο καλό έγινε αυτό;;;

:D

Ναι απενεργοποίησέ το και κάνε και ένα restart στα καπάκια. Μπορεί να στρώσει έτσι.

So far, so good! Από τότε δεν μου το έχει ξαναβγαλει. Απ' ότι φαίνεται ήμαστε οκ.

Tnx παιδιά και περιμένουμε την 4.3.

:!:Στο αναφέρω για άλλη μια φορά , είναι σημαντικό μετά το reset και το πέρασμα του firmware να μην έχεις περάσει ξανά τις εφαρμογές από τον play ,ώστε να δεις αν χωρίς εφαρμογές συνεχίζει να το κάνει ,αλλιώς πας για service .

Αυτο ακριβως εκανα. Θα το κανω αλλη μια φορα. Στο service δεν το παω γτ φοβαμαι μηπως μου το κανουν χειροτερα.

Αρχικα θα το ξανακανω απο την αρχη κ μετα θα περιμενω 4.3 κ αν δεν φτιαξει παω για service. Υπαρχει καποιος αλλος με παρομοια προβληματα?

Παιδιά πιστευέτε αν αλλάξω rom ότι μπορεί να αλλάξει κάτι?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδιά πιστευέτε αν αλλάξω rom ότι μπορεί να αλλάξει κάτι?

Ναι να χασεις την εγγυηση! Γιατι δεν πας το κινητο σε ενα service να τελειωνεις και παιδευεσαι τοσο καιρο αδικα; :confused:

Εγώ είχα πάρει το κινητό από Γαλλία και επειδή είχα πρόβλημα με το 4g είπα να περάσω ελληνικό firmware(δεν θυμάμαι όμως ποιο firmware είχε αρχικά το κινητό).

Με αυτό που έκανα έχασα την εγγύηση; Αν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναλλάξω και να μην φαίνεται ώστε να έχω εγγύηση;

Sotos_2002

lostmobisodesgr.blogspot.com

Εγώ είχα πάρει το κινητό από Γαλλία και επειδή είχα πρόβλημα με το 4g είπα να περάσω ελληνικό firmware(δεν θυμάμαι όμως ποιο firmware είχε αρχικά το κινητό).

Με αυτό που έκανα έχασα την εγγύηση; Αν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναλλάξω και να μην φαίνεται ώστε να έχω εγγύηση;

Διάβασε το FAQ (πρώτο -πρώτο είναι ) θα σε βοηθήσει .

Ή επικοινωνείς με την samsung ,σου λένε για ποια χώρα προορίζεται η συσκευή σου και περνάς το αντίστοιχο firmware με odin .

Samsung galaxy s21+

καλησπέρα παιδιά ,έχω το s4 περίπου 1 μήνα κ σιγά σιγά αρχίζω να ψάχνομε.....ήθελα να ρωτήσω : η συσκευή μου είναι έκδοσης XXUBMEA (Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε κολλάει ούτε τίποτα ) απ οτι διαβάζω στο forum δεν είναι η τελευταία έκδοση αυτή , εγω με το που το άνοιξα το κινητό έψαξα μέσω wi-fi για αναβάθμιση κ δεν βρήκε τίποτα τώρα το συνδέω στο ΚIES κ μου γράφει η συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού κ δεν αναγνωρίζει την έκδοση λογισμικού που φοράω ξέρει κανείς τι συμβαίνει η συσκευή είναι αγορασμένη από seven ?

• The topic was unpinned