manan69t Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Μπορω να βαλω την προηγουμενη εκδοση που δουλευε τελεια? Δυστυχώς όχι, μόνο την ίδια η τα νεότερα firmware που τυχόν βγουν Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δυστυχώς όχι, μόνο την ίδια η τα νεότερα firmware που τυχόν βγουν Ενταξει καταστροφικο. Σε καποιον δουλευει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Ενταξει καταστροφικο. Σε καποιον δουλευει σωστα? Σου έχει δωθεί η απάντηση.Κάνε το αυτό και δές πώς πάει.Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα clean install και θα λυθούν και τα προβληματα μπαταρίας και τα FC's. Πέρασε την ξανά με odin κάνοντας πάλι factory reset . Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Σου έχει δωθεί η απάντηση.Κάνε το αυτό και δές πώς πάει.Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα clean install και θα λυθούν και τα προβληματα μπαταρίας και τα FC's. Επειδη προσβαση σε υπολογιστη θα εχω απο δευτερα. Υπαρχει η δυνατοτητα download απο το κινητο κ install απο εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Επειδη προσβαση σε υπολογιστη θα εχω απο δευτερα. Υπαρχει η δυνατοτητα download απο το κινητο κ install απο εδω? Από όσο γνωρίζω πρέπει να είσαι root για να κάνεις κάτι τέτοιο και ισχύει σε παλαιότερες εκδόσεις τις 4.2.2.Tώρα με τα κλειδώματα δεν πρέπει να δουλευει το mobile odin.Θα σου πούν και οι κάτοχοι του S4.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Ενταξει καταστροφικο. Σε καποιον δουλευει σωστα? Προσωπικά παιδιά το καλύτερο stock firmware που είχα ήταν το Γερμανικό του Αυγούστου I9505XXUBMGA_I9505OXABMH2_DBT. Που να ξέραμε ότι θα γίνει έτσι το πράμα με τις νέες αναβαθμήσεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να γυρίσω σε αυτό και είμαι κι εγώ τώρα με το Ελληνικό DMH6 αφού πρίν δοκίμασα το Βουλγάρικο και ήταν τα ίδια. Μου φαίνεται πώς τώρα πάει πιο αργά η συσκευή και καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Μακάρι να βρεθεί τρόπος να μπορούμε να γυρίσουμε πίσω κάπως.Θα δοκιμάσω τώρα το τελευταίο Σουηδικό μπάς και φανεί κάτι καλύτερο. Αν και πάλι DMH6 είναι κι αυτό Edited September 20, 2013 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλησπέρα. Μετα απο το factory reset κ την εγκατασταση με odin συνεχιζει κ κανει restarts, καποιος καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλησπέρα. Μετα απο το factory reset κ την εγκατασταση με odin συνεχιζει κ κανει restarts, καποιος καποια βοηθεια? Έχεις βάλει εφαρμογές μέσα μετά από το reset ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Dmh7 μόλις τώρα από cosmote... ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερη από την 6! Αλλιώς υπομονή 1 μήνα και έρχεται η 4.3 :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλημέρα σε όλους! Και ότι θα ρωτούσα για νέο firmware. Από cote αγορασμένο και σήμερα πρωί - πρωί με την δροσούλα, έλαβα μύνημα για update. :lol: Με αυτά που διαβάζω όμως, το γείωσα και είπα να ρωτήσω πρώτα. Φωράει αυτή την στιγμή XXUBMF4, προβλήματα μηδέν! Τι άποψη έχετε? Να κάτσω στ' αυγά μου? Το έχει κάνει κανένας το update? Είδατε κάτι? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλημερα . Οχι τπτ. Κατευθειαν μετα το reset, odin install. Καποια προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Καλημερα . Οχι τπτ. Κατευθειαν μετα το reset, odin install. Καποια προταση? :!:Στο αναφέρω για άλλη μια φορά , είναι σημαντικό μετά το reset και το πέρασμα του firmware να μην έχεις περάσει ξανά τις εφαρμογές από τον play ,ώστε να δεις αν χωρίς εφαρμογές συνεχίζει να το κάνει ,αλλιώς πας για service . Edited September 23, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλημέρα σε όλους! Και ότι θα ρωτούσα για νέο firmware. Από cote αγορασμένο και σήμερα πρωί - πρωί με την δροσούλα, έλαβα μύνημα για update. :lol: Με αυτά που διαβάζω όμως, το γείωσα και είπα να ρωτήσω πρώτα. Φωράει αυτή την στιγμή XXUBMF4, προβλήματα μηδέν! Τι άποψη έχετε? Να κάτσω στ' αυγά μου? Το έχει κάνει κανένας το update? Είδατε κάτι? Κάτσε εκεί που είσαι και μη κουνάς ρούπι! Εκτός από την αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και διάφορα απρόσμενα reset (μεμονομένα περιστατικά βέβαια) δεν μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση ούτε αν έχεις το θεό κουμπάρο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία μόνο και μόνο για τη λιγότερη υπερθέρμανση (το μόνο πλεονέκτημα που έχει η MH7). Λίγο υπομονή και θα έρθει η 4.3 όπου να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Κάτσε εκεί που είσαι και μη κουνάς ρούπι! Εκτός από την αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και διάφορα απρόσμενα reset (μεμονομένα περιστατικά βέβαια) δεν μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση ούτε αν έχεις το θεό κουμπάρο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπεις στη διαδικασία μόνο και μόνο για τη λιγότερη υπερθέρμανση (το μόνο πλεονέκτημα που έχει η MH7). Λίγο υπομονή και θα έρθει η 4.3 όπου να ναι. Ωραια, καθομαι στ' αυγα μου τοτε. Το reminder που καθε τρεις και λιγο μου λεει για την αναβαθμιση, πως τον κλεινουμε? Του λεω να μην βγαζει υπενθυμιση, αλλα αυτο δεν καταλαβαινει τιποτα. Καθε τρεις και λιγο μου το βγαζει! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ωραια, καθομαι στ' αυγα μου τοτε. Το reminder που καθε τρεις και λιγο μου λεει για την αναβαθμιση, πως τον κλεινουμε? Του λεω να μην βγαζει υπενθυμιση, αλλα αυτο δεν καταλαβαινει τιποτα. Καθε τρεις και λιγο μου το βγαζει! Ναι ξέρω ότι είναι ενοχλητικό, το είχα και γω το πρόβλημα. Εκτός από το να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση από τις ρυθμίσεις δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Βέβαια, εγώ που είμαι στην MGA δε μου το εμφανίζει από τότε που έκανα root. Αν είχες σκοπό να κάνεις ίσως λύσει το πρόβλημα, αν όχι σκέψου το αν σε ενοχλεί πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ναι ξέρω ότι είναι ενοχλητικό, το είχα και γω το πρόβλημα. Εκτός από το να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση από τις ρυθμίσεις δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Βέβαια, εγώ που είμαι στην MGA δε μου το εμφανίζει από τότε που έκανα root. Αν είχες σκοπό να κάνεις ίσως λύσει το πρόβλημα, αν όχι σκέψου το αν σε ενοχλεί πολύ. Οχι, δεν μ' ενδιαφερει το ρουτ. Δεν σκοπευω να πειραξω κατι. Μαμα θα το κρατησω και οτι δεν θελω θα το κανω disable. Δηλαδη αν κλεισω τις αυτοματες ενημερωσεις θα σταματησει να μου το βγαζει καθε τρεις και λιγο? Βασικα φοβαμε μηπως καποια στιγμη αφηρημενος, ή πανω σε βιασινη, την κανω την χαζομαρα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Οχι, δεν μ' ενδιαφερει το ρουτ. Δεν σκοπευω να πειραξω κατι. Μαμα θα το κρατησω και οτι δεν θελω θα το κανω disable. Δηλαδη αν κλεισω τις αυτοματες ενημερωσεις θα σταματησει να μου το βγαζει καθε τρεις και λιγο? Βασικα φοβαμε μηπως καποια στιγμη αφηρημενος, ή πανω σε βιασινη, την κανω την χαζομαρα. Ναι απενεργοποίησέ το και κάνε και ένα restart στα καπάκια. Μπορεί να στρώσει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ρε παιδιά έγινε κάτι στο κινητό και δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε.. Όταν αγόρασα το κινητό και το σύνδεσα με το kies μου είχε βγάλει οτι είναι Γαλλικό. Το κάνω root και όλα καλά. Σήμερα είπα να το κάνω unroot και ακολούθησα κανονικά την διαδικασία βάζοντας την Γαλλική ρομ (XEF) με baseband MGA και όλα καλά. Μου βγάζει κάτι update και βλέπω οτι έχει μπει η MH8 και βάζοντας το κινητό στο kies μου γράφει BTU (Αγγλικό). Πως στο καλό έγινε αυτό;;; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ναι απενεργοποίησέ το και κάνε και ένα restart στα καπάκια. Μπορεί να στρώσει έτσι. So far, so good! Από τότε δεν μου το έχει ξαναβγαλει. Απ' ότι φαίνεται ήμαστε οκ. Tnx παιδιά και περιμένουμε την 4.3. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) :!:Στο αναφέρω για άλλη μια φορά , είναι σημαντικό μετά το reset και το πέρασμα του firmware να μην έχεις περάσει ξανά τις εφαρμογές από τον play ,ώστε να δεις αν χωρίς εφαρμογές συνεχίζει να το κάνει ,αλλιώς πας για service . Αυτο ακριβως εκανα. Θα το κανω αλλη μια φορα. Στο service δεν το παω γτ φοβαμαι μηπως μου το κανουν χειροτερα. Αρχικα θα το ξανακανω απο την αρχη κ μετα θα περιμενω 4.3 κ αν δεν φτιαξει παω για service. Υπαρχει καποιος αλλος με παρομοια προβληματα? Παιδιά πιστευέτε αν αλλάξω rom ότι μπορεί να αλλάξει κάτι? Edited October 8, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Παιδιά πιστευέτε αν αλλάξω rom ότι μπορεί να αλλάξει κάτι? Ναι να χασεις την εγγυηση! Γιατι δεν πας το κινητο σε ενα service να τελειωνεις και παιδευεσαι τοσο καιρο αδικα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_2002 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εγώ είχα πάρει το κινητό από Γαλλία και επειδή είχα πρόβλημα με το 4g είπα να περάσω ελληνικό firmware(δεν θυμάμαι όμως ποιο firmware είχε αρχικά το κινητό). Με αυτό που έκανα έχασα την εγγύηση; Αν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναλλάξω και να μην φαίνεται ώστε να έχω εγγύηση; Παράθεση Sotos_2002 lostmobisodesgr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εγώ είχα πάρει το κινητό από Γαλλία και επειδή είχα πρόβλημα με το 4g είπα να περάσω ελληνικό firmware(δεν θυμάμαι όμως ποιο firmware είχε αρχικά το κινητό). Με αυτό που έκανα έχασα την εγγύηση; Αν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναλλάξω και να μην φαίνεται ώστε να έχω εγγύηση; Διάβασε το FAQ (πρώτο -πρώτο είναι ) θα σε βοηθήσει . Ή επικοινωνείς με την samsung ,σου λένε για ποια χώρα προορίζεται η συσκευή σου και περνάς το αντίστοιχο firmware με odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 καλησπέρα παιδιά ,έχω το s4 περίπου 1 μήνα κ σιγά σιγά αρχίζω να ψάχνομε.....ήθελα να ρωτήσω : η συσκευή μου είναι έκδοσης XXUBMEA (Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε κολλάει ούτε τίποτα ) απ οτι διαβάζω στο forum δεν είναι η τελευταία έκδοση αυτή , εγω με το που το άνοιξα το κινητό έψαξα μέσω wi-fi για αναβάθμιση κ δεν βρήκε τίποτα τώρα το συνδέω στο ΚIES κ μου γράφει η συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού κ δεν αναγνωρίζει την έκδοση λογισμικού που φοράω ξέρει κανείς τι συμβαίνει η συσκευή είναι αγορασμένη από seven ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τι εννοείς Seven??Κάποιο λινκ?? Μήπως πήρες κλόνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts