Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το εχω κανει dbt και με το που το εβαλα στο kies μου εβγαλε οτι εχω την mf8 και οτι η τελευταια ειναι η mga.:)
Γιαννης

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και ΝΑΙ....Μολις ενεργοποιηθηκε και η ενδειξη LTE με vodafone με τη νεα αναβαθμιση MF8.....αυτα ειναι.. Edited by optostyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

εχω την τελευταια γαλλικη μεσα. βαζοντας την mga απο γερμανια θα κανει αυτοματα wipe ; ρωταω γιατι δεν θελω να κανω θελω να μεινει το τηλεφωνο οπως εχει.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

εχω την τελευταια γαλλικη μεσα. βαζοντας την mga απο γερμανια θα κανει αυτοματα wipe ; ρωταω γιατι δεν θελω να κανω θελω να μεινει το τηλεφωνο οπως εχει.

Όχι δεν θα κάνει wipe .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά Καλημέρα. Πριν μια βδομάδα έβαλα την dvb mgf8 και τώρα που βγήκε η γερμανική mga θέλω όταν πάω σπίτι και γυρίσω από την δουλειά να την περάσω!!! Τι λέτε να την βάλω από πάνω χωρίς factory reset η χρειάζεται οπωσδήποτε?? Και γενικά κάθε φορά που βγαίνει ένα νέο update στην ίδια έκδοση Android π.χ 4.2.2 κάνουμε πάντα wipe clean η δεν χρειάζεται και μόνο όταν πχ βγει η 4.3?? Να το ξανά στήσω δεν με νοιάζει τι είναι καλύτερο θέλω να ξέρω!! Αν βάλω το επίσημο update με odin χάνεται η εγγύηση η θέλει μόνο kies για να μην χαθεί?? Ευχαριστώ προκαταβολικα ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδιά Καλημέρα. Πριν μια βδομάδα έβαλα την dvb mgf8 και τώρα που βγήκε η γερμανική mga θέλω όταν πάω σπίτι και γυρίσω από την δουλειά να την περάσω!!! Τι λέτε να την βάλω από πάνω χωρίς factory reset η χρειάζεται οπωσδήποτε?? Και γενικά κάθε φορά που βγαίνει ένα νέο update στην ίδια έκδοση Android π.χ 4.2.2 κάνουμε πάντα wipe clean η δεν χρειάζεται και μόνο όταν πχ βγει η 4.3?? Να το ξανά στήσω δεν με νοιάζει τι είναι καλύτερο θέλω να ξέρω!! Αν βάλω το επίσημο update με odin χάνεται η εγγύηση η θέλει μόνο kies για να μην χαθεί?? Ευχαριστώ προκαταβολικα ;);)

Μπορείς να την βάλεις χωρίς reset και αν δεις κάποια προβλήματα το κάνεις ,γενικά κάλο ειναι να γίνεται wipe μετά απο κάποια μεγάλη ενημέρωση .

Η εγγύηση δεν χάνεται όταν περνάς official firmware με το odin .

Samsung galaxy s21+

Και ΝΑΙ....Μολις ενεργοποιηθηκε και η ενδειξη LTE με vodafone με τη νεα αναβαθμιση MF8.....αυτα ειναι..

Περίεργο, είμαι ακριβώς στα ίδια (MF8, γερμανική συσκευή, 4G/LTE activated με το σμσ στο 1285) αλλά ένδειξη LTE στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου δεν βλέπω!...

Στις ρυθμισεις δικτυου δε σου εβγσλε μια ακομη επιλογη LTE?

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Και εμένα στην λειτουργία του δικτύου μου έχει της 3 κλασσικές επιλογές gsm . Wcmda και αυτόματο. Lte ούτε και μένα λέει εκτός αν το γραφει πουθενά αλλού??

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

εκανα και εγω το update σε mga, αλλα παρατηρω οτι σε περιοχη με οριακο σημα ενω πριν ειχα 2-3 γραμμες σημα τωρα ειμαι 0-1 γραμμη σημα. εχει να μου προτεινει κανεις κατι ?

εκανα και εγω το update σε mga, αλλα παρατηρω οτι σε περιοχη με οριακο σημα ενω πριν ειχα 2-3 γραμμες σημα τωρα ειμαι 0-1 γραμμη σημα. εχει να μου προτεινει κανεις κατι ?

Αυτό που λες δεν σημαίνει και κάτι απαραίτητα. Αντιμετώπισες πρόβλημα εσύ με τις κλήσεις σου ή με την ταχύτητα του internet? Είδες σε dBm μικρότερο σήμα?

Google Pixel 9 Pro XL

μετά την εγκατάσταση της MGA στο γερμανικό S4 μου εμφανίστηκε και η LTE/4G επιλογή (προεπιλεγμένη) στις ρυθμίσεις και πλέον το κινητό πιάνει 4G στο Ψυχικό που είμαι τώρα. Μεγειά μας! :D

μετά την εγκατάσταση της MGA στο γερμανικό S4 μου εμφανίστηκε και η LTE/4G επιλογή (προεπιλεγμένη) στις ρυθμίσεις και πλέον το κινητό πιάνει 4G στο Ψυχικό που είμαι τώρα. Μεγειά μας! :D

Σου έβγαλε την αναβάθμιση με ΟΤΑ η το έβαλες στο kies και στην έκανε?

:blink:

(3rd option odin??)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Καμία ένδειξη LTE στη συσκευή μετά και την αναβάθμιση.Άντε να δούμε πόσο πρέπει να περιμένουμε ακόμη.

Αυτό που λες δεν σημαίνει και κάτι απαραίτητα. Αντιμετώπισες πρόβλημα εσύ με τις κλήσεις σου ή με την ταχύτητα του internet? Είδες σε dBm μικρότερο σήμα?

πρόβλημα με τις κλήσεις κανένα. απλα η διαφορά είναι στις μπαρες

σε dbm πως το μετραω ;

Εκει που ειναι οι ιδιες ρυθμισεις ειναι..

http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/Screenshot_2013-07-22-18-12-18_zpsae2ab030.png

Σταθερο FTTH 200Mbps

πρόβλημα με τις κλήσεις κανένα. απλα η διαφορά είναι στις μπαρες

σε dbm πως το μετραω ;

Το έχει στο About Phone στον Android γενικά... Τώρα επειδή από αύριο θα έχω S4 δεν ξέρω που βρίσκεται ακόμα για να σου πω!

Google Pixel 9 Pro XL

Το έχει στο About Phone στον Android γενικά... Τώρα επειδή από αύριο θα έχω S4 δεν ξέρω που βρίσκεται ακόμα για να σου πω!

To γραφει. Καλο σημα στα ποσα dbm θεωρειται?

Εκει που ειναι οι ιδιες ρυθμισεις ειναι..

http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/Screenshot_2013-07-22-18-12-18_zpsae2ab030.png

Μολις περασα με odin την γερμανικη mga και ουτε και μενα δεν μου βγαζει την επιλογη ουτε για lte αν και εχω wind δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα ουτε μου εμφανιζει τα shortcuts αλλα ουτε και πριν ...!!!Μαλλον εχουν προβλημα οι γερμανικες τι να πω...να ξαναπερασω την official mea τωρα που ειναι αρχη και μετα καπακι την mga τι λετε θα βρω γιατρια γιαυτα τα 2 η ειναι γενικο το προβλημα και ανα ναι υπαρχει λυση με καποιον τροπο βρε παιδια ??? :rolleyes: :confused: :rolleyes:

To γραφει. Καλο σημα στα ποσα dbm θεωρειται?

Όσο μικρότερη απόλυτη τιμή το καλύτερο. Δηλαδή βγάζεις το μείον που έχει στην αρχή!

Google Pixel 9 Pro XL

Μολις περασα με odin την γερμανικη mga και ουτε και μενα δεν μου βγαζει την επιλογη ουτε για lte αν και εχω wind δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα ουτε μου εμφανιζει τα shortcuts αλλα ουτε και πριν ...!!!Μαλλον εχουν προβλημα οι γερμανικες τι να πω...να ξαναπερασω την official mea τωρα που ειναι αρχη και μετα καπακι την mga τι λετε θα βρω γιατρια γιαυτα τα 2 η ειναι γενικο το προβλημα και ανα ναι υπαρχει λυση με καποιον τροπο βρε παιδια ??? :rolleyes: :confused: :rolleyes:

στην wind δεν στο βγαζει γιατι δεν εχει 4g.....βαλε καρτα αλλης εταιριας και θα στο βγαλει

Μεσω ΚΙΕS αν κανω την αναβαθμιση σε MGA θα κανει και full wipe γιατι πριν 1 βδομαδα εβαλα την ΜF8 και ειχα κανει... δεν ειμαι και rooted και πρεπει να τα περναω ολα απο την αρχη παλι... :cry:

• The topic was unpinned