georgetax Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μόλις έγινε η παραγγελιά από minideal! Αντε με το καλό .κοιτα μόλις το παραλαβεισ θα χρειαστοθμε πλήρης ενημέρωση . Αντε σιγά σιγά τα τουρμπο να έρχονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) http://m.pconline.com.cn/shop788855/pid:12466727/product_detail.html για δεστε εδω λεει με 1094 γουαν το πηρες και εχει τα κερατα του .....ποιο φουλ δεν γινετε ..ομως η τιμη αυτη γινετε? ξερει κανεις τι ενοουν οι κινεζοι τιμη αναφορας?... Edited June 13, 2013 by xariscd Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ωχ! Αν ισχύει θα τραξήξω τις κοτσίδες μου! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 http://m.pconline.com.cn/shop788855/pid:12466727/product_detail.html για δεστε εδω λεει με 1094 γουαν το πηρες και εχει τα κερατα του .....ποιο φουλ δεν γινετε ..ομως η τιμη αυτη γινετε? Δεν νομιζω Τακηηη:lol::lol: http://m.pconline.com.cn/shop788855/pid:12441470/product_detail.html Ισως για Κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Επιτελους!!!!!!Υστερα απο προτροπη δικη μου υστερα απο ασυννενοησια πωλητων το γνωστο σε ολους μας μαγαζι διορθωσε τα τοσα λαθοι τους!!!!!!Γλωσσα Ελληνικα gorilla glass II logo εχουν και τα δυο καμερα 13μπ και οχι 8 πυ γραφανε και ακομα αν δεν κανω λαθος η μπροστινη καμερα ειναι 3 μπ και οχι 2 που γραφουν....Το μονο θεμα ειναι οτι δεν εχει otg ενω τα αλλα εχουν...Ακομα βεβαια το σκεφτομαι να παραγγειλω υστερα απο παλαιοτερη παραγγελια και ακυρωση!!!!Επιτελους βαλανε τα σωστα χαρακτηριστικα!!!!! http://www.minideal.net/umi-x2-1920x1080-5-0-inch-full-hd-2g-32g-quad-core-1-5ghz-android-4-2-smartphone.html Ενας μου ελεγε ετσι αλλος γιουβετσι αν δεν δωσουν κουπονι εκπτωτικο δεν ξερω αν θα παραγγειλω υστερα απο τοση ταλαιπωρια που μου εχουν κανει!!!!Εχει κλεισει μηνας που μιλαω μαζι τους καθε μερα..... Edit:Το πηρα με δωρακι μαζι.......Ελπιζω να πανε ολα καλα.....Πηρα το ασπρο γιατι σε κατι reviews που ειχα δει το γκρι φενοτανε λιγο ψευτικο το χρωμα του σαν ξεθωριασμενο....Για να δουμεεεεεε...... Edited June 14, 2013 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Τσίμπησες τούρμπο umi; Αν είχα τώρα τα λεφτά θα έπαιρνα και εγώ αλλά υπομονή ακόμα 1μηνα να μαζέψω κανένα φραγκο Τελικά είναι διαθέσιμο άμεσα; Υ. Γ. / αν έχω (βρω), εκπτωτικές κουπόνι μπορώ να το βάλω σε οποιαδήποτε προϊόν; δλδ μπορώ να το βάλω για αγορά κινητού η είναι μόνο για συγκεκριμένα προϊόντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Το εστελαν κιολας!!!!Σημερα παραγγειλα σημερα εφυγε!!!!Με tracking number!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ακομα λάθος έχουν στα χαρακτηριστικά Dimensions 134 x 66 x 8.9mm αν ήταν έτσι θα το είχα πάρει με κλειστά τα μάτια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Εγώ, να πω τον πόνο μου, παρήγγειλα το σκούρο. Την ώρα που το πλήρωσα έλεγε διαθέσιμο. Λίγο αργότερα δεν είχε. Μίλησα μαζί τους σήμερα το μεσημέρι, μου είπαν θα το στείλουν σήμερα αλλά δεν έχουν άλλα κλπ. Αριθμό δεν έχω πάρει. Μου έριξαν άκυρο, σωστά? Σάββατο δουλεύουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Άμαν τι ατυχία είναι αυτή φίλε μου, μακάρι να πάρουν γρήγορα και να στο στείλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Εγώ, να πω τον πόνο μου, παρήγγειλα το σκούρο. Την ώρα που το πλήρωσα έλεγε διαθέσιμο. Λίγο αργότερα δεν είχε. Μίλησα μαζί τους σήμερα το μεσημέρι, μου είπαν θα το στείλουν σήμερα αλλά δεν έχουν άλλα κλπ. Αριθμό δεν έχω πάρει. Μου έριξαν άκυρο, σωστά? Σάββατο δουλεύουν? Κανε τον Tony φιλο στο σκυπε και μιλα του ειναι μαμω τα παιδια.....Αν δεν εχει φυγει κανεις οτι θες και χρωμα αλλαζεις και οτι θες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις το skype του και να μου πεις περίπου τι ώρες τον βρίσκω σε παρακαλώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Φιλοι μου είστε σίγουροι οτι είναι το τούρμπο; ρωτησε το τυπο καποιος; τι του είπε; εαν είναι έτσι εφυγααααααα για minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Το αναφέρει ξεκάθαρα στην περιγραφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Φιλε το παλευω 1 μηνα να το παρω αν δεν ειναι εχω φυγει για ΚΙΝΑ και τους πηρε κ τους σηκωσε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Το εστελαν κιολας!!!!Σημερα παραγγειλα σημερα εφυγε!!!!Με tracking number!!!!! Για να δουμε, μολις το τσιμπησα και εγω! Order #100017*** - Processing Umi X2 1920x1080 5.0 inch Full HD 2G/32G Quad Core 1.5GHz Android 4.2 SmartPhone UMI X2(2G/32G)白色 $319.85 Ordered: 1 $319.85 Εγω μπορει και να την πατησααααα, μετα απο 5 λεπτα που το παρηγγειλα τωρα το εχει out of stock:( http://www.minideal.net/umi-x2-1920x1080-5-0-inch-full-hd-2g-32g-quad-core-1-5ghz-android-4-2-smartphone.html Τωρα η πηρα το τελευταιο τηλεφωνο η τη 1η κοροιδια ΧΑΧΑΑΧΑ ΕΙΔΩΜΕΝΝΝΝΝΝΝ Αν μεχρι και την Δευτερα δεν εχω tracking number τοτε:X -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 15, 2013 by navi55 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Σε τι χρώμα φίλε; Άσπρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Σε τι χρώμα φίλε; Άσπρο; Ναι αυτο ηταν διαθεσιμο υποτιθεται, υποψιν τους ειχα στειλει μειλ πριν 3 μερες αν οντως το ειχαν in stock και μου απαντησαν ναι και οτι φευγει σε 24 ωρες!!! Αλλα σημερα πουλησα το THL W100 και αμεσως εδωσα παραγγελια, τωρα τι να πω? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ειχε 2 ασπρα οταν παραγγειλα εγω τελευταια αλλα φερνει συνεχεια δεν υπαρχει προβλημα......1 μηνα τους μιλαω τους εχω μαθει απεξω......Του ειπα να το καρατσεκαρει πριν το στειλει.......Εδω μερικες εντυπωσεις απο ξενους καταναλωτες και τα προβληματα που η δεν παρουσιαζει.....Ευχομαι να δουλευουν ολα ρολοι αλλιως θα το στειλω πισω οπως το πηρα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Κανένας που να έχει παραγγείλει μαύρο τελικά και να ξέρει ότι του έρχεται υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καμια θηκουλα μηπως βρηκε κανεις οσο εψαξα λιγο δεν βρηκα τιποτα......Προτεκτορ βρισκω θηκες δεν βρισκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Για να δουμε, μολις το τσιμπησα και εγω! Order #100017*** - Processing Umi X2 1920x1080 5.0 inch Full HD 2G/32G Quad Core 1.5GHz Android 4.2 SmartPhone UMI X2(2G/32G)白色 $319.85 Ordered: 1 $319.85 Εγω μπορει και να την πατησααααα, μετα απο 5 λεπτα που το παρηγγειλα τωρα το εχει out of stock:( http://www.minideal.net/umi-x2-1920x1080-5-0-inch-full-hd-2g-32g-quad-core-1-5ghz-android-4-2-smartphone.html Τωρα η πηρα το τελευταιο τηλεφωνο η τη 1η κοροιδια ΧΑΧΑΑΧΑ ΕΙΔΩΜΕΝΝΝΝΝΝΝ Αν μεχρι και την Δευτερα δεν εχω tracking number τοτε:X -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Τελικα μαλλον ανηκω στους τυχερους αφου σημερα μου ηρθε μειλ με το tracking number ooeoeoe:) Μπραβο ξανα στο minideal, τωρα το μονο που απομενει ειναι να δουμε αν οντος ειναι με τον MTK TURBO 1.5g - 2/32.........:confused: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Βασίλη το πήρες σε γκρι? Εγώ μίλησα σήμερα και αύριο είπαν θα μου στείλουν το τελευταίο άσπρο.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Βασίλη το πήρες σε γκρι? Εγώ μίλησα σήμερα και αύριο είπαν θα μου στείλουν το τελευταίο άσπρο.... :(Μήπως σου είπαν και πότε θα ξαναέχουν σε οποιοδήποτε χρώμα; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Βασίλη το πήρες σε γκρι? Εγώ μίλησα σήμερα και αύριο είπαν θα μου στείλουν το τελευταίο άσπρο.... :( Λευκο ειπαμε. Μήπως σου είπαν και πότε θα ξαναέχουν σε οποιοδήποτε χρώμα; Οχι δεν μιλησα μαζι τους, απλα μολις εκανα την παραγγελια τους εστειλα ενα μειλ και τους ειπα δεν πιστευω να μην το εχετε να μου το στειλετε (οπως εγραψα ποιο πανω μολις πληρωσα μετα απο 5λεπτα το ειχε out of stock) και οτι αν δεν μου δωσετε traccking number μεχρι την Δευτερα θα κανω disput......... Σημερα μου ηρθε μειλ μεσω pay pal εγινε shipped και το traccking number:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts