akaloith Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) πρωην vasilis_hd2 νυν vasilis_x2 με το καλο να σου ρθει να το χαρεις και να συμβαλεις και εσυ με το τροπο σου στο τοπικ τα παιδια που το εχουν ηδη γιατι δε μας λενε? ποσο χρονο παιρνει να κλειδωσει σημα? τη πρωτη φορα? τις επομενες? με το gps test με ανοιχτο wifi, με κλειστο wifi με ανοιχτο data, με κλειστα data με το που κλειδωσει αμα το κλεισεις ανοιξεις ποσο χρονο κανει? Edited July 9, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 το θεμα δεν ειναι vs ρωτηθηκα ποιο ειναι καλυτερο δεν ηρθα στο φορουμ σας να γραψω αααα το umi πατωνει και το jiayu πεταει το Jiayu g4 λοιπον φαινεται αισθητα καλυτερο στο gps αυτο δε σημαινει οτι το umi δε θα βελτιωθει http://v.youku.com/v_show/id_XNTczOTcxMDA0.html http://gizbeat.com/2159/gizbeat-101-gps-not-working-on-mtk6589-mtk6577-mtk6575/#more-2159 μη ξεχασεις να κανεις πρωτα αυτα που το βοηθανε Αντώνη σε παρακαλώ αν κατάλαβες το τι κάνει ο τύπος στο βίντεο μπορείς να μας το αναλύσεις γιατί δεν κατάλαβα Θεό . Κολλάει φύλλα αλουμινίου στις θέσεις που δείχνει; Και επίσης στο κάτω μέρος τι βρίσκεται δίπλα στο ηχεία γιατί το έχει στα κινεζικά ; Το gps πάντως είναι πολύ βασικό για μένα μακάρι να υπάρξει κάποια διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvvippperrr Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Καλησπερα στη παρέα και στους τυχερούς κατόχους του εργαλείου. Μπαίνω στο ψητό κατευθείαν :) Θέλω να κάνω την προ-παραγγελια άμεσα, αλλα με φρενάρει ενα πράγμα. Δεν έχω σαφή εικόνα αν το X2 MTK6589T υποστηρίζει τη λειτουργία OTG. Κάποια αλλα MTK6589T όπως, το Zopo ZP980, και το NEO N003 που θα κυκλοφορήσουν σε λίγες μέρες, την υποστηρίζουν. Είχα μια επικοινωνία με ενα κινέζο σήμερα και η απάντηση στη συγκεκριμένη ερωτηση ήταν αρνητική. Μπορεί κάποιος απο τους κατόχους να καρφωσει ενα usb flash με ενα OTG καλώδιο για να δούμε τι γίνεται...; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Θα το κανω εγω σε κανα διωρο και θα σου πω. Παντως ο 6589 υποστηριζει. Οποτε λογικα στο μελλον θα υποστηριξει, με custom ισως, σιγουρα θεωρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) πρωην vasilis_hd2 νυν vasilis_x2 με το καλο να σου ρθει να το χαρεις και να συμβαλεις και εσυ με το τροπο σου στο τοπικ τα παιδια που το εχουν ηδη γιατι δε μας λενε? ποσο χρονο παιρνει να κλειδωσει σημα? τη πρωτη φορα? τις επομενες? με το gps test με ανοιχτο wifi, με κλειστο wifi με ανοιχτο data, με κλειστα data με το που κλειδωσει αμα το κλεισεις ανοιξεις ποσο χρονο κανει? Eυχαριστω Αντωνη! Μολις σημερα το παρελαβα και το κραταω στα χερια μου:) ηρθε rooted και ολα καλα.......... Το σεταρω και δοκιμαζω κατευθειαν gps γιατι το wifi του κενταει! Τα υπολοιπα soon:) ps flashlight λειτουργει αψογα απο τη μαμα του Edited July 9, 2013 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 αγαπητοι συναδελφοι και συναθλητες:) τι να κανω τελικα...πεστε μου να παρω το UMIx2 το οποιο εχει πολυ καλες προδιαγραφες....αλλλα μου χαλασε λιγο εως πολυ το Gps του,η να παρω κατι αλλο οπως JiayuG4 το οποιο ειναι τελικα ρουταρισμενο η οχι?η εχετε να προτινεται καποιο κινητο παντα με 5αρα οθονη....ΥΓ.ειμαι με το ενα χερι οπως προειπα ενα κλικ να παραγγειλω το UMIx2 απο το pandawill.com περιμενω προτασεις:rolleyes: ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 αγαπητοι συναδελφοι και συναθλητες:) τι να κανω τελικα...πεστε μου να παρω το UMIx2 το οποιο εχει πολυ καλες προδιαγραφες....αλλλα μου χαλασε λιγο εως πολυ το Gps του,η να παρω κατι αλλο οπως JiayuG4 το οποιο ειναι τελικα ρουταρισμενο η οχι?η εχετε να προτινεται καποιο κινητο παντα με 5αρα οθονη....ΥΓ.ειμαι με το ενα χερι οπως προειπα ενα κλικ να παραγγειλω το UMIx2 απο το pandawill.com περιμενω προτασεις:rolleyes: ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παρε το UMIx2 και αν δεν ειναι ενταξει το gps θα στο πληρωσω εγω!:) Λοιπον οσον αφορα το GPS ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ REVIEW ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.......ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ Με το που ειδα οτι ειναι rooted κανω εγκατασταση faster gps - europe και επισης gps test..........results 1o κλειδωμα 30 δευτ περιπου:)' 2ο χρειαζεται να αναφερω? ουτε 10 δευτ:) Τωρα για τα υπολοιπα εχουν ειπωθει θαρρω ποιοτητα-οθονη κλπ Θεωρω οτι ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο και αν καποιος σαν και μενα που δεν βλεπει και καλα χαχχαχ:lol: και θελει 5ιντσες ειναι ισως το κορυφαιο, μας μενει να δουμε τι λεει το IOCEAN X7 και ισως καποια αλλα επισης! Τωρα αν το G4 βγει καλυτερο δεν ξερω και μακαρι για να εχουμε επιλογες (μικροτερο μεγεθος etc) Αλλα να βγει πρωτα και να το παρει και κανενας να μας πει εδω Ελλαδα και οχι review - youtube και τετοια! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvvippperrr Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ευχαριστώ @evans86. Απο που προτείνετε να γίνει να γίνει πιο αξιόπιστα η προ-παραγγελια..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Βασίλη τελικά έρχεται rooted. Και αυτό είναι πολύ καλό. Από ότι γνωρίζω δεν είναι συμβατό με otg, θα μας το επιβιώσουν τα παιδιά φυσικά που το πήραν Περιμένουμε κι από την πλευρά σου ένα review με την εικόνα που θα αποκομίσεις από το κινητό,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Εν πασει περιπτωσει θα ανεβασω και γω βιντεο με Gps test etc και θα δουμε! με αγωνια η umi x2 Κοινοτητα το περιμενει και το χρειαζεται για να δειξεις και την αλλη πλευρα του νομισματος των 10sec και οχι των 2:30 λεπτων usb otg ειναι το μονο που δε προσφερει (το umi x2 turbo) Θεωρω οτι ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο και αν καποιος σαν και μενα που δεν βλεπει και καλα χαχχαχ καλε μου ανθρωπε αν δε βλεπεις καλα τι το θες το τηλεφωνο με τα 440dpi? αυτα τα dpi ειναι για ατομα με υπεροραση, 300dpi ειναι για ατομα με τελεια οραση και για σενα και 200 dpi το ιδιο καλα θα σου φανουν αν καποιος δε βλεπει καλα παει σε 5+ με φυσικα 1280x720 να τα βλεπει ολα γαιδουρια Edited July 9, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 ερώτηση προς τους κατοχους του τηλεφώνου?πλην του θέματος του gps....ενα βασικο ερωτημα..οταν παιρνετε τηλ ψηνεστε?γενικως ανεβαζει θερμοκρασια το τηλ και εκπεμπει πολυ ακτινοβολια?ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση....και επειδη ειναι πολυ καλο σαν τηλεφωνο..μονο κ μονο λογω το οτι ειναι κινεζικο...εχει βρει κανεις το sar του?εχω ψαξει παντου αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) ενα τοστακι το ψηνεις αν θες μπριζολα και πανω πρεπει να ανοιξεις bluetooth wifi gps και 3g ταυτοχρονα :) θα προτεινα καθε φορα να μιλας απο διαφορετικο αυτι για να ψηθεις ομοιομορφα :) ξεκοληστε με τα κινεζικα - ακτινοβολια και το iphone Κινεζικο ειναι (foxconn) και το samsung κορεατικο so what Edited July 9, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 ενα τοστακι το ψηνεις αν θες μπριζολα και πανω πρεπει να ανοιξεις bluetooth wifi gps και 3g ταυτοχρονα :) θα προτεινα καθε φορα να μιλας απο διαφορετικο αυτι για να ψηθεις ομοιομορφα :) ξεκοληστε με τα κινεζικα - ακτινοβολια και το iphone Κινεζικο ειναι (foxconn) και το samsung κορεατικο so what[/Qη διαφορα ειναι ομως οτι σε ολα τα παραπανω που ανεφερες το sar αναγραφεται...ενω στον κινεζο.....δεν εχω βρει...γι αυτο ρωταω και ψαχνω μια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 ενα απο τα iphone ειχε απο τα μεγαλυτερα sar ever εψησε μια χαρα το κοσμο sar δε θα βρεις, αν βρεις ελα πες μας και μας. βαλε ενα wired hardsfree και τελειωνε.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Παρε το UMIx2 και αν δεν ειναι ενταξει το gps θα στο πληρωσω εγω!:) Λοιπον οσον αφορα το GPS ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ REVIEW ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.......ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ Με το που ειδα οτι ειναι rooted κανω εγκατασταση faster gps - europe και επισης gps test..........results 1o κλειδωμα 30 δευτ περιπου:)' 2ο χρειαζεται να αναφερω? ουτε 10 δευτ:) Τωρα για τα υπολοιπα εχουν ειπωθει θαρρω ποιοτητα-οθονη κλπ Θεωρω οτι ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο και αν καποιος σαν και μενα που δεν βλεπει και καλα χαχχαχ:lol: και θελει 5ιντσες ειναι ισως το κορυφαιο, μας μενει να δουμε τι λεει το IOCEAN X7 και ισως καποια αλλα επισης! Τωρα αν το G4 βγει καλυτερο δεν ξερω και μακαρι για να εχουμε επιλογες (μικροτερο μεγεθος etc) Αλλα να βγει πρωτα και να το παρει και κανενας να μας πει εδω Ελλαδα και οχι review - youtube και τετοια! τελικα σημερα εκανα την παραγγελια (UMIx2) απο το Pandawill.com με EMS....ελπιζω να το εχω γρηγορα στα χερια μου...καλη μου τυχη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Το sar ειναι ζητημα νομοθεσιας να αναγραφεται και οχι απαραιτητα οτι κρυβεται κατι πισω απο αυτο. Σε οτι αφορα τη χρηση fastergps δεν ξερω τα αποτελεσματα της, ψηνομαι να δοκιμασω. Κατι λεει αν φυγεις σε αλλη χωρα εχει προβλημα? Ας μου εξηγησει οποιος ξερει.. Απο την αλλη καλο ειναι οι δοκιμες να γινονται με τη συσκευη "καθαρη" θεωρω για να δει καποιος ποσο καλη ειναι η βαση που εχει. Για το usb otg που ειπα νωριτερα οτι θα δω σημειωστε ακυρο.. Το ανταπτορακι του Ν8 μου δε μπαινει στο x2 για να δοκιμασω. Επισης θα ηθελα και μια χαρη. Καποιο ωραιο ελληνικο πληκτρολογιο για να στελνω μηνυματα 160 χαρακτηρες ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Με αλλαγή πληκτρολογίου δε θα έχεις 160 χαρακτήρες γιατι αυτό εξαρτάται και απο την εφαρμογή.Προσωπικά επειδή στέλνω sms μόνο απο την μια sim έχω βάλει αυτή την εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 --->cm (10.1) jb αντικαθιστώντας την προεπιλεγμένη του κινητού και απο τις ρυθμίσεις της έχω επιλέξει να στέλνω 160 χαρακτήρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 μπορω να το βαλλω σε οποιο κινητο θελω??επισης μου λες ενα καλο πληκτρολογιο δωρεαν με τ9 Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Με αλλαγή πληκτρολογίου δε θα έχεις 160 χαρακτήρες γιατι αυτό εξαρτάται και απο την εφαρμογή.Προσωπικά επεπλλνω sms μόνο απο την μια sim έχω βάλει αυτή την εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 --->cm (10.1) jb αντικαθιστώντας την προεπιλεγμένη του κινητού και απο τις ρυθμίσεις της έχω επιλέξει να στέλνω 160 χαρακτήρες Και ομως. Εχω ηδη κατεβασει ενα που λεγεται greek keyboard και την κανει τη δουλεια. Απλα δε μου αρεσει στην οψη και δεν εχει πληκτρο αλλαγης γλωσσας και ψαχνω αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Μπορεις να δωσεις λινκ του πληκτρολογιου που χρησιμοποιεις; μπορω να το βαλλω σε οποιο κινητο θελω??επισης μου λες ενα καλο πληκτρολογιο δωρεαν με τ9 λογικά ναι μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε κινητό. Φυσικά χρειάζεται να είσαι root. Προσωπικά από πότε που βρήκα το Swype είναι το βασικό μου πληκτρολόγιο. Στο Play store κοστίζει 79 λεπτά και πιστεύω ότι τα αξίζει. Edited July 9, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcWwuZ3JlZWtrZXlib2FyZCJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 τελικα σημερα εκανα την παραγγελια (UMIx2) απο το Pandawill.com με EMS....ελπιζω να το εχω γρηγορα στα χερια μου...καλη μου τυχη!!! Το τελωνείο το σκεφτηκες; Με ems δεν αγοράζουμε γιατί το τελωνείο γδερνει. Κάπου διάβασα τωρα τελευταια αν θυμάμαι καλά και για ποσά + 200 € σε αποστολή που έγινε με ems . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Παιδες να σας θεσω ενα προβληματισμο μου... Εχω ενα λογαριασμο στο gmail. Ειναι αυτος που ειναι δηλωμενος και στο play store. Εχθες μου τον κλειδωσαν.. Υπαρχει περιπτωση θεωρειτε να εχει σχεση με το πολυαγαπημεμο μας umi πιστευετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Παιδες να σας θεσω ενα προβληματισμο μου... Εχω ενα λογαριασμο στο gmail. Ειναι αυτος που ειναι δηλωμενος και στο play store. Εχθες μου τον κλειδωσαν.. Υπαρχει περιπτωση θεωρειτε να εχει σχεση με το πολυαγαπημεμο μας umi πιστευετε; Σε έναν φίλο συνέβει αυτό αλλά δεν χρησιμοποιούσε καθόλου το email του . Κάτι σαν απενεργόποιηση email λόγο μη χρησιμοποίησης του. Τον επανέφερε αλλά δεν θυμάμαι πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcWwuZ3JlZWtrZXlib2FyZCJd Το εγκατέστησα για δοκιμή αλλά μου το βγάζει πολύ μικρό σε μέγεθος.Σε σένα εμφανίζεται κανονικά; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts