mafiozos20 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εδω δεν εχουμε ακομα 3g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Καλησπερα Εχω προβλημα με τον ηχο στα ακουστικα...συνδεω τα ακουστικα και απο το αριστερο ακουστικο ακουγεται ενα ψψψψ σαν να ειναι χαλασμενα τα ακουστικα, δοκιμασα 3 ζευγαρια και στα 3 το ιδιο τα συνδεω με τα Note I&ii παιζουν κανονικα τι να φταιει? Επισης εχει κανα 2ημερο που το κινητο μπαινει σε ασφαλη λειτουργια Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Καλησπερα Εχω προβλημα με τον ηχο στα ακουστικα...συνδεω τα ακουστικα και απο το αριστερο ακουστικο ακουγεται ενα ψψψψ σαν να ειναι χαλασμενα τα ακουστικα, δοκιμασα 3 ζευγαρια και στα 3 το ιδιο τα συνδεω με τα Note I&ii παιζουν κανονικα τι να φταιει? Επισης εχει κανα 2ημερο που το κινητο μπαινει σε ασφαλη λειτουργια Τι να κανω? Η σειρά που θα ακολουθούσα Σύνδεση των ακουστικών του τηλεφώνου. Αν άκουγα πάλι παράσιτα (και θεωρώντας ότι είσαι stock),θα εκανα factory reset μπας και δεν έχει κάτσει καλά η ρομ και αν το πρόβλημα συνέχιζε στη διάρκεια της ημερας,την επόμενη μέρα θα το πήγαινα service. Στο safe mode μπαίνει στα καλά καθούμενα,κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ή μετά από reboot?Μήπως πατάς κάποιο πλήκτρο ή φοράς θήκη που το ενεργοποιεί? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Η σειρά που θα ακολουθούσα Σύνδεση των ακουστικών του τηλεφώνου. Αν άκουγα πάλι παράσιτα (και θεωρώντας ότι είσαι stock),θα εκανα factory reset μπας και δεν έχει κάτσει καλά η ρομ και αν το πρόβλημα συνέχιζε στη διάρκεια της ημερας,την επόμενη μέρα θα το πήγαινα service. Στο safe mode μπαίνει στα καλά καθούμενα,κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ή μετά από reboot?Μήπως πατάς κάποιο πλήκτρο ή φοράς θήκη που το ενεργοποιεί?δεν ειμαι στοκ ειμαι με Omega αλλα την εχω πολυ καιρο και δεν ειχα προβλημα. Σε safe mode μπηκε και τις δυο φορες οταν κολλησε και εβγαλα την μπαταρια γιατι δεν ανταποκρινονταν καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 δεν ειμαι στοκ ειμαι με Omega αλλα την εχω πολυ καιρο και δεν ειχα προβλημα. Σε safe mode μπηκε και τις δυο φορες οταν κολλησε και εβγαλα την μπαταρια γιατι δεν ανταποκρινονταν καθολου Γνωμη μου, περασε stock και παρακολουθησε και τα 2 θεματα (ηχος+safe mode) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 καλησπερα ρε παιδια με το 4g της vodafone τι κανατε εσεις τι χρειαζεται να κανουμε για να εχουμε 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εγώ έστειλα το μήνυμα, μου ήρθε η απάντηση για την ενεργοποίηση του 4G, αλλά πως μπορώ να καταλάβω οτι λειτουργεί σε 4G ; Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο τηλεφωνο να το επιλέξω ή όχι... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εγώ έστειλα το μήνυμα, μου ήρθε η απάντηση για την ενεργοποίηση του 4G, αλλά πως μπορώ να καταλάβω οτι λειτουργεί σε 4G ; Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο τηλεφωνο να το επιλέξω ή όχι... Θεωρητικα δεν θα σου δειχνει επιλογη για 4G...απλα θα επιλεξεις το GSM/WCDMA και οταν εισαι σε περιοχη που εχει καλυψη θα στο εμφανισει στο notification bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Γνωμη μου, περασε stock και παρακολουθησε και τα 2 θεματα (ηχος+safe mode)το εκανα και αυτο τιποτα τελικα μαλλον θα το στειλω στη smartec... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 το εκανα και αυτο τιποτα τελικα μαλλον θα το στειλω στη smartec... Και με safe mode συνεχιζεις να εχεις θεμα? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Και με safe mode συνεχιζεις να εχεις θεμα? Δεν το ξανα εκανε. Τελικα απ οτι διαβασα ειναι θεμα του snapdragon εχουν πολλοι προβλημα με ακουστικα που απ οτι καταλαβα εχει να κανει με τα Hz των ακουστικων επισης δεν ξερουν αν ειναι θεμα software η hardware. Δεν ξερω τελικα τι να κανω? Να το στειλω? Να το κρατησω? Ακυρω παλι μπηκε σε safe mode.. Edited June 18, 2013 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Τι εννοειτε safe mode? Δεν εχω δει κατι τετοιο...Νομιζα οτι μπαινει μονο αν το επιλεξεις εσυ πατωντας το menu button συνεχομενα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εγώ έστειλα το μήνυμα, μου ήρθε η απάντηση για την ενεργοποίηση του 4G, αλλά πως μπορώ να καταλάβω οτι λειτουργεί σε 4G ; Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο τηλεφωνο να το επιλέξω ή όχι... μήνυμα; what μήνυμα; είχα sim cosmote και υπήρχε πάνω απο την επιλογή 3g/gsm αλλη μια για 3g/gsm/lte αλλαξα όμως πάροχο και vodafone εξαφανίστηκε αυτή η επιλογή. Έχετε κάποιο νεότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εγώ με Vodafone, δεν έχω επιλογή για LTE. Το μήνυμα το έστειλα στο 1285 γράφοντας 4G NAI Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Αν βαρεθείτε το 4G και θέλετε να το απενεργοποιήσετε ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ (και όχι στη σύνδεσή σας), θα πάτε στις επιλογές δικτύου, διαλέξτε πχ. το ΜΟΝΟ GSM, και μετά πάλι το GSM/WCDMA (αυτόματη σύνδεση), για να έχετε επιλογή ΜΟΝΟ ανάμεσα σε 2G και 3G. Και σε περιπτωση που θέλουμε πάλι να το ενεργοποίησουμε κάνουμε το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Αν ενεργοποιησουμε το gsm μονο τοτε δεν βλεπω το λογο να εχουμε ανοιχτο το data καν... Θα ειναι σαν να μπαινουμε internet με 56κ modem... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Μία ερώτηση,κοιτάω τους χρόνους ενεργής οθόνης κι έχει κολλήσει η μέτρηση στο 36 λεπτά,τι συμβαίνει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Πως καταλαβαίνω οτι είμαι σε δίκτυο 4G, τι γράφει στην οθόνη του κινητού; Μέχρι τώρα βλέπω μονο G, H και H+ Ακυρο, μετά την αλλαγή στις ρυθμίσεις, μου έβγαλε το 4G και η ταχύτητα είναι στα 47Mbps Edited June 19, 2013 by greenfan Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Πως καταλαβαίνω οτι είμαι σε δίκτυο 4G, τι γράφει στην οθόνη του κινητού; Μέχρι τώρα βλέπω μονο G, H και H+ Θα εγραφε 4G. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Θα εγραφε 4G. Σ' ευχαριστώ, μου το έβγαλε... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Εμένα από χθες και χωρίς να κάνω καμμία κίνηση (μήνυμα κλπ), μου βγάζει 4G στο δίκτυο της Vodafone. Tι έγινε; Το ενεργοποίησαν μόνοι τους; Η συγκεκριμένη σύνδεσή μου είναι εταιρική. Το σήμα όμως είναι είτε μηδενικό, είτε μία γραμμή. Με μία γραμμή έχω στη Βούλα ταχύτητα download 17777kbps, ενώ με μηδέν γραμμές (!) έχω στο Περιστέρι 10653kbps. Που να είχε και δυνατό σήμα (ούτε και η Cosmote έχει δυνατό σήμα στην Αττική όμως). Edited June 19, 2013 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Εμένα από χθες και χωρίς να κάνω καμμία κίνηση (μήνυμα κλπ), μου βγάζει 4G στο δίκτυο της Vodafone. Tι έγινε; Το ενεργοποίησαν μόνοι τους; Η συγκεκριμένη σύνδεσή μου είναι εταιρική. Το σήμα όμως είναι είτε μηδενικό, είτε μία γραμμή. Με μία γραμμή έχω στη Βούλα ταχύτητα download 17777kbps, ενώ με μηδέν γραμμές (!) έχω στο Περιστέρι 10653kbps. Που να είχε και δυνατό σήμα (ούτε και η Cosmote έχει δυνατό σήμα στην Αττική όμως). Από cosmote 4g με HTC One.Αθήνα Σύνταγμα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Αυτο ειναι το προβλημα που εχω ακουστε και το κλιπακι που εχει. http://www.androidpolice.com/2013/05/13/some-qualcomm-powered-galaxy-s4-handsets-are-producing-terrible-audio-clipping-with-headphones/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Από σήμερα μπήκε κι εμένα σε 4g της Vodafone και πάει σφαίρα. Ορίστε η σύγκριση στο γραφείο μου 4g και WI-FI... (Η πρώτη φωτό είναι με 4g και η δεύτερη με wi-fi!!!!) Επίσης όλο το πρωί που κινήθηκα αρκετά με το αυτοκίνητο έπιανε σε πολλά σημεία. Πολύ καλή φάση. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Αχ, γατακια της vodafone :P https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/976677_10152366283696808_963525712_o.jpg Βεβαια να πω οτι εννοειται το εχω απενεργοποιημενο γιατι ειναι αχρηστο... Τι να το κανω? Να τρωει την μπαταρια σαν τρελο και να ψηνεται κιολας? Για μερικα τεστ τις πρωτες μερες που το ειχα ανεργοποιησει (το Μαιο καπου) καλο ηταν παντως... Edited June 19, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts