Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Respect για τη σύγκριση σου.. Είμαι βέβαιος οτι γραφείς την αλήθεια.. Γι αυτους που διαφωνούν, να επισημανω οτι κανει σύγκριση με sgs3 lte, και όχι απλό sgs3. Το sgs3 lte έχει 2 giga μνήμη και σαφως ωριμοτερη Ρομ απο το s4. Είναι πολύ λογικό επομένως να καταλήγει στα συμπεράσματα που καταλήγει.. Δε γράφει πουθενά οτι σε 6 μηνες απο τώρα δεν θα είναι πολύ καλυτερο το s4.. Κάτι που μπορεί να συμβεί αν βελτιωθεί η Ρομ.. Κακά τα ψέματα αμα εχεις το sgs3 και δεν είσαι γκαντζετακιας, για ποιο λογο να βιαστεις να πάρεις το s4 που για την ωρα έχει μεγαλυτερα λαγκαρισματα απο το 3; Έτσι για πλάκα δίνεις 600-750€ απλα για μια αναβάθμιση που έχει ακόμα και μείον;

Μέχρι καινούρια μπαταρία έβαλε στο sgs3 για να είναι σωστη και αντικειμενική η σύγκριση.. Τι να πω.. Respect στο τετράγωνο.. Τέτοια σύγκριση ουτε στα ποιο έγκυρα σιτε δε βλέπεις.. Οι περισσοτεροι έχουν το sgs3 κάνα χρονο, έχει πεσει η μπαταρία 10-20% και τους φαίνεται οτι το s4 κρατάει παραπανω.. Για βαλτε καινούρια μπαταρία και στα 2 και ξανασυγκρινετε.. Το placebo efect παει σύννεφο..

Θυμάμαι στο xda συζήτηση για μια κινεζική μπαταρία 2000αρα για το sgs2.. Το 95% έπαιρνε όρκο οτι κράταγε λίγο έως αρκετά περισσότερο απο την οριτζιναλ 1650αρα.. Τελικά αποδείχθηκε οτι ηταν μαϊμού και ηταν 1650αρα και η κινεζική.. :)

Ειδικά για την μπαταρία δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες οι δυο εμπειρίες απο αυτά τα κινητά γιατί μιλάμε για 2 διαφορετικές ρομ εντέλει και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Στο σ4 υπάρχουν αυτή τη στιγμή ενα σωρό έξτρα features που μπορεί να ήταν ενεργά και εννοείται οτι αν τα έχεις όλα ανοικτά καταναλώνουν έξτρα μπαταριά με τη σειρά τους. Έπειτα ακόμα και οι εφαρμογές συστήματος είναι διαφορετικές shub, shealth κτλ ακόμα και αν δε τις χρησιμοποιείς, κάποιες μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο..Επίσης ακόμα και το πόσο ζεστό είναι το κινητό επηρεάζει την κατανάλωση της μπαταρίας...

Θα συμφωνήσω απόλυτα στο ότι αν δεν είσαι γκατζετάκιας δε χρειάζεται να πας απο s3lte στο s4, αλλά και για τα λαγκαρίσματα που διάβαζα απο άλλα παιδιά πρέπει να πω οτι περίμενα χειρότερα πράγματα..Υπάρχουν μεν κάπου κάπου, αλλά είναι πραγματικά αμελητέα και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν αρνητικά την συνολική εμπειρία χρήσης του κινητού...Είχα όλη τη σειρά S και το νοτε2 και πρέπει να τονίσω οτι με το νοτε έιχα ξεχάσει τι σημαίνει ζεστή οθόνη/κινητό...Με το s4 θυμήθηκα αυτή την ενοχλητική αίσθηση...

Edited by giannisr

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γι αυτα που αναφερεις για τo S4

1. - Lag σε παιχνίδια, εφαρμογές, και γραφικά - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

2.- Πολυ θερμοκρασια...σχετικο...Τι εννοεις? Με πολυ ζορισμα μεχρι 52 βαθμους

3.- Γρήγορη εξασθένηση μπαταρίας - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Ολα τα παραπανω που ισχυριζομαι μπορω να τα αποδειξω...θα ανεβασω βιντεο με παιχνιδια και screenshots απο μπαταρια.

Κοίτα, δεν αντιλέγω πως παίζει να ήμουν ο τυχερός που πήρε το μάπα τηλέφωνο! Αφού σκέφτηκα να κάνω extract το Live demo ROM από τη συσκευή του μαγαζιού, και να το φλασάρω κανονικά και να πάρω εκείνο... Ισως να ήμουν η μία από τις στατιστικά 7 στις 100 χαλασμένες/προβληματικές συσκευές.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως χάνω την εμπιστοσύνη μου στη Samsung! :)

Το μόνο σίγουρο, είναι πως είμαι κοντά στο δάσος, έχω τις τέντες κατεβασμένες, είναι 7 το απόγευμα, και το θερμόμετρο λέει 32 βαθμούς στο μπαλκόνι (ανατολικό μπαλκόνι)... Πού να πιάσουμε και Ιούλιο δηλαδή, ^%@ τα Solar Max μου μέσα :(

Edited by Aristeides Latou

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Guest Nerven
Το έκανα και εγώ το βήμα, δεν άντεξα να περιμένω μέχρι μέσα Ιουνίου που είπα μπας και πέσει 560... Πλέον (από αύριο, είμαι επαρχία) και εγώ ένας ακόμα ευτυχής κάτοχος S4 σε άσπρο! Περισσότερα αύριο με την παραλαβή και τοποθέτηση SGP tempered glass και SGP θήκης. :rolleyes:

Γι αυτα που αναφερεις για τo S4

1. - Lag σε παιχνίδια, εφαρμογές, και γραφικά - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

2.- Πολυ θερμοκρασια...σχετικο...Τι εννοεις? Με πολυ ζορισμα μεχρι 52 βαθμους

3.- Γρήγορη εξασθένηση μπαταρίας - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Ολα τα παραπανω που ισχυριζομαι μπορω να τα αποδειξω...θα ανεβασω βιντεο με παιχνιδια και screenshots απο μπαταρια.

Λοιπον εγω πρωσοπικα εχω αλλαξει 4 συσκευες με χρηση doa λ8γο υπερθερμανσης και οι 4 για πλακα βαρανε 58 βαθμους σε μια ολιγολεπτη κληση μετα απο 1 λεπτο δεν μπορεις να ακουμπησεις το ακουστικο στο αυτι..ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ...οσο για τα παιχνιδια παιζω real football και μετα απο κςνα 2λεπτο η θερμοκρασια της οθονης απτο λογοτυπο πισω και πανω ειναι ανυποφορη...η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι στο s3 κρατουσε περισοτερο η μπαταρια...η απαντηση της σαμσουνκ στην τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα ειναι οτι εχουν προβλημα οι ελληνικες συσκευες στο λογισμικο μετα κανα 10ημερω ξαναπηρα και μου ειπαν ειναι φυσιολογικο να ζεματαει...

Απο μπαταρια τα παει θαυμασια.Φωτεινοτητα auto ΑΛΛΑ το περισσοτερο χρονο τον περασε σε data παρολο που βλεπετε το wifi συνεχεια on.Το σημα μετριο και φυσικα ολοι οι συγχρονισμοι ανοιχτοι και εταιρικο mail

Rom MDN γαλλικη,rooted και καμια σαβουρα της samsung να τρεχει

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλησπερα.Σημερα εβαλα τη καρτα σιμ στο κινητο για πρωτη φορα και στις δυο πρωτες κλησεις που εκανα ακουγα δυο φορες την φωνη μου.αυτο ειναι προβλημα του τηλεφωνου;Να το παω για αλλαγη πριν περασει η πρωτη εβδομαδα;Παρακαλω πειτε τη γνωμη σας.

Απο μπαταρια τα παει θαυμασια.Φωτεινοτητα auto ΑΛΛΑ το περισσοτερο χρονο τον περασε σε data παρολο που βλεπετε το wifi συνεχεια on.Το σημα μετριο και φυσικα ολοι οι συγχρονισμοι ανοιχτοι και εταιρικο mail

Rom MDN γαλλικη,rooted και καμια σαβουρα της samsung να τρεχει

Αυτο που δείχνει η φωτο πάντως, 4 ώρες on screen , υπο τις συνθήκες που περιγραφείς (καμία σαβουρα να τρέχει) δεν το λες ουτε θαυμάσια , ουτε ασχημο. Λογικό - καλό το λες..

Με custom σε sgs2 έχω παραπανω screen on με την 2000 μπαταρία. (5:30-6h).

Αυτο που δείχνει η φωτο πάντως, 4 ώρες on screen , υπο τις συνθήκες που περιγραφείς (καμία σαβουρα να τρέχει) δεν το λες ουτε θαυμάσια , ουτε ασχημο. Λογικό - καλό το λες..

Φίλε μου , πλάκα κάνεις μου φαίνεται, 2 μέρες αναμονή και 4 ώρες οθόνη και δεν σου φαίνεται Καλό.

Τη ποιοτητα του σηματος την ειδες; Το γεγονος οτι τις περισσοτερες ωρες ηταν σε data και οχι σε wifi το διαβασες;Το οτι επανω εχει εταιρικο mail σε push το διαβασες;Ε οχι δεν το λεω λογικο.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Τη ποιοτητα του σηματος την ειδες; Το γεγονος οτι τις περισσοτερες ωρες ηταν σε data και οχι σε wifi το διαβασες;Το οτι επανω εχει εταιρικο mail σε push το διαβασες;Ε οχι δεν το λεω λογικο.

Οκ την ποιότητα δεν την είχα δει καλά μιας και γράφω απο ταμπλέτα. Δε λέω οτι είναι άσχημη αυτονομία. Καλη λέω και εγώ οτι είναι.. Οτι δεν εντυπωσιαζομαι λέω, μιας και rooted ,custom, lite (περιπου έτσι είσαι και εσύ στο sgs4 αν έχω καταλάβει καλά..) , έχω δει και καλύτερη αυτονομία σε παλαιότερες συσκευές. Σε wifi και καλό σήμα βέβαια.. Αυτο πρέπει να το πω.

Δηλαδή το htc one rooted, custom πόσες ώρες νομίζεις θα βγάλει υπο αυτές τις συνθήκες; Πιθανόν αρκετά λιγότερο, ποσο όμως είναι το θέμα.. Κάνα 5-10% υποθέτω. Αποκλειστικα και μονο λόγω μικρότερης μπαταρίας,

Οκ την ποιότητα δεν την είχα δει καλά μιας και γράφω απο ταμπλέτα. Δε λέω οτι είναι άσχημη αυτονομία. Καλη λέω και εγώ οτι είναι.. Οτι δεν εντυπωσιαζομαι λέω, μιας και rooted ,custom, lite (περιπου έτσι είσαι και εσύ στο sgs4 αν έχω καταλάβει καλά..) , έχω δει και καλύτερη αυτονομία σε παλαιότερες συσκευές. Σε wifi και καλό σήμα βέβαια.. Αυτο πρέπει να το πω.

Δηλαδή το htc one rooted, custom πόσες ώρες νομίζεις θα βγάλει υπο αυτές τις συνθήκες; Πιθανόν αρκετά λιγότερο, ποσο όμως είναι το θέμα.. Κάνα 5-10% υποθέτω. Αποκλειστικα και μονο λόγω μικρότερης μπαταρίας,

Στοκ,οχι root και φυσικα τρεχουν διαφορες βλακειουλες.Το s4 τα πηγε καλυτερα σε αυτο το γυρο :)

Δημιουργήθηκε καινούριο θέμα για τις φωτογραφίες και την κάμερα του S4. Παρακαλώ όλες οι σχετικές συζητήσεις/δοκιμές/καλλιτεχνικές ανησυχίες να συνεχίσουν εκεί. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364821

- Alex

Το σημα απο το wifi ειναι αρκετα πιο δυνατο απο το s3 και note2 .εκει που με τα s3/note2 ειμουν οριακος και δεν επιαναν τωρα με το 4 εχω 2 γραμουλες και εχω ιντερνετ ανετα.
Γιαννης

Το σημα απο το wifi ειναι αρκετα πιο δυνατο απο το s3 και note2 .εκει που με τα s3/note2 ειμουν οριακος και δεν επιαναν τωρα με το 4 εχω 2 γραμουλες και εχω ιντερνετ ανετα.

συμφωνω και εγω σε σχεση με το nexus 4 & note που ειχα.εμφανης διαφορα.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Θα συμφωνήσω και εγώ. Με το Ζ που είχα για λίγες μέρες δεν έπιανε καθόλου στο δωμάτιο μου που είναι 2 δωμάτια μακρια από το μόντεμ ενώ με το S4 δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Εγώ από την άλλη στο wifi του the mall, ενώ μέσα στο κατάστημα πιάνω (οριακά βέβαια) το σήμα του εμπορικού με το noteii, στο s4 συναδέλφου πρέπει να βγούμε έξω για να το κλειδώσει ή ακόμα και να το δει... Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ολα καλά που λέτε, αλλά αν δεν το είδατε, τα Note 2, S3, S3 lte και Nexus 4, υποστηρίζουν μέχρι 802.11n, ενώ το S4 υποστηρίζει και το νεότερο 802.11ac.

Κι όσο για το σήμα, είναι λογικό να πιάνει καλύτερα! Σε σχέση με όλα τα παραπάνω μοντέλα (με εξαίρεση το Nexus 4 που το περνάει), το SAR στο κεφάλι και για τις μετρήσεις των ΗΠΑ, και για τις μετρήσεις της Ε.Ε, είναι υψηλότερο από όλα τα μοντέλα στο S4! με 0.28 W/Kg για την Ευρώπη, όταν το αμέσως υψηλότερο ήταν με 0,21 για το S3 lte και χαμηλότερο στο Note 2 με 0.17... Βέβαια παραμένει εξαιρετικά χαμηλό, σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που σου τηγανίζουν το κεφάλι (0,48 Xperia Z, 0,70 Lumia 920, 0,86 HTC One)

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Ολα καλά που λέτε, αλλά αν δεν το είδατε, τα Note 2, S3, S3 lte και Nexus 4, υποστηρίζουν μέχρι 802.11n, ενώ το S4 υποστηρίζει και το νεότερο 802.11ac.

Κι όσο για το σήμα, είναι λογικό να πιάνει καλύτερα! Σε σχέση με όλα τα παραπάνω μοντέλα (με εξαίρεση το Nexus 4 που το περνάει), το SAR στο κεφάλι και για τις μετρήσεις των ΗΠΑ, και για τις μετρήσεις της Ε.Ε, είναι υψηλότερο από όλα τα μοντέλα στο S4! με 0.28 W/Kg για την Ευρώπη, όταν το αμέσως υψηλότερο ήταν με 0,21 για το S3 lte και χαμηλότερο στο Note 2 με 0.17... Βέβαια παραμένει εξαιρετικά χαμηλό, σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που σου τηγανίζουν το κεφάλι (0,48 Xperia Z, 0,70 Lumia 920, 0,86 HTC One)

δεν το παρατήρησα αυτο που λες για το wifi όντως.το σαρ ομως δεν εχει σχέσει με το wifi νομιζω.

και αν δεις το 9500 εχει παραπανω sar απο το 9505.

Γιαννης

Καλησπέρα μου έκαψε χθες την micro sd μου. δεν είμαι ροοτ δεν κανό μπεκμαρκ δεν παίζω παιχνίδια. Την έβαλα στο νοτε 2 τπτ την έβαλα σε υπολογιστή μ ανταπτορα τίποτα ξέρει κανείς τίποτα? μου είπαν να την βάλω και σε ριντερ κανονικό μήπως . Την κάρτα μνήμης ήταν μαζί με το σ3 που είχα πάρει από τον οτε.

Νατα τα ελεγα εγω... οτι δεν φοβαμαι να χαλασει το κινητο αλλα η sd η sim...τωρα τους το πας πισω οπως ειναι το κινητο κ να σου αγορασουν μια καρτα; θα φταις;
Μάριος...

καλησπερα παιδια... Και μενα μου εκαψε την sd το γκαλαξυ 3 .. Δυστυχως.....

Κοιτα να δεις που θα με αναγκασουν να κανω backup μια φορα το μηνα...

Μάριος...

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)