giorgossam Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εννοείτε ,επικοινώνησε άμεσα με το κατάστημα . ειναι κλειστο σαββατο.μακαρι να βγαλω ακρη?τοσα λεφτα κ σταναχωρηθηκα.δεν ειναι μεγαλο το σημαδι αλλα φενεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μα είναι δυνατόν, σφραγισμένο κινητό και να είναι χτυπημένο!!!! (λίγο ή πολύ δεν παίζει ρόλο). Κρίμα και το birdphone είναι το μόνο σκρουτζομάγαζο που εμπιστευόμουνα... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μα είναι δυνατόν, σφραγισμένο κινητό και να είναι χτυπημένο!!!! (λίγο ή πολύ δεν παίζει ρόλο). Κρίμα και το birdphone είναι το μόνο σκρουτζομάγαζο που εμπιστευόμουνα... ναι φιλε μου,ειναι πολυ λιγο αλλα φενεται,ειδικα στον ηλιο,στεναχωρηθηκα κ να δω επειδη ειμαι απο επαρχια πως θα βγαλω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Δυστυχώς σε μένα και σε ένα 9500 σφραγισμένο από Κύπρο είχε ένα μικρό σημαδάκι και στο Note αγορασμένο από τον Γερμανό είχε το ίδιο. Μου το αλλάξανε αμέσως αλλά και το δεύτερο κάτω από τα αυτοκόλλητα είχε δύο πολύ μικρά. Και απλά δεν ασχολήθηκα άλλο. Προφανώς είναι αστοχία υλικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Αυτά συμβαίνουν . Δεν μπορεί το κάθε Birdphone να ανοίγει ένα-ένα τα σφραγισμένα κουτιά γιά να δεί αν τυχόν υπάρχουν ατέλειες . Αλλωστε ποιός θα αγόραζε κουτί που δεν θα ήταν σφραγισμένο και με σπασμένο το αυτοκόλλητο ασφαλείας . Παρόμοια περίπτωση είχε κάποιος φίλος από την επαρχία και το συγκεκριμένο μαγαζί , το άλλαξε χωρίς πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μα είναι δυνατόν, σφραγισμένο κινητό και να είναι χτυπημένο!!!! (λίγο ή πολύ δεν παίζει ρόλο). Κρίμα και το birdphone είναι το μόνο σκρουτζομάγαζο που εμπιστευόμουνα... Γιατι από αυτό το μαγαζι παδια ? http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Αυτά συμβαίνουν . Δεν μπορεί το κάθε Birdphone να ανοίγει ένα-ένα τα σφραγισμένα κουτιά γιά να δεί αν τυχόν υπάρχουν ατέλειες . Αλλωστε ποιός θα αγόραζε κουτί που δεν θα ήταν σφραγισμένο και με σπασμένο το αυτοκόλλητο ασφαλείας . Παρόμοια περίπτωση είχε κάποιος φίλος από την επαρχία και το συγκεκριμένο μαγαζί , το άλλαξε χωρίς πρόβλημα . οποτε απο δευτερα να τους το στειλω για να το παρουν τριτη.η αποδειξη εχει χθεσινη ημερομηνια.με καλυπτει το doa ε?η θα μου κανουν νουμερα?εχω παρει 8 συσκευες απο το καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μα είναι δυνατόν, σφραγισμένο κινητό και να είναι χτυπημένο!!!! (λίγο ή πολύ δεν παίζει ρόλο). Κρίμα και το birdphone είναι το μόνο σκρουτζομάγαζο που εμπιστευόμουνα... Άμα είναι σφραγισμένο το κουτί δεν φταίει το μαγαζί. Τέτοιες αστοχίες συμβαίνουν Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Aν λειτουργικα ειναι οκ μην το δωσεις πισω. Ολα εχουν σημαδακια που φαινονται σε εντονο φως. Ειχα 2 s4. Ενα λευκο και αργοτερα το εδωσα και πηρα ενα μπλε (οταν ηρθε το χρωμα αυτο ελλαδα). Και τα δυο ειχαν απο 1 σημαδακι. Οχι ξεφλουδιασμα κλπ. Σαν πολυ λεπτη γρατζουνια οπως κανει το gg3 οταν δεν του φορας μεμβρανη. Αν ειναι ξεφλουδισμα στειλτο πισω. Αν ειναι αυτο που λεω ειναι γρατζουνια στην επιστρωση που εχει το s4 εκει και το εχουν σχεδον ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Aν λειτουργικα ειναι οκ μην το δωσεις πισω. Ολα εχουν σημαδακια που φαινονται σε εντονο φως. Ειχα 2 s4. Ενα λευκο και αργοτερα το εδωσα και πηρα ενα μπλε (οταν ηρθε το χρωμα αυτο ελλαδα). Και τα δυο ειχαν απο 1 σημαδακι. Οχι ξεφλουδιασμα κλπ. Σαν πολυ λεπτη γρατζουνια οπως κανει το gg3 οταν δεν του φορας μεμβρανη. Αν ειναι ξεφλουδισμα στειλτο πισω. Αν ειναι αυτο που λεω ειναι γρατζουνια στην επιστρωση που εχει το s4 εκει και το εχουν σχεδον ολα. δεν ειναι γρατζουνια,ειναι ψιλο σημαδακι,οταν βαζεις το δαχτυλο το καταλαβαινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROFOS Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εχει κανονικα σημα.θα το δοκιμασω και ελπιζω να πιασει Σευχαριστω Τελικα καταφερα και περασα την 4.2 Δουλευει φυσιολογικα , το imei επανηρθε.Το προβλημα ειναι πως το wi fi δεν δουλευει Καμιά ιδεα ? Παράθεση H ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30...ΜΕΤΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 δεν ειναι γρατζουνια,ειναι ψιλο σημαδακι,οταν βαζεις το δαχτυλο το καταλαβαινεις. Τοτε μιλαμε για χτυπημα… Παρε τηλεφωνο το καταστημα και πες το. Αν και να ξερεις ειναι στο χερι της samsung αν θα στο αλλαξουν. Και συνηθως για εμφανισιακες ατελειες σφυριζουν αδιαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Τοτε μιλαμε για χτυπημα… Παρε τηλεφωνο το καταστημα και πες το. Αν και να ξερεις ειναι στο χερι της samsung αν θα στο αλλαξουν. Και συνηθως για εμφανισιακες ατελειες σφυριζουν αδιαφορα... Εγώ έχω πολύ κακές εμπειρίες με αυτό... Με ενα s3 που είχα πάρει είχε κάτι σημάδι άμεσος το πήγαν πίσω... Το κατάστημα το δέχτηκε αλλά είπε δεν το καλύπτει doa αυτό και το έστειλαν στην Samsung, την άλλη μέρα με πήραν είπαν Samsung δεν θέλει να το αλλαξε λει είναι ζημιά από κακή χρήση.... Και παρόμοια εμπειρία με το note3 του φίλου μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγώ έχω πολύ κακές εμπειρίες με αυτό... Με ενα s3 που είχα πάρει είχε κάτι σημάδι άμεσος το πήγαν πίσω... Το κατάστημα το δέχτηκε αλλά είπε δεν το καλύπτει doa αυτό και το έστειλαν στην Samsung, την άλλη μέρα με πήραν είπαν Samsung δεν θέλει να το αλλαξε λει είναι ζημιά από κακή χρήση.... Και παρόμοια εμπειρία με το note3 του φίλου μου Μια απ τα ιδια αλλα με apple προιον… Φυσικα μου ειπαν να το επισκευασουν αλλα για αλλαγη με καινουργιο ουτε λογος. Δεν ειναι το σημαδι που ενοχλει τοσο σ αυτες τις περιπτωσεις οσο το οτι δινεις ενα καρο λεφτα και η συσκευη εχει εμφανεις ατελειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Τελικα καταφερα και περασα την 4.2 Δουλευει φυσιολογικα , το imei επανηρθε.Το προβλημα ειναι πως το wi fi δεν δουλευει Καμιά ιδεα ? Το Wifi εξαρτάται από το modem. Δοκίμασε να περάσεις το modem της έκδοσης 4.2 που πέρασες. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδιά για να μην ψάχνω σε όλο το θέμα,με το knox τι γίνεται?βγήκε κάτι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Τοτε μιλαμε για χτυπημα… Παρε τηλεφωνο το καταστημα και πες το. Αν και να ξερεις ειναι στο χερι της samsung αν θα στο αλλαξουν. Και συνηθως για εμφανισιακες ατελειες σφυριζουν αδιαφορα... doa δεν στο αλλαζουν επιτοπου στο μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ξεκίνα από την 1η σελίδα Παιδιά για να μην ψάχνω σε όλο το θέμα,με το knox τι γίνεται?βγήκε κάτι? Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδια να ρωτησω,εσεις θα ξερετε που εχετε εξοικειωθει με το galaxy s4,η επιλογη ΕΝΤΑΣΗ ΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ (χαμηλη-μεσαια-υψηλη ή απενεργοποιημενο) σε τι βοηθα? αν βοηθα δλδ..γενικως εγω το εχω στο μεσαιο πχ. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 doa δεν στο αλλαζουν επιτοπου στο μαγαζι? Το μαγαζι στελνει τη συσκευη στο επισημο service και αν εκει πουν οτι υπαγεται το συγκεκριμενο ελαττωμα σε DOA τοτε μονο στην αλλαζουν. Ωστοσο ολοι οι κατασκευαστες λενε οτι οποιαδηποτε μικροφθορα εχει επανω η συσκευη προκειται για φυσιολογικη και δεν υπαγεται στο DOA. Ειναι δυσκολα τα πραγματα απ οτι καταλαβαινεις. Σε οσους γνωστους μου (σε εναν δηλαδη:lol: ) εκαναν αλλαγη για τετοιο λογο την εκανε το καταστημα (πλαισιο) υστερα απο πολυ πιεση και ουσιαστικα χρεωθηκε αυτο τη ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το μαγαζι στελνει τη συσκευη στο επισημο service και αν εκει πουν οτι υπαγεται το συγκεκριμενο ελαττωμα σε DOA τοτε μονο στην αλλαζουν. Ωστοσο ολοι οι κατασκευαστες λενε οτι οποιαδηποτε μικροφθορα εχει επανω η συσκευη προκειται για φυσιολογικη και δεν υπαγεται στο DOA. Ειναι δυσκολα τα πραγματα απ οτι καταλαβαινεις. Σε οσους γνωστους μου (σε εναν δηλαδη:lol: ) εκαναν αλλαγη για τετοιο λογο την εκανε το καταστημα (πλαισιο) υστερα απο πολυ πιεση και ουσιαστικα χρεωθηκε αυτο τη ζημια. απο οτι εχω διαβασει,ατομα που μολις ανοιξαν την συσκευσια κ ειχε καποιο,προβλημα τους εκαναν αμεση αντικατασταση,ειχε καποιος παρομοιο θεμα,η εμπειρια απο birdphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 απο οτι εχω διαβασει,ατομα που μολις ανοιξαν την συσκευσια κ ειχε καποιο,προβλημα τους εκαναν αμεση αντικατασταση,ειχε καποιος παρομοιο θεμα,η εμπειρια απο birdphone? Με birdphone μου ειχε τυχει το περιστατικο με την apple. Κανε ενα τηλεφωνο. Δεν εχεις να χασεις κατι. Αν και το αμεση αντικατασταση δεν παιζει. Οχι στο birdphone. Πουθενα. Παντα το προωθουν στο σερβις. Αμεση αντικατασταση ισως γινεται καποιες φορες σε καταστηματα που εχουν δικο τους τμημα σερβις και κανει επι τοπου ελεγχο. Πχ πλαισιο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Με birdphone μου ειχε τυχει το περιστατικο με την apple. Κανε ενα τηλεφωνο. Δεν εχεις να χασεις κατι. Αν και το αμεση αντικατασταση δεν παιζει. Οχι στο birdphone. Πουθενα. Παντα το προωθουν στο σερβις. Αμεση αντικατασταση ισως γινεται καποιες φορες σε καταστηματα που εχουν δικο τους τμημα σερβις και κανει επι τοπου ελεγχο. Πχ πλαισιο κλπ Σε αυτό σιγουρα που μολις ειχα ανοιξει το κινητο δεν αναγνωριζε την sim Αμμεση αντιακατασταση μετα από ελεγχο 5 λεπτων Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Με birdphone μου ειχε τυχει το περιστατικο με την apple. Κανε ενα τηλεφωνο. Δεν εχεις να χασεις κατι. Αν και το αμεση αντικατασταση δεν παιζει. Οχι στο birdphone. Πουθενα. Παντα το προωθουν στο σερβις. Αμεση αντικατασταση ισως γινεται καποιες φορες σε καταστηματα που εχουν δικο τους τμημα σερβις και κανει επι τοπου ελεγχο. Πχ πλαισιο κλπ απλα ειμαι απο επαρχια,αλλα πολυ καλος του πελατες πιστευω,εχω παρει 8 συσκευες σε μικρο χρονικο διαστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Σε αυτό σιγουρα που μολις ειχα ανοιξει το κινητο δεν αναγνωριζε την sim Αμμεση αντιακατασταση μετα από ελεγχο 5 λεπτων εμενα εχθες μου ηρθε κ μολις το ανοιξα ειδα ενα μικρο σαν χτυπηματακι στο νικελακι κατω δεξια,ουτε καν το εβγαλα απο το κουτι,το ξαναεκλεισα κ θα τους παρω αυριο τηλ,εχω αγορασεi 8 συσκευες σε 13 μηνες,δεν νομιζω να μου κανουν νερα. Edited December 15, 2013 by giorgossam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts