pascal1281 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Στην wind εμφανιζεται το lte η οχι και αν ναι τι πρεπει να κανουμε για να εμφανιστει? Δεν εμφανιζεται.Δεν εχει lte η wind Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Μολις αγορασα το s4 i9505. Μπορειτε να μου πειτε αν απλα το χειριζεστε χωρις να το φορτιζεστε αλλα κατεβαζωντας δεδομενα απο το wifi αν ζεστενετε λιγο? Edited December 24, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μολις αγορασα το s4 i9505. Μπορειτε να μου πειτε αν απλα το χειριζεστε χωρις να το φορτιζεστε αν ζεστενετε λιγο? Αν είσαι με 3G-4G ασταθές, ναι ζεσταίνεται ελάχιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Οχι με wifi ειμαι προς το παρον. Γενικοτερα το κινητο ζεσταίνετε λιγο σχετικα ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Θα μπορούσε κάποιος φίλος να μου προτείνει μια μπαταρία για το κινητό που την χρησιμοποιεί και ο ίδιος και έχει μείνει ικανοποιημένος ? Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Ελάχιστα όπως όλα. Φυσιολογικό είναι. @aggelosn εγώ δεν προτείνω τίποτα πέρα απ την αυθεντική μπαταρία. Ρώτα καλύτερα όμως εδω Edited December 24, 2013 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τις τελευταίες μέρες βλέπω μεγάλη κατανάλωση από το Google services! Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτή την συμπεριφορά! Έκανα διαγραφή cache στο play store αλλά και restart αλλά πάλι βλέπω να τρώει το 20% στην μπαταρία! Και σε μένα το ίδιο ρε φίλε. Μήπως βρήκες άκρη;; Αναγκάστηκα να το απανεργοποιήσω για να μην τρώει μπαταρία. Τι @!@$@ έχουν κάνει πάλι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Παλαιοτερα κι εγω φωναζα γι'αυτο....και αλλοι συμφορουμιτες....κρατησε κανα 4ημερο αν θυμαμαι καλα και μετα εφτιαξε.. Εdit:Μου φαινεται ειχα κανει update ΟΛΕΣ τις εφαρμογες κι εφτιαξε.. Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Επιτέλους εξαφανίστηκε το google play services εντελώς απ την κατανάλωση της μπαταρίας. Το μόνο που έκανα ήταν να πάω μπαταρία-υπηρεσίες google play-πάτησα πάνω στο ''υπηρεσία εντοπισμού θέσης'' και ξε- τίκαρα την ''τοποθεσία και αναζήτηση'' μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα..Ξερουμε καποιο τροπο να απενεργοποιησουμε τον ηχο κλειστρου καμερας εκτος ρουτ?Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Εγω απλα το βαζω στο αθορυβο Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Εγω απλα το βαζω στο αθορυβο Εγω και στο αθορυβο να βαλω το τηλεφωνο παλι ακουγεται ο ηχος οταν τραβαει την φωτο!Κατι τελευταιο,τωρα με το Knox δεν μπορουμε δηλαδη να κανουμε ρουτ πια και να περασουμε άλλη ρομ?Για διαφωτιστε με λιγο ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει.... Edited December 24, 2013 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Φυσικα και μπορεις...ειναι απλα τα πραγματα..αν δεν σε νοιαζει η εγγυηση.....που και παλι παιζει κι αυτο...........εγω αποφασισα να μην ξανασχοληθω με ροοτ..με καλυπτει οπως ειναι Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Newbie question ρε παιδια τα mp3 σε τι ακριβως φακελο πρεπει να τα βαλω ωστε να τα βλεπει και σαν ringtones? Τωρα τα εχω σε ενα φακελο "ringtones\mp3" και δεν τα βλεπει με το μαμα προγραμμα ενω με το es explorer τα βλεπει μια χαρα. Σε ενα πολυ παλιοτερο κινητο με android 2.3.6 μια χαρα τα εβλεπε ακομα και αν ηταν μεσα στο φακελο mp3 μιλαω παντα με το μαμα προγραμμα ετσι οχι με το es explorer. Στο s4 γιατι δεν γινετε κατι τετοιο? Και σε μένα το ίδιο ρε φίλε. Μήπως βρήκες άκρη;; Αναγκάστηκα να το απανεργοποιήσω για να μην τρώει μπαταρία. Τι @!@$@ έχουν κάνει πάλι;;; Μπορει καποιος να μου εξηγησει ποια ειναι τα google services και πως τα απενεργοποιουμε? Ευχαριστω πολυ. Edited December 24, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Και σε μένα το ίδιο ρε φίλε. Μήπως βρήκες άκρη;; Αναγκάστηκα να το απανεργοποιήσω για να μην τρώει μπαταρία. Τι @!@$@ έχουν κάνει πάλι;;; Προς το παρόν έχω απενεργοποιήσει το hangouts και μέχρι τώρα βλέπω ότι έχει πέσει πάλι χαμηλά, περίπου στο 2%. Θα το παρακολουθώ βέβαια και τις επόμενες μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια καθε φορα που εγκαθισταω μια εφαρμογη μου βγαζει ενα παραθυρο που με ρωταει. "Η google μπορει να ελεγχει τακτικα τις εγκατεστημενες εφαρμογες για πιθανη επιβλαβη συμπεριφορα. Μαθετε περισσοτερα στην περιοχη ρυθμισεις google -> επαληθευση εφαρμογων" Τι ακριβως ειναι αυτο και τι ειναι καλυτερο να το εχουμε ενεργο ή οχι? Προς το παρον οποια εφαρμογη εχω εγκαταστησει επιλεγω απορριψη. Κανω καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημερα κ χρονια πολλα.Μια ερωτηση:χρειαζεται να εχω αντιβαιρους στο s4 και αν ναι γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημερα κ χρονια πολλα.Μια ερωτηση:χρειαζεται να εχω αντιβαιρους στο s4 και αν ναι γιατι; το antivirus χρειάζεται γιαυτό που λέει ότι κάνει. εγώ προσωπικά στο s4 δεν έχω βάλει ακόμα Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Εχει κατι το s4 ωστε να κανει να φαινωνται σαν 3d τα εικονιδια του? Δεν εννοω καποιον 3d launcher ετσι αλλα να φαινωνται τα εικονιδια οπως στο ios7 που οταν το κινεις να φαιωνται σαν 3d. Υπαρχει κατι παρομοιο στο s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Επιτέλους εξαφανίστηκε το google play services εντελώς απ την κατανάλωση της μπαταρίας. Το μόνο που έκανα ήταν να πάω μπαταρία-υπηρεσίες google play-πάτησα πάνω στο ''υπηρεσία εντοπισμού θέσης'' και ξε- τίκαρα την ''τοποθεσία και αναζήτηση'' μόνο. Νομίζω οτι βρήκα και γω αυτό που έφταιγε και νομίζω οτι μιλάμε για το ίδιο πράγμα: Υπηρεσίες Εντοπισμού θέσης-> ξετικάρω τη χρήση ασύρματων δικτύων. Κάτι πρέπει να έχουν αλλάξει πάντως στις default ρυθμίσεις γιατί μόνο τώρα τελευταία εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Νομίζω οτι βρήκα και γω αυτό που έφταιγε και νομίζω οτι μιλάμε για το ίδιο πράγμα: Υπηρεσίες Εντοπισμού θέσης-> ξετικάρω τη χρήση ασύρματων δικτύων. Κάτι πρέπει να έχουν αλλάξει πάντως στις default ρυθμίσεις γιατί μόνο τώρα τελευταία εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα Αναγκάστηκα να το ενεργοποιήσω ξανα γιατι χρειάζομαι χάρτες και εντοπισμό και το google play είναι πάλι σήμερα στο 7%...μάλλον θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ αυτό εαν θέλουμε να χρησιμοποιούμε όλες τις υπηρεσίες της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Αναγκάστηκα να το ενεργοποιήσω ξανα γιατι χρειάζομαι χάρτες και εντοπισμό και το google play είναι πάλι σήμερα στο 7%...μάλλον θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ αυτό εαν θέλουμε να χρησιμοποιούμε όλες τις υπηρεσίες της google. Εγώ πάντως έχω ενεργοποιημένα όλα τις ρυθμίσεις εντοπισμού και για δεύτερη μέρα είμαι με κατανάλωση 2% στα Google services! Αυτό που έκανα είναι μέσα από το hangouts να το κάνω αποσύνδεση! Τόσες μέρες το έψαχνα να βρω τι προκαλεί την κατανάλωση αλλάζοντας ρυθμίσεις και κάνοντας εκκαθάριση δεδομένων κτλ και τελικά με το παραπάνω βρήκα την ησυχία μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Εγώ πάντως έχω ενεργοποιημένα όλα τις ρυθμίσεις εντοπισμού και για δεύτερη μέρα είμαι με κατανάλωση 2% στα Google services! Αυτό που έκανα είναι μέσα από το hangouts να το κάνω αποσύνδεση! Τόσες μέρες το έψαχνα να βρω τι προκαλεί την κατανάλωση αλλάζοντας ρυθμίσεις και κάνοντας εκκαθάριση δεδομένων κτλ και τελικά με το παραπάνω βρήκα την ησυχία μου! Μου είναι πολυ χρήσιμο το hangouts όμως και το θέλω. Τι να κάνουμε, θα περιμένουμε μήπως το φτιάξουν. Η ουσία είναι οτι παρότι υπάρχει στην μπαταρία το google play services, δε ρουφάει τη μπαταρία σα σφουγγάρι οπως παλιότερα. Πάνω κάτω στα ιδια επίπεδα είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το νήμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363546 Αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες θα δεις πως η πλειοψηφία (μαζί και εγώ), έχουμε αγοράσει τις συσκευές μας από τέτοιου είδους καταστήματα. Η περίπτωση να σου τύχει προβληματικό τηλέφωνο (προβληματικό, όχι fake) είναι ίδια με των μεγάλων καταστημάτων και η αντιμετώπιση θα είναι επίσης η ίδια. Η διαφορά? Στον έναν θα το αγοράσεις 415+. Στον άλλον μαζί με τη βιτρίνα και όσα ειπώθηκαν θα το αγοράσεις στα 730 (ή όσο έχει τέλος πάντων). Προσωπικά πήρα από Birdphone, φίλη μου παρέλαβε χθες στη Γερμανία από kaizershop. Και τα δύο καταστήματα άψογα. Από birdphone το πήρα κι εγώ. Εξυπηρέτηση απίστευτη. Νομίζεις ότι είσαι κάτοικος άλλης χώρας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Εχω βαλει μια καρτα μνημης στο κινητο και εχω φακελους μεσα σε αυτή με αρχεια . Από astro τα βλεπω όλα αλλα με συνδεση με το pc βλεπω ολους τους φακελους αλλα οσους εχουν αρχεια .mp3 δεν βλεπω τα αρχει αλλα μονο τους φακελους ... Αλλους φακελους με φωτο κλπ τους βλεπω κανονικα Τι μπορει να συμβαινει παιδια ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts