KOSTAS19780 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Απο όσους έχω δοκιμάσει ο μαμα browser είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο οικονομικός σε ενέργεια ειδικά στην αναπαραγωγή video, αργος όμως κατα την περιήγηση μέσα σε οποιαδήποτε σελίδα δηλ.στο scrolling στο γρήγορο αρχη και τέλους της σελίδας όμως καταναλώνει χαμηλή ενέργεια και φορτώνει πιο γρήγορα σχεδόν απο όλους του store και καμια φορα κάνει επανεκκίνηση σελίδας πχ in gr χωρίς λόγο και δεν ξέρω το γιατι, καλος επίσης είναι και ο Chrome αλλά τρώει ενέργεια ο dolphin πολυ πιο αργος στο φόρτωμα σελίδων καλός όμως στο scrolling και σε αλλα πράγματα πρόσθετα κτλ.γενικος όμως όλοι και η εμπειρία χρήσης κατά την πλοήγηση είναι απαράδεκτη, ο αδερφός που εχει το iPhone 5 και το κοντραρο με το δικό μου αν εξαιρέσω τη μικρή και άβολη οθόνη μου τα ρίχνει χαλαρά και με άνεση ξεφτίλα τελείως στο in gr με τον Chrome το iPhone στα 4 δευτερόλεπτα την έχει φορτώσει την ώρα που εγώ θέλω 8+ το κατώτερο, γενικος απο την πλοήγηση εχω απογοητευτεί απο το κινητό μου ακόμα και απο το ταπλετ το νοτ 10, 1 τα τρώει για λίγο,μουτην λένε οι iphoneνακιδες σε αυτο το τον τομέα και δεν μπορώ να τους πω και τιποτα αφού τα τρώω στα αυτιά, απογοήτευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 KOSTAS19780 φυσικο δεν ειναι ομως;Μεγαλυτερη οθονη,μεγαλυτερη αναλυση,περισσοτερες πληροφοριες. Παρε ενα galaxy s2 και ριξτου κι εσυ αν ειναι το θεμα κοντρας στο browsing(το εχω κανει εγω με iphone 4s). Ακομα και στο youtube παντα τα 1080p προσπαθει να φορτωσει γι'αυτο και καποιο κινητο με χαμηλοτερη αναλυση που θα φορτωσει λιγοτερο απο 720p θα σου φανει οτι ειναι πιο γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλημερα ξερετε πως βαζουμε στο i9505 τη ρομ του google edition? Αυτούσια όπως την δίνει η Sammy νομίζω δεν μπαίνει. Μόνο ότι έχει γίνει port από devs στο xda. Κοίτα εκεί. Έχω καιρό να ασχοληθώ για να σου πω ποιο είναι το καλύτερο build. *Δεν είναι ανάγκη να ποστάρεις σε όλα τα θέματα. Θα λάβεις απάντηση σε ένα από αυτά! Μην γεμίζουμε όλα τα θέματα με την ίδια ερώτηση. Κάποιο από εμάς παρακολουθούμε καθημερινώς τι γράφεται εδώ μέσα και είναι πολύ εκνευριστικό Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Panosfx εισαι σωστός ως ενα σημείο ως προς την οθόνη ναι όμως τι επεξεργαστή φοράει το ένα και τι το άλλο το iPhone εχει διπύρηνο στο 1,3 τεχνολογίας 32nm το s4 εχει την διπλάσια + δύναμη ο επεξεργαστής του δηδ για να πιάσει το iPhone τι πρέπει να του βάλουν?κανονικό οκταπυρινο στα 3ghz? Εγω πιστεύω είναι θέμα κακογραμμενου λογισμικού και του Android. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Επισης σε καποια sites το δικο σου θα φορτωσει και flash περιεχομενο κατι το οποιο το iphone δεν το κανει. Γενικα ειναι πολλα για να βγαλεις ακρη. Τι μεγεθος προβαλλουν τις εικονες,το δικτυο που εισαι συνδεδεμενος,μπορει να ειχες ανοιξει πολλες εφαρμογες και να ειναι ψιλοβαρυ το κινητο εκεινη τη στιγμη κτλ. Δοκιμασε και με αλλον browser περα του στοκ.Επισης βρειτε κι αλλα site για συγκριση περα του in.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω για το s4 σαν πρώτη φόρτιση τις μπαταρίας τι πρέπει να προσέξω γιατί έχω ακούσει διαφορα θα ήθελα την γνώμη σας Ευχάριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Τους εχω δοκιμάσει όλους όλοι είναι με τα ελατοματα τους ο ποιο ολοκληρομενος ειναι του Chrome σε εμπειρία τρώει όμως πιο γρήγορα την μπαταρία δεν με ενοχλεί όμως γιατί είμαι φαν της γρήγορης εμπειρίας χρήσεις και το αλλο κακό που έχει δεν υποστηρίζει flash,ποίος σου είπε το iPhone δεν σηκώνει flash περιεχομενο?σηκώνει κανονικότατα και παει τρένο Μάλιστα, η ουσία είναι οτι ειχα και το s3 και το not 2 αν εξαιρέσω την οθόνη και την κάμερα που είναι ότι καλύτερο που υπάρχει δυστυχώς στην εμπειρία χρήσης εκανε λίγα βήματα πίσω κακός έπρεπε να είχε έρθει με τον 800 λόγο του μάρκετινγκ να πουληθεί και ο 600 και μετα βάζουμε τον 800 θεωρώ εξαπατούν τον κόσμο και καθε λίγο που βγαίνει καινούριο μοντέλο να τρέχει να το πάρει και χωρίς να το αξίζει για τα παραπάνω φράγκα σε αυτήν την πολιτική η Apple είναι μπροστά αλλάζει μοντέλα αλλά τα βελτιώνει σε όλους τους τομείς και τα παλιά μοντέλα κρατάνε και τα λεφτά τους, ειμαι φαν της Samsung και θα παραμείνω για πάντα αλλά οταν θα καταστραφεί ολοσχερώς απο την χρήση θα ξανά πάρω το καινούριο μοντέλο δεν αξίζει τα επιπλέον χρήματα κάθε χρονο πουλώντας το παλιό και να πάρεις το καινούριο μεγάλο λάθος αυτή είναι η άποψή μου φιλικά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Panosfx εισαι σωστός ως ενα σημείο ως προς την οθόνη ναι όμως τι επεξεργαστή φοράει το ένα και τι το άλλο το iPhone εχει διπύρηνο στο 1,3 τεχνολογίας 32nm το s4 εχει την διπλάσια + δύναμη ο επεξεργαστής του δηδ για να πιάσει το iPhone τι πρέπει να του βάλουν?κανονικό οκταπυρινο στα 3ghz? Εγω πιστεύω είναι θέμα κακογραμμενου λογισμικού και του Android. :( Δεν είναι θέμα android τόσο όσο θέμα φορτώματος με άχρηστα πράγματα του λειτουργικό από τις εταιρείες με το δικό του UI και ειδικά της Sammy. Αν δεις pure stock android θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ. Πριν το S4 είχα Galaxy Nexus και ακόμα και τώρα θα έλεγα ότι είναι και πιο γρήγορο από το S4 σε πολλά σημεία! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Έχει κανένας το παρακάτω θέμα να μου πει πως μπορώ να το λύσω. Χρησιμοποιώ το Tapatalk για να διαβάζω το φόρουμ και οπότε πατάω επάνω σε ένα λινκ με ρωτάει με ποια εφαρμογή να το ανοίξω. Διαλέγω εφαρμογή και επιλέγω να διαλέγει πάντα αυτήν αλλά όταν ξαναπατάω ένα παρόμοιο λινκ με ρωτάει πάλι με ποιον εφαρμογή να το ανοίξει. Με αγνοεί παντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Έχει κανένας το παρακάτω θέμα να μου πει πως μπορώ να το λύσω. Χρησιμοποιώ το Tapatalk για να διαβάζω το φόρουμ και οπότε πατάω επάνω σε ένα λινκ με ρωτάει με ποια εφαρμογή να το ανοίξω. Διαλέγω εφαρμογή και επιλέγω να διαλέγει πάντα αυτήν αλλά όταν ξαναπατάω ένα παρόμοιο λινκ με ρωτάει πάλι με ποιον εφαρμογή να το ανοίξει. Με αγνοεί παντελώς. Δοκίμασε με το Default App Manager Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Θα έχει ενδιαφέρον οποίος έχει χρησιμοποιησει το htc one, να μας πει αν έχει την ίδια κακή συμπεριφορά στο browsing. Το λέω διότι είναι και αυτό 1080p με ίδιο επεξεργαστή και gpu, αλλά με διαφορετική τεχνολογία οθόνης. Εχω i5, s4 και το One. Αυτη τη στιγμη ο στοκ browser του One ειναι ο κορυφαιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Θεωρώ εντελώς ανούσιες τις συζητήσεις περί ταχύτητας στο browsing όταν είναι δύσκολο να τις αντιληφθούμε τις περισσότερες φορές. Επιλέγω πάντα ανάλογα την γενική συμπεριφορά είτε αφορα browser ειτε συσκευή είτε λειτουργικό. Καθένας μας έχει διαφορετικές προτεραιότητες και ανάγκες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Εχω i5, s4 και το One. Αυτη τη στιγμη ο στοκ browser του One ειναι ο κορυφαιος. ποιος ειναι ο ταχυτερος browser sto S4...σε page rendering...που να υποστηριζει και flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamanias Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Panosfx εισαι σωστός ως ενα σημείο ως προς την οθόνη ναι όμως τι επεξεργαστή φοράει το ένα και τι το άλλο το iPhone εχει διπύρηνο στο 1,3 τεχνολογίας 32nm το s4 εχει την διπλάσια + δύναμη ο επεξεργαστής του δηδ για να πιάσει το iPhone τι πρέπει να του βάλουν?κανονικό οκταπυρινο στα 3ghz? Εγω πιστεύω είναι θέμα κακογραμμενου λογισμικού και του Android. :( Και η κουτσή Μαρία το ξέρει πλέον, απλά μερικοί αρνούνται ακόμα να το αποδεχθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ποιος ειναι ο ταχυτερος browser sto S4...σε page rendering...που να υποστηριζει και flash? Δν το γνωριζω φιλε μου. Δν εχω μπει στη διαδικασια να δοκιμασω αλλους browsers. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ποιος ειναι ο ταχυτερος browser sto S4...σε page rendering...που να υποστηριζει και flash? Για δοκίμασε τον next browser. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixaris3 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Kαλησπερα!ειμαι κατοχος s4 δυο βδομαδες τωρα.Το πηρα απο σκρουτζομαγαζο σε μπλε,και το εκανα και καποιες δοκιμες-συγκρισεις μολις το ειχα παρει με ενα αλλο κινητο ιδιου μοντελου..το κινητο ειναι καλο οπως ολα δειχνουν και γνησιο.Παρ' ολα αυτα μου κανει κατι ''χαζα''.Π.χ. Εδω και καποιες μερες,οταν αλλαζω την φωτογραφια κλειδωματος,μετα απο καποια στιγμη χανεται η φωτογραφια και επανερχεται η κλασικη με το αεροστατο ,και οταν εξαφανιζεται και παω να αλλαξω αλλη η και την ιδια,δεν την αλλαζει,παρα μονο αν κανω επανακιννηση συσκευης!!! ΑΛΛΟ...Τo αλμπουμ συγχρονισμoυ dropbox δεν λεει να φυγει,ενω εχω αποκλεισει τον συγχρονισμο και εχω σβησει τα δεδομενα οπως εκανα με την εφαρμογη του facebook και τοτε ειχε εξαφανιστει ο φακελος..Εχω και αλλες ερωτησεις σαν νεος στον κοσμο του android,αλλα για μετα..Αυτα ειναι θεματα λογισμικου?μηπως να κανω επαναφορα ρυθμισεων? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Παράθεση Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Για δοκίμασε τον next browser. τελικα ανακαλυψα οτι γρηγοροτερος απ'ολους ειναι ο naked browser...ταχυτητες φωτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskos54 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Παιδια εχω το galaxy nexus εδω και 1 χρονο και σκεφτομαι να κανω το βημα για s4 για να εχω την μεγαλη οθονη του με την μεγαλη αναλυση. Πως θα μου φανει η αλλαγη απο nexus??? Ειναι γρηγορο και smooth το interface στο s4 ή θα μου φανει κολλημενο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Παιδια εχω το galaxy nexus εδω και 1 χρονο και σκεφτομαι να κανω το βημα για s4 για να εχω την μεγαλη οθονη του με την μεγαλη αναλυση. Πως θα μου φανει η αλλαγη απο nexus??? Ειναι γρηγορο και smooth το interface στο s4 ή θα μου φανει κολλημενο??? Αν βαλεις ενα nova launcher και βαλεις τα animation σε 0.5 ειναι τουμπανο. Εδω εχω συνηθισει ποσο σφαιρα παει το κινητο και μου φαινεται το macbook pro με ssd δισκο οτι ειναι αργο τωρα :lol: Οχι τιποτα αλλο θα βγουν και τα νεα macbook τωρα και ποιος ακουει την γυναικα μου αμα της πω οτι θελω νεο mac :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Παιδια εχω το galaxy nexus εδω και 1 χρονο και σκεφτομαι να κανω το βημα για s4 για να εχω την μεγαλη οθονη του με την μεγαλη αναλυση. Πως θα μου φανει η αλλαγη απο nexus??? Ειναι γρηγορο και smooth το interface στο s4 ή θα μου φανει κολλημενο??? Αν βαλεις ενα nova launcher και βαλεις τα animation σε 0.5 ειναι τουμπανο. Εδω εχω συνηθισει ποσο σφαιρα παει το κινητο και μου φαινεται το macbook pro με ssd δισκο οτι ειναι αργο τωρα :lol: Οχι τιποτα αλλο θα βγουν και τα νεα macbook τωρα και ποιος ακουει την γυναικα μου αμα της πω οτι θελω νεο mac :rolleyes: Ο μόνος τρόπος να δεις συμπεριφορά εφάμιλλη του GN είναι αυτός που λέει το παιδί + αφαίρεση των εφαρμογών της Sammy! Και σίγουρα του TW... Εκεί θα σε ικανοποιήσει! Την ίδια αλλαγή έκανα και εγώ όντας χρήστης του GN πριν το S4. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Λοιπον παιδες...ακουστε και την δικη μου ταπεινη αποψη. Πριν απο το s4 ειχα ενα iphone 5. Το κινητο απλα πεταγε. Απιστευτες εφαρμογες, πολυ καλη οθονη σε αναλυση και χρωματα και εκπληκτικη καμερα. Δεν υπηρχε το παραμικρο lag στα μενου ουτε στις εφαρμογες. Τα παντα ετρεχαν με 60 fps. Τα παιχνιδια ολα μα ολα ετρεχαν καλυτερα εκει παρα στο android. (real racing 3 και αλλα πολλα απαιτητικα). Γιατι ομως? γιατι το κινητο ηταν τουμπανο? γιατι ειχε τρομερα specs? ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. το κινητο ηταν σε επιδοσεις αναλογο ενος s2. Τιποτα αλλο. Απλα.....το κινητο ειναι της apple και βγαζει 1 κινητο, και το ios ειναι της apple και βγαινει μονο για το κινητο της. Με λιγα λογια λειτουργικο φτιαγμενο πανω σε κινητο. Ειναι δυνατον να μην αποδοσει τα μεγιστα? Μου θυμιζει κατι σε στυλ παιχνιδοκονσολας και pc. Ενω το android ειναι open source. Βγαινει και για sony samsung htc lg κτλ κτλ κτλ. Δεν ειναι δυνατον να αποδιδει παντου καλα. Δεστε για παραδειγμα το nexus. Παει τρενο, γιατι? γιατι ειναι της google. (εν μερει). Το ιphone εφυγε κανονικοτατα γιατι πολυ απλα δεν με καλυπτει το μεγεθος της οθονης του. Ουτε και το σχεδιο του. Ουτε και το οτι ψηνεις αυγο πανω στο backplate του μετα απο 5 λεπτα χρησης της καμερας. Για μενα πληρωνεις το ios και οχι το iphone. Θα μου πεις τωρα, γιατι δεν κρατησες ρε μεγαλε το iphone 5 και πηγες και πηρες το s4? (και μαλιστα πηρα το s4 το κρατησα 4 μερες και το εδωσα γιατι ξενερωσα με το lag. Και μετα απο μια εβδομαδα το ξαναπηρα εν γνωση μου οτι εχω χασει ηδη λεφτα απο την μεταπωληση.) Γιατι πολυ απλα το s4 εχει μια οθονη και κατι specs που τρελενεσαι. Μονο και μονο που βλεπεις αυτη την amoled των 5" σε 1080p αναλυση....Φτανει. Το s4 αποδιδει πολυ πολυ ασχημα για τα specs του. Που ομως? Στο browsing και στο interface tw. Για δοκιμαστε να κανετε video decoding, η να τρεξετε κανενα παιχνιδι απαιτητικο...τα τσακιζει. (αφηστε τα benchmark Στην ακρη). Ειναι καθαρα θεμα λειτουργικου και κακογραμμενου launcher. Βεβαια αυτο δεν δικαιολογει τιποτα μιας και το κινητο για τα λεφτα του επρεπε να γαζωνει. Ευελπιστω και πιστευω οτι δεν θα μας αφησουν ετσι και μια αναβαθμιση θα φερει τα πραγματα στη θεση τους. Το κινητο einai future proof (key lime pie) στο θεμα επεξεργαστη και μνημης αλλα και καρτας γραφικων (opengl es 3). Ειναι απλα ενα τερας κλεισμενο σε μια πλαστικουρα. Αυτα απο μενα...συγγνωμη αν σας κουρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Kαλησπερα!ειμαι κατοχος s4 δυο βδομαδες τωρα.Το πηρα απο σκρουτζομαγαζο σε μπλε,και το εκανα και καποιες δοκιμες-συγκρισεις μολις το ειχα παρει με ενα αλλο κινητο ιδιου μοντελου..το κινητο ειναι καλο οπως ολα δειχνουν και γνησιο.Παρ' ολα αυτα μου κανει κατι ''χαζα''.Π.χ. Εδω και καποιες μερες,οταν αλλαζω την φωτογραφια κλειδωματος,μετα απο καποια στιγμη χανεται η φωτογραφια και επανερχεται η κλασικη με το αεροστατο ,και οταν εξαφανιζεται και παω να αλλαξω αλλη η και την ιδια,δεν την αλλαζει,παρα μονο αν κανω επανακιννηση συσκευης!!! ΑΛΛΟ...Τo αλμπουμ συγχρονισμoυ dropbox δεν λεει να φυγει,ενω εχω αποκλεισει τον συγχρονισμο και εχω σβησει τα δεδομενα οπως εκανα με την εφαρμογη του facebook και τοτε ειχε εξαφανιστει ο φακελος..Εχω και αλλες ερωτησεις σαν νεος στον κοσμο του android,αλλα για μετα..Αυτα ειναι θεματα λογισμικου?μηπως να κανω επαναφορα ρυθμισεων? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Καλησπέρα εκεί που μπορώ να σε βοηθήσω γτ το έπαθα και γω με την φωτογραφία στο screen saver γίνεται γτ μαλλον έχεις παγώσει μια εφαρμογή με το titanium δεν ξέρω ποια ακριβώς γτ είχα παγώσει αρκετές εφαρμογές και μόνο με επανεκκίνηση άλλαζε και τις ξεπαγωσα σχεδόν όλες και τώρα είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Demon2411 Αυτο ομως ειναι και το καλο του linux-Android.Το κανεις root,του αφαιρεις οτι εφαρμογες δεν θες για να το ελαφρυνεις ή του πετας μια ελαφρα custom rom ή του βαζεις μια Google Edition ρομ και γενικα του βγαζεις τα ματια και σου κανει τα γουστα κι οχι να του κανεις τα γουστα οπως με το iphone. Κι ειδικα το καλο με τα samsung ειναι οτι αν χρειαστεις την εγγυηση του πετας μια official rom κι εισαι κυριος. Αμα καταλαβεις την φιλοσοφια θα το λατρεψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixaris3 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Φιλε δεν ξερω καν τι ειναι το τιτανιουμ...αν ειναι εφαρμογη(ελπιζω να μην λεω κοτσανα) δεν την εχω περασμενη στο κινητο... τωρα ειδα στο "μαγαζακι" οτι ειναι εφαρμογη για μπακ απ,ε? Edited August 23, 2013 by Mixaris3 Παράθεση Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts