konstantinos86 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδια μια ερωτηση. Εκανα το κινητο root με τον τροπο που περιγραφεται στον οδηγο (cf-autoroot). Εχει πειραχθει καθολου το software ή θα μπορω να λαμβανω ota updates κανονικα? (Ειμαι στην stock rom φυσικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αν σου γραφει official νομιζω γινεται να παρει update με ΟΤΑ... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αν σου γραφει official νομιζω γινεται να παρει update με ΟΤΑ... Που να το γραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ρυθμισεις-περισσοτερα-πληροφοριες συσκευης-κατασταση... Η τελευταια επιλογη. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δε νομίζω πως το S13F0SAGD10 που βλέπω εγώ και δεν έχω καμία επιπλέον διαθέσιμη αναβάθμιση (ΑΜΕ2), είναι το ίδιο με το S13F0SAGΕ03 που βλέπεις εσύ... Εγώ τώρα κατεβάζω την ΒΜΕ, αλλά με βαριά καρδιά γιατί θα πρέπει να κάνω μετά ώρα δουλειά πάλι για να freezeάρω, να διαγράψω και να απενεργοποιήσω το bloatware από τη συσκευή.... Ότι δεν είναι ιδιο είναι το μονο σίγουρο. Ποιο είναι ποιο πρόσφατο το δικό σου ή το δικό μου; Εμένα μου βγαζει να κανώ upgrade την κάμερα χειροκίνητα και μετα κάνω reboot αλλα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο δεν αλλάζει κάτι. Το ίδιο έκανε και οταν άνοιξα για πρώτη φορά την κάμερα μετα το ΒΜΕ που έβαλα, έλεγε αναβάθμιση κάμερας ηταν μαύρο το φόντο και μετά ανοιξε η κάμερα αλλα κ πάλι καμιά διαφορά στο cam firmware. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Ρυθμισεις-περισσοτερα-πληροφοριες συσκευης-κατασταση... Η τελευταια επιλογη. Προσαρμοσμενη μου λεει....αρα λες δεν θα παιρνει ε? Τελικα οντως οταν του πατησα να ελεγξει για ενημερωση μου γραψε οτι δεν μπορει γιατι εχει τροποποιηθει η εκδοση. Απ το kies ομως μου ελεγξε κανονικα και μου πε οτι ειναι η πιο προσφατη εκδοση. Αυτο σημαινει οτι τουλαχιστον απ το kies θα μπορω να ελεγχω αν υπαρξει καποια αναβαθμιση?? Edited June 9, 2013 by konstantinos86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ναι απο Kies γινεται νομιζω. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ TO UPDATE ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ HDR VIDEO Αμα μπειτε στο μενου με τα firmware της καμερας (*#34971539# )... θα δειτε οτι η επιλογη Phone to cam fw ειναι ενεργη. Αυτο σημαινει οτι υπαρχει διαθεσιμο update που πρεπει να γινει χειροκινητα. δηλαδη το update της καμερας δεν εγκατεστησε αυτοματα τους drivers. Οι drivers πρεπει να εγκατασταθουν απο τον χρηστη. Οποιος θελει να το τολμησει...να κανει απαιραιτητα nandroid backup γιατι υπαρχει κινδυνος να χαθει η καμερα για παντα.DO IT AT YOUR OWN RISK!!! Έχει δύο επιλογές στο μενού: 1. Phone to CAM FW Write (Rear) 2. CAM to Phone FW Dump (Rear) Ποιά από τις δύο; οκ το βρήκα (η 1η). Edited June 9, 2013 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 αφου σου λεει απο πανω ! την 1 επιλογη Phone to CAM FW Write (Rear) Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ότι δεν είναι ιδιο είναι το μονο σίγουρο. Ποιο είναι ποιο πρόσφατο το δικό σου ή το δικό μου; Εμένα μου βγαζει να κανώ upgrade την κάμερα χειροκίνητα και μετα κάνω reboot αλλα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο δεν αλλάζει κάτι. Το ίδιο έκανε και οταν άνοιξα για πρώτη φορά την κάμερα μετα το ΒΜΕ που έβαλα, έλεγε αναβάθμιση κάμερας ηταν μαύρο το φόντο και μετά ανοιξε η κάμερα αλλα κ πάλι καμιά διαφορά στο cam firmware. Οσο ανεβαίνουν τα γράμματα, είναι και πιο καινούργιο! Αρα το δικό σου! Λοιπόν, κύριοι... Επειδή το Placebo effect πάει σύννεφο, σας λέω τα εξής: Η μπαταρία βελτιώθηκε. 200ΜΒ επιπλέον χώρος είναι π@π@ριές. Δεν αξίζει ούτε για να ασχοληθεί κάποιος να περάσει την έκδοση αυτή. Βίντεο HDR: Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Λυπάμαι... Καλύτερη οθόνη: Ισχύει... SERVICE MODE (*#0011#): Ξεχάστε το. Τέλος. Ευχαριστώ. Το κολπάκι δε δουλεύει πια με το Back, 1, back. Σας αφήνει μόνιμα σε 1 οθόνη. Κι αν είστε σαν και μένα, που έχουμε Vodafone, έχουμε 4G και η &*^&%^$%&^ η Samsung δε μας έχει βάλει στο LTE White list, και χρειαζόμασταν αυτότο μενού για να ανοίγουμε την πρόσβαση σε 4G, ξεχάστε την ΒΜΕ. Εγώ επιστρέφω πίσω στην ΑΜΕ2 όπου δούλευαν τα πάντα, και να μου κι όλας για το αν η μπαταρία κρατήσει 38 αντί για 36 ώρες... Ας φτιάξει κάτι αυτή η εταιρία χωρίς να χαλάσει κάτι άλλο, ας μάθει, ή ας ακούσει ότι ΚΑΙ η Vodafone έχει πλέον 4G για να μη μας αναγκάζει να ασχολούμαστε με workarounds, και μετά τα λέμε πάλι... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Η αναβάθμιση του firmware της κάμερας είναι μόνιμη; Δηλαδή αν αλλάξουμε ROM παραμένει ως έχει; Επίσης, μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αναβάθμιση ή έστω αλλαγή σε παλαιότερη έκδοση στο firmware της κάμερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Η αναβάθμιση του firmware της κάμερας είναι μόνιμη; Δηλαδή αν αλλάξουμε ROM παραμένει ως έχει; Επίσης, μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αναβάθμιση ή έστω αλλαγή σε παλαιότερη έκδοση στο firmware της κάμερας; Μόλις γύρισα στην ΑΜΕ2 από την ΒΜΕΑ. Το Phone FW γύρισε πάλι στο GD10, αλλά το ISP FW παρέμεινε στο αναβαθμισμένο GE03... Πριν ήταν και τα 2 στο GE03 (ΒΜΕΑ). Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Οσο ανεβαίνουν τα γράμματα, είναι και πιο καινούργιο! Αρα το δικό σου! Λοιπόν, κύριοι... Επειδή το Placebo effect πάει σύννεφο, σας λέω τα εξής: Η μπαταρία βελτιώθηκε. 200ΜΒ επιπλέον χώρος είναι π@π@ριές. Δεν αξίζει ούτε για να ασχοληθεί κάποιος να περάσει την έκδοση αυτή. Βίντεο HDR: Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Λυπάμαι... Καλύτερη οθόνη: Ισχύει... SERVICE MODE (*#0011#): Ξεχάστε το. Τέλος. Ευχαριστώ. Το κολπάκι δε δουλεύει πια με το Back, 1, back. Σας αφήνει μόνιμα σε 1 οθόνη. Κι αν είστε σαν και μένα, που έχουμε Vodafone, έχουμε 4G και η &*^&%^$%&^ η Samsung δε μας έχει βάλει στο LTE White list, και χρειαζόμασταν αυτότο μενού για να ανοίγουμε την πρόσβαση σε 4G, ξεχάστε την ΒΜΕ. Εγώ επιστρέφω πίσω στην ΑΜΕ2 όπου δούλευαν τα πάντα, και να μου κι όλας για το αν η μπαταρία κρατήσει 38 αντί για 36 ώρες... Ας φτιάξει κάτι αυτή η εταιρία χωρίς να χαλάσει κάτι άλλο, ας μάθει, ή ας ακούσει ότι ΚΑΙ η Vodafone έχει πλέον 4G για να μη μας αναγκάζει να ασχολούμαστε με workarounds, και μετά τα λέμε πάλι... φιλε μου στο μενου με το δικτιο δεν υπαρχει η ενδειξη LTE γιατι πολυ απλα δεν εχει ακομα δκτιο η vodafone 4g ειχω παει σε μαγαζη το εχω πει και εγω μου εχουν αλλαξη την καρτα ΔΩΡΕΑΝ και οταν προθυμοποιηθεί η vodafone να βαλει 4g τοτε και εμεις θα δουμε στο μενου μας το lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 φιλε μου στο μενου με το δικτιο δεν υπαρχει η ενδειξη LTE γιατι πολυ απλα δεν εχει ακομα δκτιο η vodafone 4g ειχω παει σε μαγαζη το εχω πει και εγω μου εχουν αλλαξη την καρτα ΔΩΡΕΑΝ και οταν προθυμοποιηθεί η vodafone να βαλει 4g τοτε και εμεις θα δουμε στο μενου μας το lte Αυτό, άσε να το ξέρω καλύτερα από εσένα ;) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 ετσι μου ειπαν ετσι λεω και αφου δεν βλεπω στο μενου την ενδειξη lte τη αλλο μπορουμε να κανουμε??????????? υπομονη θα φτιαξουν ολα χαχαχαχαα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 [ATTACH]33276[/ATTACH]ενα τεστακι που μου εστειλε ενας φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 [ATTACH]33276[/ATTACH]ενα τεστακι που μου εστειλε ενας φιλος https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/976677_10152366283696808_963525712_o.jpg Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Η αναβάθμιση του firmware της κάμερας είναι μόνιμη; Δηλαδή αν αλλάξουμε ROM παραμένει ως έχει; Επίσης, μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αναβάθμιση ή έστω αλλαγή σε παλαιότερη έκδοση στο firmware της κάμερας; Λοιπον το firmware της καμερας ειναι ξεχωριστο απο το firmware της ROM. Δηλαδη camera module και Rom ειναι δυο διαφορετικα κομματια. Αμα εχεις περασει την τελευταια MEA...προφανως εχει γινει και αναβαθμιση στην καμερα σου. Και παλιοτερη ROM να περασεις η καμερα θα παραμεινει ως εχει αυτη τη στιγμη. Με λιγα λογια δεν μπορεις να κανεις downgrade sto firmware της καμερας. Στο S3 γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 ερωτηση ,,,γινεται τις φωτο που τραβαμε με το κινητο να γινονται και εφεδρικο αντιγραφο στον λογαριασμο google? η αν γινεται καπου αλλου εκτος απο το kies Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Οσο ανεβαίνουν τα γράμματα, είναι και πιο καινούργιο! Αρα το δικό σου! Λοιπόν, κύριοι... Επειδή το Placebo effect πάει σύννεφο, σας λέω τα εξής: Η μπαταρία βελτιώθηκε. 200ΜΒ επιπλέον χώρος είναι π@π@ριές. Δεν αξίζει ούτε για να ασχοληθεί κάποιος να περάσει την έκδοση αυτή. Βίντεο HDR: Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Λυπάμαι... Καλύτερη οθόνη: Ισχύει... SERVICE MODE (*#0011#): Ξεχάστε το. Τέλος. Ευχαριστώ. Το κολπάκι δε δουλεύει πια με το Back, 1, back. Σας αφήνει μόνιμα σε 1 οθόνη. Κι αν είστε σαν και μένα, που έχουμε Vodafone, έχουμε 4G και η &*^&%^$%&^ η Samsung δε μας έχει βάλει στο LTE White list, και χρειαζόμασταν αυτότο μενού για να ανοίγουμε την πρόσβαση σε 4G, ξεχάστε την ΒΜΕ. Εγώ επιστρέφω πίσω στην ΑΜΕ2 όπου δούλευαν τα πάντα, και να μου κι όλας για το αν η μπαταρία κρατήσει 38 αντί για 36 ώρες... Ας φτιάξει κάτι αυτή η εταιρία χωρίς να χαλάσει κάτι άλλο, ας μάθει, ή ας ακούσει ότι ΚΑΙ η Vodafone έχει πλέον 4G για να μη μας αναγκάζει να ασχολούμαστε με workarounds, και μετά τα λέμε πάλι... Τα 200mb ελεύθερου χώρου που δίνει σίγουρα δεν είναι πολλά για να ασχοληθεί κάποιος αλλά το θέμα είναι και οι εφαρμογές του κάθε χρήστη οι οποίες έπιαναν και άλλο χώρο και οι οποίες τώρα μεταφέρονται στην κάρτα απελευθερώνοντας χώρο τον οποίο δεν είχαμε πριν. Και γενικότερα δεν είδα να χαλάει κάτι με αυτή την αναβάθμιση ίσα ίσα δείχνει να έχει καλύτερη μπαταρία, καλύτερη φωτογραφία σε σκοτεινούς χώρους (γιατί στο φως ήταν ούτως ή άλλως άψογες), σχεδόν καθόλου lags, καλύτερη οθόνη... Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει από ότι κατάλαβα είναι μόνο με το δίκτυο της Vodafone με cosmote δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Oταν λετε καλυτερη οθονη τι εννοειτε? Τι αλλαξε δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Oταν λετε καλυτερη οθονη τι εννοειτε? Τι αλλαξε δηλαδη? Εννοουν τη μειωση του smearing. Η αναβαθμιση ηταν σιγουρα καλη αλλα πιο "κλειδωμενη" Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 :!: Λοιπόν, φίλοι και φίλες... Από αύριο, ξεκινάει η εμπορική διάθεση του 4G στο δίκτυο της Vodafone, όπου είναι ενεργό αυτή τη στιγμή. Και δε θα είναι σε λίγα μέρη! Ενδεικτικά να πω πως στο 80% τουλάχιστον της Θεσσαλονίκης υπάρχει κάλυψη! :) Σαν χαρούμενοι κάτοχοι του S4, όταν το αγοράσαμε και πήγαμε να δούμε τις ρυθμίσεις δικτύου, ξενερώσαμε βλέποντας ως στην επιλογή δικτύου είχαμε μόνο GSM/WCDMA (αυτόματη σύνδεση), Μόνο GSM, και Μόνο WCDMA. Εκεί κάπου είναι που σου γυρνάνε τα μυαλά, και λες "****το, έχω 730€ κινητό, υποτίθεται πως θέλω να έχω 4G, και δε μπορώ;" Πολλοί θα ακούσετε να σας λένε να αγοράσετε νέες κάρτες σιμ για να έχετε 4G. Αν η κάρτα σας δεν έχει πρόβλημα και δεν είναι παλαιότερης τεχνολογίας, ή αν το SIM Serial δεν ξεκινάει από 8930-0500-2012, αλλά 2002, 2003, 2001, θα χρειαστείτε νέα κάρτα. Οι υπόλοιποι, πρέπει να κάνετε το εξής ΠΑΡΑ πολύ απλό για να μπορέσετε να έχετε κάλυψη. ΔΕΝ έχει να κάνει με το δίκτυο, το δίκτυο θα ενεργοποιηθεί από αύριο (άντε, αν όχι αύριο, μεθαύριο...). Στη συσκευή είναι όλο το θέμα... 1. Πηγαίνετε στις κλήσεις 2. Πατάτε *#0011# για να μπείτε στο ServiceMode (το παλιότερο *#197328640# από τα S, S2, S3 και τα υπόλοιπα Galaxy). 3. Πατάτε το αριστερό πλήκρτο από το Home (Pop-up menu), και από το μενού επιλέγετε το BACK. 4. Δε θα δείτε καμία διαφορά στην οθόνη. Πατήστε τώρα το αριστερό πάλι, και από το μενού επιλέξτε το KEY INPUT. Στο παραθυράκι που ανοίγει γράψτε 3, και πατήστε ΟΚ. 5. Περιμέμενετε 4-5 δευτερόλεπτα να φορτώσει η οθόνη. 6. Από το μενού που έχει ανοίξει, πατήστε στο [5] PREF MODE Set 7. Αν στο NOW: xxxxx όπου xxxxxx λέει GSM_WCDMA_ONLY, πατήστε στο [2] GWL (GSM_WCDMA_LTE εν συντομία...). Αν όπου xxxxxx λέει GWL, πατήστε το δεξί πλήκτρο επιλογής (back touch key) και βγείτε στην κεντρική οθόνη. 8. Θα πετάξει μια νέα οθόνη όπου θα λέει GWL! PLZ REBOOT 9. Πατήστε το αριστερό πάλι, και επιλέξστε το 1ο που γράφει END 10. Κάντε μια επανεκκίνηση στη συσκευή σας, και μεγειά το 4G στο κινητό σας :) ΠΡΟΣΟΧΗ! Οταν θα μπείτε στις επιλογές δικτύου που είπα και παραπάνω, θα δείτε να γράφει πάλι GSM/WCDMA (αυτόματη σύνδεση), κλπ κλπ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ LTE! Αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι, αφού ήδη θα το έχετε ρυθμίσει μέσω του Service Menu ώστε να έχετε και 2G και 3G και 4G, ανάλογα της κάλυψης του σήματος! Αν βαρεθείτε το 4G και θέλετε να το απενεργοποιήσετε ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ (και όχι στη σύνδεσή σας), θα πάτε στις επιλογές δικτύου, διαλέξτε πχ. το ΜΟΝΟ GSM, και μετά πάλι το GSM/WCDMA (αυτόματη σύνδεση), για να έχετε επιλογή ΜΟΝΟ ανάμεσα σε 2G και 3G. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το 4G στη γραμμή σας, απευθυνθείτε στο κοντινότερο κατάστημα της Vodafone, στο 1399 για τους εταιρικούς, ή στο 13830 για τους πελάτες λιανικής! Σε περίπτωση που ΔΕΝ σας έρθει μήνυμα πως έχει ενεργοποιηθεί το 4G δίκτυο στη σύνδεσή σας, ρωτήστε γιατί! Για ό,τι άλλο θέλετε, είμαι στα διάθεσή σας :) :!: Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μετά από ένα ωραιότατο hard reset τελικά βρήκα τι έφταιγε για το bug στη gallery .....το lockrepro...όταν του έδινα δικαιώματα πρόσβασης μου έκανε το bug στη gallery. Το απενεργοποίησα και όλα καλά. Τσάμπα το στήσιμο από την αρχή. Άσε που μου άρεσε τρελά σαν πρόγραμμα. Έστειλα mail στον developer και ελπίζω να το φτιάξει. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μετά από ένα ωραιότατο hard reset τελικά βρήκα τι έφταιγε για το bug στη gallery .....το lockrepro...όταν του έδινα δικαιώματα πρόσβασης μου έκανε το bug στη gallery. Το απενεργοποίησα και όλα καλά. Τσάμπα το στήσιμο από την αρχή. Άσε που μου άρεσε τρελά σαν πρόγραμμα. Έστειλα mail στον developer και ελπίζω να το φτιάξει. Και εισαι μια πολυ ωραια περιπτωση (εντος εισαγωγικων) οτι καλο ειναι να αναφερουμε με ποια ρομ τρεχουμε,τι mods και τί εξτρα εφαρμογες.Ειχαμε τα ιδια πραγματα εκτος της εφαρμογης που ανεφερες.Παναθεμα τη και παλι καλα που εβγαλες ακρη (με το χειροτερο τροπο :D:D ) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts