vwbestakos Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Δεν υπάρχει καμία επιλογή για HDR στο video Εμένα μου βγάζει μετα την αναβάθμιση της κάμερας αυτό: http://img822.imageshack.us/img822/9349/screenshot2013060818023.png Το ιδιο firmware έβγαζε και με την προηγούμενη MDM Rom. Στην ουσία δεν κανει τπτ δλδ μουφα η αναβάθμιση της καμερας δοκιμασα και χειροκίνητα αλλα δεν κανει τπτ. Edited June 8, 2013 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχω κινητό με τη γερμανική έκδοση. Σήμερα που με ειδοποίησε για τη διαθέσιμη αναβάθμιση, φυσικά την πέρασα. Έχω όμως δυο (2) θεματάκια: 1) Δεν λειτουργεί το smart pause. Βλέπω δηλαδή το βιντεάκι, γυρνάω το κεφάλι αλλά δεν... Συνεχίζει και παίζει! Όλα τα Air gastures είναι ενεργοποιημένα! 2) Πως μπορώ να απενεργοποιησω τη δόνηση στα δυο πλήκτρα; Στο πλήκτρο Back δηλαδή και στο αριστερό πλήκτρο; Δεν θέλω να έχουν δόνηση και δεν το βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχω κινητό με τη γερμανική έκδοση. Σήμερα που με ειδοποίησε για τη διαθέσιμη αναβάθμιση, φυσικά την πέρασα. Έχω όμως δυο (2) θεματάκια: 1) Δεν λειτουργεί το smart pause. Βλέπω δηλαδή το βιντεάκι, γυρνάω το κεφάλι αλλά δεν... Συνεχίζει και παίζει! Όλα τα Air gastures είναι ενεργοποιημένα! 2) Πως μπορώ να απενεργοποιησω τη δόνηση στα δυο πλήκτρα; Στο πλήκτρο Back δηλαδή και στο αριστερό πλήκτρο; Δεν θέλω να έχουν δόνηση και δεν το βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Για τα smart δεν μπορω να βοηθησω :D:D Για το νουμερο 2.Ξετικαρε το haptic feedback Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Σωστός! Ευχαριστώ! Για το Smart Pause η μόνη λύση είναι η αναμονή... Μπορεί να μην παίζει αυτή η λειτουργία με τεχνικό φωτισμό δωματίου (φωτιστικό κλπ) ακόμα και αν αυτό είναι σχετικά δυνατό. Να θέλει δηλαδή φυσικό φως... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlitofj Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το smart pause είναι καθαρά θέμα φωτισμού όπως και το σκρολάρισμα με το κεφάλι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Κι σε εμενα δεν δουλευει, αλλα δεν το δοκιμασα μερα. Ενω το scrolling με το κεφαλι δουλευει το smart pause οχι. Θα τσεκαρω αυριο με φως ημερας και βλεπουμε. Αν και δεν ειναι κατι που καιγομαι ιδιαιτερα, πιστευω οτι οντως αφορα τον φωτισμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 ποτε θα ερθει το update ελλαδα;;;καμια δυο εβδομαδες;:happy: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το smart pause σε μένα δουλεύει και το βράδυ με φωτισμό δωματίου Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλημέρα σας, σήμερα λοιπόν όλα είναι οκ και με το smart pause. Όσο έψαχνα, διάβαζα στο ίντερνετ, όντως, ενδέχεται με τεχνικό φωτισμό να προκύπτουν προβλήματα στη συγκεκριμένη λειτουργία. Επίσης, μετά το τέλος της αναβάθμισης που έκανα χτες, όταν μπήκα για πρώτη φορά στην κάμερα, έκανε επιπλέον αναβάθμιση. Όπως ανέφεραν οι φίλοι, δεν έχω δει κάποια διαφορά. Στο κρυφό μενού που εμφανίζεται με το *#3...# μου βγάζει μέσα σε παρένθεση το (rear). Μου φαίνεται δεν αξίζει να ασχοληθώ με την κάμερα παραπάνω. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βγάζει το κινητό είναι πολύ πάνω από τα standard μου. Άλλη διαφορά που μου φαίνεται αισθητή είναι η θερμοκρασία του κινητού. 3 ώρες σχεδόν, με ΣΥΝΕΧΩΣ το WiFi ανοιχτό και να κάνω ρυθμίσεις, εγκαταστάσεις των προγραμμάτων μου από την αρχή μετά το Factory Reset και δοκιμές του κάθε προγράμματος, να σας θυμίσω ότι προσπαθούσα να βρω κανένα μισάωρο με διάφορα βιντεάκια και Youtube το Smart pause και το κινητό δεν ένιωθε τίποτα! ΤΙΠΟΤΑ! Ενώ πριν ένιωθα τη θερμοκρασία στα 5-10 λεπτά χρήσης τώρα με ΠΟΛΥ εντατική χρήση είναι όλα οκ. Ελπίζω να μην το ματιάξω και αλλάξει αυτό. Επίσης, πριν ο ελεύθερος χώρος πριν ήταν 9.05GB ενώ τώρα 9.22GB. Κάποιος φίλος είπε για τα προγράμματα που μπαίνουν με τη γερμανική έκδοση (εφημερίδα, ταξί, ξενοδοχεία κλπ). Σε εμένα μπήκαν και πάλι (τα είχα από την αρχή). Κράτησα μόνο αυτό με τα ξενοδοχεία καθότι δουλεύει και για ελληνικά ξενοδοχεία και ήδη έχει γίνει η χρήση του. Δουλεύει πολύ καλά. Επίσης κράτησα και το TripAdvisor γιατί πολύ απλά δεν μπόρεσα να το βγάλω :(. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν τρέχω το fing στο s4 δε μου λέει πώς το κινητό μου είναι Samsung όπως οι άλλες συσκευές? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλημερα.Πρωτον η παυση βιντεο οταν δεν κοιτας την οθονη θελει καλο φωτισμο δεν πιανει παντα και δευτερον εναν web browser ρε παιδια που να εχει μεσα flash player εκτος του Mozilla ειναι ποιο αργος και απο τον Θανατο.Ο Chrome και ο Browser της Samsung δεν υποστηριζει flash player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Next browser! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλημέρα σας, Επίσης, πριν ο ελεύθερος χώρος πριν ήταν 9.05GB ενώ τώρα 9.22GB. :(. προφανώς αναφέρεσαι στο συνολικό χώρο γιατί από ό.τι λένε .....A software update for the Galaxy S4 rectifies this, increasing the available storage to 9.23GB..... από 9.15 πήγαμε στα 9.23 και φυσικά έχουμε το move to SD..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλημερα.Πρωτον η παυση βιντεο οταν δεν κοιτας την οθονη θελει καλο φωτισμο δεν πιανει παντα και δευτερον εναν web browser ρε παιδια που να εχει μεσα flash player εκτος του Mozilla ειναι ποιο αργος και απο τον Θανατο.Ο Chrome και ο Browser της Samsung δεν υποστηριζει flash player. Τελικα ετσι ειναι. Ειναι καθαρα θεμα φωτισμου. Σημερα, μεσα-εξω, οπου και να'μαι, δουλευει αριστα! Χθες βραδυ μεσα στο δωματιο με ενα μικρο φωτιστικο επιτραπεζιο, δεν ανταποκρινοταν. Οποτε ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δεν υπάρχει καμία επιλογή για HDR στο video Εμένα μου βγάζει μετα την αναβάθμιση της κάμερας αυτό: http://img822.imageshack.us/img822/9349/screenshot2013060818023.png Το ιδιο firmware έβγαζε και με την προηγούμενη MDM Rom. Στην ουσία δεν κανει τπτ δλδ μουφα η αναβάθμιση της καμερας δοκιμασα και χειροκίνητα αλλα δεν κανει τπτ. Δε νομίζω πως το S13F0SAGD10 που βλέπω εγώ και δεν έχω καμία επιπλέον διαθέσιμη αναβάθμιση (ΑΜΕ2), είναι το ίδιο με το S13F0SAGΕ03 που βλέπεις εσύ... Εγώ τώρα κατεβάζω την ΒΜΕ, αλλά με βαριά καρδιά γιατί θα πρέπει να κάνω μετά ώρα δουλειά πάλι για να freezeάρω, να διαγράψω και να απενεργοποιήσω το bloatware από τη συσκευή.... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Next browser! Σωστος ο παιχτης ευχαριστω.Παιζουν ολα αψογα ειναι και γρηγορος αραγε κομπλε ειμαστε.;) Τελικα ετσι ειναι. Ειναι καθαρα θεμα φωτισμου. Σημερα, μεσα-εξω, οπου και να'μαι, δουλευει αριστα! Χθες βραδυ μεσα στο δωματιο με ενα μικρο φωτιστικο επιτραπεζιο, δεν ανταποκρινοταν. Οποτε ολα οκ! Ναι οντως ετσι ειναι γιατι στην αρχη φοβηθηκα μην εχει παθει κατι ο αισθητηρας. Edited June 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Για όσους είμαστε rooted, αν ΔΕΝ το έχετε διαβάσει, μπορείτε να το δείτε στο xda για το ποιες εφαρμογές μπορούμε να σβήσουμε και να ελαφρύνει το τηλέφωνο από άποψη μνήμης, αυτονομίας, και χώρου! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40911004 ΒΑΣΙΚΟ: Σβήνουμε το PRELOADINSTALLER.apk, αλλιώς μετά από κάθε reboot θα ξαναπερνιούνται οι εφαρμογές!! Αν δε θέλουμε να τις χάσουμε εντελώς, τις περνάμε (move) στην κάρτα SD για να τις έχουμε καβάτζα αν κάτι μας λείψει, και βέβαια, αν συγχρονίσουμε τις επαφές μας με το google (όπως εγώ πχ, που τα έχω όλα στο google), ΔΕΝ σβήνουμε το GoogleContactsSycAdapter.apk, και για το ημερολόγιο δε σβήνουμε το GoogleCalendarSycAdapter.apk Για όλα τα υπόλοιπα, καταλαβαίνετε από τα ονόματα τι είναι το καθένα! Καλή διασκέδαση :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλημερα.Πρωτον η παυση βιντεο οταν δεν κοιτας την οθονη θελει καλο φωτισμο δεν πιανει παντα και δευτερον εναν web browser ρε παιδια που να εχει μεσα flash player εκτος του Mozilla ειναι ποιο αργος και απο τον Θανατο.Ο Chrome και ο Browser της Samsung δεν υποστηριζει flash player. Maxthon browser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εδώ κανείς? Μηπως φταιει η εφαρμογη; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μηπως φταιει η εφαρμογη; Δεν ξέρω αν φταίει η εφαρμογή. Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει ακόμα μου πει αν του λέει το ίδιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Κομπλε φαινεται σε μενα παντως... Αυτα που βλεπεις ειναι: Router (εμφανες) To pc που εχω ανοιχτο Ενα Voip τηλεφωνο Αλλο voip τηλεφωνο TV S4 Ενισχυτης Media player Edited June 9, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εγώ πάντως που τράβηξα βίντεο και με το HDR ενεργοποιημένο και χωρίς δε καταλαβα διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εχω την εντυπωση οτι απλα με το νεο firmware ειναι ενεργοποιημενη η δυνατοτητα βιντεο οταν εισαι σε hdr mode ενω πριν δεν γινοταν. Οχι οτι βγαζει και hdr video!!! Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μάλιστα έχω την εντυπωση ότι τώρα έχει ένα πρόβλημα με την αυτόματη εστίαση! Αργει να εστιάσει και στην αρχη φαίνονται θολά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μάλιστα έχω την εντυπωση ότι τώρα έχει ένα πρόβλημα με την αυτόματη εστίαση! Αργει να εστιάσει και στην αρχη φαίνονται θολά. Δεν ειδα κατι τετοιο...Οπως και πριν αποκρινεται Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts