duk3r Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 ωραια η λειτουργια με τα πολλαπλα παραθυρα ομως δεν μπορουμε να επιλεξουμε εμεις τις εφαρμογες που θα εχει? Για να προσθέσεις εσύ εφαρμογές πρέπει να βάλεις κάποια custom rom που το υποστηρίζει . Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Καλημερα σε ολους.Σημερα το πρωι ημουν με τριαντα τις εκατο μπαταρια και μετα απο δεκα λεπτα περιηγηση στο ιντερνετ πηγε στο εικοσι πεντε τις εκατο.Ειναι φυσιολογικο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πολλα κολληματα σε γρηγορες κινησεις παντως ρε παιδια! πιστευω πως θα το στρωσουνε. ακομα και στην περιστροφη οθονης αργει ! καμια σχεση με το iphone ! αυτα ειναι τα σπατικα του κατα τα αλλα ειμαι υπερευχαριστημενος Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πολλα κολληματα σε γρηγορες κινησεις παντως ρε παιδια! πιστευω πως θα το στρωσουνε. ακομα και στην περιστροφη οθονης αργει ! καμια σχεση με το iphone ! αυτα ειναι τα σπατικα του κατα τα αλλα ειμαι υπερευχαριστημενος αν περασεις την Ομεγα δεν προκειται να δεις τετοια κολληματα...επισης το S-Voice το εχεις ανοιχτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πολλα κολληματα σε γρηγορες κινησεις παντως ρε παιδια! πιστευω πως θα το στρωσουνε. ακομα και στην περιστροφη οθονης αργει ! καμια σχεση με το iphone ! αυτα ειναι τα σπατικα του κατα τα αλλα ειμαι υπερευχαριστημενος Μία από τα ίδια φιλε, συν το οτι ζεσταινοταν (οχι υπερβολικα), με εκαναν και το έδωσα το τηλέφωνο, αν και κατά τα άλλα μου άρεσε αρκετά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) πιστευω πως θα στρωσει με τις αναβαθμισεις! τι εχεις τωρα? ποσο το εδωσες αν επιτρεπεται ? αν περασεις την Ομεγα δεν προκειται να δεις τετοια κολληματα...επισης το S-Voice το εχεις ανοιχτο? ανοιχτο νομιζω πως το εχω φιλε! δεν ξεω πως κλεινει το s voice! οσο για την ομεγα το σκεφτομα να την περασω μολις βρω λαπτοπ με windows :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited June 2, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 πιστευω πως θα στρωσει με τις αναβαθμισεις! τι εχεις τωρα? ποσο το εδωσες αν επιτρεπεται ? 1) Μακαρι 2) HTC One 3) 540 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Τι παιζει με τον καιρο στην αρχικη δεν ανανεωνεται αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Kαι σε μενα αν κ το εχω βαλει αυτοματο ανα 3 ωρες αλλες φορες το κανει μονο αλλες οχι Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πως το εβαλες αυτοματα φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πως το εβαλες αυτοματα φιλε μου? μπες μεσα στον καιρο πανε ρυθμισεις- αυτοματη ανανεωση και ρυθμισε το ανα ποσες ωρες το θελεις να κανει ανανεωση Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Ετσι ακριβως ειναι Ευθυμη. Απλα εμεις ειμαστε χομπιστες και πρεπει να προστατευουμε τους περιστασιακους χρηστες, που απλα θελουν να κανουν τη δουλεια τους. Τετοιους users ψαχνω κι εγω οταν κανω ερευνα αγορας σε φορουμ με αντικειμενα που δεν ειναι το χομπυ μου (αυτοκινητα κλπ ή και gadgets αλλων κατηγοριων που δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα). Απο S2 σε S3 ισως ηταν ακομα καλυτερο σαν upgrade (ειδικα αν η συγκριση γινει με s3 lte, καθως τα 2γιγα ραμ ειναι για μενα το σημαντικοτερο στην εξισωση αυτη). @user_pixon12 Αν ειμαστε καλα του χρονου τετοια εποχη, σκρουτζαρε το s4 και σου υπογραφω οτι δεν προκειται να το βρεις πανω απο 350... Με ενα 100αρικο το χρονο και τη λογικη που περιεγραψα εχεις ενα εξαιρετικο κινητο (με πληρη εγγυηση), ενα χρονο πισω. So what...? Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου άρθρο ακριβώς κάνω και εγώ! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Γεια σας...εχω γερμανικο καινμου ηρθε αναβαθμηση 45 mb.... ξερει κανεις τι αλλαξε με αυτο..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_Galaxy_s4_i9595__16gb__11379985.htm?ca=9_s&w=3 Tι λετε να παιζει με αυτον τον τυπο ρε παιδια? και μαλιστα οχι ενα,αλλα πολλα διαθεσιμα,μαυρα λευκα.... Να ειναι μαιμουδιες? λαθρεα? κλεμμενα? Ερωτηση: Στην περιπτωση που δεχεται ελεγχο,σε καποιο Γερμανο κτλ,αλλα δεν αφηνει να ξεσφραγιστει το κουτι μηπως τελικα το μετανιωσει καποιος και του μεινει ανοιχτο,μπορουν στα καταστηματα μονο απ το κουτι κ καποιον κωδικο ισως να δουν αν προκειται για αυθεντικο? Edited June 3, 2013 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει καν μοντέλο i9595. Υπάρχουν i9500 (οκταπύρηνο), i9505 (τετραπύρηνο) και i9502 (dual sim). Κρίνεις μόνος σου... Υ.Γ. Και στη φωτό έχει και μια flip cover που όχι μόνο δε δείχνει γνήσια αλλά κανονικά δεν περιλαμβάνετε στο αρχικό πακέτο της συσκευής. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_Galaxy_s4_i9595__16gb__11379985.htm?ca=9_s&w=3 Tι λετε να παιζει με αυτον τον τυπο ρε παιδια? και μαλιστα οχι ενα,αλλα πολλα διαθεσιμα,μαυρα λευκα.... Να ειναι μαιμουδια? λαθρεο? κλεμμενα? Μακριά... μέχρι και ο κωδικός του προϊόντος είναι λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ΧΑΧΑΧΑ!! Ρε τα λαμογια! :thanks: το ειδα,ψαχνοντας να περασει λιγο η ωρα,και μου εκανε εντυπωση.Εννοειται πως βρωμαει χιλιομετρα μακρια,αλλα ειπα ετσι να το θεσω στην κουβεντα..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Γεια σας...εχω γερμανικο καινμου ηρθε αναβαθμηση 45 mb.... ξερει κανεις τι αλλαξε με αυτο..;; Και γω γερμανικο εχω αλλα δεν ηρθε αναβαθμιση..σιγουρα ειναι update στο Firmware η ειναι τιποτε αλλο?Ποιο Firmware εχεις τωρα μετα το update? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Η τελευταία Γερμανική είναι η I9505XXUAMDM. Δεν έχει βγει άλλη μάλλον ο φίλος λάθος κάνει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Υπαρχει κανενας τροπος να αλλαξουμε το background απο μαυρο σε ασπρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Η τελευταία Γερμανική είναι η I9505XXUAMDM. Δεν έχει βγει άλλη μάλλον ο φίλος λάθος κάνει. Οριστε φιλε μου ποια ειναι αυτην η ρομ ??? Ι9505ΧΧUAME2 αυτην εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Οριστε φιλε μου ποια ειναι αυτην η ρομ ??? Ι9505ΧΧUAME2 αυτην εχω Εμένα παιδιά γράφει 19505ΧΧUAMDN είναι παλιά για καινούργια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Εμένα παιδιά γράφει 19505ΧΧUAMDN είναι παλιά για καινούργια ; παλια...ME2 ειναι η τελευταια...απο τα γραμματα το καταλαβαινεις MD,ME Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Εμένα παιδιά γράφει 19505ΧΧUAMDN είναι παλιά για καινούργια ; Ειναι καινουργια.ΜΕ2 και MDN εχουν το ιδιο changelog. Απο εδω http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9505 μπορεις να επιβεβαιωσεις (changelist 526204 και η ΜΕ2 και η ΜDN) @rs280ps κανενα προβλημα με τη φωτεινοτητα.Γαλλικη MDN μονο ρουταρισμενη Edited June 3, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 παιδια η αυτοματη φωτεινοτητα δουλευει σε εσας?εγω ολο την βαζω και ολο βγαινει απο μονη της! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts