Tyxerakias Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ποια καρτα εχεις αν επιτρεπεται ? Tης Samsung την 32αρα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Το S Health (αν το δουλευει καποιος)σας εχει παρουσιασει καποιο προβλημα??Εμενα ,μετα την αποδοχη ορων, και την αναβαθμιση, μου βγαζει μηνυμα: η εφαρμογη S Health διακόπηκε ;);) Κάποια βοήθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Το S Health (αν το δουλευει καποιος)σας εχει παρουσιασει καποιο προβλημα??Εμενα ,μετα την αποδοχη ορων, και την αναβαθμιση, μου βγαζει μηνυμα: η εφαρμογη S Health διακόπηκε ;);) Κάποια βοήθεια?? Κάνε μία επαννεκίνηση να στρώσει λόγω της αναβάθμισης και δές το πάλι.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfaros Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η διαφορά με το I9500; Παράθεση http://instagram.com/morfi_21 http://www.youtube.com/user/morfidoxa21 Oderint Dum Metuant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η διαφορά με το I9500; Δες εδω http://mobile.phonebunch.com/compare-phones/samsung_i9505_galaxy_s4-526-vs-samsung_i9500_galaxy_s4-824/ Τα βασικα τους ειναι I9505 LTE I9500 3g I9505 snapdragon I9500 exynos I9505 εχει διαφορετικο αισθητηρα στη καμερα (μια γενιά πισω) και διαφορετικο chip για το εξωτερικο ηχειο.Ξεχναω κατι αλλο? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfaros Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δες εδω http://mobile.phonebunch.com/compare-phones/samsung_i9505_galaxy_s4-526-vs-samsung_i9500_galaxy_s4-824/ Τα βασικα τους ειναι I9505 LTE I9500 3g I9505 snapdragon I9500 exynos I9505 εχει διαφορετικο αισθητηρα στη καμερα (μια γενιά πισω) και διαφορετικο chip για το εξωτερικο ηχειο.Ξεχναω κατι αλλο? Το I9500 δεν υπάρχει στην Ελλάδα; Στο σκρουτζ στην αναζήτηση μου βγάζει μόνο το I9505. Παράθεση http://instagram.com/morfi_21 http://www.youtube.com/user/morfidoxa21 Oderint Dum Metuant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Mολις παρατηρησα με το greenify οτι to SWYPE εχει τρομερα wakelocks που μου επιβαρύνουν αρκετά την μπαταρία . 40 με 50 % μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας χωρις υπερβολη με το που το απενεργοποιησα.Για κανετε ενα check και αλλοι που το εχετε εγκατεστημενο να μου πείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papkos Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Tης Samsung την 32αρα. Την plus η την pro ? Κι εγω εβαλα σημερα μια plus, μιας και η αλλη δεν αξιοποιειται απο το τηλεφωνο και βλεπω μια πολυ μικρη (εξτρα) καθυστερηση στο ανοιγμα των παραθυρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Το I9500 δεν υπάρχει στην Ελλάδα; Στο σκρουτζ στην αναζήτηση μου βγάζει μόνο το I9505. Οχι δεν υπαρχει Ελλαδα και δεν θα κυκλοφορησει επισημα.Διαβασε και το αλλο thread για το 9500 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εχει καποιος προβλημα με το WatchOn?Μετα το update της εφαρμογης δεν την ανοιγει.βγαζει για 1 δευτερολεπτο ασπρη οθονη και κλεινει η εφαρμογη.την κανω επαναφορα στην εργοστασιακη εκδοση με το AVG και δουλευει κανονικα.οταν κανει παλι μετα απο λιγες ωρες update μονη της παλι τα ιδια και παλι δεν δουλευει...καμια λυση?το χρησιμοποιω αρκετα το watchOn και εχω ξενερωσει παρα πολυ... Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εχει καποιος προβλημα με το WatchOn?Μετα το update της εφαρμογης δεν την ανοιγει.βγαζει για 1 δευτερολεπτο ασπρη οθονη και κλεινει η εφαρμογη.την κανω επαναφορα στην εργοστασιακη εκδοση με το AVG και δουλευει κανονικα.οταν κανει παλι μετα απο λιγες ωρες update μονη της παλι τα ιδια και παλι δεν δουλευει...καμια λυση?το χρησιμοποιω αρκετα το watchOn και εχω ξενερωσει παρα πολυ... Βαλε το smart remote for galaxy s4 και δεν θα εχεις προβληματα ποτε. Η αλλη λυση ειναι μια επαναφορά αφου εχεις δοκιμασει ενα reboot με απεγκατασταση-εγκατασταση του watch on Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Το smart remote for galaxy s4 σκεφτηκα και γω αλλα μολις ειδα την τιμη αρχισα να ψαχνομαι για το watchOn :) παντος ειναι περιεργο μονο σε μενα να μην δουλευει η εφαρμογη μετα το update..δεν μπορω να καταλαβω τι συμβενει..υπαρχει περιπτωση να το επιρεαζει καποια σπασμενη εφαρμογη που εχω βαλει? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) Δες εδω http://mobile.phonebunch.com/compare-phones/samsung_i9505_galaxy_s4-526-vs-samsung_i9500_galaxy_s4-824/ Τα βασικα τους ειναι I9505 LTE I9500 3g I9505 snapdragon I9500 exynos I9505 εχει διαφορετικο αισθητηρα στη καμερα (μια γενιά πισω) και διαφορετικο chip για το εξωτερικο ηχειο.Ξεχναω κατι αλλο? Διαφορετικη GPU Exynos - Power VR Snapdragon - Adreno 320 Το smart remote for galaxy s4 σκεφτηκα και γω αλλα μολις ειδα την τιμη αρχισα να ψαχνομαι για το watchOn :) παντος ειναι περιεργο μονο σε μενα να μην δουλευει η εφαρμογη μετα το update..δεν μπορω να καταλαβω τι συμβενει..υπαρχει περιπτωση να το επιρεαζει καποια σπασμενη εφαρμογη που εχω βαλει? Πανε στην εφαρμογη και κανε clear cashe και clear data...και ανοιξτη παλι Edited May 27, 2013 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Mολις παρατηρησα με το greenify οτι to SWYPE εχει τρομερα wakelocks που μου επιβαρύνουν αρκετά την μπαταρία . 40 με 50 % μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας χωρις υπερβολη με το που το απενεργοποιησα.Για κανετε ενα check και αλλοι που το εχετε εγκατεστημενο να μου πείτε Είχα ακριβώς τις ίδιες διαπιστώσεις, τις οποίες μοιράστηκα κιόλας στο νήμα του κινητού μου, όταν κυκλοφόρησε η paid έκδοση του Swype. http://i42.tinypic.com/33eo4l5.png Με note ii συνεχίζω και το χρησιμοποιώ όμως δε με απασχολεί κ τόσο. Αν είχα άλλο τηλέφωνο θα χρησιμοποίησα swiftkey. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Είχα ακριβώς τις ίδιες διαπιστώσεις, τις οποίες μοιράστηκα κιόλας στο νήμα του κινητού μου, όταν κυκλοφόρησε η paid έκδοση του Swype. . Έχω το ίδιο προβλημα με την trial εκδοση στο Galaxy S και με την Greenify το έχω παγώσει.Επίσης μου κάνει και άλλο κουλό το swype,ξαφνικά εκεί που πληκτρολογώ σβήνει και χάνεται από την οθόνη και περιμένω αρκετά πιέζοντας στο κείμενο να εμφανιστεί ξανά.....σπάει νεύρα λέμε γιατί μπορεί να περιμένεις και 2 λεπτά να επανερθει.Το κάνει και σε εσάς?:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Είχα ακριβώς τις ίδιες διαπιστώσεις, τις οποίες μοιράστηκα κιόλας στο νήμα του κινητού μου, όταν κυκλοφόρησε η paid έκδοση του Swype. http://i42.tinypic.com/33eo4l5.png Με note ii συνεχίζω και το χρησιμοποιώ όμως δε με απασχολεί κ τόσο. Αν είχα άλλο τηλέφωνο θα χρησιμοποίησα swiftkey. Από ότι βλέπω σε διάφορα forum είναι γνωστό το πρόβλημα. Έστειλα και ένα mail στους developer να δω τι θα μου πούνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Γαι ποιο λογο χρησιμοποιειτε swype? Αφου το stock keyboard εχει επιλογη swype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Γαι ποιο λογο χρησιμοποιειτε swype? Αφου το stock keyboard εχει επιλογη swype Σωστο το φιλαρακι για τη GPU :) Το swype μια που το αγορασα και μια που μου το εκανε refund.Δεν με βολεψε καθολου και το predictive text της sammy το βρισκω καλυτερο :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Γαι ποιο λογο χρησιμοποιειτε swype? Αφου το stock keyboard εχει επιλογη swype Γιατί όταν κάνω back up τις εφαρμογές μου κάνει και το λεξικό ενώ στο μαμά ξεχνάω να το κάνω και κάθε φορά πρέπει να τις ξανά περνάω... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Τελικά τζάμπα η αναμονή για τον octa. Καλύτερη μπαταρία ο snapdragon! Αντε να βγάλουν 32 να το τσιμπήσουμε. http://blog.gsmarena.com/battery-tests-for-exynos-5-octa-powered-samsung-i9500-galaxy-s4-complete-here-are-the-results/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 ανχωθηκα παντως πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Γαι ποιο λογο χρησιμοποιειτε swype? Αφου το stock keyboard εχει επιλογη swype Αν και off-topic, ας μου συγχωρεθεί μια απάντηση. Το stock ναι μεν έχει swipe, αλλά δεν συγκρίνεται καν με το Swype. Έχει τεράστια ανοχή λάθους, πρακτικά είναι σαν να ζωγραφίζεις και έχει και το καλύτερο implementation μετατροπής φωνή σε κείμενο στα ΕΛΛΗΝΙΚΆ!!! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω. Θέλω να πάρω κι άλλο καλώδιο usb. Αγοράζουμε κάτι συγκεκριμένο ή ότι και να πάρουμε απο microUSB σε USB παίζει το ίδιο; Επίσης μπορεί κάποιος να μου προτείνει την καλύτερη λύση για memory card? 32άρα θέλω και να ναι γρήγορη ώστε να τρέχουν απο εκεί εφαρμογές(άρα class 10?) Επίσης έξτρα μπαταρίες με δικό τους φορτιστή υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουν πρόβλημα στο κινητό; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Πως γινεται να κανω το λευκο μου σε μαυρο ? αλλαζει ευκολα η μπροστινη οψη ? η ειναι μαζι με την οθονη ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Πως γινεται να κανω το λευκο μου σε μαυρο ? αλλαζει ευκολα η μπροστινη οψη ? η ειναι μαζι με την οθονη ? Μου δίνεις το άσπρο εμένα κ σου δίνω το μαύρο που έχω κ ψάχνω για αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts