Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το S Health (αν το δουλευει καποιος)σας εχει παρουσιασει καποιο προβλημα??Εμενα ,μετα την αποδοχη ορων, και την αναβαθμιση, μου βγαζει μηνυμα: η εφαρμογη S Health διακόπηκε ;);) Κάποια βοήθεια??

Το S Health (αν το δουλευει καποιος)σας εχει παρουσιασει καποιο προβλημα??Εμενα ,μετα την αποδοχη ορων, και την αναβαθμιση, μου βγαζει μηνυμα: η εφαρμογη S Health διακόπηκε ;);) Κάποια βοήθεια??

Κάνε μία επαννεκίνηση να στρώσει λόγω της αναβάθμισης και δές το πάλι.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η διαφορά με το I9500;

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η διαφορά με το I9500;

Δες εδω

http://mobile.phonebunch.com/compare-phones/samsung_i9505_galaxy_s4-526-vs-samsung_i9500_galaxy_s4-824/

Τα βασικα τους ειναι

I9505 LTE I9500 3g

I9505 snapdragon I9500 exynos

I9505 εχει διαφορετικο αισθητηρα στη καμερα (μια γενιά πισω) και διαφορετικο chip για το εξωτερικο ηχειο.Ξεχναω κατι αλλο?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δες εδω

http://mobile.phonebunch.com/compare-phones/samsung_i9505_galaxy_s4-526-vs-samsung_i9500_galaxy_s4-824/

Τα βασικα τους ειναι

I9505 LTE I9500 3g

I9505 εχει διαφορετικο αισθητηρα στη καμερα (μια γενιά πισω) και διαφορετικο chip για το εξωτερικο ηχειο.Ξεχναω κατι αλλο?

Το I9500 δεν υπάρχει στην Ελλάδα; Στο σκρουτζ στην αναζήτηση μου βγάζει μόνο το I9505.

Mολις παρατηρησα με το greenify οτι to SWYPE εχει τρομερα wakelocks που μου επιβαρύνουν αρκετά την μπαταρία . 40 με 50 % μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας χωρις υπερβολη με το που το απενεργοποιησα.Για κανετε ενα check και αλλοι που το εχετε εγκατεστημενο να μου πείτε

Tης Samsung την 32αρα.

Την plus η την pro ?

Κι εγω εβαλα σημερα μια plus, μιας και η αλλη δεν αξιοποιειται απο το τηλεφωνο και βλεπω μια πολυ μικρη (εξτρα) καθυστερηση στο ανοιγμα των παραθυρων.

Το I9500 δεν υπάρχει στην Ελλάδα; Στο σκρουτζ στην αναζήτηση μου βγάζει μόνο το I9505.

Οχι δεν υπαρχει Ελλαδα και δεν θα κυκλοφορησει επισημα.Διαβασε και το αλλο thread για το 9500

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εχει καποιος προβλημα με το WatchOn?Μετα το update της εφαρμογης δεν την ανοιγει.βγαζει για 1 δευτερολεπτο ασπρη οθονη και κλεινει η εφαρμογη.την κανω επαναφορα στην εργοστασιακη εκδοση με το AVG και δουλευει κανονικα.οταν κανει παλι μετα απο λιγες ωρες update μονη της παλι τα ιδια και παλι δεν δουλευει...καμια λυση?το χρησιμοποιω αρκετα το watchOn και εχω ξενερωσει παρα πολυ...

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Εχει καποιος προβλημα με το WatchOn?Μετα το update της εφαρμογης δεν την ανοιγει.βγαζει για 1 δευτερολεπτο ασπρη οθονη και κλεινει η εφαρμογη.την κανω επαναφορα στην εργοστασιακη εκδοση με το AVG και δουλευει κανονικα.οταν κανει παλι μετα απο λιγες ωρες update μονη της παλι τα ιδια και παλι δεν δουλευει...καμια λυση?το χρησιμοποιω αρκετα το watchOn και εχω ξενερωσει παρα πολυ...

Βαλε το smart remote for galaxy s4 και δεν θα εχεις προβληματα ποτε. Η αλλη λυση ειναι μια επαναφορά αφου εχεις δοκιμασει ενα reboot με απεγκατασταση-εγκατασταση του watch on

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Το smart remote for galaxy s4 σκεφτηκα και γω αλλα μολις ειδα την τιμη αρχισα να ψαχνομαι για το watchOn :) παντος ειναι περιεργο μονο σε μενα να μην δουλευει η εφαρμογη μετα το update..δεν μπορω να καταλαβω τι συμβενει..υπαρχει περιπτωση να το επιρεαζει καποια σπασμενη εφαρμογη που εχω βαλει?

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Δες εδω

Τα βασικα τους ειναι

I9505 LTE I9500 3g

Διαφορετικη GPU

Exynos - Power VR

Snapdragon - Adreno 320

Το smart remote for galaxy s4 σκεφτηκα και γω αλλα μολις ειδα την τιμη αρχισα να ψαχνομαι για το watchOn :) παντος ειναι περιεργο μονο σε μενα να μην δουλευει η εφαρμογη μετα το update..δεν μπορω να καταλαβω τι συμβενει..υπαρχει περιπτωση να το επιρεαζει καποια σπασμενη εφαρμογη που εχω βαλει?

Πανε στην εφαρμογη και κανε clear cashe και clear data...και ανοιξτη παλι

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Mολις παρατηρησα με το greenify οτι to SWYPE εχει τρομερα wakelocks που μου επιβαρύνουν αρκετά την μπαταρία . 40 με 50 % μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας χωρις υπερβολη με το που το απενεργοποιησα.Για κανετε ενα check και αλλοι που το εχετε εγκατεστημενο να μου πείτε

Είχα ακριβώς τις ίδιες διαπιστώσεις, τις οποίες μοιράστηκα κιόλας στο νήμα του κινητού μου, όταν κυκλοφόρησε η paid έκδοση του Swype.

http://i42.tinypic.com/33eo4l5.png

Με note ii συνεχίζω και το χρησιμοποιώ όμως δε με απασχολεί κ τόσο.

Αν είχα άλλο τηλέφωνο θα χρησιμοποίησα swiftkey.

me > you

Είχα ακριβώς τις ίδιες διαπιστώσεις, τις οποίες μοιράστηκα κιόλας στο νήμα του κινητού μου, όταν κυκλοφόρησε η paid έκδοση του Swype.

.

Έχω το ίδιο προβλημα με την trial εκδοση στο Galaxy S και με την Greenify το έχω παγώσει.Επίσης μου κάνει και άλλο κουλό το swype,ξαφνικά εκεί που πληκτρολογώ σβήνει και χάνεται από την οθόνη και περιμένω αρκετά πιέζοντας στο κείμενο να εμφανιστεί ξανά.....σπάει νεύρα λέμε γιατί μπορεί να περιμένεις και 2 λεπτά να επανερθει.Το κάνει και σε εσάς?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

http://i42.tinypic.com/33eo4l5.png

Με note ii συνεχίζω και το χρησιμοποιώ όμως δε με απασχολεί κ τόσο.

Αν είχα άλλο τηλέφωνο θα χρησιμοποίησα swiftkey.

Από ότι βλέπω σε διάφορα forum είναι γνωστό το πρόβλημα. Έστειλα και ένα mail στους developer να δω τι θα μου πούνε

Γαι ποιο λογο χρησιμοποιειτε swype?

Αφου το stock keyboard εχει επιλογη swype

Σωστο το φιλαρακι για τη GPU :)

Το swype μια που το αγορασα και μια που μου το εκανε refund.Δεν με βολεψε καθολου και το predictive text της sammy το βρισκω καλυτερο :)

Γιατί όταν κάνω back up τις εφαρμογές μου κάνει και το λεξικό ενώ στο μαμά ξεχνάω να το κάνω και κάθε φορά πρέπει να τις ξανά περνάω...

Xiaomi Mi5 White 32GB

Τελικά τζάμπα η αναμονή για τον octa. Καλύτερη μπαταρία ο snapdragon! Αντε να βγάλουν 32 να το τσιμπήσουμε.

http://blog.gsmarena.com/battery-tests-for-exynos-5-octa-powered-samsung-i9500-galaxy-s4-complete-here-are-the-results/

Αν και off-topic, ας μου συγχωρεθεί μια απάντηση.

Το stock ναι μεν έχει swipe, αλλά δεν συγκρίνεται καν με το Swype.

Έχει τεράστια ανοχή λάθους, πρακτικά είναι σαν να ζωγραφίζεις και έχει και το καλύτερο implementation μετατροπής φωνή σε κείμενο στα ΕΛΛΗΝΙΚΆ!!!

me > you

Καλησπέρα.

Θέλω να ρωτήσω. Θέλω να πάρω κι άλλο καλώδιο usb. Αγοράζουμε κάτι συγκεκριμένο ή ότι και να πάρουμε απο microUSB σε USB παίζει το ίδιο;

Επίσης μπορεί κάποιος να μου προτείνει την καλύτερη λύση για memory card? 32άρα θέλω και να ναι γρήγορη ώστε να τρέχουν απο εκεί εφαρμογές(άρα class 10?)

Επίσης έξτρα μπαταρίες με δικό τους φορτιστή υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουν πρόβλημα στο κινητό;

Ευχαριστώ!

Πως γινεται να κανω το λευκο μου σε μαυρο ? αλλαζει ευκολα η μπροστινη οψη ? η ειναι μαζι με την οθονη ?
:thanks:

Πως γινεται να κανω το λευκο μου σε μαυρο ? αλλαζει ευκολα η μπροστινη οψη ? η ειναι μαζι με την οθονη ?

Μου δίνεις το άσπρο εμένα κ σου δίνω το μαύρο που έχω κ ψάχνω για αλλαγη

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)