Jump to content

[S4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ωρες και 17 λεπτά, 53% μπαταρία, με στατιστικά:

Android OS 33%

Google Services 27%

Screen 15%

Device idle 11%

Cell standby 4%

S Health 3%

Android system 3%

Οκ την βρήκαμε την πηγή του κακού :) ....απενεργοποίησε το google+ και ολα θα φτιάξουν, το google services εαν ξεπερνάει το 2-3% σου ''ξεσκίζει'' πραγματικά την μπαταρία.

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ την βρήκαμε την πηγή του κακού :) ....απενεργοποίησε το google+ και ολα θα φτιάξουν, το google services εαν ξεπερνάει το 2-3% σου ''ξεσκίζει'' πραγματικά την μπαταρία.

Εκανα Sign out και αναμένω. Να αναφέρω όμως ότι ανέκαθεν το είχα σε λειτουργία (sign in) και ποτέ μα ποτέ δεν ήταν στις πρώτες θέσεις της κατανάλωσης μπαταρίας!

Εκανα Sign out και αναμένω. Να αναφέρω όμως ότι ανέκαθεν το είχα σε λειτουργία (sign in) και ποτέ μα ποτέ δεν ήταν στις πρώτες θέσεις της κατανάλωσης μπαταρίας!

Κι εμενα καπως ετσι μου είχε συμβει...τωρα π.χ εμενα δεν μου τρωει τιποτα, καμια φορα μου το εμφανίζει το google services αλλα το πολυ 2-4%... https://www.dropbox.com/s/u8x39n48g8nys5l/2013-10-29%2014.55.34.png

*optostyle δες το δικό μου. Δεν εχει τοσο μεγάλη κατανάλωση το android system...εγω πάντως διαφορά δεν βλέπω στην μπαταρία με την 4.3 ..

Εγώ πέρασα χθες στο 9500 την official 4.3 γιατί είχα την beta και είδα μεγάλη βελτίωση στην αυτονομία. Σχεδόν επανήλθε στα επίπεδα της 4.2.2

Είμαι στο 55% με πολύ σκληρή χρήση από το πρωί και μόνο με 3g και έχω 2.5 ώρες οθόνη. Θα πιάσει άνετα τις 4.5 που έπιανα χωρίς wifi.

Κατά τα αλλά δεν είδα κι εγώ σημαντικές αλλαγές. Η συσκευή παραμένει απροβληματιστη όπως ήταν. Με την official 4.3 είναι ακόμα πιο δροσερή.

Κωστα εγω για official μιλαω.δεν ξερω τη παιζει αλλα νομιζω οτι ειμαι πιο κατω στην μπαταρια με την 4.3 στο 9500.το 9505 πραγματικα αγνωριστο με την 4.3 γενικος και ειναι τουλαχιστον τα ιδια σε ταχυτητα-lag-θερμοκρασια πλεον ,τα δυο s4.

4.2.2 και snapdragon δεν τα πανε καλα μαζι στην samsung απο αυτα που ειδα εγω γιατι στο htc one ηταν οκ σε λειτουργια ,smooth κτλ.

Γιαννης

Κωστα εγω για official μιλαω.δεν ξερω τη παιζει αλλα νομιζω οτι ειμαι πιο κατω στην μπαταρια με την 4.3 στο 9500.το 9505 πραγματικα αγνωριστο με την 4.3 γενικος και ειναι τουλαχιστον τα ιδια σε ταχυτητα-lag-θερμοκρασια πλεον ,τα δυο s4.

4.2.2 και snapdragon δεν τα πανε καλα μαζι στην samsung απο αυτα που ειδα εγω γιατι στο htc one ηταν οκ σε λειτουργια ,smooth κτλ.

Γιάννη πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν εκεί στην Samsung, η μάλλον αυτοί δεν ξέρουν τι κάνουν.

Αν δεις πόσο στρωτά δουλεύει το Note 8 με 4.2.2 θα πάθεις πλάκα.

Κατ αρχάς δεν κλείνει πότε η εφαρμογή του dialer. Δηλαδή αν την ανοίξεις μαύρα από το reboot και την ξαναχρησιμοποιησεις μετα απο 10 ωρες ανοίγει ακαριαία.

Με τις ίδιες εφαρμογές και παρόμοια χρήση, στο Note 8 έχω 1,2/1,8 gb και στο S4 1.44/1,83

Κάθε συσκευή έχει διαφορετική συμπεριφορά. Οι μηχανικοί της ειναι του Δημοσίου μου φαίνεται.

Στο θέμα της μπαταρίας έστρωσε οπως ειπα. Πλέον το Λειτουργικό σύστημα android δεν υπερβαίνει πλέον το 7% ενω με την beta πήγαινε 27.

Το google+ το πετάω κατευθείαν οπότε δεν είναι αυτό. Που φοβάμαι ότι είναι το knox παρόλο που δεν το έχω ενεργοποιήσει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιάννη πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν εκεί στην Samsung, η μάλλον αυτοί δεν ξέρουν τι κάνουν.

Αν δεις πόσο στρωτά δουλεύει το Note 8 με 4.2.2 θα πάθεις πλάκα.

Κατ αρχάς δεν κλείνει πότε η εφαρμογή του dialer. Δηλαδή αν την ανοίξεις μαύρα από το reboot και την ξαναχρησιμοποιησεις μετα απο 10 ωρες ανοίγει ακαριαία.

Με τις ίδιες εφαρμογές και παρόμοια χρήση, στο Note 8 έχω 1,2/1,8 gb και στο S4 1.44/1,83

Κάθε συσκευή έχει διαφορετική συμπεριφορά. Οι μηχανικοί της ειναι του Δημοσίου μου φαίνεται.

Στο θέμα της μπαταρίας έστρωσε οπως ειπα. Πλέον το Λειτουργικό σύστημα android δεν υπερβαίνει πλέον το 7% ενω με την beta πήγαινε 27.

Το google+ το πετάω κατευθείαν οπότε δεν είναι αυτό. Που φοβάμαι ότι είναι το knox παρόλο που δεν το έχω ενεργοποιήσει.

Έτσι είναι Κώστα. Και γω απορώ μερικές φορές. Το καλό είναι ότι έστρωσαν το 9505 γιατί ήταν κρίμα τέτοιο τηλ να πονάει σε βλακειες software.

Γιαννης

Ειναι λογικο απο 100% μπαταρια να πεσει στο 90% με 13 λεπτα ανοιχτης οθονης μονο wi-fi ανοιχτο;

ειμαι με 4.3 official γερμανικη

Εγω μαλλον ειμαι ο χειροτερος ολων γιατι και με την 4.2.2 απο την MGA και μετα ειχα χαλια μπαταρια και ακομα εχω... :P
Μάριος...

Να αναφέρω και εγώ ότι εδώ κάτι λίγες μέρες η μπαταρία μου άρχισε να έχει τεράστια διαφορά στην απόδοση της.. Είμαι με MGA rooted.. το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι μάλλον άρχισε να τα παίζει η μπαταρία γιατί σε δυο φίλους φούσκωσε και πριν από αυτό είχαν τα ίδια συμπτώματα με εμένα.. οπότε επειδή μένω σε νησί λέω, που να το στέλνω τώρα και άντε να το κάνω και στοκ και άντε να μου κάνουν και καμία αναβάθμιση και να γυρίσει με δώρο το Knox ,οπότε παραγγελία μια γνήσια μπαταρία αλλά τελικά μπαααα... τα ίδια.. εντέλει μετά από πολύ ψάξιμο και ένα κλικ πριν το φορματ ανακάλυψα ότι ήταν η μαμακια το facebook ..ενώ είχα πάντα ανοιχτές τις ειδοποιήσεις μάλλον μετά από κάποιο update που έκανε το έκαναν κουβάρι πάλι.. το κινητό δεν έπεφτε σε deepsleep με τίποτα.. μόλις έκλεισα τις ειδοποιήσεις όλα έστρωσαν πάλι.. τον messenger τον έχω ανοιχτό εννοείται.. Edited by stispan1
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι λογικο απο 100% μπαταρια να πεσει στο 90% με 13 λεπτα ανοιχτης οθονης μονο wi-fi ανοιχτο;

ειμαι με 4.3 official γερμανικη

oxi δεν ειναι φυσιολογικο...εκτος αν επαιζες κανα παιχνιδι εκεινη την ωρα

Παιδιά καλημέρα δεν ξέρω αλλά εγώ με την 4.2.2 με ίδια χρήση πήγαινα μια μέρα και 17 ώρες και τώρα μια μέρα μόνον...:(

Έχω την 4.3 με FoxHound 3.1 rom πάνω .Με τα ίδια πράγματα ανοικτά στην 4.2.2 με Wanam rom εκεί, τώρα είναι λες και έχω iPhone .:X

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

δεν επαιζα παιχνιδι... στο facebook ημουν με τον browser.... τι να κανω.. να το παω στην samsung αλλα θα μου το κρατησουν?? πως θα αποδειξω οτι εχει προβλημα η μπαταρια??

Με λίγο ψάξιμο ανακάλυψα ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα σε αρκετό κόσμο, μετά την αναβάθμιση σε 4.3, λόγω του Google Maps update.

Είναι παράξενο όμως το ότι δεν συμβαίνει σε όλους..

Πάντως [μόλις] έκανα τις κινησεις που προτείνονται σε διάφορα φόρα για Google (Ομάδες Google) και αναμένω να δω τι γίνεται.

Σας ενημερώνω για νεότερα..

(σημείωση: σήμερα, μέσα σε 8 ώρες, με 1 τηλεφώνημα μόνο, έφτασε η μπαταρία στο 19%!!)

δεν επαιζα παιχνιδι... στο facebook ημουν με τον browser.... τι να κανω.. να το παω στην samsung αλλα θα μου το κρατησουν?? πως θα αποδειξω οτι εχει προβλημα η μπαταρια??

γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι εχει προβλημα η μπαταρια σου...ειναι γεγονος οτι η 4.3 δεν εχει καλη μπαταρια.

γι αυτο το λογο εγω ξαναγυρισα σε 4.2.2.

Ελπίζω να στρώσει. Σε μένα δεν είναι τραγικά τα πράγματα αλλά δεν παύει να είναι μεγαλύτερη η κατανάλωση.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι εχει προβλημα η μπαταρια σου...ειναι γεγονος οτι η 4.3 δεν εχει καλη μπαταρια.

γι αυτο το λογο εγω ξαναγυρισα σε 4.2.2.

Πως ξανά γύρισες ..?Γιατί λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις downgrade .

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Πως ξανά γύρισες ..?Γιατί λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις downgrade .

Σε custom 4.2 γύρισε ,όχι σε stock .

Samsung galaxy s21+

Σε custom 4.2 γύρισε ,όχι σε stock .

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .Και πως γίνεται έστω κι έτσι να ξανά περάσω την 4.2?Μήπως υπάρχει κάποιο λινκ από xda ? ;-)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .Και πως γίνεται έστω κι έτσι να ξανά περάσω την 4.2?Μήπως υπάρχει κάποιο λινκ από xda ? ;-)

Αν κάνεις root ,περάσεις cwm (θα γράψει το knox ) τότε μπορείς να βάλεις όποια custom θελεις .

Samsung galaxy s21+

Αν κάνεις root ,περάσεις cwm (θα γράψει το knox ) τότε μπορείς να βάλεις όποια custom θελεις .

Έτσι κι αλλιώς μου έχει γράψει γιατί είμαι 4.3 με Foxhound rom . Η εγγύηση δεν με απασχολεί.Με ενδιαφέρει να έχω τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής που κρατάω .Έρχομαι από iPhone και εδώ και περίπου ένα χρόνο με τα android γιορτάζω την ελευθερία μου .;-)

Αν υπάρχει κάποιο link custom rom με αξιόλογη μπαταρία ας ποστάρει κάποιος ...!!

Ευχαριστώ!!

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι σε όσους έχουν αυξημενη κατανάλωση με την 4.3 οφείλεται σε συγκεκριμένες εφαρμογές οι οποίες δεν είναι προσαρμοσμενες κατάλληλα για την 4.3 του S4.

Παράδειγμα το viber. Σήμερα το απόγευμα ξαφνικά, ενώ το είχα χρησιμοποιήσει και το πρωί, μου πήγε 25% κατανάλωση την ίδια ώρα που η οθόνη ήταν 27% με 2:20' χρήση. Το ποσοστό της μπαταρίας ήταν 42% εκείνη τη στιγμή. Την ίδια ώρα με καλούσαν στο viber και δεν ακούγονταν ήχος. Το είδα από το εικονίδιο της αναπάντητης. Έκανα κλήση εγώ για 3 λεπτά περίπου και βλέπω την μπαταρία να έχει πέσει 10% ακόμα. Γενικά το viber δεν δουλεύει σωστά με την 4.3 στο δικό μας τηλέφωνο.

Ίσως είναι κι άλλες εφαρμογές με προβλήματα γι αυτό άλλοι είναι ικανοποιημενοι και άλλοι παραπονουνται.

Αν κάποιος για παράδειγμα χρησιμοποιεί σπάνια το viber, δεν θα έχει πρόβλημα και θα σκέφτεται τι λένε οι τρελοί.

Λοιπον..εκανα επαναφορα του τηλεφωνου...πεταξα οτι σαβουρα ειχε μεσα ,ΚΑΙ το Viber..κρατησα τις πιο χρησιμες με Whatsap , 2 GPS,Real racing 3,και αλλα χαζα,.και νομιζω οτι δεν πεταει αλλα συνηρθε ΠΟΛΥ....Ενω τετοια ωρα ημουν απο το πρωι με 20%,τωρα ειμαι με 50% μπαταρια, και ιδια χρηση......

Θα ανεβασω και φωτο

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

To θέμα μου είναι ρε παιδιά ότι ότι κι αν κάνω δεν μπορώ με τίποτα να φτάσω την μια μέρα και 19 ώρες που είχα αυτονομία .Τώρα μέσα στην ημέρα πρέπει να κουμπώσω και την δεύτερη μπαταρία .Ίδια χρήση ίδια πράγματα .Aυτό και μόνο με κάνει να θέλω να γυρίσω πίσω .Είδα ότι γίνεται αλλά τον τρόπο δεν κατάλαβα .Αν έχει κάποιος οδηγίες ή έστω link και μπορεί ας το ποστάρει παρακαλώ .

Εγώ Google services έχω 20%. Τι κάνω λάθος?

Χαχαχα....εδω δειτε χαλια..ΠΑΛΙ....

63%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

• The title was changed to [S4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία