geokostas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 http://www.ebay.com/itm/390591327609?var=660134722868&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Αυτο ειναι το σωστο εχεις δικιο απλος ειχα και τα δυο ανοιχτα και μπερδευτικα.παντως για ιμιτασιον ειναι πολυ καλη Φαινεται πολυ καλη. Λεω να χτυπησω μια. Εχει παρει κανεις παρομοια να μας πει εντυπωσεις; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 http://www.ebay.com/itm/271210585860 Πηρα αυτη τη θηκη πιο πανω και ειναι τελεια!την συνιστω και ας μην ειναι original.ερχεται σε πλαστικη θηκη που ωραια θα σε απογοητεύσω αλλά επείδη παρήγγειλα και εγώ 2 κιτρινο-ασπρο και τις εχω απο προχθες,αλλίως φαίνονται απο την εικόνα και αλλίως ειναι στην πραγματικότητα.Το S4 με το που τη φοράς μετατρέπεται αυτομάτος σε NOTE2 :cry: Το κινητό γινεταί S4 jumbo :lol: Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καμμιά αξιόπιστη μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά με ίδιο μέγεθος έχετε βρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papkos Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 θα σε απογοητεύσω αλλά επείδη παρήγγειλα και εγώ 2 κιτρινο-ασπρο και τις εχω απο προχθες,αλλίως φαίνονται απο την εικόνα και αλλίως ειναι στην πραγματικότητα.Το S4 με το που τη φοράς μετατρέπεται αυτομάτος σε NOTE2 :cry: Το κινητό γινεταί S4 jumbo :lol: Σωστα τα λες, μεγαλωνει το κινητο 4mm στο φαρδος και στο υψος. Νομιζω ομως οτι την θηκη την βαζουμε για προστασια και αυτη την παρεχει με το παραπανω. Μια θηκη 'φλυδα' τι προστασια θα παρεχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Φαινεται πολυ καλη. Λεω να χτυπησω μια. Εχει παρει κανεις παρομοια να μας πει εντυπωσεις; Μην πάρεις την μπλε μονο γιατι δείχνει σαν μαύρο...:Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 θα σε απογοητεύσω αλλά επείδη παρήγγειλα και εγώ 2 κιτρινο-ασπρο και τις εχω απο προχθες,αλλίως φαίνονται απο την εικόνα και αλλίως ειναι στην πραγματικότητα.Το S4 με το που τη φοράς μετατρέπεται αυτομάτος σε NOTE2 :cry: Το κινητό γινεταί S4 jumbo :lol:εμενα με βολεψε πολυ, το μονο θεμα που εχω ειναι με καποια ακουστικα pioneer τα οποια πανω απο το καρφι εχουν πασα για να βιδωσεις πιο χοντρο καρφι.και δεν μπορει να μπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Εχει κανεις να προτεινει καποια θηκη πλατης που να μην δινει ογκο στο τηλεφωνο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 εμενα με βολεψε πολυ, το μονο θεμα που εχω ειναι με καποια ακουστικα pioneer τα οποια πανω απο το καρφι εχουν πασα για να βιδωσεις πιο χοντρο καρφι.και δεν μπορει να μπει. Εμένα ειλικρινά καθόλου μάλιστα τα πήρα κρανίο απο την ώρα που τις είδα και παρήγγειλα flip cover απο Amazon.co.uk Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Παιδιά αν περισεύει καμμιά σε άσπρη θέλω κι εγώ μια τετοια μιας και δέν την εχω την διαδικασία απο e bay λογω του οτι δεν χρησιμοποιώ κάρτα Σε ασπρη δεν εχω,αλλα οποιος θελει σε σκουρο μπλε-μαυρο την εχω εγω και θελω να την δωσω γιατι δεν μου αρεσε το χρωμα.Αλλα μοιαζει ΤΕΛΕΙΑ με την πρωτοτυπη SGP Neo Hybrid. Αρα οποιος Σαλονικιος ενδιαφερεται ΠΜ me. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Εχει κανεις να προτεινει καποια θηκη πλατης που να μην δινει ογκο στο τηλεφωνο? αυτή εδώ που αναφέρεται και στο post 114 με έχει βολέψει πολύ και αναδεικνύει και την ομορφιά του κινητού (τώρα απο προστασία εύχομαι να μην το μάθω...) http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/puro-crystal-thiki-samsung-galaxy-s4-sgs4crytr-diafanes/prod4220019pp/ Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 αυτή εδώ που αναφέρεται και στο post 114 με έχει βολέψει πολύ και αναδεικνύει και την ομορφιά του κινητού (τώρα απο προστασία εύχομαι να μην το μάθω...) http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/puro-crystal-thiki-samsung-galaxy-s4-sgs4crytr-diafanes/prod4220019pp/ Από προστασία άστο.αν δε το καλύπτει όλο μηδέν προστασία. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Από προστασία άστο.αν δε το καλύπτει όλο μηδέν προστασία. ερώτηση προς όλους τρίτη αγορά θήκης από ebay και τρίτη μαιμουδιά (? το ολόγραμμα είναι πιο αληθοφανές σε αυτή) στις 2 πρώτες άμεση επιστροφή χρημάτων από πωλητή μετα από case στο e-bay στην τρίτη, και πάλι, δεν είχε τον ειδικό αριθμό που ελέγχεις γνησιότητα, και άνοιγμα case στο bay και πάλι ο πωλητής απαντάει τα παρακάτω "you are suppose to have small sheet of paper with the number inside the package. sorry if you do not have it, it might be the case that it was not included during manufacture process. I can assure you that this item is legitimate, as a proof you can find our company name 'Tim's Global Limited' on SPigen website: http://www.spigen.com/authorized-resellers-listing we are the only authorised reseller and representative of SPIGEN in the UK. We also run official SPIGEN store both on ebay and amazon. please let me know if you have any further questions. καμία συμβουλή??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 ερώτηση προς όλους τρίτη αγορά θήκης από ebay και τρίτη μαιμουδιά (? το ολόγραμμα είναι πιο αληθοφανές σε αυτή) στις 2 πρώτες άμεση επιστροφή χρημάτων από πωλητή μετα από case στο e-bay στην τρίτη, και πάλι, δεν είχε τον ειδικό αριθμό που ελέγχεις γνησιότητα, και άνοιγμα case στο bay και πάλι ο πωλητής απαντάει τα παρακάτω "you are suppose to have small sheet of paper with the number inside the package. sorry if you do not have it, it might be the case that it was not included during manufacture process. I can assure you that this item is legitimate, as a proof you can find our company name 'Tim's Global Limited' on SPigen website: http://www.spigen.com/authorized-resellers-listing we are the only authorised reseller and representative of SPIGEN in the UK. We also run official SPIGEN store both on ebay and amazon. please let me know if you have any further questions. καμία συμβουλή??????????? Δωσε το link αυτου που αγορασες.Ειδικα αυτη η εταιρεια δεν μου κανει να στελνει μαϊμουδες.Εχω αγορασει απο αυτους Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Σε ασπρη δεν εχω,αλλα οποιος θελει σε σκουρο μπλε-μαυρο την εχω εγω και θελω να την δωσω γιατι δεν μου αρεσε το χρωμα.Αλλα μοιαζει ΤΕΛΕΙΑ με την πρωτοτυπη SGP Neo Hybrid. Αρα οποιος Σαλονικιος ενδιαφερεται ΠΜ me. :) εχω και γω μια ασημι(οποιος θελει).σημερα μου ηρθε αλλα δεν θα την ανοιξω!!πηρα μια shield για το κινητο..και αν μου πεσει..επεσε... Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 @argic Κατσε τωρα με μπερδεψες.Αυτο που μου εστειλες ειναι για s3 και ο πωλητης δεν ειναι ο Tim Global Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 @argic Κατσε τωρα με μπερδεψες.Αυτο που μου εστειλες ειναι για s3 και ο πωλητης δεν ειναι ο Tim Global πολύ σωστά η θήκη αφορά το s3 της γυναίκας μου. Απλά είναι η τρίτη μαιμου Spigen απο 3 διαφορετικούς to link το έστειλε ο πωλητής!!!!!!! δες PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 θα σε απογοητεύσω αλλά επείδη παρήγγειλα και εγώ 2 κιτρινο-ασπρο και τις εχω απο προχθες,αλλίως φαίνονται απο την εικόνα και αλλίως ειναι στην πραγματικότητα.Το S4 με το που τη φοράς μετατρέπεται αυτομάτος σε NOTE2 :cry: Το κινητό γινεταί S4 jumbo :lol: Ημουν ετοιμος και εγω να την παρω αλλα μολις διαβασα αυτο το ποστ μαλλον το ξανασκεφτομαι.:lol: αμα πιστεις απο τις φωτογραφιες νομιζεις οτι ειναι η πιο λεπτη θηκη που εχει βγει για κινητο τηλεφωνο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Ημουν ετοιμος και εγω να την παρω αλλα μολις διαβασα αυτο το ποστ μαλλον το ξανασκεφτομαι.:lol: αμα πιστεις απο τις φωτογραφιες νομιζεις οτι ειναι η πιο λεπτη θηκη που εχει βγει για κινητο τηλεφωνο:rolleyes: σχόλια συναδέλφων μου μετα τη θηκη γκουμουτσα βατραχοπεδιλο σανίδα surf παντόφλα δεν κάνω πλάκα.... το κάνει πολύ μεγάλο (αλλά ασφαλές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 ενταξει,ενταξει πειστηκα.ουτε στο ραφι δεν θα θελω να την δω.:p οποτε τωρα ειμαστε στο κυνηγι για μια λεπτη και ποιοτικη θηκουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papkos Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Την εχω και αυτην. Κατα την γνωμη μου πιο λεπτη και με καλυτερη προστασια δεν θα βρεις. http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/puro-thiki-samsung-galaxy-s4-sgs4sblk-mayro/prod4220003pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Την εχω και αυτην. Κατα την γνωμη μου πιο λεπτη και με καλυτερη προστασια δεν θα βρεις. http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/puro-thiki-samsung-galaxy-s4-sgs4sblk-mayro/prod4220003pp/ και φυσικά αυτή (υπάρχει και Ελλάδα) http://www.ebay.com/itm/330919534970?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papkos Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Πιο παχια, πιο σκληρη και πιο ακριβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Το έχουν στα public προς 40 € ! Φορτίζει και με θήκη άραγε η μπα. Το πακέτο έχει πάντως 100 ευρώ Edited May 28, 2013 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αγόρασα αυτό http://www.ebay.com/itm/Hot-SGP-Neo-Hybrid-Series-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S4-SIV-I9500-new-/321126390394?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 αλλά το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε το κάνει χοντρό και μεγάλο. Ευτυχώς που ήταν φτηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αγόρασα αυτό http://www.ebay.com/itm/Hot-SGP-Neo-Hybrid-Series-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S4-SIV-I9500-new-/321126390394?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 αλλά το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε το κάνει χοντρό και μεγάλο. Ευτυχώς που ήταν φτηνό. χμμ τόσο μεγάλη είναι? περιμένω και εγώ μια ίδια...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts