Chris_ap Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Φίλε για δώσε λίγο τα φώτα σου μιας και την πέρασες (την Samy Deluxe). Έχω τον παλιό bootloader της 4.2 προ-knox εποχής και σαν modem έχω φλασαρισμένο το XXUEMJ5. Τώρα που δεν άλλαξα bootloader αλλά έβαλα την 4.4.2. θα πρέπει να αλλάξω και modem. Το παλιό φαίνεται να παίζει καλά αν και γενικά δεν πιάνει τρομερό σήμα στο σπίτι μου και δεν θυμάμαι άμα έπινε καλύτερα πριν που είχα την Omega 14 με 4.3 android. Τι να κάνω εν τέλει με το modem? edit: Και κάτι τελευταίο που θυμήθηκα. Αν φλασάρω modem που είναι για την ελληνική version και πιο συγκεκριμένα αυτό που είναι για Vodafone θα κερδίσω κάτι ή δεν έχει σημασία? Ευχαριστώ. Το modem δεν έχει σχέση με τον bootloader οπότε δεν είναι αναγκαίο, modem δοκιμάζεις διάφορα από αυτά που υπάρχουν στο xda και βλέπεις πιο έχει το καλύτερο σήμα-ταχύτητες δικτύου, , αυτό με την Voda δεν νομίζω να έχει πολύ σημασία μπορεί να βρείς και καλύτερο modem μπορεί και όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Έβαλα σήμερα την aosp jamal πολυυυυ καλη ελαφριά ΑΛΛΑ δεν μπόρεσα να ορισω όταν τραβάω φωτο να πηγενουν στην εξωτερική sd. Όσοι έχουν ή θέλουν να βάλουν aosp 4.4.2 jamal να βάλουν και το gravitybox και το picture2SD μιλάμε για ΤΟ κινητό γινετε Νομίζω δεν μπορείς να διαγράψει φωτογραφίες μέσα από το galery με ενεργοποιημένο αυτό το module. Μόνο χειροκίνητα από file manager. Εκτός και το διόρθωσαν! Εγώ έβαλα την LiquidSmooth και έχω μείνει με τις επιλογές που έχει. Επίσης είναι πολύ γρήγορη. Ξέρετε αν μπορώ να αναδιαμορφώσω τις Ρυθμίσεις και να τις αλλάξω θέση; Είναι κουραστικό να πρέπει να κάνω scroll down κάθε φορά που θα μπαίνω για να αλλάξω ρυθμίσεις Οθόνης Ήχου κλπ. Επίσης αν γίνεται να μου πείτε πώς μπορώ να βάλω toggles στο κέντρο ειδοποιήσεων. Λαγκ το touchwiz αλλά αυτές οι μικρές ευκολίες που είχε θα μου λείψουν πολύ! Toggles έχεις. Τα λεγόμενα tiles πλέον. Αλλά αν θες στα εμφανίζει και ως toggles ή βάζεις να εμφανίζονται αυτά πάντα και άμα έχεις ειδοποίηση τότε να όταν κεταβάζεις την μπάρα να εμφανίζεται πρώτα η ειδοποίηση. Ρυθμίζεις δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες. Γιατί στο TW γινόταν να αλλάξεις θέσεις? Οι ευκολίες πίστεψε με δεν θα σου λείψουν καθόλου. Είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Άμα λειτουργήσω iOS τώρα μετά από τόσα χρόνια στο android θα πω, παναγιά μου. Αν το λειτουργήσω μία εβδομάδα όμως μετά δεν θα μου φαίνεται περίεργο ή χωρίς ευκολίες. Η πιο σημαντική επιλογή που έχει είναι το wakelock blocker όπου μετά από μία-δύο μέρες χρήσης διαβάζει όλα τα wakelock και εσύ μπλοκάρεις αυτά που θες και κατά συνέπεια έχεις πολύ βελτιωμένη μπαταρία Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Τελικά μετά το χθεσινό "σκάλισμα" και πάθημα, έγινα σοφότερος, streetwise_23 γαρ. Ποιος ο λόγος να αφαιρέσεις το bloatware όταν έχοντας γνώθι σαυτον ξέρεις ότι στο μέλλον θα βάλεις κάποια custom rom. Την phoenix rom έχω βάλει στο μάτι. Καμιά γνώμη? Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_ap Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Επίσης αν γίνεται να μου πείτε πώς μπορώ να βάλω toggles στο κέντρο ειδοποιήσεων. Λαγκ το touchwiz αλλά αυτές οι μικρές ευκολίες που είχε θα μου λείψουν πολύ! Αν εννοείς αυτά που ανοίγεις wifi,bluetooth, data, sync κλπ χωρίς να μπεις σε ρυθμίσεις αλλά απ το dropdown μενού του πάνω μέρους της οθόνης κατέβασε xposed και πέρνα gravitybox module Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Ενα μεγαλο φαουλ ειναι η "υπηρεσιες google play" εχω σκασει πως θα τις κανω να μην εχουν battery drain Αυτό υπήρχε και στο TW. Location reporting και Android device manager είναι τα 2 καυτά θέματα. Αν κλείσεις αυτά εξαφανίζεται αυτό το drain από το χάρτη. Αν εννοείς αυτά που ανοίγεις wifi,bluetooth, data, sync κλπ χωρίς να μπεις σε ρυθμίσεις αλλά απ το dropdown μενού του πάνω μέρους της οθόνης κατέβασε xposed και πέρνα gravitybox module Δεν χρειάζεται! Υπάρχει επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις των tiles να βγαίνουν είτε σαν toggles όπως στο TW, είτε αν δεν υπάρχει ειδοποίηση ενεργή όταν κάνεις pull down να εμφανίζει τα tiles πρώτα! Με xposed δεν μπορείς να έχεις ART runtime αν θέλεις να το δοκιμάσεις. Edited April 22, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Τελικά μετά το χθεσινό "σκάλισμα" και πάθημα, έγινα σοφότερος, streetwise_23 γαρ. Ποιος ο λόγος να αφαιρέσεις το bloatware όταν έχοντας γνώθι σαυτον ξέρεις ότι στο μέλλον θα βάλεις κάποια custom rom. Την phoenix rom έχω βάλει στο μάτι. Καμιά γνώμη? Την τρέχω 2 μέρες τώρα, με τον δικό της kernel talexop που είναι από ότι διάβασα πολύ κοντά στον stock Samsung. Πολύ καλες εντυπώσεις με αρκετά καλή αυτονομία λόγω έλλειψης kernel wakelocks που είχα σε άλλες ROMs. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Στη liquidsmooth μπορουμε να περάσουμε εφαρμογη κάμερας απο άλλη rom? είτε σαν zip είτε σαν apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Στη liquidsmooth μπορουμε να περάσουμε εφαρμογη κάμερας απο άλλη rom? είτε σαν zip είτε σαν apk? Αν εννοείς την κάμερα του S4 από TW φυσικά και όχι. Αν είναι AOSP ίσως να παίζει. Στο play store υπάρχουν πολύ καλά προγράμματα κάμερας πάντως. Καλύτερα και από το μαμά του S4. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλησπερα,εχω την 4.3 να κανω αναβαθμιση σε 4.4 η οχι;θελω να κανω ροοτ,θα χαθει η εγγυηση; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κατι ακομα,πως αφαιρεις το blotware της samsung; ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κατι ακομα,πως αφαιρεις το blotware της samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλησπερα,εχω την 4.3 να κανω αναβαθμιση σε 4.4 η οχι;θελω να κανω ροοτ,θα χαθει η εγγυηση; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κατι ακομα,πως αφαιρεις το blotware της samsung; ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κατι ακομα,πως αφαιρεις το blotware της samsung; Κάποιος έχει ποσταρει αρκετές σελίδες πίσω τρόπο να πας από ρουταρισμενη 4.3 με knox 0x0 σε 4.4 διατηρώντας το ρουτ και άρα και το knox στο μηδέν. Διαφορετικά ρουταρισμα στην 4.4.2 σημαίνει knox 0x1 και bye bye εγγύηση. Άμα είσαι root μπορείς με το TB να τις απεγκαταστησεις ή να τις διαγραψεις από το system/app στο ρουτ του κινητού. Υπάρχουν και debloaters αλλά απαιτούν custom recovery και κατά συνέπεια να χτυπήσεις τον knox Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αν εννοείς την κάμερα του S4 από TW φυσικά και όχι. Αν είναι AOSP ίσως να παίζει. Στο play store υπάρχουν πολύ καλά προγράμματα κάμερας πάντως. Καλύτερα και από το μαμά του S4. Για προτεινε μια.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Κανα λινκ υπαρχει γτ ειμαι λιγο ασχετος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Για προτεινε μια.... Νομίζω η Zoom FX λένε είναι πολύ καλή. Εμένα πάντως μια χαρά τα πάει και η AOSP. Τέλεια θα έλεγα Κανα λινκ υπαρχει γτ ειμαι λιγο ασχετος.. "xda" google it και θα βρεις ότι θέλεις εκεί μέσα Edited April 24, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Με το saferoot το κανω;Μολις το ρουταρω θα μπορω να κανω update μεσω kies διοτι ota δεν μου χει την kitkat.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αν εννοείς την κάμερα του S4 από TW φυσικά και όχι. Αν είναι AOSP ίσως να παίζει. Στο play store υπάρχουν πολύ καλά προγράμματα κάμερας πάντως. Καλύτερα και από το μαμά του S4. Για πες γιατί ψάχνω κανα καλό και δεν βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Με το saferoot το κανω;Μολις το ρουταρω θα μπορω να κανω update μεσω kies διοτι ota δεν μου χει την kitkat.. Έχει ποστάρει παιδί πως γίνεται! Η 4.4.2 δεν μπορεί αν δεν κάνω λάθος χωρίς να πέσει ο knox. Επίσης ίσως με OTA ή KIES να χάνεις το root. Το παιδί έχει ποστάρει τρόπο να μείνει το root με 4.4.2 αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα μείνει και μετά σε νέα αναβάθμιση. Και είσαι σε λάθος θέμα. Εδώ μιλάμε για τροποποιήσεις πιο πολύ. Υπάρχει συγκεκριμένο για root. Για πες γιατί ψάχνω κανα καλό και δεν βρίσκω. Κοίτα προηγούμενο ποστ Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Επειδή την δευτέρα παραλαμβάνω το κινητό και αρχίζω να μαζεύω υλικό, ποιος είναι ο ιδανικότερος πιστεύεται Kernel με καλή μπαταρία για χρήση με την Omega ROM? Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Επειδή την δευτέρα παραλαμβάνω το κινητό και αρχίζω να μαζεύω υλικό, ποιος είναι ο ιδανικότερος πιστεύεται Kernel με καλή μπαταρία για χρήση με την Omega ROM? Την εγγύηση και το knox μόνο να γνωρίζεις έτσι??? Για κέρνελ όπως τα λέει ο φώτης. KT και ειδικά αν συνδυάσεις κάποια profiles/script είναι φοβερός. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα στην παρέα...μια ερώτηση θέλω να σας κάνω..έχει φίλος το s4 με omega v19 4.3 και θέλει να περάσει την τελευταία v28 4.4.2 μπορεί να την φλασαρη κανοντας όλα τα wipes κατευθείαν η θα έχει κάποιο πρόβλημα; Υγ:το knox δεν είναι πρόβλημα έχει χασει ηδη την εγγύηση του γιατί έχει γράψει ο μετρητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα στην παρέα...μια ερώτηση θέλω να σας κάνω..έχει φίλος το s4 με omega v19 4.3 και θέλει να περάσει την τελευταία v28 4.4.2 μπορεί να την φλασαρη κανοντας όλα τα wipes κατευθείαν η θα έχει κάποιο πρόβλημα; Υγ:το knox δεν είναι πρόβλημα έχει χασει ηδη την εγγύηση του γιατί έχει γράψει ο μετρητής. Πρέπει να φλασάρει και το modem. Αλλιώς ίσως έχει θέμα ίσως όχι! Έχει οδηγίες η ρομ για το τι θέλει και τι όχι! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Προσπαθησα πριν λιγο να αλλαξω kernel. Ειμαι με stock rom root και απλα εχω αφαιρεσει το bloatware. H εγκατασταση ΑΠΕΤΥΧΕ. Γιατι ομως? Την philz recovery εχω. Touchwiz Kitkat 4.4 VERSION: αυτη την εκδοση κατεβασα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2297379 Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Προσπαθησα πριν λιγο να αλλαξω kernel. Ειμαι με stock rom root και απλα εχω αφαιρεσει το bloatware. H εγκατασταση ΑΠΕΤΥΧΕ. Γιατι ομως? Την philz recovery εχω. Touchwiz Kitkat 4.4 VERSION: αυτη την εκδοση κατεβασα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2297379 Ξανακατέβασε το! Πιθανόν "σπασμένο" download. Άφησες το philz να κάνει και md5 check? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 καλημερα παιδια!λιγη βοηθεια παρακαλω!σε I9505 φιλου κατεβασα custom rom για να την εγκαταστησω.Προσπάθησα να περασω μεσω odin phiz recovery δειχνει στο odin οτι την περναει αλλα δεν!και οταν παω να μπω σε recovery μου βγαζει το recovery της μανας του!βοηθεια παρακαλω! επίσης γραφει στο download mode WRITE PROTECTION: Enable EMMC BURST MODE: Enabled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Αυτο ειναι απο το δικο μου. http://s18.postimg.org/tipoa4ns9/Screenshot_2014_04_30_15_04_35.png Τι μας λεει ο ποιητης?Επισης υπαρχει τροπος να αλλαξω το Modem χωρις να γραψει ο knox?Εχει πολυ χαλια σημα η συσκευη και δεν συνδεεται με τιποτα σε wifi του στυλ flocafe goodys social κατι(που πατας like και μετα συνδεεται) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Αυτο ειναι απο το δικο μου. http://s18.postimg.org/tipoa4ns9/Screenshot_2014_04_30_15_04_35.png Τι μας λεει ο ποιητης?Επισης υπαρχει τροπος να αλλαξω το Modem χωρις να γραψει ο knox?Εχει πολυ χαλια σημα η συσκευη και δεν συνδεεται με τιποτα σε wifi του στυλ flocafe goodys social κατι(που πατας like και μετα συνδεεται) Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ (ίδια ROM) με το σήμα κινητής τηλεφωνίας με πολύ χάλια σήμα στο σπίτι και με ξαφνικό κλείσιμο του wifi ακόμα με φούλ σήμα σε όποιο wifi και να έχω συνδεθεί,αναμένοντας λίγο επανέρχεται χωρίς να κάνω τίποτα.(30δευτερ περίπου ενώ παλιά έκανα reboot) Μπορούμε να φλασάρουμε άλλο modem χωρίς να γράψει ο KNOX? Αν ναί ποιό θεωρείται καλύτερο Modem?:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts