djkostas20 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Κωστα HELP!!! εβαλα την liquidsmooth KK 3.3 ολα καλα , πολυ ωραια αλλα... 1. εχει μονιμα το δικτυο 4G/3G/GSM , δουλευουν και τα 3 σωστα αλλα η μπαταρια παει συννεφο . το βαζω σκετο only GSM , και με πεταει μυνημα "η εφαρμογη android.phone εχει σταματησει , τι κουλο? πρεπει να αλλαξω κατι ? 2. η μπαρα google στην αρχικη οθονη , πως φευγει ? κατα τα αλλα οντος φυσαει . 1) δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Ίσως ένα φλασαρισμα πάλι. Καθαρό πάντα και όχι restore εφαρμογές με TB αλλά από play store. 2) Με άλλον launcher. Προφανώς και ο Google Now Launcher θέλει να σε να έχει εκεί το search bar. Εγώ έτσι κ αλλιώς πάντα το είχα γιατί με το πάντα εκεί ψάχνω, και με το "OK google" το κάνω και φωνητικά. :-P Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 1) δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Ίσως ένα φλασαρισμα πάλι. Καθαρό πάντα και όχι restore εφαρμογές με TB αλλά από play store. 2) Με άλλον launcher. Προφανώς και ο Google Now Launcher θέλει να σε να έχει εκεί το search bar. Εγώ έτσι κ αλλιώς πάντα το είχα γιατί με το πάντα εκεί ψάχνω, και με το "OK google" το κάνω και φωνητικά. :-P Κώστα εχεις βάλει adaway ή adfree? Και εάν ναι το tapatalk σου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα στη παρέα!! Έφτασε σήμερα στα χέρια μου η κινητάρα!!! Είναι ούγγρικο και Έχει ΟΤΑ firmware update σε 4.4.2 , για την ώρα το σκαλίζω στο 4.3 Διάβασα τα links της πρώτης σελιδας, θέλω να ευχαριστήσω τον τυχεράκια για τον ήχο στην κάμερα, το εφάρμοσα αμέσως. Έκανα το root με saferoot, όλα καλά στην 4.3 Αν το εφαρμόσω και στη 4.4.2, έτσι απλά με saferoot, και χωρίς όλη τη διαδικασία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5232863#post5232863 ROOTING 4.4.2 με knox 0x0. θα πειραχθεί ο knox? Το saferoot είχε κάποιες εντολές στο knox για να μην αρχίσει να μετράει, στη 4.4.2 δε παίζει το ίδιο? να μη παιδεύομαι ... Ευχαριστώ, και αν έχει ξαναπαντηθεί η ερώτηση μου, είναι μεγάλο το thread... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα στη παρέα!! Έφτασε σήμερα στα χέρια μου η κινητάρα!!! Είναι ούγγρικο και Έχει ΟΤΑ firmware update σε 4.4.2 , για την ώρα το σκαλίζω στο 4.3 Διάβασα τα links της πρώτης σελιδας, θέλω να ευχαριστήσω τον τυχεράκια για τον ήχο στην κάμερα, το εφάρμοσα αμέσως. Έκανα το root με saferoot, όλα καλά στην 4.3 Αν το εφαρμόσω και στη 4.4.2, έτσι απλά με saferoot, και χωρίς όλη τη διαδικασία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5232863#post5232863 ROOTING 4.4.2 με knox 0x0. θα πειραχθεί ο knox? Το saferoot είχε κάποιες εντολές στο knox για να μην αρχίσει να μετράει, στη 4.4.2 δε παίζει το ίδιο? να μη παιδεύομαι ... Ευχαριστώ, και αν έχει ξαναπαντηθεί η ερώτηση μου, είναι μεγάλο το thread... :X Ή διαδικασία που περιγράφεται στο συγκεκριμένο post είναι για να μεταβείς από rooted 4.3 σε 4.4.2 με mobile Odin κάνοντας ταυτόχρονα root. Στη συνέχεια μπαίνοντας κατευθείαν σε download mode φορτώνεις το booloader μέσω PC Odin. Αν έχεις ελληνικό CSC έχει ανεβεί παλιότερα στο forum ο σωστός bootloader από κάποιον συμφορουμίτη. Εγώ έχω αγγλικό CSC και το παιδί είχε την καλοσύνη να μου "πακετάρει" έναν στα μέτρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Να ρωτήσω κάτι επειδη ήμουνα καιρό root με άλλο κινητό και έχω ξεχάσει. Δεν έιμαι ρουτ μιας και το κινητό το έχω λίγες μέρες στα χέρια μου. Πως μπορώ μα απεγκαταστήσω νεοεγκαταστηθέντες εφαρμογές? Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Να ρωτήσω κάτι επειδη ήμουνα καιρό root με άλλο κινητό και έχω ξεχάσει. Δεν έιμαι ρουτ μιας και το κινητό το έχω λίγες μέρες στα χέρια μου. Πως μπορώ μα απεγκαταστήσω νεοεγκαταστηθέντες εφαρμογές? Στη διαχείρηση εφαρμογών και unistall! Τώρα εαν εννοείς το Bloat τότε μόνο με root. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) Τελικα κατεβασα μια ποιο καινουργια ρομ Liqiud 4.4.2 v3.0 και επαιξε και το LTE και το GSM , ολα καλα τα εστησα ολα απο την αρχη :blink::O:blink: θα περιμενω να τελιωσει η μπαταρια του θα κανω κανα 2 πληρες φορτησεις και θα επανερθω στο θεμα αυτονομια . Σαν συσκευη ολα ομορφα ωραια δεν μου ελειψε τιποτα ,(εκτος του sview) το κινητο πεταει , απλα σαν να μου φαινετε οτι λιιιιιγο τρεμοπαιζει η οθονη ποοοοουυυυυ και ποοοοουυυυυυ Δεν έχω δοκιμάσει με Pokernel αλλά με KT που έχω καθώς και Greenify + τον wakelock blocker φυσικά που έχει η ρομ και κάνει απίστευτη δουλειά με wakelocks που δεν θέλω η αυτονομία είναι super. Όσο για την οθόνη εγώ δεν έχω κανένα θέμα! Edited April 5, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δωσε κανα λινκ με τον ΚΤ kernel για το κινητο μας (v3.0 KK4.4.2), να μην κανω καμια πατατα και βαλω κανα αλλο . Το pie control δεν μπορεσα να καταλαβω πως δουλευει . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2297379 Όσο για pie καλύτερος όλων ειναι ο LMT. Κατέβασε τον από το xda, βάλε τις ρυθμίσεις όπως θες και είναι τέλειος! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) Πηρα με το sms backup+ τα sms μου και τωρα που θελω να τα επαναφερω,επιλεγω restore αλλα οταν τελειωνει η διαδικασια δν μου εμφανιζεται τπτ στα μηνυματα.Στο gmail μου ομως τα βλεπω οτι υπαρχουν.Μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος να τα επαναφερω? Edit:Επισης το greenify πως μπορω να το λειτουργησω?Ξερει καποιος να με βοηθησει?Εχω βαλει omega v26 με adam kernel 2.3 Edited April 5, 2014 by cupraman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Τελικα κατεβασα μια ποιο καινουργια ρομ Liqiud 4.4.2 v3.0 και επαιξε και το LTE και το GSM , ολα καλα τα εστησα ολα απο την αρχη :blink::O:blink: θα περιμενω να τελιωσει η μπαταρια του θα κανω κανα 2 πληρες φορτησεις και θα επανερθω στο θεμα αυτονομια . Σαν συσκευη ολα ομορφα ωραια δεν μου ελειψε τιποτα ,(εκτος του sview) το κινητο πεταει , απλα σαν να μου φαινετε οτι λιιιιιγο τρεμοπαιζει η οθονη ποοοοουυυυυ και ποοοοουυυυυυ Μέχρι τώρα όλα μου τα Samsung (s2, s3, s4) τα έχω φλασαρει 800 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά πότε δεν είχα AOSP. Διάβασα κάποια πράγματα αλλά για να είμαι 100% σίγουρος μπορείς να πεις τα βήματα του τι φλασαρεις ένα ένα;;;; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Μέχρι τώρα όλα μου τα Samsung (s2, s3, s4) τα έχω φλασαρει 800 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά πότε δεν είχα AOSP. Διάβασα κάποια πράγματα αλλά για να είμαι 100% σίγουρος μπορείς να πεις τα βήματα του τι φλασαρεις ένα ένα;;;; Ευχαριστώ... Δεν αλλάζουν τα βήματα... Είναι πάντα τα ίδια! Απλώς συνήθως στις AOSP δεν περιλαμβάνονται οι google apps οπότε μετά τη ρομ φλασάρεις και αυτές. Τα λοιπά τα ίδια! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Δεν αλλάζουν τα βήματα... Είναι πάντα τα ίδια! Απλώς συνήθως στις AOSP δεν περιλαμβάνονται οι google apps οπότε μετά τη ρομ φλασάρεις και αυτές. Τα λοιπά τα ίδια! Τέλεια. Σ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Πηρα με το sms backup+ τα sms μου και τωρα που θελω να τα επαναφερω,επιλεγω restore αλλα οταν τελειωνει η διαδικασια δν μου εμφανιζεται τπτ στα μηνυματα.Στο gmail μου ομως τα βλεπω οτι υπαρχουν.Μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος να τα επαναφερω? Edit:Επισης το greenify πως μπορω να το λειτουργησω?Ξερει καποιος να με βοηθησει?Εχω βαλει omega v26 με adam kernel 2.3 Είναι γνωστό πρόβλημα της 4.4.2 με to sms backup+ που δεν επαναφέρονται τα μυνήματα.Μπές εδώ διάβασε πώς να γίνεις beta tester και κατέβασε το λίνκ που έχει εκεί.Εμένα έτσι έφτιαξε μόνο που μετά την επαναφορά η το backup τραβάει ένα force close η εφαρμογή αλλά την δουλειά την κάνει.:) https://plus.google.com/u/0/communities/113290889178902750997 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Είναι γνωστό πρόβλημα της 4.4.2 με to sms backup+ που δεν επαναφέρονται τα μυνήματα.Μπές εδώ διάβασε πώς να γίνεις beta tester και κατέβασε το λίνκ που έχει εκεί.Εμένα έτσι έφτιαξε μόνο που μετά την επαναφορά η το backup τραβάει ένα force close η εφαρμογή αλλά την δουλειά την κάνει.:) https://plus.google.com/u/0/communities/113290889178902750997 Εγώ πάντως με αυτό δεν είχα πρόβλημα Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εγώ πάντως με αυτό δεν είχα πρόβλημα θα μπορεσω να τα επαναφερω παρολο που εχω παρει backup με το sms backup+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 θα μπορεσω να τα επαναφερω παρολο που εχω παρει backup με το sms backup+? Εγώ παίρνω και ανακτώ τα backup με αυτό σου είπα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα και μάλιστα για εφαρμογή sms έχω το hangouts και όχι το default. Τώρα αν μπορεί να ανακτήσει backup της άλλης εφαρμογής δεν ξέρω. Απλά στο είπα για να χρησιμοποιείς αυτή που σου είπα εγώ που δεν έχει θέματα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Εγώ παίρνω και ανακτώ τα backup με αυτό σου είπα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα και μάλιστα για εφαρμογή sms έχω το hangouts και όχι το default. Τώρα αν μπορεί να ανακτήσει backup της άλλης εφαρμογής δεν ξέρω. Απλά στο είπα για να χρησιμοποιείς αυτή που σου είπα εγώ που δεν έχει θέματα. α οκ ευχαριστω..το hangouts το εχεις σαν προεπιλεγμενη εφαρμογη για να στελνεις sms..σωστα καταλαβα? edit: thnx ioannis_m καταφερα και επανεφερα τα sms μου με τον τροπο που μου ειπες!Να σαι καλα!! Edited April 6, 2014 by cupraman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 α οκ ευχαριστω..το hangouts το εχεις σαν προεπιλεγμενη εφαρμογη για να στελνεις sms..σωστα καταλαβα? edit: thnx ioannis_m καταφερα και επανεφερα τα sms μου με τον τροπο που μου ειπες!Να σαι καλα!! Ναι και την άλλη την έχω απεγκαταστήσει! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 ρε παιδιά επειδή δεν με παίρνει να διαβάσω 153 σελίδες...μια γρήγορη ερώτηση στα γατόνια του threat μολις αγόρασα το ι9505 και το ρουταρα. φοράει : Ι9505ΧΧUEMKF ANDROID 4.3 JSS15J.I9505UEMKF Θέλω να περάσω την omega v27 πρέπει να προσέξω κάτι? υπάρχει οδηγός να το κάνω με ασφάλεια? Αν κάνω αυτό http://omegadroid.co/omega-rom-v27-galaxy-s4-i9505-android-4-4-2-kit-kat-released/ θα είμαι εντάξει? ευχαριστώ Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 ρε παιδιά επειδή δεν με παίρνει να διαβάσω 153 σελίδες...μια γρήγορη ερώτηση στα γατόνια του threat μολις αγόρασα το ι9505 και το ρουταρα. φοράει : Ι9505ΧΧUEMKF ANDROID 4.3 JSS15J.I9505UEMKF Θέλω να περάσω την omega v27 πρέπει να προσέξω κάτι? υπάρχει οδηγός να το κάνω με ασφάλεια? Αν κάνω αυτό http://omegadroid.co/omega-rom-v27-galaxy-s4-i9505-android-4-4-2-kit-kat-released/ θα είμαι εντάξει? ευχαριστώ Είσαι στο λάθος θέμα! Δεν είναι εδώ για τροποποιήσεις. Επίσης να ξέρεις ότι έχασες εγγύηση για πάντα! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Svenne Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Και στη 4.3 γράφει το Knox!!! Εβλεπα αυτον τον οδηγο: http://www.w0lfdroid.com/2013/12/Safe-Root-Android-4.3-Galaxy-S3-S4-Note-No-Warranty-Void.html που λεει οτι το ροοταρεις χωρις να χαλασεις τον Knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Είσαι στο λάθος θέμα! Δεν είναι εδώ για τροποποιήσεις. Επίσης να ξέρεις ότι έχασες εγγύηση για πάντα! Μου στέλνεις το σωστό θέμα? ..έχασα την εγγύηση? αφού μπορώ να ξαναγίνω unroot νομίζω...φαίνεται έχουνε αλλάξει πολύ τα πράγματα.... sorry για την άγνοια..αλλά έχω να ασχοληθώ με αυτά απο το S2:wacko: Edited April 7, 2014 by danil0 Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ναι και την άλλη την έχω απεγκαταστήσει! Κωστα δεν μπορείς να επαναφέρεις δυστηχώς απο το Gmail τα μυνήματα σου με την εφαρμογή αυτή.Το είχα προσπαθήσει και εγώ.:O Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363547 και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Κωστα δεν μπορείς να επαναφέρεις δυστηχώς απο το Gmail τα μυνήματα σου με την εφαρμογή αυτή.Το είχα προσπαθήσει και εγώ.:O Ποιά μηνύματα από το Gmail? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς? Εγώ τα sms ανακτώ με την εφαρμογή που πόσταρα. Τα hangouts chats μου τα συγχρονίζει από το account. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts